Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah megnéztem youtobe-on 1 videot és a gyerek elvitte 1 városba az a neve hogy Regulator HQ szóval elvileg megtaláltam csak nekem is legyen rajta a térképen 😄😄
a képesség meg van úgyhogy köszy (y)
Washingtontól északra van a folyó jobb oldalán de már nem tudom hol és mi a neve pontosan és szerintem csak akkor jelenik meg ha felveszed azt a képpeséget amirõl az elöbb írtam,de lehet hogy tévedek...
Köszy :d
Plunkett már meg van de azt légyszi mond el hogy hova kel vinni mert foghagymám sincs róla 😄😄
Rossi65: Lehet választani egy olyan képpeséget hogyha megölsz gonoszokat akkor felveheted az ujjukat és el kell vinni egy helyre ahol adnak érte kupakokat.Ezekhez kell menni akkor is ha megölted ezt a Plunkett-et.Amúgy ha érdekel hol van pontosan az ember szóljál csak nem akarom elrontani a játékod 😊
Találtam egy Junders Plunkett nevû gyilkost elötte találtam egy halot csávonál egy feljegyzést és azt írja hogy élve vagy halva vigyem el valahova és kapok kupakot ért. Nah az lenne a kérdésem hogy hova vigyem az ujját? Nem ad se küldetést és a feljegyzésben is csak annyit ír hogy legutoljára ez a gyilkos hol volt. Ahol legutoljára volt ott meg nem mondanak errõl a témáról semmit:S
Aki tudja hova kel vinni légyszi írja meg köszy 😄😄
Fantusz
Elvileg nem kellene,de gyakorlatban elõfordul, hogy egy régebbi driverrel tökéletesen fut egy játék újabbal meg nem - az új nem feltétlenül jelent tökéletest.

Ismétlem, hogy ez csak tipp, de ha kidobál, kifagy a játék egy próbát megér a régi drivert visszacserélni.

Legújabb VGA driver van fent. azzal nem kéne h baja legyen.
Fantusz
Fagyásoknál, kék halálozásnál talán a driver nem tetszik neki - nincs jobb ötletem.

Moriana küldetései 3x3 csoportba vannak osztva, egy csoport teljesítése után frissül, akkor kapod az XP-t is.

A csoporton belül lehet váloratni a sorrenden, de logikus úgy kezdeni, hogy sugárgertõzés - szupermarket - aknamezõ.

Az aknamezõrõl "érdemes" bénultan, 50% alatti életerõvel Megatonba teleportálni, s azonnal Moirahoz menni, mert a következõ hármom feladat: sérülj meg súlyosan, lehetõleg bénulj le - földikutya kisérlet - mocsári leselkedõ kisérlet

Nem, XP 32bit, végülis a super marketes bele került a naplóba, de mikor elvállaltam, nem jelezte hogy felvettem volna a küldit, se a másikat, nem értem miért.
Fantusz
Win7 az Op rendszer?

Az elõzõ problámánál mi lett a megoldás?

Most meg 5 percenként kilépked vagy kék halál, valakinek valami tipp erre, találkozott más ezzel a gonddal?
Mi elõtt valaki konfigra gyanakszik azzal nincs baj stabil 40-60 fps megvan 1.7ig patchelve is.
A vízszerelõs küldinél nem jelenik meg mivel ott neked kell megtalálnod a szivárgást a városon belül. De a másik küldinél jelezni fogja a világtérképen hova kell menned. Kilépsz a városból, megnézed a pipboyod, és látni fogod, hogy megjelent egy Super-Duper Markt nevû jelzés. Oda kell elsétálni.

Üdv! Coradiel
Fantusz
Pip-Boy menüket végigzongoráztad?
Küldetés menüben, ha aktiválsz egy küldetést, elvileg a térképen mutatni kell az irányt - ennélkül elég rázós lesz a játék.
Megnézhetsz a neten egy interaktív térképet, de az hosszú távon nem segít, tanulmányozd át a Pip-Boyt, ha valóban üres az kellemtelen.

Adat gomb - küldetések - térkép - helyi térkép használatával lehet lokalizálni a pontos célt, különben sokszor vakon bolyongva véletlenszerûen nehéz lesz megtalálni egy-egy eldugott tárgyat.

