Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó kis videó. Szépen pusztítod az ellent. Milyen szintü vagy, hogy egy lövéssel ölsz?
Ilyen Freddys cucc van a játékba, vagy az valami utólagos dolog?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Nem sikerült a linkelés, itt van jól:

Fallout gameplay vats

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Na jó akkor így
http://www.youtube.com/watch?v=eU3rnO6-nV0
remélem így jó lessz
Sziasztok
Végre sikerült elkészítenem, és feltöltenem az elsõ gameplay videómat.
Fallout gameplay vats
Remelém jól töltöttem fel, és mindenki meg tudja nézni
Van valami hir a magyaritasi projecktekrol? Szivessen vegigjatszanam ujra a pitt-et magyarul😊 A pitt es a point outlook a ket kedvencem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

xblades
Hát ha a legutolsó patch is fent van (1.7), akkor próbáld meg újra felülírni a videó fájlokat. De lehet hogy egy újra telepítés fog kelleni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Sajna az volt a baj, hogy rögtön kimentem. És akkor is elmentette. szóval ellenséges maradt volna töltés után is. Az elõtte lévõ mentésem meg kb 3 órával volt. Most meg már nem tölthetem vissza, mert azóta már léptem 3 szintet, és ezt már nem akarom újra végig játszani.

szia miért nem töltötted vissza az automentést? Mikor bementél az ajtón úgy is mentett, ha be van kapcsolva ez a beállítás. Aztán akkor majd messzebb hadonásztál volna😊. Még egy robotot nem tudom lehet-e szerezni én sosem bántottam.
Lehet pótolni azt a robotot, ami a házamban röpköd?
Véletlen rossz gombot nyomtam meg és pofán vágtam a karddal, aztán rám támadt, úgyhogy meg kellett öljem, de a tiszta víz miatt kéne egy másik.

burjanmate
Nem emlékszem, de 23-asként fejeztem be, meg azt hiszem 1 új super mutant is volt hozzá, csak a vége nem stimmel.

TDU nick: HUN_Matt_92

H lehet hogy az lesz tényleg hogy újra instal windows. remélem majd akkor jobb lesz .
Fantusz
Valami elszállhatott, van ilyen, hogy már a win telepítés után behal a rendszer, vagy mondhatnánk halva született.
Látatlanul DirectX problémára gyanakszom, de lehet más is - nem szórakoztató mulatság de ilyenkor kézenfekvõ megoldás ismét felrakni a rendszert.

hello semmit nem cseréltem annyi volt hogy valami vacak vírusom lett jelzett is a tûzfal csak kérte az újra indítást én meg b-sztam rá . utána nem indult be majd format és minden újra lett rakva pont úgy ahogy volt. pont ezért nem értem de más játékkal is próbáltam Insane pedig az nem nagy teljesítményû és az is megáll . ilyenkor mi a teendõ??
hardvert nem cseréltél az elõzõ játék óta?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sziasztok fanok.
Nagy problémám lenne megvettem a boltban a játékot végig is toltam. Nem ez a lényeg csak újra raktam a windowst és azóta nem megy. Elindul menü fasza de a játékban össze omlik az egész. Szines minden lefagy mikor mi van. Próbáltam már több direct x et videó kártya drivert nem tudom már mit csináljak a gép simán elbírná maxon ment régen is és nem is akadt kisem lépett sose. Minden a régi és mégsem megy segítsetek ha tudtok ellõre is köszi!!!!!!!!!!! <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
cikasz
Köszi. Amugy erre gondoltam én is, hogy be kell másolgatni egy file-ba.

http://www.akciofigura.hu

xblades
Hát ha van ArchiveInvalidation.txt is több akkor kénytelen leszel megnyitni és átmásolni a többit az egyikbe ami a te alap .txt-éd lesz.
Bár én kevéssel találkoztam a modok közt pedig van és volt fent pár.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Miután feltetted a Dlc-ét megjelent a 30-as szintlimit üzenet?

xblades
Hát igazából ha a mellékküldetéseket is csinálod (ami a lényege a játéknak) akkor gyorsan eléred a 20-as szintet ha egyáltalán nincs tehetség perk-ed. Tehát nem érdemes többet tenni rá, inkább másra tenném.

cikasz
Köszi megnéztem és le is töltögettem öket, de lenne egy kérdésem. van mindegyikhez egy ArchiveInvalidation.txt és azt is bekellene másolni, de ha a másodikat másolom akkor az elsöt felülirná ugye és akkor az eltünik..
Akkor hogy kellene csinálni?
köszi

Köszi!
Szerinted érdemes olyan perket növelni mint a tehetség, hogy 10%okkal több xp-t adjon?

Nagyon jó ez a játék, jól letud kötni. Néha, csak poénbõl megölök pár körülöttem levõt fegyverteszt céljából, aztán visszatöltöm a menést 😄

burjanmate
Egyik sem.

blackcalibra
Kösz!
Megnézem.
xblades
Hú hát a Perks-eket (adottság) az általad kialakitott karakterhez kell felvenni.(harcos, beszéd, lopakodó karakterhez más és más)
Azt nézd meg mihez ad pluszt ami neked kell. Vagy növelheted azon képeségeidet amire kevesebb pontot osztottál.
De a Kutakodó, és a Kommandó is jól jöhet, és ha nem akarod hogy a pusztán minden sarkon befordulva megtámadjanak a kisebb állatok akkor még az Állatbarát is jó perk.

xblades
Hát akkor még a Nexus-on nézhetsz körül.

xblades
A "dögcédulákat" a Citadel-ában lehet leadni az egyik katonának de a nevére nem emlékszem.
Az ujjakat pedig a térképen jelölt helyen tudod leadni.( mivel küldetés, ha rákattintasz a térképen mutatnia kell)

blackcalibra
Ajjjj. Akkor ez nem jött be. Azt semmiképpen sem akarom használni.
Köszi!
xblades
Nézd meg ezt : link

xblades
Ez lehet hogy összeakad a Fook-al, vagy a magyarítással ha használod valamelyiket.

xblades
Nincs külön kód, a halhatatlanság kóddal mozoghatsz akár menyi súllyal.

cikasz
Sziasztok. Nem tud valaki valami jó modpack-et ami feltuningolja a kinézetet? A FOOK2 nem müködik a magyar verzióval 😞
köszi.

