Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Az Anchorage adja meg a power armor tréninget?
(akkor point lookout után azt fogom letolni).

Þór vígi þessi rúnar

xblades
Felbontást csak kint, ha Launcher-el inditod akkor az Options menüben tudsz.
Kiegészitöket mindenképpen ajálom hogy már az elején tedd fel.
Az elsõ Dlc-é pl. jó fegyvereket ad + megkapod a végén a Power Armor tréninget, amit amugy csak a fõküldetés végefelé kapnál meg.( meg jó Xp gyûjtõk is)
Modokról pedig nézd meg a weblapom Modolás Menüjét.

vegytek

A verzió számot bent a Kép beállitások menüben a bal alsó sarokban látod.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Carlos
Nekem nincs bajom a nehézséggel, bár már nem vagyok annyira HC mint régen voltam. Most kellemesen elvagyok szerintem medium-on.
(Nem szeretem direkt szopatni magam)

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Hát épp ez az hogy hardon is nagyon könnyû, fõleg 10-es szint fölött. Ezért használok FWE-t meg MMM-t. Így már jobb.

Pretorian
Told feljebb a nehézséget.
Én meg akaratlanul is kaotikus-gonosszá váltam az új karakteremmel, annyi karmát buktam be lol. Néha olyan döntések miatt vesztesz karmát, hogy az beszarás. Viszont akkor már ki is játszom a karimat, pl. a Pitt-ben miután levertem a rabszolgalázadást és hazavágtam Wehrnert, visszamentem Ashur-hoz, és õt is felkentem a falra (meg levettem róla a jó kis custom Poer Armort) azokkal együtt, akik a Haven-ben tartózkodtak.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ombika
Akkor tegyek fel kiegeszitot annak hol van hatasa a jatekra ? Vagy az 1 kulonallo resz amialapjatektol fuggetlen?

Olyan modra gondoltam amitol szebb a taj stb... Letezik e ilyen?

Carlos
Végigolvastam az új szintek perkjeit, hát elég gyász.
1 kivételével tök useless mind (Almost Perfect).

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Szerintem meg pont érdemes moddal kezdeni, mert az alapjáték nagyon könnyû, alig van kihívás.

RoyalPredator
A mod, ha az nem úgy van megírva, hogy az illeszkedjen a játékba, csalás.
Ezenkívül problémákat is okozhat, látsd most épp nálam...
Vidd végig mod nélkül az alapot és Broken Steelt.
Utána modolj. Legalább érzed a külömbségeket.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Ombika
Hmm pedig en kerestem ,de nem talaltam ! Tud a jatek 1920-as felbontast is? Esetleg erdemes mar egybol vmi modal nekikezdenem? <#worship>

RoyalPredator
Konkrétan az a probléma, hogy visszavezet a küldi, nem volt nektek.
Csak nem felébredés, meg anyámkínja, de pont ez nem hogy visszavezet.
Az a kib.szott GetQuestCompleted kód hogy müxik? Utána mi a halált írjak?
Hátha az...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Szarjatok rá!
Ultra High és ennyi.
Mellesleg nagyon okosan be lehet állítani a dolgokat.
LODot/Fadet annyira amennyire igény van, sokat jelent. AAból 4-8x bõven elég. Egyáltalán nem pixeles egy játék. ultrán tuti nem.
Nomeg a talajtextúrát ha muszály, alap 100asról lefele lehet húzni.
Annyira nem lesz randa. Próbáljatok meg gépconfigot frissíteni.

Goty minek Liveos ha a live szar (Xfire FTW), és multiplayer nagy bánatunkra pedig nincsen?.

Noh de még mindíg nemmegy ez a rohadt Take It Back küldi.
Most próbálom amit mondtam, de elõtte visszaolvasom a hsz-t.
Thx h elmondtad, ezernyi hszt nem olvasnék el...najó, talán mégis <3

Nem tudom hol lehet megnézni a verziót, de amikor kijöttem a vaultból, akkor azonnal feldoba a kiegészítõk küldetéseit, meg a 30-as levelcapet.
Nekem is GOTYE van.

