Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Egy kérdés: a metróalagutakban mászkálva találtam holokazettát egy elrejtett csomagról, amit Girdehadeban kellene átadnom.
A metróban megjelent egy agresszív figura, õt némi nyugtatgatás után fejbelõttem...
Girdeshadeben a két lakó meg nem tud semmit, kinek kellene a csomagot atadni.
Illetve, már csak egy lakó van, fekete özvegyi gruppen party ajánlatomra a fickó úgy begerjedt, hogy szó nélkül elrohant nuca cola quantumot keresni, s persze megölette magát....
Ezek után lesz ennek a szexi hálóingnek gazdája? <#crazya>

RoyalPredator
Evergreen Millst (Örökzöld Malmot) egyszerûen ki lehet játszani. Én a keleti oldalán sniperral lelõttem a generátorokat ill pár szerencsétlent, a Behemoth pedig leintézte a maradékot. A Slavekre pedig ráraktam a saját kolláromat.

Elvileg MINDEN újraterem, bár én most Raidert nem láttam már egy jó ideje... pedig imádom õket ölni.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Fantusz
Hamilton rejtekhelyén van egy ráccsal lezárt odú, Háromkutya kulcsa azt a részt nyitja.

A Rendszabályozók "fõhadiszállása" kint van a pusztában, egy viskó.
Az ujjak darabjáért 10 kupak a fizetség, és pozitív karma is jár - az mindegy, hogy egy, vagy száz ujj van nálad, vagy odadod mindet egy karmáért, vagy megtartod.

Örökzöld Malom egy erõdítmény.
Valamennyire azért ki lehet játszani, én pl.nem mentem be a síneken, hanem a kanyon végében, a sziklákról kezdtem el takarítani a fosztogatókat (távcsöves puska alap), tényleg sokan vannak, s közülük nem kevés a vagonok tetejérõl tüzel, ha elõtakarítás nélkül besétálsz a kanyonba elég meleg lehet a helyzet.
Egy bólogatós baba is van a Malomban (kereskedés).

Fegyverraktárat egy fosztogatók által örzött bázison találtam kint a pusztában - mit mondjak, majdnem megpusztultam, 30 RAD/sec területen kellett mászkálni.

Találtam egy bázis, ahol Taloncéges gyilkosok éltek, kitakarítottam, azóta nem jelentkeztek a gyilkosok, bár lehet csak véletlen - errõl tud valaki, hogy le lehet-e állítani a Céhet?

Amennyiben szándékodban áll szervópáncélt viselni, s elég erõs vagy hozzá, a fõküldetésben érdemes eljutni addig, hogy a képzést megkaphasd (Testvériség bázisára szerintem más úton nem lehet bejutni).
Nem tudom, ezt miért csinálták így, a képzés lényegében egy beszélgetés, de addig nem tudod felvenni a páncélt.
Jól véd a páncél, de jelentõs súlya is van az én lövészkisasszonyom 1 erõvel indult, a Megatonban talált babával 2 erõponttal is a rendszabályozók kabátjában, kalapban lövöldöz...
Az is igaz, hogy a fõküldetésben eddig eljutva bukkannak fel az Enklábé katonái (szervópáncél, lézerpuska, ujj), ha jó karaktered van a Tesvériségtõl csatlakozik hozzád egy "tank", akit természetesen el is küldhetsz...

A Nemzeti Gárda fegyverraktárát egy jelszó nyitja ami 5 részre van osztva holodiskekre, ha jól emlékszem Kelley család feljegyzései a cimük, a pusztaság külömbözõ helyein vannak szétszórva, sok szerencsét a megkeresésükhöz. <#vigyor3>
Hamilton búvóhelyén van egy olyan rész ami rácsos ajtóval van lezárva, na oda kell Három Blöki kulcsa, szerintem nem jártad be alaposan azt a helyet.
Az ujjakkal kapcsolatban, én is felvettem ezt a skillt, és amint megkapod rögtön kapsz egy térképjelölés amit még fel kell fedezned, bizonyára nem nézted meg alaposan a térképedet, azt hiszem Regulátorok fõhadiszállása a neve.

