Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban a sorrendben vannak ahogy lent le volt írva.
De lehet, hogy ma felrakom megint a játékot és sorrendben felrakom. Szerintetek szórakozzak a patch-eléssel (mindet egymás után) vagy csak toljam fel az 1.7-est és kész?
Þór vígi þessi rúnar
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nem akarja felvenni a baszott leather armorja miatt.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

(Kemény kritika jön😊
Megint ott a hiba vele hogy néhol nagyon perfect akartál lenni, és prewar. Ez nem gond, csak egyszerûen ez randa falloutban.
Továbbá ahogy a kommentelõk is írják, nagyon kihalt és élettelen lesz ettõl az egész. - City Life - És akkor senkinek sincs kedve vele játszani, mert nincs semmi ami odakösse. Sokkal több egyedi NPC kéne.
Valamint megint szétszórtad az amúgyis kihalt kreációdat.
Ha az egésznek lenne egy egységes stílusa, akkor lenne igazán jó.
Pl a Full Metal Alchemist féle barlangban komplett város, vagy a fallout3at felidézõ City Of Ember (Szikraváros) c. film kiválló alapot adna ennek a modnak, dehát ez itt elveszett.
Maximalista vagyok, de azért nem követelem tõled a maximumot.
Mint letöltõd, csak arra kérlek hogy fenti szavaimat fontold meg, és ha igazán sikert akarsz, akkor valósítsd is meg.

(összevissza sorrendben másoltam be a DLC-ket, kettõ között nem inditottam el a játékot)
Þór vígi þessi rúnar
Elkészült a városom amit fel is raktam a Nexusra.
Akit érdekel nézze meg:<#vigyor3>#vigyor3>
City Life
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
FWE(Fallout3 Wastelander Edition), ami szintén sok cuccot ad a játékhoz, és a beleélhetõséget és realizmust javítja. Karakterfejlõdés is jóval nehezebb, kevesebb skill pont fontosabb tag skillek, ilyesmik. Sokkal nehezebb de szerintem élvezetesebb is mint az alapjáték. Én ezt ajánlanám felrakásra mindenképp.
A harmadik pedig a MMM(Mart's Mutant Mod), ezt fõképp az AI módosítások miatt használom, de új ellenfeleket is ad a játékba(all fear the supermutant gargantuan 😊). Jóság ez is. Van magyar változat.
Pluszban én még javasolnék némi szépítõ modokat is. Mondjuk ezt és ezt. És természetesen a nem-hivatalos patchet is szerintem érdemes.
Nem tudom ezek mennyire mûködnek jól az eredeti magyar verzióval, de ha nem jól ki lehet mindet kapcsolni ofkorsz. Egymással nagyjából jól mûködnek. Nekem az FWE-bõl ki kellett kapcsolnom az EVE modult mert nem indult miatta a játék és mindegyik nagy modhoz vannak egymással együttmûködtetõ(de csúnya szó) minimodok, azokkal kell trükközni néha hogy melyik kell és melyik nem. De ha nem használod együtt a FOOK+FWE+MMM-et akkor ilyenekkel nem kell nagyon foglalkoznod.
Utána szépen végigjátszod a játékot, és a broken steel DLCnek hála tovább folyik a történet. Egy picit legalábbis.
Utána lehet még húzni kóddal 52ig. annak van vmi hatása mellesleg?
Van valami egyéb mod ami nagyon javallot? Majdhogynem elengedhetetlen?
Þór vígi þessi rúnar
"The trees move. Do you not see it?"
Codnál pl nem tartalmazza.
Pont így csináltam énis, csak én nem egyesével patch-eltem, hanem leszedtem az 1.7-et és CSAK azt tettem fel (feltételezem, hogy az összes eddigi változást tartalmazza a legutolsó, ahogy kell).
Þór vígi þessi rúnar
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=640
Letöltöd a Mod Manager legfrissebb verzióját (jelenleg fomm_0_9_15) és telepíted. Ezt követõen pedig ezzel is indítod a játékot az eredeti launcher-e helyett.