Tegnap feltelepítettem a GOTY kiadást:
- 1. lemez az alapjáték
- 2. lemez a DLC-k
- a goty kiadás már live-os, lehet, h kell account-ot csinálni. (nekem a DoW2 miatt már volt)

minden tökéletesen megy, gondolom a patch-ek is fent vannak.

Hol tudom megnézni, h most melyik verziójú a játék? (játékban a fõmenüben nem írja)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Pretorian
Én Club3d 4850-el nyomom 2 giga ram meg egy kétmagos AMD társaságában, és Ultrán még 1024x768-ban (fos monitorom van, nem bir többet) is beszaggat néha, mondjuk rajta van a 8-szoros AA is, hogy ki is nézzen valahogy ilyen alacsony felbontáson. Tényleg, AMD-hez tud esetleg valaki valami custom drivert, ami kicsit megdobja a teljesitményt?

Carlos
Pfuh...
No, ledaráltam pár mellékküldetést, bebarangoltam a Point Lookout terepet. Elég rázós... Volt pár vicces mellékküldi. (Még nem csináltam meg a fõküldit).

Kicsit fárasztó volt, megyek is aludni!

Þór vígi þessi rúnar

mindez a második configgal, elõzõ az low-on kisfelbontásba talán élvezhetõ FPS-el menne

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

xblades
Hát ez éppen hogy a minimum gép igény.
A probléma a videókártya Min.: Shader Model 3.0 - DirectX 9.0c / 256 Mb
Talán a memória kisegit(mármint a RAM)

Az erõsebb gonfigban én a GAINWARD 9600GT 512MB videókártyát nem ajálanám (kifutott) helyete az Ati 4850-et ajánlom
link kicsit drágább ugyan de a legjóbb vétel.

Ha nem hiszel nekem hozd fel ezen a forumon a kérdést: link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

ultrán szerintem nem teljesen, high-on igen (1680x1050-be). nálam az aláírásomban látható configgal high-on 1680x1050-be 40-60 FPS, Ultrán 20-60, de úgy kegyetlenül akadozik a játék VATS-ban és nem írja a találati esélyeket

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

xblades

Itt az Options -ban tudod állitani a felbontást.

adikakk
hy all
ezen a gépen elfutna a game?
2.4 ghz 4gb ram nvidia gfx 5200 128 as sharder 3 sa videó kartya
vagy mit vegyek hozá h fuson?ideiglenesen?
vagy ezen a gépen maxon menne?
GIGABYTE GA-EP31-DS3L alaplap, INTEL CORE 2 DUO E8200 CPU, 4 GB DDR2-800 KINGMAX, GAINWARD 9600GT 512MB, SAMSUNG 1 TB HDD, NEC 20xDVD író

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Ombika
Hi. En vagyok vak vagy tenyleg nem lehet felbontast allitnai jatekban, ugyanis fel kepernyore van csak kiteve a jatek es elegge idegesito igy jatszani?! THX <#worship>

xblades
#12098 na innen kezdõdik

RoyalPredator
Angol, US 1.7 patchel.

Nehéz visszameni, 14704. hozzászólásra válaszolok épp a 14705.-el.
Nem emlékszel esetleg?
Broken Steelt meg pár dolgot kikapcsolok holnap, hátha...

xblades
Az a baj hogy a 3.Dlc inditásakor ilyen hibát a honositás okoz, de te angolul játszol( de eredeti angol nem telepitete fel a telepitõ a Fallout3_hu.esp-t?)
Vagy még azt tudom ajánlani hogy itt a forumba menny visza a megjelenés dátumáig. Utána elég sokszor beszélték ezt a problémát.

