Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Köszi!!!
Azt hogyan lehetne megoldani hogy ne fogyjon a löszer,van rá valami cheat...
Köszi!!
És melyik STALKER MOD-ot?
És kifejted kit nem szeretnél semmikép Stalker ruhában látni?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
http://fallout.wikia.com/wiki/The_Wasteland_Survival_Guide
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ez h a faszba müxik?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Pedig még a csajszi is túlélte csodával határos módon a dolgokat.
Ebbõl reisntlal lesz :/
És jó sokan vannak azért...
De valszeg megoldom máshogy. Olvastam jópofaságokat a konzol parancsokról... 😊 Teleportálok magamnak egy ilyen patkányt asszem.
Þór vígi þessi rúnar
Valameikõtök áttudná gyurmázni a project beauty modot úgy hogy sokféle NPCnek kicserélje a ruciját a STALKER MOD-ban lévõkre?
Plííz.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/0eea48e184cdb3a407dccb17ae645ae14894a414.png
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/a454cebbf6190c36677f97d109a0c9da8b3285a6.png
Kinek a modjából ismerõs?😄
Kidobtam az ágyat csak úgy, meg midnen ien szart, semmi.
Note-ban van használati útmutató h hold the grab key és needs 1 electric cell, dehát nemtudom mi a frászt akarhat.
Lõszer súly? omg. Ez már reality. redukálom a 3500 7.62x39mm muníciót reálisra.
Még nem használtam ezeket a hordozható cuccokat, de próbáld meg csak kidobni az inventoryból hátha úgy lerakja és úgy tudod használni.
A túlsúly valószínûleg a sok lõszer miatt van. Az alapjátékban abszolut súlytalanok, de itt jócskán adnak plusz súlyt. 400 shotgun shell már 20kiló vagy lbs vagy miben számol a játék. Úgyhogy sok lõszer=sok súly. Én általában minden adott idõben úgy 60-80 kilónyi lõszert cipelek magammal. De legalább van hátizsákom 😊
http://www.pcguru.hu/pcguru/img/galery/STALKER-Hatterkepek-10.jpg
Van 1 olyan nyalánkség hogy FWE, tudod.
Van vala 1 olyan problémám, h eddig a bindelt (8as billentyûre állított) Stimpack eltûnik egyszerûen, pedig 200 van nálam.
Attól eltekintve h nem egybõl éleszt, még kéne vmi gyors HPtuning.
Az az igazság hogy jó a mod, szeressem, de tényleg engemis keményebben megtudnak baszni, fõleg a mocskos csaló overlordok a tri beam laserrel ami ha el se talál úgy sebzõdök. Szal mivel healeljem magam? Eddig inkább elszívtam egy füvet és boldogvoltam az euphoriától.
Másik, hogy ottvan a grillkészlet, meg a sátorkészlet. Azt h a fenébe használjam?
És miért de miért túlsúlyosodik a készletem, ha alig van benne vmi?
ien +100lbs-t rárak magától. Wtf?
Kéne egy igazi stalker modot létrehozni. Mármint vmi modot ami a meglévõ stalker mod ruháival garázdálkodik, és jósok NPCnek kicseréli a ruciát a modosra. Meg egy kis városkát ami a játékból van, esetleg Chernobylt 😄 Komolyan! AKAROK ilyen modot.!!!!
Néha nekem is befagy a játék, újraindulás még nem volt, csak néha kidobál de nem olyan vészes. Mondjuk én 3 nagy meg vagy 20 kisebb modot használok szóval nem olyan meglepõ ha 1-2 nem szereti annyira egymást. De ha óránként egyszer kidob már sokat mondtam.
De a FOOK2 amúgy is beta/RC státuszban van, szóval várható, hogy nem tökéletes minden. Két dologgal megpróbálkozhatsz, hátha segít.
1, Szedd le a legfrissebb FOSE-t, Calibr-t, és próbáld azokkal futtatni a játékot.
2, Ez már kicsit bonyolultabb, de ez nekem sokat segített. Szedd le a FO3Edit-et. CSinálja za exe fileból egy másolatot FO3MasterUpdate.exe címmel. Namost. Elindítod a FO3Edit-et, megvárod amíg jobb oldalt nem végez. Bal oldalt bárhova jobb-kattintva rányomsz arra h create merged patch(elõtte a FOMM-ban beállítani hogy melyik modokat használod ha még nem tetted volna). Ez is szépen végigfut, lépj ki, az elkészült modot bepipálva el is mented. Újra FOMM, bepipálod az elkészült patchet, kilépsz. Elindítod a FO3MAsterUpdate-et, az is végigfut, kilépsz és megpróbálod a játékot, remélhetõleg már nincs is több gond. Ha ezek közben valahol hiba van, azt a mdot vagy megszerkeszted(ha tudod) vagy nem használod, mást sajnos nem tudok javasolni. Ez a módszer rengeteg hibán tud segíteni, elõfordul teljesen megszûntet minden problémát. Master Update-et a patcheléstõl függetlenül is megteheted ha gondolod, hátha az elég.
Letöltöttem ezt a FOOK2 modot. Ez egy nagy gyûjtemény,sok új fegyverrel,páncéllal,ellenséggel. Nagyon jó lenne,de:Nem egy NPC-t láttam egy szál semmiben, néha fegyver nélkül(erre van megoldás,csak megemlítem...)
De az igazi bajok ezek:a játék sokszor lefagy, vagy ami még rosszabb,hogy sokszor a gép is újraindul. Mi a probléma?
Elõre is kösz a válasz(oka)t!
Þór vígi þessi rúnar
Pl City Life.
Xb, megnézem neked, 1 pill...
Addig válaszolnátok h miért nem pipálja ki a CLose the airlockot a Take It Back! küldiben? Nemtudok továbmenni broken steelbe =(
Az utolsó küldit, TAKE IT BACK! - nem tudom megcsinálni, mert felébredek broken steelel és visszaküld h zárjam be az airlockot.
Mi a vérest csináljak?