Köszi, közben sikerült odatalálnom.
Közben tovább haladtam a játékban és újabb gondjaim akadtak.
Úgy látszik a kérdésekbõl sosem fogyok ki. <#whatever>
Megtaláltam a Nemzeti Gárda Fegyverraktárát.
Aktiváltam a gombot és lejutottam az elzárt részbe. Na ami ott volt az tisztára karácsony. <#taps>
Viszont ott lent van még egy nagy ajtó amihez jelszó kellene.
Oda hogy lehet bejutni<#kerdes>
Aztán megcsináltam Háromkutya küldijét és azt mondta a titkos fegyverraktár Hamilton búvóhelyénél van. Viszont én ott már jártam és kipucoltam.
Ez megint egy titkos kapcsolót vagy ajtót jelent vagy ha már kitakarítottam akkor nem érdemes visszamenni<#kerdes>
A Mûszaki Múzeumban volt még egy küldi ami a végén a Jury úti állomásra vezetett.
Itt viszont csak fosztogatókat, földikutyákat és egy doki félét találtam aki rám támadt, így kénytelen voltam lebökni.
Itt hol kéne keresnek a – azt ami jár – amit írt az üzenetben<#kerdes>
És az utolsó. Felvettem az Igazságosztó képességet.
Amihez azt írta a játék hogy az ujjakat leadhatom annak akinek a kilétét akkor tudom meg ha felvettem ezt a skillt.
Hát én nem tudom ez hogy mûködik.
Az újjak csak gyûlnek, de az nem tudom kinek kéne õket leadni.
Ezt hogy deríthetném ki<#kerdes>
Illetve szeretném mindenki figyelmét felhívni egy nem hivatalos küldire.
Legalábbis küldikét a Pip-Boy-ban nem jelenik meg.
Miután megmentettük Reilly rangereit, beszéljünk vele és ajánljuk fel segítségünket a feltérképezésben. Add egy térképmodult vagy mit és fizet minden adatért.
Iszonyú jól lehet vele keresni, én eddig majdnem kétezer kupakot kerestem így.
Az elsõ alkalommal adott több mint ezerhétszáz kupakot, de késõbb is add mindig kisebb összegeket.
Szóval szerintem nagyon megéri<#felkialtas><#nevetes1>
Calver
de van, csak ezelõtt kicsit félreértettelek <#nyes> tedd aktíva a küldetést ami miatt oda kéne menned, és jelezni fogja az utat a térképeden - hogy melyik metróállomásoknál menj le, hol gyere ki, stb. így a legegyszerûbb odanavigálni.

"The trees move. Do you not see it?"

Köszi, igen én is így tudtam. DLC-t pedig nem szeretnék feltenni addig amíg nincs magyarul.
Ezt a karmás leírást (jó, nagyon jó) én is megtaláltam.
De pontosan nem lehet tudni mennyi? Nem tudom,hogy jegyzi a progi.
Például egy százas listán mennyitõl jó,illetve nagyon jó az ember vagy rossz stb.?
Ez csak kíváncsiság, csak azt hittem valami ilye leírás is létezik.
Ez a link csúcsszuper, bárcsak magyarul lenne, akkor még érteném is.
Így is tudok belõle mazsolázni csak kivonatosabban.
Ezek tényleg fontos infók az Örökzöld Malommal kapcsolatban.
Így azt hiszem mégis ellátogatok oda. A Behemóton kívül hány ellenséggel kell számolni?
Egyébként a Behemóttal kapcsolatban én is a linkelt verziót választanám, kár hogy nem fog összejönni!!!<#vigyor2><#nyes>
Ezek szerint a Ranger bázishoz való eljutásra nincs ötletetek?<#nemtudom>
xblades
Vagy ezt is csinálhatod vele :
link <#zavart1><#nyes><#vigyor>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Az Örökzöld Malommal kapcsolatban, nyugodtan mehetsz oda, a Behemót be van zárva, és amíg nem lövöd szét a ketrec generátorát addig nem tud ki jönni. Én úgy taktikázok ott, hogy belopakodok, keresek egy magaslatot a ketreccel szemben és kilövöm a generátort, akkor a Behemót elszabadul, és leöli a fosztogatókat, utána leszedem a Behemótot. Vagy csinálhatod azt is, hogy tele pakolod a ketrec elõtti területet aknákkal, és amikor kiszabadul a Behemót az aknák szétszedik. Amúgy bent az épületben van egy bólogatós figura meg egy kereskedõ akitõl vehetsz pár jó dolgot. Küldetés nincs oda, csak gyilkolhatsz xp-ért.