RoyalPredator
Csak szóltam neki. Hátha elvállalja, mégiscsak az õ modja. Temegmegúszod.
"Yes it is a good idea, I myself have thought about it"
A Bigtownba a bázist megépítheted ettõl független 😛
Az a baj, h stalker nem eléggé rugalmas, sõt, annyira merev. Tipikusan orosz game. De jó. nah maradunk falloutnál:

Szóval, addigis egy poén:
CHARON BE TUDJA KAPCSOLNI A PURIFYERT!!!

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/e101d22678241c26f74df4458c6c2989bc6e8477.png

Aztán ha Sarah túléli TYPE3 bodival nudizik😛

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/83925422e915e83690cd21f4b159ef9329b7ec04.png

Videó:

http://www.xfire.com/video/16bdf3/

Addigis, nem megy az Airlock bekapcsolása... Mindenfélét próbáltam.
Karma 5 fokozatát, 3unk közül ki megy be (ha én megyek be nem halok emg broken steellel lal), megvártam a figyelmeztetést is... tök korrekten csináltam.
Jah és Reinstall is volt.
Esetleg vmi mod kavarhat be?

xblades
Ismerem a Stalker-t megvan mindkettõ része(már úgy értem hogy eredetiben, ami nálam azt jelenti hogy 10-bõl 10 pontot kap<#zavart1>)Fallout 3 elõtt azt nyomtam.

De akkor most ha a Stalker mod készitõvel csináljátok? Vagy csináljak valamit én is?

Ez jó, nem is vettem észre, mert a robotnak be nem állt a szája 😊
Én meg azzal voltam elfoglalva, hogy a több mint 60 fonttal túlterhelt hátizsákomat vonszoljam kifelé az épületbõl. Hiába, lootból sosem elég 😄😄
Tisztára, mint Bender (my Hero 😄) a Futuramaban (Bicyclops built for two) kirabolta a "Cyclopsok" bolygóját <#idiota>

Lobsterman
Egy idõ után van respawn, de elég hosszú idõ. Amirõl beszélsz gondolom a super-duper mart, ott ha hátramész a hátsó szobába, akkor visszajön egy csomó raider. Még hallatszik is hogy kiabálnak h "Helló, visszajöttünk. Hol van mindenki?" Vagy valami ilyesmit.

Akartam is kérdezni, hogy van-e és hogy mûködik a respawn.
Mintha a warehouseban újratermelte volna a raidereket, miután beindítottam a robotot. Vagy csak elõjöttek a rejtõzésbõl?

Tehát ha kitakarítok egy területet az tiszta lesz, vagy utána újból benépesíti õket szörnyekkel a játék? Vagy csak a külvilágban termeli újra a szörnyeket, az indoor részeken nem?

köszi

Most volt egy olyan esetem a warehouseban, hogy áll a raider néni, én vadul hájdolom a sedót (hidden felirat végig). Fej becéloz, lõ, azonnali halál. 😄😄😄
Ezek a raiderek nekem most 6-8 jó találat, akár fejre is, hogy megmeurdeljenek.
Nagyon megdicsértem magam <#eplus2>

"csak akkor vesznek észre ha nekik mész." <#wow1>
KELL!!!

Carlos
Én a kilóméterekrõl leszedem mielõtt meglátna harcmodor híve vagyok. 😄
Célpuska, és soti ha közelre ér. Ennyi. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Lazarus
Lopakodás is jó, fõleg a ninja perk és az achronmage (biztos rosszul írom, leszarom) reward után, csak akkor vesznek észre ha nekik mész.
Lobsterman
Igazából csak a Lookout. A többi csak "dungeon" még ha néha nem is úgy néz ki.

