Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(akkor point lookout után azt fogom letolni).
Þór vígi þessi rúnar
Kiegészitöket mindenképpen ajálom hogy már az elején tedd fel.
Az elsõ Dlc-é pl. jó fegyvereket ad + megkapod a végén a Power Armor tréninget, amit amugy csak a fõküldetés végefelé kapnál meg.( meg jó Xp gyûjtõk is)
Modokról pedig nézd meg a weblapom Modolás Menüjét.
vegytek
A verzió számot bent a Kép beállitások menüben a bal alsó sarokban látod.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
(Nem szeretem direkt szopatni magam)
Þór vígi þessi rúnar
Én meg akaratlanul is kaotikus-gonosszá váltam az új karakteremmel, annyi karmát buktam be lol. Néha olyan döntések miatt vesztesz karmát, hogy az beszarás. Viszont akkor már ki is játszom a karimat, pl. a Pitt-ben miután levertem a rabszolgalázadást és hazavágtam Wehrnert, visszamentem Ashur-hoz, és õt is felkentem a falra (meg levettem róla a jó kis custom Poer Armort) azokkal együtt, akik a Haven-ben tartózkodtak.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Olyan modra gondoltam amitol szebb a taj stb... Letezik e ilyen?
1 kivételével tök useless mind (Almost Perfect).
Þór vígi þessi rúnar
Ezenkívül problémákat is okozhat, látsd most épp nálam...
Vidd végig mod nélkül az alapot és Broken Steelt.
Utána modolj. Legalább érzed a külömbségeket.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Csak nem felébredés, meg anyámkínja, de pont ez nem hogy visszavezet.
Az a kib.szott GetQuestCompleted kód hogy müxik? Utána mi a halált írjak?
Hátha az...
Ultra High és ennyi.
Mellesleg nagyon okosan be lehet állítani a dolgokat.
LODot/Fadet annyira amennyire igény van, sokat jelent. AAból 4-8x bõven elég. Egyáltalán nem pixeles egy játék. ultrán tuti nem.
Nomeg a talajtextúrát ha muszály, alap 100asról lefele lehet húzni.
Annyira nem lesz randa. Próbáljatok meg gépconfigot frissíteni.
Goty minek Liveos ha a live szar (Xfire FTW), és multiplayer nagy bánatunkra pedig nincsen?.
Noh de még mindíg nemmegy ez a rohadt Take It Back küldi.
Most próbálom amit mondtam, de elõtte visszaolvasom a hsz-t.
Thx h elmondtad, ezernyi hszt nem olvasnék el...najó, talán mégis <3
Nekem is GOTYE van.
- 1. lemez az alapjáték
- 2. lemez a DLC-k
- a goty kiadás már live-os, lehet, h kell account-ot csinálni. (nekem a DoW2 miatt már volt)
minden tökéletesen megy, gondolom a patch-ek is fent vannak.
Hol tudom megnézni, h most melyik verziójú a játék? (játékban a fõmenüben nem írja)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
No, ledaráltam pár mellékküldetést, bebarangoltam a Point Lookout terepet. Elég rázós... Volt pár vicces mellékküldi. (Még nem csináltam meg a fõküldit).
Kicsit fárasztó volt, megyek is aludni!
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A probléma a videókártya Min.: Shader Model 3.0 - DirectX 9.0c / 256 Mb
Talán a memória kisegit(mármint a RAM)
Az erõsebb gonfigban én a GAINWARD 9600GT 512MB videókártyát nem ajálanám (kifutott) helyete az Ati 4850-et ajánlom
link kicsit drágább ugyan de a legjóbb vétel.
Ha nem hiszel nekem hozd fel ezen a forumon a kérdést: link
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Itt az Options -ban tudod állitani a felbontást.
ezen a gépen elfutna a game?
2.4 ghz 4gb ram nvidia gfx 5200 128 as sharder 3 sa videó kartya
vagy mit vegyek hozá h fuson?ideiglenesen?
vagy ezen a gépen maxon menne?
GIGABYTE GA-EP31-DS3L alaplap, INTEL CORE 2 DUO E8200 CPU, 4 GB DDR2-800 KINGMAX, GAINWARD 9600GT 512MB, SAMSUNG 1 TB HDD, NEC 20xDVD író
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Nehéz visszameni, 14704. hozzászólásra válaszolok épp a 14705.-el.
Nem emlékszel esetleg?
Broken Steelt meg pár dolgot kikapcsolok holnap, hátha...
Vagy még azt tudom ajánlani hogy itt a forumba menny visza a megjelenés dátumáig. Utána elég sokszor beszélték ezt a problémát.