xblades
A Power Armort (szervó-páncél) használni csak a megfelelõ tréning elvégzése után lehet.
Amit kétféle képen szerezhetsz meg.
1. A fõküldetés közben (élégé a vége felé) miután eljutottál a Citadel-ába (fellegvár) Elder Lyons -tól kérhetsz engedélyt, hogy Paladin Gunny kiképezen.
2. Vagy felteszed a 1 DLC-t Operation: Anchorage-t és végig visszed. Mely végén a raktárban lévõ dolgokon kívül, automatikusan megkapod a képzést is.

A karmával kapcsolatban a PipBoy/ Stats/ General (Stat/Általános) menü résznél láthatod az aktuális állapotot.

A fallout 3 küldetései : link

Jó cuccokat pedig a Fort-okban találsz, vagyis az elhagyatott (vagy nem mindig)katonai bázisokon.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

ezer kösz 😊
xblades
Ez teljesen mod függõ, van ami azokat folyásolja be. De alapból ha nem ütköznek akkor nem.
Leírásért katt ide.

Nincsen ilyen training-em és úgy tudom, csak a vége felé lehet az Acélos csávók fõhadiszállásán megszerezni.
Örülök, hogy beugrott a küldi.
Viszont akkor megtudnád mondani, hogyan lehet a Ranger bázisra eljutni?
Én a D. C.-ben eléggé eltudok tévedni, az is órákig tartott, amíg Történelmi Múzeumot megtaláltam. És ennyi Szuper Mutáns mellett nem szeretnék csak úgy bóklászni.
Azt hiszem a karmával kapcsolatban rosszul fogalmaztam.
Nem az elõre kiosztott pontomra vagyok kíváncsi.
Az érdekelne, mennyire vagyok jó vagy rossz, és mennyivel változik egy-egy döntés után, amikor kiírja hogy nõt vagy csökkent.
Gondolom ezt a szintet is tárolja valahol a játék.
Ezt szeretném megnézni.
Biztos tudjátok hogyan kell???
Én eddig még nem sok mellékküldivel találkoztam.
De mondjuk az is igaz, hogy sok helyet sem fedeztem még fel.
Van legalább hat fel nem fedezett helyem a térképem, de mind olyan messze van, hogy már az csoda ha épségben oda tudok jutni.
Nemrég voltam Girdershade-ban az idióta kólás csajnál.
Ö beszélt a közelben lévõ Örökzöld Malomról tele fosztogatóval.
Nem tudom, hogy küldi is van-e hozzá, de gondoltam oda benézek.
Erre a GNR-ben az Acélosok mondták, hogy van ott egy Behemót is.
Ezek után már nem vagyok olyan biztos a látogatásban.
Egyébként vannak olyan helyek amit mindenképp érdemes felfedezni?
Jó cuccok vagy küldik miatt?
hopsz, eszembe jutott hogy van a játékon egy-két mod is. Azokat befolyásolják?
ezek a dlc-k micsodák? külön kiegek, vagy az eredeti pályát kibõvitik? az alappal játszok, még nincs fenn egyik sem (úgy olvastam 4 van) Ha befejeztem az alapot utána tegyem fel, vagy ez... Hogy mûxik? 😄
thx a segítséget
Nagyjából egyet kell értsek veled, de a fõküldik és mellékek is eléggé összetettek és általában nem is rövidek.
Meg vannak olyan küldik is, amik nem kerülnek be a naplóba, csak elhangzik valahol vagy olvasok, aztán vagy utána mész, vagy nem. Ilyenbõl elég sok van.
Pl. a tudomány múzeumban a Primeos küldi, a széfben a cucokkal, meg utána meg lehet találni Primeot is és van nála egy spec. géppityu 68-as sebzéssel.