RoyalPredator
Hú de elvagy varázsolva jesszus 😄
Hát, szerüntünk azért Más mint a fallout.
De legalább önmagában jó és az egészben állandóan poénkodnak. Tiszta GTA.
A map nem kicsi, csak szar. Márminthogy a városból alig kapunk vmi értelmes részt, de óriási területek vannak csak úgy ott szabadon, semmirese használva. Jah és 2077ben ennyire lakatlan volt a dolog?
Nem, ez kérlek szépen annyira 1950s, hogy csak a modern lézercuccokmiatt húzták rá a 2077-et. Node, harcolj Caine! Ha esetleg összefutunk, talán segítek, de egy jót grillezünk az tuti 😉
Van egy olyan jó Csilisbabos Brahmin receptem, berosálsz!
Tekis Vaultszökevény. 😛

Carlos
Hehe. Énis erre gyúrtam. Plussz még Science.
És a DLC-kkel kapsz még pár mapot... 😊
Énis csak lepõdöm, hogy mekkorák az újak.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem tegnap jött meg a GOTYE Boxra.
Nagyon tetszik, már negyedik szintû vagyok 😊))

Féltem tõle, hogy nem fog átjönni a többi Fallout játék hangulata, de ezzel semmi gond nincs.
Legfontosabb Skillek: Lockpick, Small Guns, Speach 😊)) Mint az eredetiben.

Elsõre olyan kicsinek tûik a térkép, de éppen most voltam az elsõ Survival Guide-os küldetésen a bevásárló központban és annak alapján, hogy milyen messze van Megatontól és az mekkora táv a térképen, nem is olyan kicsi az a térkép.

Persze itt nem fogjuk fél Amerikát bejárni, csak Washington és környéke, ha jól sejtem.

Lassan egész Megaton összes vagyona az én zsebemben van, imádom ezt ... 😄DD

RoyalPredator
Nosss.

Beszéltem pár emberrel.
A Stalker mod készítõének feladtam a nagyleckét, aztmondta átgondolja, de kevés az ideje. Sok ötletet adtam neki, leírom ha igény van rá.

Addigis, KITALÁLTMA HOGY A FRANCBA LEGYEN PRYPIAT a randa W. DCbõl.
Egyszerû: Át kell modellezni azokat a modelleket, amikbõl a házakat összerakták kívülrõl. Egyszerû elemeket. Erre is találni kell 1 fickót aki megtudja oldani...

És h miért nem Stalkerezek amikor Stalkerfan vagyok?
CoP-ot várom. Falloutot átmodolva szeressem. Régebbi 2 stajker meg egyszerûen nyomasztóan gecizés a túlélésért, ami kurvasötétben nem megy hogy tarházni kell minden vizihullában. Inkább Fallout.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Carlos
Honnan rendelted? (amazon.com nem szállítja mo-ra <#szomoru1>)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyetértek!
Most bárki megszerezheti az achievmentet akinek sok ideje van, de agya nincs plö. Ennyibõl mondjuk jó a Spore rendszere, ott vannak olyan achievmentek, melyeket csak akkor kapsz meg, ha valami különlegeset csinálsz és azt a közösség (nagyon sokan) és/vagy a játék készítõi elismerik.

Vissza a Fallout-hoz: Ez a Point Lookout elég paráztatós egy hely. Kétszer jöttek rám mindenféle baltás parasztlegények, dehát akkorát ütöttek, hogy levitte a karom (crippled). Para. No mind1. Amúgy kellemesen csalódtam, mert azt gondoltam sokkal kisebb lesz a terület amit be lehet járni, de hatalmas. Nagyon tetszik, csak este (22 után) nem nagyon merek vele játszani (mondjuk éjfélig azért bóklásztam, csak paráztam ezerrel (nem bírom az ilyesmit. <#bee1> ))

Þór vígi þessi rúnar

GOTY-ról:
tegnap nem tudtam feltenni, mert párom otthon volt este (mivel nem dolgozott), de majd ma megpróbálom.
A manual szerint elõször az DISC1-rõl, majd a DISC2-rõl kell telepíteni.
Szerintem az egyiken az alapjáték van, míg a másikon a DLC-k. Remélem a patch-ek is rajta lesznek, ha nem, az óriási baklövés lenne a kiadótól.