Köszi, csak az a baj ezzel meg még pár hasonló kisebb küldivel hogy olyan mint ha meg se kapnám, nem jelenik meg a térképen, leírásokban sem mutatja, ugyanígy van ez a 3 vízszivárgásos szerelõs küldivel, beszéltem azzal aki mondta hogy szereljem meg de nem jelent meg a naplóban semmi leírás, persze ez nem vészes mert egyértelmû hogy a városon belül van, de a másik küldinél se jelent meg semmi infó, lehet ez bug? 1.7ig van felpatchelve semmi DLC nincs fent csak az alap magyar game.
Fantusz
A megatoni házat nagyon egyszerû mergszerezni: hatástalanítani kell az atombombát.
Ehhez mindössze 25-ös, vagy 30-as (pontosan már nem emlékszem) robbantás szakértelem kell - megkapod a ház kulcsát, s némi pénzt is.
Máshol nem érdemes cuccokat lepakolni, s ha nem egy szentéletû karaktert képzeltél el fegyvereket, lõszereket, pénzt, információt lopni is lehet, ezért rossz karma jár ugyan, de senkit nem kell megölnöd.
A karma elég gyerekes dolog lett: a házadban lesz egy robot, kérj tõle tisztított vizet.
Minden város elõtt üldögél egy koldus - add neki a tisztított vizet jó karmáért, így a lopások ellenére is egyensúlyban maradsz, nem leszel kitaszított.
Természetesen lopás közben ne bukj le.

Az önjelölt sheriff házából fegyvert, lõszert lehet csenni, plusz van egy bólogatós figura is a házikóban.
A lenti vendéglõben fel lehet törni a széfet - 300 kupak.
Az orvosi rendelõbõl gyógyszereket lehet csórni, bár a doki nagyon éber.
Késõbb a fegyverraktárakat is ki lehet rabolni, de az már "profi" munka, mire odáig fejlõdsz talán nem is lesz értelme kockáztatni.

Amig nincs meg a megatoni hazam, van valahol a varosban egy biztos lada, szekreny, vagy barmi amibe bepakolva nem vesznek el az oda berakott cuccok, ha elhagyom a varost, vagy kilepek a programbol..? Illetve valahol irtak, hogy a varos mellett valami koben lehet talalni fegyvereket.. Ez merre van pontosan, mert korbejartam, de nem lelem oket..

Szia! A hyper-szuper market nem Megaton-ban van. Amikor küldit kapsz, elsõ mindig az legyen, hogy megnézed térképet! Sok felesleges körbejárástól kíméled meg magad!
Ha konkrét helyhez kötõdik, akkor azt a küldetésadó mindig bejelõli a térképen.
Errõl játék még tájékoztat is, amikor a küldit felveszed.
Ha most kezdted a játékot az elsõ nagyobb összecsapásodra számíthatsz! Sõt ha túl vagy rajta egy kissráctól kapsz a kapu elõtt még egy küldit. De mielõtt nekikezdenél még fejlõdj kicsit. Elõször nem árt minden Megaton-i küldit megcsinálni, hogy ne legyél olyan mazsola, amikor neki indulsz a pusztának. Elõször nehéz eligazodni a térképen, de néhány óra mászkálás után majd kezded átlátni. Ha nagyon nem megy tölts le egy térképet ami segít! A neten elég sokat lehet találni.
Üdv.
Lenne egy kérdésem megaton városában kaptam egy küldit a szerelõcsajtól hogy hozzak neki gyógyszert meg kaját, a hyper-szuper marketbõl, na az mi hol merre? nincs is ilyen nevû hely a városban, lehet csak a magyar verzió miatt van de nem egyértelmû hogy honnan kell és hogy pontosan mit, milyen gyógyszer kell meg kaja?:S
xblades
Pedig az is ott van : link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ez elég jó kösz, ilyet kerestem csak egy dolgot nem találok hogy mely alaptulajdonságok mit módosítanak a karit befolyásolás szerint, nem arra gondolok hogy pl az erõ kell a nagy fegyverekhez, hanem hogy pl az intelligencia szabja meg a hogy szintenként hány pontot rakhatunk a képességekre az 1-2ben ha jól emlékszem 5nél 14, vagy éppen az agilitás mennyiben befolyásolja az AP-t +1=+10, vagy éppen a rad ellenállás?
Remélem érthetõ mire akarok kilyukadni😊
xblades
Például itt : Fallout Wiki

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fantusz
A játékban a harci képességeken túl nélkülözhetetlen lesz a javítás és a tudomány, valamint nem árt, ha picit konyítasz a robbantáshoz.