Azért elég jól el lehet lenni 😊

A PipBoy-ban az Általános résznél tudod megnézni, hogy mekkora a karmád.
Sajnos nincs sok küldi a Fallout3-ban spórolt vele a Bethesda, túlságosan lestrapálta az agyukat ez a kevéske küldi is <#duhos2>
Van a Fõküldi, pár mellék küldi, és szintén pár gyûjtögetõs küldi amit újra és újra megismételhetsz azt kész, ha akarsz még akkor le kell töltened a DLC-ket, és akkor még el lehetsz a gémmel egy darabig.

Calver
ha van Power Armor Training-ed (fogalmam sincs magyarban mi, sry) akkor igen, azonnal felveheted. viszont ha javítani akarod, kell egy mod, mivel alapból nem lehet. hasonlóan jól (akár jobban) is járhatsz egy Anchorage féle Winterized verzióval.
ha kirámolod, nem tudod neki odaadni a kulcsokat, de kész lesz a küldetés. ha vicces akarsz lenni, menj el hozzá, add oda a kulcsokat, várd meg amíg elindul az erõdbe, majd robbants szét a kicsi ghoul búráját Underworld elõtt <#vigyor1>
Ranger-es küldi: így már megvan mire gondolsz, végigvittem azt is ofc, csak másra gondoltam Ranger bázisból - valami eddig számomra felfedezetlen épületre.

Ez jól hangzik, akkor felveszem.
És azt a páncélt viselni is tudom rögtön?
Egyébként hogy lehet megoldani?
Elõbb elmegyek az erõdbe, kirámolom és utána adom le a kulcsokat a csávónak?
Ezek szerint a Rangeres küldit te nem vetted fel?
A kómában lévõ csajszitól lehet az Alvilágban.
Eddig a játék legdurvább küldije volt nekem.
Egy egész délutánom ráment amire befejeztem.
Egyébként kb. hány mellékküldi van a játékban?
Van valaki aki egyáltalán végigtudta volna mindet csinálni?
Jó lenne egy lista, de a Fallout Wiki bár nagyon jó nekem nem segít, elég gyenge vagyok angolból.
Az megtudom nézni valahogy játék közben hogy áll a karmám???
Jó lenne ha tudnám követni hogy alakul.
Nálam sajnos a kidobálás teljesen rendszertelen.
Elõfordul ,hogy negyedóra alatt háromszor van hogy két óráig egyszer sem.
Carlos
Engem is kidobál néha. Mondjuk másfél óránként egyszer.
(szabálytalan mûvelet)

Þór vígi þessi rúnar

Calver
nem kell megölnöd õket, elég ha beszélsz velük. a "srácnak" nem a haláluk, hanem a náluk lévõ kulcs kell, amit meg lehet tõlük venni/rádumálni õket h odaadják. egyedül Tenpenny-t kell kinyírnod. utána ha akarod megszerezheted a kulcsok segítségével a T-51b Power Armor-t Fort Constantine-ból.
Ranger Bázist passzolom, Mesterséges Ember-hez meg Rivet City-ben nézelõdj, vagy itt.

A kidobálósdi sajnos nálam is fenn áll. Ez baromi bosszantó tud lenni!!!!
Egy ideig komolyan azt gondoltam, hogy valami baj van a gépemmel.
Aztán azt hittem a lemez hibás, de el kellett fogadnom, hogy ez ilyen.
Így jobb híján így játszom vele.
Illetve a holtesetek kocsonyásan remegnek és néhány állat ugrott már száz métereset is függõlegesen a levegõben.
De ezekkel nem nagyon foglalkoztam miután így azért még lehet játszani.
De ha Moriarty féle gondot nem tudtuk volna megoldani az már nagyon kiakasztott volna. Újabb kérdéseim lennének.
Az Alvilágban van egy Bumm a fejbe nevû küldi.
Ha felvesszem és kinyírom a megjelölt fazonokat az negatív karmával jár vagy nem?
Ezen kívül a Ranger Bázisra D.C. túlsó végén hogy lehet a legjobban eljutni?
A Mesterséges ember küldivel nekem is bajom van.
Azt írja szerezzek róla több infót, de az Alvilágban már mindenkivel beszéltem.
Ezek után mit kell csinálni?
Murder3
Kéne 1 kis help.