RoyalPredator
Jólenne ha MSNre felfáradnánk mind2en 1 idõpontban.-
Baj, hogy én mostanság Du. 3tól nemvagyok elérhetõ.
Addigis 3ig vagyok. PMben elküldöm a telszámom h SMSt dobj, aztán hívlak ha szükséges.

Így elõjáróban:
PROJECT_BEAUTY_MAIN_FILES-6341.rar
STALKER_MOD-5930.rar
Elküldhetem mind2õt.
A Mod ruhákat és kitudja mit tartalmaz, de FWE elnyomja úgyis.
Alapvetõ csoportok ruciát szeretném megoldani, mintpl:
Paradise Falls Slavers
Raiders (Random)
Rivet City
Megaton Shelters
Big City lakói
Talon Company
BOS Outcast

Szépen ráfekszek a témára, és akkor pontosabban tudom majd mondani, mit is szeretnék és mire.
És ha lehetséges, Big Townt picit meg kéne tuningolni, hogy a stalker játék kezdõpontjára hasonlítson. remélem ismered.
http://www.youtube.com/watch?v=dMSGrePHr04

Pretorian
Igen ez az egyik fele, a másik meg az, hogy tök személytelen az egész.
Én kb. 2002 közepéig elég aktiv voltam a hazai szerep-és kártyajátékos szcénán belül, klubokba, versenyekre jártam, és ha mittomén feltûnt a Rúna magazinban a nevem mert jól szerepeltem egy versenyen, akkor annak megvolt a presztizsértéke, és tök jó volt az, ha névrõl megismertek pl. egy országos versenyen, vagy felraktak a ranglistára az ország összes komolyabb klubjában. Ez mindig egyfajta kiváltságot, rangot jelentett, a klubokban a jó szereplésért szerepjáték-kiegészitõket kaptál, a kártyajátékok esetében ritka vagy egyedi lapokat, de mindenekfelett elismerést.
Az acsivmentgyûjtögetés, meg az online ranking rendszerek a legtöbb videojáték esetében sehol nincsenek ettõl, én ha motiválni akarnám a játékosokat, a custom-made contentekre helyezném a hangsúlyt, melyeket nagyobb online versenyeken lehetne megszerezni.

xblades
Ha halhatatlan modban vagy nem fogy a lõszer.
A kód és a kiegészitõk leírása pedig ott van a Weblapomon, nézd meg.

Carlos
Igaz!
Egyetértek! Ez kábé 16 év felett nem mozgat senkit. Vagy csak azokat akiknek nincs életük, barátnõjük és arra verik, hogy megvan a Játszd végig a játékot csak fejlövéssel achievment. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Szia!

Arra én is kíváncsi vagyok, hogy érdemes-e várni a GOTY-ra és megéri-e az árát, vagy csak egy kampányfogás az egész.

Mit tartalmaz a 2 DVD?
Tartalmazza az alapjátékon kívül a patcheket és DLC-ket?

Ha igen, külön-külön rádobálták a DVD-kre az alapot, a DLC-ket és a patcheket, amit bárki meg tud csinálni, vagy készítettek egy mindent tartalmazó, komplex telepítõcsomagot?
Vagy csak egy kódot dobtak az alapjáték mellé, amivel a DLC-k online letölthetõk?

Arra kíváncsi vagyok, hogy Magyarországpn hogy fog megjelenni, mert magyar nyelvû alappal és angol DLC-kkel elég érdekes lenne és egy-két helyen a játékban össze is akadhat a kettõ.
Gondolom, ilyen helyekre csak angolul jut el.(persze ha a 2 DVD tartalmazza a DLC-ket is)
Pretorian
*Vagy felkerülsz valami szar Live-os ranglistára, amit a legnagyobb kockákon kivül az ég világon senki sem figyel.