Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Az egyetlen játék amiben élvezem az acsivmentes pöcsölést meg a challenge módot, az az Arkham Asylum. Egyébként engem sem tudott soha izgalomba hozni, hogy ha összagyûjtök 100 darab szotyolát, vagy 25-ször megcsinálok egy küldetést egy játékban, akkor majd kapok valami szaros plecsnit oszt jól van...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Carlos
Majd mesélj, hogy mizu.
Mitõl 2 DVD?
Egyiik alapjáték másik DLC-k?

Þór vígi þessi rúnar

gondolom ótvar achievement gyûjtögetés

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

megjött a GOTY kiadásom: 2DVD és kézikönyv a tartalma, valamint egy kód a live-hoz.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

köszi!

Ja és még egy új pályákat honnan lehetne letölteni és hogyan kell elindítani...
Köszi!!!

Sziasztok.
Azt hogyan lehetne megoldani hogy ne fogyjon a löszer,van rá valami cheat...
Köszi!!

xblades
Ha gondolod megnézem ha megmondod melyik fájlt használod a PROJECT BEAUTY 6 közül?
És melyik STALKER MOD-ot?
És kifejted kit nem szeretnél semmikép Stalker ruhában látni?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

RoyalPredator
GetQuesCompleted - van 1 ien cheat.
Ez h a faszba müxik?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Na, most a stealing the independence dec.. se jó. Nem jön meg a gialógusban hogy "igen bazdmeg ténylegnálamvan.".
Pedig még a csajszi is túlélte csodával határos módon a dolgokat.

Ebbõl reisntlal lesz :/

RoyalPredator
Hol van patkány? Csatornában.
És jó sokan vannak azért...

Carlos
No, tegnap elment 2 órám a patkánykeresésre, de még mindig hiányzik egy. Közben sajna eljutottam olyan helyekre ahova késõbb akartam menni (nuka cola gyár, red racing épület, robotgyár, meg ilyenek)
De valszeg megoldom máshogy. Olvastam jópofaságokat a konzol parancsokról... 😊 Teleportálok magamnak egy ilyen patkányt asszem.

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Hotomi vagy Xblades.

Valameikõtök áttudná gyurmázni a project beauty modot úgy hogy sokféle NPCnek kicserélje a ruciját a STALKER MOD-ban lévõkre?
Plííz.

Van valami infó, hogy Magyarországon mikor lesz GOTY kiadás? <#pardon1>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

RoyalPredator
Napi Dante. Mielött lemészároltuk a Temple of the Uniont.

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/0eea48e184cdb3a407dccb17ae645ae14894a414.png

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

RoyalPredator

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/a454cebbf6190c36677f97d109a0c9da8b3285a6.png

Kinek a modjából ismerõs?😄

Lobsterman
Hát használd 😄

RoyalPredator
Ezeket tudom😊
De mégis mit csináljak vele?

Lobsterman
A grab key az alapból az Y-ra vagy Z-re van bindolva. Electric cell meg asszem lõszer.

sziasztok! én még csak most kezdtem neki a fallout 3 alapjateknak, és segítségeteket kérem! megatonban a lerakati csaj küldetéseket ad a könyvírásához. a második pusztafeljegyzéseknél vagyok, és a mocsári leselkedökhöz kellene menni vmi emlékmühöz. a térkép úgy jelöli hogy a szupermarkettõl induljak de nem találom. ez is bug mint ian west helye? vagy hol van? thx

RoyalPredator
Hát akk a healelés nyílt téma madar FWEben.
Kidobtam az ágyat csak úgy, meg midnen ien szart, semmi.
Note-ban van használati útmutató h hold the grab key és needs 1 electric cell, dehát nemtudom mi a frászt akarhat.
Lõszer súly? omg. Ez már reality. redukálom a 3500 7.62x39mm muníciót reálisra.