A mesterséges ember feladatot csinálom és rivet városába vagyok ott írja h kikkle kell beszélnem de azokat nem találom sehol az eggyik elvileg már nincs a hajón de a feladat azt írja h ott keressem.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

xblades
Erre nem tudsz valami ötletett? #14795

RoyalPredator
Kifagy vele a játék. Fallout3 mappába pakoltam bele a fileokat.

Felhasználóként változó, valakinél hibátlanul fut a játék, másnál pedig folyamatosan, lefagy, kidob, összeomlik... stb. Pl nálam egyátalán nem müködi rendesen egyik DLC sem, mindig a GECK-kel kel babrálnom rajtuk, hogy rendesen müködjenek. Az alap játékban meg elõfordul, hogy radscorpiok pottyognak az égbõl, vagy ha egy adott területen leölök mindenkit, elmentem, és utána újra betöltöm akkor valamilyen gravitációs erõ hatására a holtestek oldalra mozognak, vagy ha megölök valamit, elkezd pattogni a holtteste. Sajnos a Bethesda ennyi év után sem tud rendesen optimalizálni, ugyan ilyen gondok voltak a Morrowindben, az Oblivionban is (bár ott az utolsó patch után már elég stabil lett a játék). Elégé megijedtem amikor megtudtam, hogy az Obsidian-nak (õk csinálják majd meg a Fallout: New Vegas-t, ami jövöre jelenik meg) adták ezt a ratyi motort ami a Fallout 3-t is hajtja, és sajnos a Fallout 4-et is ez a ratyi motor fogja majd hajtani <#duhos2>

Fallout Script Extender
Ez az ami nélkül nem megy a mod, ez a FOSE. Ha jól értem akkor kibövített script állományt használ ami jobb az alap játékban találhatónál.

Calver! Köszönöm szépen!
Közben nekem is sikerült megoldanom, de amit adtál az tanulságos volt.
A player.moveto 00003B3C használtam, ami tényleg odadobott Moriartyhoz.
És most jön az érdekesség.
A tag ott volt ahol a térkép jelölte, csakhogy kivolt esve a világból!
Egy kb. 70x70 méteres füves üres terület szélén ácsorgott ami körül nem volt más csak fehér képernyõ!
Azért ez eléggé gáz!!!
Én következõt találtam a problémára.
Gondoltam megnézem mit ad ki a konzol a help parancsra és abból mazsolázgattam..
Két hasznos parancsolt is találtam az AddTagSkills (szám) és SetTagSkills (szám) parancsokat.
Ezekkel az elején ki nem választott képességekhez lehet hozzáadatni illetve elvetetni 15 pontot. Annyihoz amit a számban megadsz.
Nekem ez elég is volt, ahhoz hogy a terminált feltörjem, így kaptam egy kis negatív karmát is.
De miután azóta már a Behemótot is sikerült legyõznöm, nem hiszem hogy visszatöltve fogok tovább játszani. Csak feltudom azt a veszteséget újra tornászni.
De ettõl függetlenül nagyon szépen köszönöm a segítséget!
És remélem, hogy több ilyen durva bugba nem fogok belefutni!
Egyáltalán találkozott már más ilyennel???
RoyalPredator
A readmeben nem írja, de kell FOSE. Ezt a PackageManagerben látom.
A FOSE az mi a fene mod, mert az INI filet 1x átírtam kézzel, miértnem jó az neki?

