Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen Freddys cucc van a játékba, vagy az valami utólagos dolog?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
http://www.youtube.com/watch?v=eU3rnO6-nV0
remélem így jó lessz
Végre sikerült elkészítenem, és feltöltenem az elsõ gameplay videómat.
Fallout gameplay vats
Remelém jól töltöttem fel, és mindenki meg tudja nézni
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Véletlen rossz gombot nyomtam meg és pofán vágtam a karddal, aztán rám támadt, úgyhogy meg kellett öljem, de a tiszta víz miatt kéne egy másik.
TDU nick: HUN_Matt_92
Látatlanul DirectX problémára gyanakszom, de lehet más is - nem szórakoztató mulatság de ilyenkor kézenfekvõ megoldás ismét felrakni a rendszert.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Nagy problémám lenne megvettem a boltban a játékot végig is toltam. Nem ez a lényeg csak újra raktam a windowst és azóta nem megy. Elindul menü fasza de a játékban össze omlik az egész. Szines minden lefagy mikor mi van. Próbáltam már több direct x et videó kártya drivert nem tudom már mit csináljak a gép simán elbírná maxon ment régen is és nem is akadt kisem lépett sose. Minden a régi és mégsem megy segítsetek ha tudtok ellõre is köszi!!!!!!!!!!! <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
http://www.akciofigura.hu
Bár én kevéssel találkoztam a modok közt pedig van és volt fent pár.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Akkor hogy kellene csinálni?
köszi
Szerinted érdemes olyan perket növelni mint a tehetség, hogy 10%okkal több xp-t adjon?
Nagyon jó ez a játék, jól letud kötni. Néha, csak poénbõl megölök pár körülöttem levõt fegyverteszt céljából, aztán visszatöltöm a menést 😄
Azt nézd meg mihez ad pluszt ami neked kell. Vagy növelheted azon képeségeidet amire kevesebb pontot osztottál.
De a Kutakodó, és a Kommandó is jól jöhet, és ha nem akarod hogy a pusztán minden sarkon befordulva megtámadjanak a kisebb állatok akkor még az Állatbarát is jó perk.
Az ujjakat pedig a térképen jelölt helyen tudod leadni.( mivel küldetés, ha rákattintasz a térképen mutatnia kell)
köszi.
Az elején milyen adottságot érdemes felvenni. eddig kettõ van a tehetségen, és kettõ már nem emlékszem mint, de asszem kettõvel felette van.
Köszi az infókat.
vagyis csak 400 ms pont, az Xbox Live-on
Broken Steel
Operation...
The Pit
Point...
Mothership...
Xbox Live: Lunatic HUN
És lenne egy másik kérdésem hogy amiket találok dögcédulákat azokat hova kel vinnem?
Én pár napja kezdtem játszani ezzel a játékkal. Nagyon tetszik.
Most ott vagyok, hogy aknáért kell mennem. Hogy tudom õket hatástalanítani? mind felrobbant amihez közeledtem, olyan lehetõséget meg nem láttam hogy hatástalanítás. Meg magától robbantak fel körülöttem aknák meg autók, a kutyám is bele halt.
Köszi
Elmentem a Dolce Mama nevû helyre bementem ott a Dolce mama kifõzdéjébe Azon belül találtam egy kis udvart, a neve: Dolce mama rakodó udvar.
Nah ehhez a rakod udvarhoz fûzõdne a kérdésem benne találtam egy nagy fémkaput amire az van írva csak kulccsal nyitható aki tudja hogy hol az a kulcs vagy hogy van-e egyáltalán az írja meg pls 😄 XD 1000 köszönet elõre is 😄
Mint az Oblivionhoz. Kerestem, de sajna nem találtam, vagy átsiklottam felette.
http://www.freetvmaci.info/
Másodszor pedig sajnos megint segítséget kérek!
Mindent úgy csináltam ahogy mondtátok még sem jutok semmire!<#szomoru1>#szomoru1>
Mielõtt bementem a tisztítóba kivettem a Data könyvtárból a Fallout3hu.esp-t.
Beütöttem a kódot jött a végevideó és a két hét múlva.
De nem tudok csinálni semmit sem, egyszerûen nem mozdul meg a karakter!!!<#sir>#sir>
Mi a fenét lehet csinálni ilyenkor hogy felkelhessek???<#nemtudom>#nemtudom>
Kérlek, segítsetek!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>