Carlos
Nagyon szépen köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
A stimpack nekem is eltûnik egyszeri használattól. Valamiért csak 1 darabot bindol be. Mondjuk én örülök ha van egy adott idõben 30 belõle. Többnyire úgyse azt használok healre hanem kajákat/piákat és ágyat. Pár lézerfegyó tényleg elég erõsre sikerült. Nagyon vicces tud lenni amikor séta közben egy sentrybot megsoroz egy szikla tetejérõl a gatling laserével és 3 másodperc alatt halott vagyok 😊
Még nem használtam ezeket a hordozható cuccokat, de próbáld meg csak kidobni az inventoryból hátha úgy lerakja és úgy tudod használni.
A túlsúly valószínûleg a sok lõszer miatt van. Az alapjátékban abszolut súlytalanok, de itt jócskán adnak plusz súlyt. 400 shotgun shell már 20kiló vagy lbs vagy miben számol a játék. Úgyhogy sok lõszer=sok súly. Én általában minden adott idõben úgy 60-80 kilónyi lõszert cipelek magammal. De legalább van hátizsákom 😊

RoyalPredator

http://www.pcguru.hu/pcguru/img/galery/STALKER-Hatterkepek-10.jpg

RoyalPredator
Lobster.

Van 1 olyan nyalánkség hogy FWE, tudod.
Van vala 1 olyan problémám, h eddig a bindelt (8as billentyûre állított) Stimpack eltûnik egyszerûen, pedig 200 van nálam.
Attól eltekintve h nem egybõl éleszt, még kéne vmi gyors HPtuning.
Az az igazság hogy jó a mod, szeressem, de tényleg engemis keményebben megtudnak baszni, fõleg a mocskos csaló overlordok a tri beam laserrel ami ha el se talál úgy sebzõdök. Szal mivel healeljem magam? Eddig inkább elszívtam egy füvet és boldogvoltam az euphoriától.

Másik, hogy ottvan a grillkészlet, meg a sátorkészlet. Azt h a fenébe használjam?

És miért de miért túlsúlyosodik a készletem, ha alig van benne vmi?
ien +100lbs-t rárak magától. Wtf?

Kéne egy igazi stalker modot létrehozni. Mármint vmi modot ami a meglévõ stalker mod ruháival garázdálkodik, és jósok NPCnek kicseréli a ruciát a modosra. Meg egy kis városkát ami a játékból van, esetleg Chernobylt 😄 Komolyan! AKAROK ilyen modot.!!!!

Köszi,majd kipróbálom,ha lesz erõm.😊

Pretorian
Szupadupamart -tól keletre szoktak ólálkodni.

Lobsterman
Ezt a második módszert amúgy ajánlom bárkinek akinek van valami hibája, és modokat használ. Nagyon hasznos tud lenni.

Lobsterman
Én is használom a modot. A pucérság velem is elõfordul, de többnyire raidereknél, náluk meg elhiszem hogy néhányuknak nincs semmijük, hihetõbb mint hogy minden raider állig felfegyverezve harci páncélban rohangál állandóan. Meg egy raider bordélyban volt még pár pucér csaj, azt is simán elhiszem. 😊 Ha meztelen mod nincs fent akkor meg amúgy se olyan pucérok 😄
Néha nekem is befagy a játék, újraindulás még nem volt, csak néha kidobál de nem olyan vészes. Mondjuk én 3 nagy meg vagy 20 kisebb modot használok szóval nem olyan meglepõ ha 1-2 nem szereti annyira egymást. De ha óránként egyszer kidob már sokat mondtam.
De a FOOK2 amúgy is beta/RC státuszban van, szóval várható, hogy nem tökéletes minden. Két dologgal megpróbálkozhatsz, hátha segít.
1, Szedd le a legfrissebb FOSE-t, Calibr-t, és próbáld azokkal futtatni a játékot.
2, Ez már kicsit bonyolultabb, de ez nekem sokat segített. Szedd le a FO3Edit-et. CSinálja za exe fileból egy másolatot FO3MasterUpdate.exe címmel. Namost. Elindítod a FO3Edit-et, megvárod amíg jobb oldalt nem végez. Bal oldalt bárhova jobb-kattintva rányomsz arra h create merged patch(elõtte a FOMM-ban beállítani hogy melyik modokat használod ha még nem tetted volna). Ez is szépen végigfut, lépj ki, az elkészült modot bepipálva el is mented. Újra FOMM, bepipálod az elkészült patchet, kilépsz. Elindítod a FO3MAsterUpdate-et, az is végigfut, kilépsz és megpróbálod a játékot, remélhetõleg már nincs is több gond. Ha ezek közben valahol hiba van, azt a mdot vagy megszerkeszted(ha tudod) vagy nem használod, mást sajnos nem tudok javasolni. Ez a módszer rengeteg hibán tud segíteni, elõfordul teljesen megszûntet minden problémát. Master Update-et a patcheléstõl függetlenül is megteheted ha gondolod, hátha az elég.