RoyalPredator
Hotomi: Pont ez az amit kaarok, de kifagy. a FOMM-ban töltöm be de nem a többi mod között, hanem a PackageManager menüben. Ugyanis ott jelenik meg.
Mit cseszek el?

Xblades: Nemtudom h most mi a volt a baja. Sajnálom, énis rühellem az ilyesféle megrázkódtatást. Felraktam a Call of Prypiatot, de azért vhogy a Falloutos megoldás lazább és szabadabb, annak ellenére hogy nincs új terep. Most elvok a kijátszásával orosz-angol-magyar keverésben, tiszta poén, és hogy mien fals információk jutnak el így hozzám. Ezért féltem hogy Framework 3.xet telepítnei akar, de végül egy másik verziós várezben nemkérte.

Calver
egynek player.setav science 50, aztán majd vissza eredeti értékre. vigyázz, amit megadsz szám és a végeredmény egyszer sem biztos h egyezni fog (ez a könyvek nélkül módosított értéket piszkálja ugyanis).
másik verzió a player.moveto 00003B3C, ez elvileg odadob Moriarty-hoz.
harmadik: player.placeleveledactoratme 00000A61, így meg elvileg lerakja eléd Moriarty egy klónját.

legalábbis gondolom én, kb Fallout 3 wikibõl tippelem ezeket is <#nyes>
és ofc ezek konzolba, amit 0-val érthetsz el (ugye?), de gondolom ezt tudod már te is <#vigyor2>

Köszönöm a segítséget!
De még mindig nem jutottam semmire.
Akkor sorjában.
Elõször is a terminált nem tudom feltörni mert nincs meg az 50-es szintem.
Másodszor már nem tudom megszerezni sem a kódot, mert mielõtt lett volna Black Widow képességem vagy elég rábeszélõm, dumáltam velük.
Azóta már hiába beszélek velük, nincs újabb kérdezési lehetõségem.
Viszont az említett fõ küldiket mint a GNR nem szeretném kihagyni.
Végül kínomban a kódos verziót is próbáltam de nekem egyszerûen nem mûködik.
Pontosan leírnátok mit és hogy és hová kell beírni???
Annyiféleképp próbáltam mégsem sikerült.
Illetve esetleg van valami alternatív lehetõség, hogy megnöveljem a tudomány skillemet akárcsak átmenetileg hogy ne keljen 25 pontot rápazarolnom egyetlen kódtörés miatt.
Kérlek segítsetek még egy kicsit!!! <#help><#help><#help>
xblades
Csinálj egy két mellékküldetést majd késõbb térj vissza.
Ha ekkor sem lesz ott akkor az alábbiakat teheted:

- Amit Coradiel írt

- A terminál kódját megszerezheted:
- Gob-tól is ha van elég Karmád és beszéd készséged és lehet hogy kell a Black Widow or Lady Killer perk
- Nova-tól ha férfi karival nyomod és felveted a Black Widow or Lady Killer perket

- Végsö megoldáskén itt a kódos lehetöség: keresd meg a testét ha nem találod, a faq-ban( vagy a Geck-ben) keresd meg az ID-ját, és player.placeatme szóköz ID, rakasd magad elé, ha halott akkor resurrect szóköz ID, és máris tudsz vele beszélni.
Na itt az ID-je : 00003B3C

xblades
Hát sajna most szivók a rendszerrel és a Stalkerrel:<#sir>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 napig NEM TUDTAM ELINDITANI a játékot majd a Drm frissítés után végre elindult, kint a menüben olyan 10-15 másodperces fekete képernyõ fogad ha mondjuk elfogadom a beállítások változtatását. És amikor betölti a pályát az 8-10 percbe is beletelik

Lehet, hogy öngyilkos lett Moriarty. Ha ez a helyzet, menj el Rivet Citybe, és ott az egyik kutató csajt kell megkeresned. Így kimaradsz egy vagy kettõ küldetésbõl, de tudod folytatni a fõszálat.

