Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Idétlenkedtem 1 picit=)
Videjóóó nektek, NICKLEBACK FALLOUT 3 MUSIC VIDEO!!😊
http://www.xfire.com/video/1730eb/

Hang újra lesz keverve mert vmiért ieneket vesz fel mostanság...és youtubra kerül. Halkítsátok le a hangfalat sztem.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

valóban én voltam a bamba köszi😊
Lobsterman
Akkor rossz múzeumban vagy. Ahol vagy az a museum of technology. Neked a museum of history(vagy hogy hívják) kell. Az amiben az Underworld is van.

van itt egy vault-os rész is. azon át kell menni ahhoz vagy nem? vagy már nem emlékszel?
Kandurex
Emlékeim szerint az emeleten van egy vitrinben.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valaki tudna nekem segíteni hogy a mászaki museumba hol van a lincoln fegyver? vagy az csak valami küldetés után lesz bent? sehol nem találom sajnos
DE!
Innen!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hello
Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a GOTY kiadást?
Köszi
RoyalPredator
Figy, nemtudom...
De ha már ilyen kis modder vagy teis, tégy egy szívességet.
Egy STALKER-es PDA PipBoyt rakj már össze😄
Egyszerû képfileból be tudod vagdosni, v nemtudom. Ahogy ezt kell.

De ezen kívül nincs is fent más mod, pontosabban a saját esp-m, mert tegnap írtam egy scriptet, hogy lehessen olvasni a könyveket, meg csináltam benne egy tesztházat egy családdal és egy kutyával, de csak tesztelési célokból, hogy az AI Packagekkal mennyire lehet dolgozni... Elkezdtem volna az UIt átfaragni, de ha kibontottam a menük xml-jeit a Misc.bsa-ból tehát kaptam egy menus mappát a Data mappán belül (mert ez a helyes elérési utvonal) amiben az xml-ek vannak (pl. message_menu.xml) ezeket hiába írom át, valamiért a régit olvassa a játék ami a bsa-ban van... Innen indult, hogy letöltöttem a Darnified UI-t, hogy ott olvassa e az uj xml-eket, hátha én csináltam valamit rosszul, de nem, ennél sem akarja... Ezért gondoltam hátha ez valami általánosabb probléma amit tudjátok hogy kell helyre hozni...

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

RoyalPredator
Talán tedd elõrébb a listán. hátha üt vmien modot. Meg installáld újra a modot, +ha rosszat töltöttél le... v kell vmi optionális file...

De igazából nem is az a problémám, hogy az alap színek maradtak, hanem maga az, hogy a menus mappát nem is érzékeli, hogy a Data-ban van ezért nem változtat semmit... Hogyan oldhatnám meg?

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

RoyalPredator
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=5993

Használjuk egészséggel.

RoyalPredator
Színt illetõen egyszerû RGB (Red Green Blue) értékeket kell beírni vmeik My Games/ fileba. Van erre egy pici progi is nexuson, az User Interface-s modok közt. Lesd meg. Most énis... aztán linkelem ha megtalálom.

Felraktam a Darnified UI modot, a betûtípus is mûködik, viszont a színek nem változnak... Tehát a menus mappa mintha ott se lenne... Valakinek tud valami megoldást? (Biztos, hogy jó helyen van, stb...)

RoyalPredator
Videjóó:
http://www.xfire.com/video/1706ad/

Két lehetõség is van a vérengzés elkerülésére, ha férfi karaktered van akkor az Asszonygyilkos perkkel rábeszélheted a csajszit, hogy feladja, így megkapod a páncélját bizonyítékul, a másik ha elmész Manson negyedbe ami dc belvárosában van a nyugati oldalon, és ott bemész a Hubris Comics épületében, ott egy terminálon megtalálod a HangyÁsz képregény leiratát, azzal is lebeszélheted a csajt a hangyáskodásról.
A karaván helyi raktárai alatt a hordár Brahmint érted? Mert ahhoz a kulcs a karaván vezetõknél van, de akár megölöd vagy meglopod õket akkor is negatív karmát kapsz. A 200 kupakos fejlesztés amire gondolsz biztos a karavánok támogatása ami Roe bácsinál kell kifizetni ugye? Ha jól emlékszem az arra vonatkozik, hogy befizeted a 200 kupakot, és akkor egy idõ után részesedést kapsz a nyereségükbõl, azt hiszem azt Roe bácsinál veheted fel.

RoyalPredator
A túl sok baszakvás miatt érdemesebb "rábeszélni" a hangyás csajszit hogy hagyja abba az egészet. Nagy valószínûséggel dühös lesz és elkezd menõzni, de lazán fejbeküldöd... Nem kapsz így negatív karmát. Csak a kissrác mondja hogy bazdmeg, "uncsi lett a környék miattad....Ja hogy teis egy szuperhõs vagy? Király!"
A kulcsot vkinél megtalálhatod. Talán lopakodva, stealthboy-al, hátulról kitudod Roe-t v kit zsebelni, elvileg van nála kulcs. Negatív karmát valszeg kapsz, sõt, az is lehet hogy megtámadnak. Ha jó akarsz lenni, miért gondolkodsz egy komplett rablásban?
Hol akarsz fejlesztésre 200 kupakot fizetni?