Jöhetnek a DLC-k. (Crack igazából itt se kell)
A lényeg, hogy a Broken Steelt leszámítva mindegyik dlc 3 fájlból áll.
xy.esm és 2 db xy.bsa
Ezek kerülnek be a Fallout 3\Data mappába. Ide kell telepíteni/másolni a fájlokat.
Egyedül broken steel esetén van 5 *.bik fájl. Ezeket a Fallout 3\Data\Video mappába kell másolni és felülírni az ott lévõket.
Szóval telepítés után simán lehet ellenõrizni, hogy a DLC-k a megfelelõ helyen vannak-e.
HA minden a helyén, akkor a mod manager-t elindítva látnod kell az esm fájlokat. Fallout3.esm a legelsõ, ez az alap. Ezt követi a többi. Sorrend néhány hozzászólással lejjebb látható.
A dlc-ket rádió adás formájában kapod meg, és megjelennek a küldetések között is. Ennek legkésõbb akkor kéne bekövetkeznie, amikor elmenekülsz az óvóhelyrõl. Egymás után ki fogja írni, hogy mik váltak elérhetõvé, hogy a szinthatár fel lett emelve. (Feltéve, hogy új játékot kezdtél)
Ha menet közben rakod be õket, akkor is max 5-10 perc rohangálását követõen meg kell jelenniük.
Ha nem jelennek meg, akkor gáz van :S
Ezeket szépen sorban kb 5 perc mászkálás során ki kell írnia. Ha addig nem csinál semmit, akkor valami nem jó.
Honnan fogom tudni, hogy jól mûködi ahogy csináltam? Mikor kell megkapnom plö azt, hogy 30-as szintlimit van, mehetek a mindenféle bónusz küldikre?
Þór vígi þessi rúnar
Elég fapad ez igy...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Anchorage - fájlokat bemásolod ahova kell, 1.1 -et feldobod, crackeled.
The Pitt - fájlok másol, 1.4 -et felteszed, crackeled
Broken Steel - másol, 1.5 telepit, crackeled
Point Lookout -fájlokat bemásol, 1.6 telepit, nem crackel!
Zeta - másol, 1.7 telepit, megint csak nem kell crackelni!
Azt, hogy UK, vagy US patch kell-e neked, azt csak te tudod.
Ha ezt ebben a sorrendben csinálod frissen installált Fallout 3-al, akkor minden frankó lesz.
Viszont semmi crack-et nem találtam a DLC-k mellett csak a data file-okat.
Eredeti alapjátékom van, ekkor is kell crack-elni?
Þór vígi þessi rúnar
XBLADES
Elég perverz szálon tolod csinibaba.
De az 5-ik Dlc meg müködöt fel is jutottál az anyahajóra?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A kiegészitõk játék közben egy rádiójel formájában aktiválodnak majd a küldetések közt ott lesz mit kell csinálni.
A mod manager-el a betöltési sorrendet állithatod - fõleg a kompatibilitás miatt számít - és nem kell állandóan figyelni hogy be vanak-e pipálva a modok, kiegészitõk.
Általában a modok leírásában ott szokott lenni, hogy mire kell figyelni, mely modokkal mûködik együtt és mivel lehet probléma.
Az alap sorrend:
...
Ha azt mikor érdemes elkezdeni a Dlc játszását, akkor a hatmadik megint a különc mert csak a fõküldetés végigvitele útán aktiválodik.
A többi pedig amikor elég erõsnek érzed magad, az 1-2 Dlc 5-7 szinttõl már bármikor, a 4-5 már egy kicsit nehezebb azt inkább 10-es szint felet ajánlom.
lásd:14528
Azon kivül ajánlom a Mod manager telepitését és aztán azzal inditsd a játékot.
innen letöltheted
Elölrõl kezdem a játékot. Érdemes betolni az összes DLC-t vagy csak akkor ha már végigjátszottam / táposabb vagyok?
Þór vígi þessi rúnar
Hogyan tudtál külsö területet adni a városodnak?
Mert én ha a Westelandon lévõ olyan területre épitek ahol még nincs semmi és összekötöm egy ajtóval a pálya bármely részével, nem enged odautazni.
Azt írja: sajnos arra nem mehetsz tovább fordulj vissza.