Üdv! Coradiel
Most kapok hülyét. Légyszi segítsetek!!!
Egyszer kétszer próbálkoztam Moriartyval, de miután nem jutottam vele dûlõre mindig visszatöltöttem az állást.
Most már eléggé tápos vagyok és mentem volna beszélni vele.
De nincs sehol sem!!!
Vártam egy teljes napot a Bárjában de nem került elõ és a térképen a nyíl a Tavaszvölgyi Iskola után mutat valahová a semmibe.
De ha kimegyek Megatonból akkor meg vissza a városba.
A terminálját sem tudom feltörni mert nem erre fejlesztettem.
Így viszont nem tudok a fõszálon tovább haladni.
Ilyenkor mi a fenét lehet csinálni??? <#help><#help><#help>
Nem értek sem a modellezéshez, sem a texturázáshoz, sem pedig a scripteléshez.
Tessék egy pda mod:
Pip PDA

RoyalPredator
Remééélem XBlades halaaadsz.

Ésss... Hotomi.
Lenne egy pár dolog amit összehozhatnál.
Kellenének újféle Medikitek, amik a stimpackal ellentétben nem tûnnek el a billentyûkrõl, és ad 1 kis HP-t is a regen mellé.
Meg kolbász, medvekonzerv, artifactok láthatatlan modellel, etc.
Vagy egy PDA pitboy😛

Carlos
Letoltam a Pitt-et is. Egész kellemes volt, bár hülyét kaptam a 100 rúd összeszedésétõl de hálistennek megjött a Limited CE Guide és faja kis térképek vannak benne. 😊
A legjobban továbbra is a point lookout tetszik eddig. A sorrend:
Anchorage, Zeta, Pitt, Lookout.

Þór vígi þessi rúnar

Köszi szépen! Igen a kávéfõzõs trükkre én is rájöttem.
Viszont a Mûszerész nem volt ott.
Gondolom, ha már az egyikükkel befejeztem a küldit akkor nem lehet találkozni a másikkal.
Aknamezõ városát sikerült megtisztítanom, igazad volt a vén trotty nem volt nagy szám.
Csak elõször az volt a bajom, hogy nem láttam, honnan lõ rám, de utána már nem volt gond.
Egyébként nem tudom mi a fene baja lehetett.
Ha nem támadott volna meg életben hagytam volna.
Az aknákat én mind felszedtem. Jó lesz az még késõbb azt hiszem!
A házakból mindent összeszedtem, amit lehetett, de egy széfet sajna nem tudtam kinyitni még nem elég nagy a képességem.
Igazad van a Bólogatós figurára gondoltam, igyekszem összeszedni, legalább azokat amire fejlesztek.
A belépõ kártyás dolgot nem tudtam, az elsõ két résszel nem játszottam.
Nem is tudom miért, de azok nekem kimaradtak.
A Mûszerészhez egy titkos ajtó vezet, a kávéfözött kell megnyomnod és akkor feltárul a titkos ajtó.
A mesterlövésszel óvatosan, õ nem nagy szám csak a környék ép tele van aknákkal, én általában messzirõl kilövöm az aknákat, és úgy megyek a közelébe, de egy darabot mindenképpen szedj fel mert le kell majd adni Moira-nak.
Amúgy a lövésznél van a lakások kulcsa, az összes házban van széf, úgy hogy érdemes átkutatni.
Ami te PipBoy-nak írsz az szerintem a Boblehead, Bólogató figura, találsz még sokat, növelik a külömbözõ tulajdonságaidat.
A piros, kék, sárga belépõ kártyák easter egg-ek, utalás az elsõ két részre amikben csak ilyen belépõ kártyákkal tudtál bejutni bizonyos helyekre, ebben a részben semmi hasznuk, nyugodtan eladhatod.

Ha fel akarod fedezni akkor fel kell buffolnod magad (gyógyszerek, perkek, és a legjobb védõ ruha amit találsz), ez mellé egy zsák gyógy, meg rad-x és gyorsan kell futni kb ennyi. Ha jól emlékszem 30 gyógy injekciót használtam el.