"Yes it is a good idea, I myself have thought about it"
A Bigtownba a bázist megépítheted ettõl független 😛
Az a baj, h stalker nem eléggé rugalmas, sõt, annyira merev. Tipikusan orosz game. De jó. nah maradunk falloutnál:
Szóval, addigis egy poén:
CHARON BE TUDJA KAPCSOLNI A PURIFYERT!!!
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/e101d22678241c26f74df4458c6c2989bc6e8477.png
Aztán ha Sarah túléli TYPE3 bodival nudizik😛
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/83925422e915e83690cd21f4b159ef9329b7ec04.png
Videó:
http://www.xfire.com/video/16bdf3/
Addigis, nem megy az Airlock bekapcsolása... Mindenfélét próbáltam.
Karma 5 fokozatát, 3unk közül ki megy be (ha én megyek be nem halok emg broken steellel lal), megvártam a figyelmeztetést is... tök korrekten csináltam.
Jah és Reinstall is volt.
Esetleg vmi mod kavarhat be?
De akkor most ha a Stalker mod készitõvel csináljátok? Vagy csináljak valamit én is?
Én meg azzal voltam elfoglalva, hogy a több mint 60 fonttal túlterhelt hátizsákomat vonszoljam kifelé az épületbõl. Hiába, lootból sosem elég 😄😄
Tisztára, mint Bender (my Hero 😄) a Futuramaban (Bicyclops built for two) kirabolta a "Cyclopsok" bolygóját <#idiota>#idiota>
Mintha a warehouseban újratermelte volna a raidereket, miután beindítottam a robotot. Vagy csak elõjöttek a rejtõzésbõl?
Tehát ha kitakarítok egy területet az tiszta lesz, vagy utána újból benépesíti õket szörnyekkel a játék? Vagy csak a külvilágban termeli újra a szörnyeket, az indoor részeken nem?
köszi
Ezek a raiderek nekem most 6-8 jó találat, akár fejre is, hogy megmeurdeljenek.
Nagyon megdicsértem magam <#eplus2>#eplus2>
KELL!!!
Célpuska, és soti ha közelre ér. Ennyi. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Hát, szerüntünk azért Más mint a fallout.
De legalább önmagában jó és az egészben állandóan poénkodnak. Tiszta GTA.
A map nem kicsi, csak szar. Márminthogy a városból alig kapunk vmi értelmes részt, de óriási területek vannak csak úgy ott szabadon, semmirese használva. Jah és 2077ben ennyire lakatlan volt a dolog?
Nem, ez kérlek szépen annyira 1950s, hogy csak a modern lézercuccokmiatt húzták rá a 2077-et. Node, harcolj Caine! Ha esetleg összefutunk, talán segítek, de egy jót grillezünk az tuti 😉
Van egy olyan jó Csilisbabos Brahmin receptem, berosálsz!
Tekis Vaultszökevény. 😛
És a DLC-kkel kapsz még pár mapot... 😊
Énis csak lepõdöm, hogy mekkorák az újak.
Þór vígi þessi rúnar
Nagyon tetszik, már negyedik szintû vagyok 😊))
Féltem tõle, hogy nem fog átjönni a többi Fallout játék hangulata, de ezzel semmi gond nincs.
Legfontosabb Skillek: Lockpick, Small Guns, Speach 😊)) Mint az eredetiben.
Elsõre olyan kicsinek tûik a térkép, de éppen most voltam az elsõ Survival Guide-os küldetésen a bevásárló központban és annak alapján, hogy milyen messze van Megatontól és az mekkora táv a térképen, nem is olyan kicsi az a térkép.
Persze itt nem fogjuk fél Amerikát bejárni, csak Washington és környéke, ha jól sejtem.
Lassan egész Megaton összes vagyona az én zsebemben van, imádom ezt ... 😄DD
Beszéltem pár emberrel.
A Stalker mod készítõének feladtam a nagyleckét, aztmondta átgondolja, de kevés az ideje. Sok ötletet adtam neki, leírom ha igény van rá.
Addigis, KITALÁLTMA HOGY A FRANCBA LEGYEN PRYPIAT a randa W. DCbõl.
Egyszerû: Át kell modellezni azokat a modelleket, amikbõl a házakat összerakták kívülrõl. Egyszerû elemeket. Erre is találni kell 1 fickót aki megtudja oldani...
És h miért nem Stalkerezek amikor Stalkerfan vagyok?