Még egy kérdés:

Az elején milyen adottságot érdemes felvenni. eddig kettõ van a tehetségen, és kettõ már nem emlékszem mint, de asszem kettõvel felette van.

Aha, szóval akkor gyorsabban kell gombot nyomni, mint ahogy felrobban. Na megpróbálom.
Köszi az infókat.

Lunatic83
CSAK a mai nap 50%al olcsóbb minden Fallout3 kiegészítõ,
vagyis csak 400 ms pont, az Xbox Live-on

Broken Steel
Operation...
The Pit
Point...
Mothership...

Xbox Live: Lunatic HUN

Találtam egy Junders Plunkett nevû gyilkost elötte találtam egy halot csávonál egy feljegyzést és azt írja hogy élve vagy halva vigyem el valahova és kapok kupakot ért. Nah az lenne a kérdésem hogy hova vigyem az ujját?
És lenne egy másik kérdésem hogy amiket találok dögcédulákat azokat hova kel vinnem?
burjanmate
Napot! Megvan a Broken Steel kieg., amivel elvileg a víztisztító beindítása után is lehet játszani, de nekem lejátsza az outro-t és kilép a fõmenübe. Ez miért lehet?

blackcalibra
Hmmm. Köszi. Nézegettem a csalásokat is,de amiket én néztem azokban ez a kód nem volt benne. Nem tudod esetleg a kódot hozzá?
xblades
Csak kóddal lehet.

Alapból az E gombbal lehet hatástalanítani, ajtót nyitni, felvenni tárgyakat, zárat feltörni. Odamész az aknához, nyomsz egy E-t, és amikor már nem világít az akna lámpája újra E-t nyomsz és már fel is vetted az aknát. A kocsikat messzirõl löd ki és akkor nem fognak a képedbe robbani.

ok közsy 😄
Az a terület a készítõk által van lezárva, ahhoz a kapuhoz nincs kulcs. Ha a konzolba beírod hogy tcl és átmész a kapun csak a nagy semmi fog várni rád. Túl lusták voltak, hogy rendesen befejezzék azt a területet.

Sziasztok!

Én pár napja kezdtem játszani ezzel a játékkal. Nagyon tetszik.
Most ott vagyok, hogy aknáért kell mennem. Hogy tudom õket hatástalanítani? mind felrobbant amihez közeledtem, olyan lehetõséget meg nem láttam hogy hatástalanítás. Meg magától robbantak fel körülöttem aknák meg autók, a kutyám is bele halt.

Köszi

Lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni 😄
Elmentem a Dolce Mama nevû helyre bementem ott a Dolce mama kifõzdéjébe Azon belül találtam egy kis udvart, a neve: Dolce mama rakodó udvar.
Nah ehhez a rakod udvarhoz fûzõdne a kérdésem benne találtam egy nagy fémkaput amire az van írva csak kulccsal nyitható aki tudja hogy hol az a kulcs vagy hogy van-e egyáltalán az írja meg pls 😄 XD 1000 köszönet elõre is 😄
blackcalibra
Létezik valami mod a hátizsák kapacitását végtelenné tételéhez?
Mint az Oblivionhoz. Kerestem, de sajna nem találtam, vagy átsiklottam felette.
Ettõl féltem, sajnos akkor nálad sem mûködik jól a BS mint nálam. Elõ kell hívnod a konzolt, utána a konzolban írd be, hogy Player.RemoveScriptPackage DLC03PlayerWakeUp ez eltávolítja az ébredés animációt amibe beragadt a karaktered. Utána írd be ismét a konzolba, hogy enableplayercontrols ezzel a paranccsal már tudod irányítani a karaktered.

Dante73
Mert meghaltál. A csajt küldd be, és akkor menni fog tovább. Ugyanis nem halsz bele a sugárzásba.

http://www.freetvmaci.info/

Elõször is boldog karácsonyt mindenkinek! <#smile>
Másodszor pedig sajnos megint segítséget kérek!
Mindent úgy csináltam ahogy mondtátok még sem jutok semmire!<#szomoru1>
Mielõtt bementem a tisztítóba kivettem a Data könyvtárból a Fallout3hu.esp-t.
Beütöttem a kódot jött a végevideó és a két hét múlva.
De nem tudok csinálni semmit sem, egyszerûen nem mozdul meg a karakter!!!<#sir>
Mi a fenét lehet csinálni ilyenkor hogy felkelhessek???<#nemtudom>
Kérlek, segítsetek!!!<#help><#help><#help>
burjanmate
Már megoldottam újratelepítéssel, mégegyszer kellemes ünnepeket.

burjanmate
Kösz mégegyszer, hogy ajánlottad, de most meg a következõ probléma lépett fel: egy napja gond nélkül mûködött, most viszont amikor elindítom, kilép microsoft visual c++ runtime lybrary címû ablakkal és runtime errort ír, hogy "ez az alkalmazás arra kérte a Runtime-ot, hogy szokatlan módon fejezze be a futtatását". Ezt hogy tudom megoldani? És boldog karácsonyt!