Lobsterman
Ha körbekérdezõsködtékl mindenkinél CC-ban róla és jó a rábeszélõkéd ha minden igaz meg lehet domálni vele hogy adja fel a dolgot.
A Mechanisttal mondjuk könnyebb dolgod lenne. Mondjuk a robotjai erõsebbek mint pár hangya az is biztos.

Köszönöm szépen!
Akkor nagyon vak vagyok, mert már egy órája azokban a szobákban bóklászok és nem találtam meg. De most majd újra átnézem az egészet.
Öljem meg, hogy érted hogy az a legjobb?
Rábeszélni nem lehet, hogy hagyja abba?
Csak azért kérdezem, mert próbálok jó lenni.
Miután kiderült hogy a csajszi mészárlás túlélõje nem kapnék negatív karmát azért ha lebököm?
Még egy kérdésem lenne.
A karavánok helyi raktár ládáit ki lehet valahogy pakolni?
Mármint büntetlenül? Ha rákattintok mindegyik kulcsot kér.
De hol és hogy lehet õket megszerezni?
Esetleg megkapom ezeket, ha mindegyiknek kifizetem a fejlesztésre szánt 200 kupakot?
Vagy csak akkor, ha kinyírom mindegyiket?
RoyalPredator
Itt küldtem el pedig. Na msot felmegyek MSNre hátha...

xblades
Szori nem gondoltam hogy fent vagy még így én is kikapcsoltam.
De most néztem hogy az [email protected] cimemre nem érkezett edig semmi.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

RoyalPredator
Yup! http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=2456
Ettõl olyan... Élettel telibb lesz, ami nem vall az eredeti Wasteland koncepcióra, úgyhogy nemis igazán ajánlom amíg meg nem unod.
Én azért használom, mert S.T.A.L.K.E.R.-esebb lesz. +ban hamarosan fakítok rajta. És mellesleg jól rejt, szóval nekem teljesen újként hat minden.

Viszont negem az új Font (betûtípus) érdekelne, ha vki megtudná súgni.
Mondjuk van ilyen Fallout 2 stílusú ablakmodom, lehet azzal nemkéne, de meglehet próbálni.

Ombika
Ez 1 mod(Green World)? Mert ilyenre celoztam amitol megszebb taj or grafika lesz!

RoyalPredator
Fellout+Green World+S.T.A.L.K.E.R.+ARSENAL+Hi-Res Blood

RoyalPredator
Látom nem szereted a szabadságot, csak zúzni a nyíl fele😄

Carlos
Lenyomtam a mothership zeta küldit is.
Nekem nagyon tetszett...

Eddig a sorrend: Anchorage, Zeta, Lookout.

Þór vígi þessi rúnar

Ombika
Privi ment!

Carlos
Cserébe vannak olyan NPC-k akik akkor csatlakoznak, ha gonosz vagy (Jerico)

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Van egy csapóajtó a földön egy vaultszerû szobában.
A falon van a sárga kapcsolója.
Öld le, az a legjobb.

Nemtudom, én a zetát kifejezetten kibszottul idegesítõnek találom. Igényes, jól van ívizuálisan, sok új cucc, de játékélményben nekem valahogy nem volt vmi lenyûgözõõ darab, inkább "Na takarodjunk vissza a földre, de akkormár Hawaira", és ezt az örömet se adta meg.=(
Igazából a DLCk nemnyújtanak sokat, de pont hogy DLCként kellene rájuk tekinteni.

Szerintem: Zeta(mert idegelõ)<Anchorage(snassz)<Point Lookout(Szimplán nyomaszt)<Pitt(Igényes)<Broken Steel(Wasteland FTW)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Pretorian
Meg az NPC-k sem szeretnek csatlakozni hozzád, pl. amikor kijössz az Enclave-bázisról, Fawkes nem tart veled, ha gonosz vagy.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Help! Canterbury-ben kaptam egy küldit, hogy állítsam meg a két idiótát.
Én a Hangyászt választottam. Meg is találtam a Hangya Odút.
De mindenhol zsákutca van. Hol van a Hangyász és hogyan lehet megtalálni??? <#help>
És ha sikerül meggyõznöm és után elmegyek a Mûszerészhez akkor a robotjai még mindig megtámadnak?
Lobsterman
A jó hír hogy a többi már csak jobb lesz.
Általános vélemény szerint Anchorage<Zeta<Pitt<Broken Steel<Point Lookout

Carlos
No, ez az operation anchorage annyira nem tetszett...
Kínaiak? LoLmá...A vége vicces volt, 100% speech-el a tábornok nem volt nagy szám. A lázadáson meglepõdtem, de legalább volt loot.