CoP-ot várom. Falloutot átmodolva szeressem. Régebbi 2 stajker meg egyszerûen nyomasztóan gecizés a túlélésért, ami kurvasötétben nem megy hogy tarházni kell minden vizihullában. Inkább Fallout.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Most bárki megszerezheti az achievmentet akinek sok ideje van, de agya nincs plö. Ennyibõl mondjuk jó a Spore rendszere, ott vannak olyan achievmentek, melyeket csak akkor kapsz meg, ha valami különlegeset csinálsz és azt a közösség (nagyon sokan) és/vagy a játék készítõi elismerik.
Vissza a Fallout-hoz: Ez a Point Lookout elég paráztatós egy hely. Kétszer jöttek rám mindenféle baltás parasztlegények, dehát akkorát ütöttek, hogy levitte a karom (crippled). Para. No mind1. Amúgy kellemesen csalódtam, mert azt gondoltam sokkal kisebb lesz a terület amit be lehet járni, de hatalmas. Nagyon tetszik, csak este (22 után) nem nagyon merek vele játszani (mondjuk éjfélig azért bóklásztam, csak paráztam ezerrel (nem bírom az ilyesmit. <#bee1>#bee1> ))
Þór vígi þessi rúnar
tegnap nem tudtam feltenni, mert párom otthon volt este (mivel nem dolgozott), de majd ma megpróbálom.
A manual szerint elõször az DISC1-rõl, majd a DISC2-rõl kell telepíteni.
Szerintem az egyiken az alapjáték van, míg a másikon a DLC-k. Remélem a patch-ek is rajta lesznek, ha nem, az óriási baklövés lenne a kiadótól.
Baj, hogy én mostanság Du. 3tól nemvagyok elérhetõ.
Addigis 3ig vagyok. PMben elküldöm a telszámom h SMSt dobj, aztán hívlak ha szükséges.
Így elõjáróban:
PROJECT_BEAUTY_MAIN_FILES-6341.rar
STALKER_MOD-5930.rar
Elküldhetem mind2õt.
A Mod ruhákat és kitudja mit tartalmaz, de FWE elnyomja úgyis.
Alapvetõ csoportok ruciát szeretném megoldani, mintpl:
Paradise Falls Slavers
Raiders (Random)
Rivet City
Megaton Shelters
Big City lakói
Talon Company
BOS Outcast
Szépen ráfekszek a témára, és akkor pontosabban tudom majd mondani, mit is szeretnék és mire.
És ha lehetséges, Big Townt picit meg kéne tuningolni, hogy a stalker játék kezdõpontjára hasonlítson. remélem ismered.
http://www.youtube.com/watch?v=dMSGrePHr04
Én kb. 2002 közepéig elég aktiv voltam a hazai szerep-és kártyajátékos szcénán belül, klubokba, versenyekre jártam, és ha mittomén feltûnt a Rúna magazinban a nevem mert jól szerepeltem egy versenyen, akkor annak megvolt a presztizsértéke, és tök jó volt az, ha névrõl megismertek pl. egy országos versenyen, vagy felraktak a ranglistára az ország összes komolyabb klubjában. Ez mindig egyfajta kiváltságot, rangot jelentett, a klubokban a jó szereplésért szerepjáték-kiegészitõket kaptál, a kártyajátékok esetében ritka vagy egyedi lapokat, de mindenekfelett elismerést.
Az acsivmentgyûjtögetés, meg az online ranking rendszerek a legtöbb videojáték esetében sehol nincsenek ettõl, én ha motiválni akarnám a játékosokat, a custom-made contentekre helyezném a hangsúlyt, melyeket nagyobb online versenyeken lehetne megszerezni.
A kód és a kiegészitõk leírása pedig ott van a Weblapomon, nézd meg.
Egyetértek! Ez kábé 16 év felett nem mozgat senkit. Vagy csak azokat akiknek nincs életük, barátnõjük és arra verik, hogy megvan a Játszd végig a játékot csak fejlövéssel achievment. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy érdemes-e várni a GOTY-ra és megéri-e az árát, vagy csak egy kampányfogás az egész.
Mit tartalmaz a 2 DVD?
Tartalmazza az alapjátékon kívül a patcheket és DLC-ket?
Ha igen, külön-külön rádobálták a DVD-kre az alapot, a DLC-ket és a patcheket, amit bárki meg tud csinálni, vagy készítettek egy mindent tartalmazó, komplex telepítõcsomagot?
Vagy csak egy kódot dobtak az alapjáték mellé, amivel a DLC-k online letölthetõk?
Arra kíváncsi vagyok, hogy Magyarországpn hogy fog megjelenni, mert magyar nyelvû alappal és angol DLC-kkel elég érdekes lenne és egy-két helyen a játékban össze is akadhat a kettõ.
Gondolom, ilyen helyekre csak angolul jut el.(persze ha a 2 DVD tartalmazza a DLC-ket is)