Sziasztok megint.😊
Letöltöttem ezt a FOOK2 modot. Ez egy nagy gyûjtemény,sok új fegyverrel,páncéllal,ellenséggel. Nagyon jó lenne,de:Nem egy NPC-t láttam egy szál semmiben, néha fegyver nélkül(erre van megoldás,csak megemlítem...)
De az igazi bajok ezek:a játék sokszor lefagy, vagy ami még rosszabb,hogy sokszor a gép is újraindul. Mi a probléma?

Elõre is kösz a válasz(oka)t!

Majd találsz, szinte mindenfelé vannak.

Carlos
Láma kérdés. Hol találok a Survival Guide-hoz sok Mole Rat-et? Kinyirtam bottal hármat, aztán még négyet, de kéne még 3.

Þór vígi þessi rúnar

Pretorian
Nem, az nem segitett. Az egész progit újra kellett húznom. Gondolom neked is ugyanaz a ronyód, hogy nem pipálódik ki a Take it Back, és a térképen is ott van az irányjelzõ, ami a viztisztitóhoz vezet vissza, de ott meg nem tudsz semmit sem csinálni, hiába mész vissza.

RoyalPredator
Ugye brooken steel reinstallra gondolsz?..

Pretorian
Jahh, amikor május környékén elõször nyomtam a Broken steel-t, nekem is elõjõtt ez a ronyó, és csak a teljes reinstall oldotta meg a dolgot sajnos.

Pretorian
Kösz, majd akkor utánacsekkolok. Vagy GECK-el kreálok valami egyszerû kis ammo modot.

RoyalPredator
Magától nyílik ki amikor ottvagy Demondal.

Carlos
Csak DLC.

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Sok modban van lõszerraktár sok élijenstukker ammóval.
Pl City Life.

Xb, megnézem neked, 1 pill...

Addig válaszolnátok h miért nem pipálja ki a CLose the airlockot a Take It Back! küldiben? Nemtudok továbmenni broken steelbe =(

Pretorian
Élien fegyverekhez fogok még valahol lõszert találni, vagy csak az van, amit az ûrhajón összeszedegettem?

xblades
Járt valaki a Point Lookout-i Lighthouse-ban(világitótoronyban), hogy lehet kinyitni a padló ajtót hogy lejuthass a laborba?<#help>

Lobsterman
Modokat raktál fel? Vagy csak dlc?

Carlos
Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bakker ez a játék még mindig paráztat, pedig csak az iskolát nézem át...

Þór vígi þessi rúnar

Pretorian
Épp most mocapozom Rossit a motorozás animációjához.

woy
RoyalPredator
KRVA ÉLET.

Az utolsó küldit, TAKE IT BACK! - nem tudom megcsinálni, mert felébredek broken steelel és visszaküld h zárjam be az airlockot.

Mi a vérest csináljak?

Carlos
And War...War never changes...

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Omg...

Mennyit szaroztokkkk.
Moddoljunk már hozzá baggyket és mocikat a gamehez😄