Szóval az Anchorage egy kellemes dolog lenne, ha ingyen lehetett volna letölteni. Viszont 10 dolcsit nagyon nem ér. Lineáris, egyszerû. Viszont a reward jó (power armor és a power armor perk).

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Jólvan akkor elküldöm majd...

RoyalPredator
Gyere fel MSNre MOST😊

xblades
Írd már meg melyik az a mod a Nexuson amelyik jó Stalker-es ruhát ad.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

RoyalPredator
És én, aki nemhogy elfog szökött rabokat, az unionos szökevényekre ráuszítja a slavereket, aki megöli a supermutantokat hogy amikor elfut a fogoly, ferjbelõhessem sniperrel, én, aki lemészárolja a Brotherhoodot, aki megerõszakolja az elfogott és kivégzett raider csajokat, én, aki gránátot dob a melegedõ wastelander lángoló kukájába, én, aki szatelites ostromot küld a teraszon teázgató Temmpenyre, én a félisten?

Mellesleg a karma nem ér igazán sokat. Ha vérig gonoszvagy karmában, nem történik igazából semmi, max a slaverek tisztelnek, és csúnyán néznek rád rivet cityben... Azt kell tenni, amivel szórakoztatóbbá teszed a wastelandot.

Ez egyéni: aki szeret gonoszkodni, annak a gonosz út az élvezetesebb, aki meg segíteni szeret, annak a másik😊 pl rabszolgákat kiszabadítanád, vagy inkább te is fognál be õket? Segítenél e a rászorulóknak, vagy inkább elvennéd az utolsó fillérjüket is?
Carlos
A charisma nem csökken semmi ilyesmi hatására. Akkor csökken, ha valami olyan gúnyát veszel fel, ami csökkenti. Nincs jelentõs különbség a játék során abban, hogy milyen a karizmád, csak apróságok, valamint az outro más lesz.

Þór vígi þessi rúnar

de pl ha elkezdtem 4es karizmán és felrobbantom megatront akkor lecsökken pl 3ra? vagy ez a main stat nem csökken csak gonosz leszek?
Illetve másik kérdésem, hogy a gonosz vagy a jó út élvezetesebb?😊
Carlos
Charisma azt befolyásolja, hogy mennyire tudsz meggyõzni embereket és hogy milyen áron tudsz vásárolni az embereknél. Ergo kihatással van a Speech és Barter skillekre.
Szerintem annyi lesz a különbség, hogy drágán tudsz majd vásárolni lõszert, fegyót, javítatni cuccot és nem lesznek majd, kevesebb válaszadási lehetõséget lesz a beszélgetésekben. Továbbá vannak olyan kvesztek amiket bizonyos charisma alatt nem kapsz meg (4 általában).

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Rögtön egy kérdéssel fordulnék hozzátok ( nektek lehet nevetségesen egyértelmá lesz)

Karaktergenerálásnál ha úgy döntöttem elõre, hogy a gonosz útvonalat szeretném vinni akkor 1es karizmát állítsak be mert úgyis lecsökken majd az értéke ha rosszakat mûvelek vagy az megmarad az adott értéken?

RoyalPredator
Xblades, üzi ment a CROW dialógus fordítással.

Addigis, vki nemtud MÛKÖDÕ PDA-s pitboyt?
Pipboy_Readius_1_4_FOMOD-8411 Ilyen van de kifagy...

Carlos
Lenne egy gyors kérdésem az Operation Anchorage-el kapcsolatban. A bugok közt ezt találtam:

Taking the Winterized T-51b Power Armor completes You Gotta Shoot 'Em in the Head. However, you can still do the quest the normal way if you haven't started it before starting Operation: Anchorage.

Tehát ez azt jelenti, hogyha nem vettem még fel az You gotta shoot 'em in the head küldetést, akkor megcsinálhatom, de ha már van ilyen nyitott kvesztem akkor bebugzik?

Þór vígi þessi rúnar

a goty telepítése után a játék: 1.7.0.3-as verziójú

illetve, ha a fallout3.exe-vel indítom a játékot, akkor nem kér DVD-t, de launcher-en keresztül pedig kér. <#idiota>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

RoyalPredator
Naaaa Broken Steel mûködik, és megis van!
Azthiszem annyi a hiba, hogy Rivet citiben nincs olyan sátorizé amiben lehet sörözni ilyen... IFA sofõrtöltleékekkel.
Meg ugyanott a ledõlt szobornál van vmi téglalap alakú rozsdás viskó... nemlehet bejutni.

Carlos
Végigtoltam már a játékot, szóval vágom hogy a végén hol van, csak azt nem tudtam, hogy a DLC végén is megkapom. Az hamarabb kivitelezhetõ, mint hogy a végére érjek. 😄

Þór vígi þessi rúnar

xblades
Az is, meg a Citadel-ában is megkaphatod de ott csak a fõküldetés vége felé.

Pretorian
Vagy az, vagy a Brotherhood of Steel fõhadiszállásán az egyik csóka, de az tényleg a fõ szál vége felé van. Elder Lyons-tól kell érdeklõdni a Power Armor-ról.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?