Carlos
Little Lamplight -ból van földalatti bejárat.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok lenne egy kérdésem , hogy a térkép észak-nyugati részén van egy hely ahol egy csomó szuper mutáns van figyelmeztetõ táblákkal körbevéve. De olyan nagy a sugárzás, hogy egybõl kinyiffanok amint a területre lépek. Ezt ahelyet hogyan lehet felfedezni, hogy megjelenjen a térképemen?
RoyalPredator
Mielõtt elmegyek Airsoftozni, youtubera feltöltöttem.
Elvileg AudióSwapos, mert WGM nemszeresse a nicklebacket....
http://www.youtube.com/user/RoyalPredator
Itt elérhetõ.

Köszi!
Közben benéztem hozzá. Néhány robot meg is támadod.
De a legdurvább õrrobot érdekes módon nem.
A Mûszerészt meg sem találtam, még a titkos lakrészében sem.
A Szuper markettes küldit már rég megcsináltam.
Most épp a földikutyás küldi jönne, de a Langyos Víztisztítóig egy darabig még biztos nem jutok el.
Kész öngyilkosság arra menni, rengeteg az ellenség.
Az a baj, hogy én elkezdtem felfedezni a világot és arra bizony ment rendesen a lõszer.
Azóta már inkább csapkodok, ha csak lehet.
Csak épp ennek az a hátulütõje, hogy eddig nem fejlesztettem a közelharci képességemet.
El még nem adtam semmi értékesebbet, csak ócskaságokat.
Aknamezõ városának orvlövészéhez oda lehet férkõzni valahogy???
Szeretném levadászni, hogy átkutathassam a várost.
Egyébként érdemes, lehet ott találni jó dolgokat?
Bethesda romjaitól elhoztam a Pip-Boyt és a föld alatt kinyírtam valami Izzó nevû mutánst.
Volt nála egy piros belépõ kártya.
Ez hová kell? Remélem, ezzel nem buktam el egy küldit???
Hát ha elõször is sikerül rájönnöm erre, hogy miért nem akarja a saját xml módosításaimat olvasni, akkor már csak attól függ, hogy lesz e rá idõm. 😊 Egyenlõre a saját moddolgatásomra is alig akad idõ 😄

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Carlos
Loot javítása (repair skillel) és eladás -> kupa -> lõszer vásárlás.

Más.
Épp a Pitt-et tolom. Mekkora para hely. Azok a hülye négykézláb mászó zombik a frászt hozzák rám!

Þór vígi þessi rúnar

Elég ha csak az egyiket beszéled le, amúgy a mûszerész nem támad meg mert elvileg õ a jó fiú, csak a gépei nem fognak kesztyûs kézzel bánni veled.
Kevés pénz, kevés lõszer? Haha én ilyenkor rongyolok az elsõ fosztogató bagázsba és kifosztom õket <#vigyor3>
Csináld meg Moira küldetéseit, az elsõ rögtön a Szuper marketba vezet, ahol vígan darabolhatod a fosztogatókat, és lesz utána elég lõszered meg kupakod.

Köszönöm szépen a válaszokat!
Azóta sikerült rábeszélnem a Hangyász csajszit, hogy feladja.
Így még a karmám is nõt.
Viszont arra még nem adtatok választ, hogyha ezek után is elmegyek a Mûszerészhez akkor is megtámad-e a robotjaival?
Azt hiszem, rosszul fogalmaztam.
Amennyire lehet, próbálok jó lenni.
Nem ölök meg senki, ha nem muszáj, vagy meg nem támad.
De a lopás vagy a rablás most belefér, mert elég kevés lõszerem van.
Az a bajom nem tudom honnan lehetne olcsón és büntetlenül pótolni.
A karaván helyi raktára alatt a Roe bácsi házának emeleti szobáját értem.
Ott van minden kereskedõnek egy ládája.
Ezeket szerettem volna kinyitni valahogy, ehhez kellene a kulcs.
De ha mindenki nekem támad akkor lehet hogy inkább mégsem próbálkozok vele.
Arra jelenleg nincs elég kupakom, hogy a 200 kupakokat megfizessem a fejlesztésre még akkor, sem ha utána részesedésem lesz.