Fantusz
El kell döntened, hogy kb mit is szeretnél majd kezdeni.
Tulajdonság pontok elosztásánál csinálhatsz egy "átlagos" karaktert, amikor minden tulajdonságin megmarad az 5 pont, a maradék keveset osztod el a neked tetszõ-kellõ helyekre.
Másik út, hogy beáldozol pontokat annak érdekében, hogy bizonyos terülten jobb lehess, ami természetesen azzal ját, hogy más képességeid gyengébbek lesznek.
Lövésznek pl. nem létfontosságú, hogy bivalyerõs legyen, s a szerencse sem alapfeltétel, ha azt a szemléletet vallod, hogy jobb valamit tudni, mint szerencsésnek lenni.

A menedék kijáratánál még egyszer át lehet nézni az adatokat, kinézetet, stat pont elosztást, s változtahatsz rajtuk - ez a kulcspillanat.
Amikor kilépsz a menedékbõl, néhány lépés után szintet lépsz, láthatod a perkeket, azok követelményeit.
Böngészd át, s ha valami nem tetszik a karaktereden töltsd vissza a kijárat elõtti mentést, variáld át a karidat, ahogy jónak látod - ennyi csalás talán belefér.

Perkek közül olyat érdemes választani, ami állandó pluszt ad.
Fegyvertmester, apja fia és más hasonló képességek csak rövidtávon adnak elõnyöket, ezek helyett sokkal jobb, az olyan perk, amivel egyébként nem létezõ képzést kap a karakter (állatbarát, könnyû léptek, lövész, kommandó, stb.)

Meg hogy egy teszt alapján dobja ki hogy mely 3 képességet tudjuk favorizálni, érdekes normális válaszokkal furákat ajánl be, hány féle van egyáltalán mérnök, lelkész stb, és melyekhez milyen válasz kell? Meg lehet nézni valahol?
Van valamilyen oldal ahol leírják a fejlõdést teljesen?
Mely alaptulajdonság mely képességeket növel, milyen perkek vannak, mely perkeknek mi a követelménye stb?
Mert itt a 3-ban számomra rém rossz a karaktergenerálás, ötletes, ez a megszületés, felnövés, de semmi nem derül ki abból hogy milyen perkek vannak, mely alaptulajdonságok mit határoznak meg 1-2nél van leírva hogy befolyásolja pl a beszéded, vagy a kézifegyvereket, míg az elsõ két részben meg lehetett nézni a perkeket, és hogy mely tulajdonságok mit nyomnak fel, itt nem lehetett megnézni.
Sziasztok!

Csúnya kérésnek tûnik, de muszáj:

Újratelepítettem a Winfost, és a Fallout3-at nem tudom installálni DVD-rõl, a Data4 fájl töltése közben átviteli hibával kilép.
A lemez természetesen gyári, és nem karcos. Egyszer már telepítettem róla, akkor jó volt.
A DVD író-olvasó fél éves, eddig hibátlanul mûködött...

Szóval van-e valami ötletetek? (Torrent link, stb...)<#conf>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem használok modot,semit nem raktam fel csak a játékot és a dlc-ket és az 1.7es pathc.A magyarítást is azért nem raktam fel mert mondták hogy valamelyik dlc nem szereti, és sok a bug.

xblades
Hát amikor nekem ilyen volt ha jól emlékszem a modok közöl valamelyik zavart be.
Nem tudom használsz-e és ha igen akkor használod-e a Mod Managert?

Hali a warez/off/spam topikba olvas visza,az 1310es hozzá szólásban van egy link ott megtalálod!

Tudnátok segíteni,honnan tudnám beszerezni a magyar textúrákat tartalmazó fileokat?
Sziasztok kéne egy kis segítség!A játék változó idõközönként ,mindig megáll 1-2 másodpercre. Mintha befagyot volna, de utána megint elindul és ezt elég sûrûn csinálja.Fent van az alap játék + mind az 5 dlc és az 1.7es pathc, magyarítás nincs fent.Ha valaki találkozot ezzel a problémával ,és/vagy tudja a megoldást attól jól jönne a segítség.

Fantusz
Ezzel nem szállnék vitába, fõleg, hogy a Broken Steel a magyar nyelvû játékkal igencsak bugos.
Ami pozitívum a +10 szint, és néhány edzettebb ellenfél.
Az új perkek közül 3-4 használható, a többi inkább vicc kategória.

A történethez igazán nem tudok hozzá szólni, lényegében el sem kezdtem, a +10 szintet viszont élvesztem, mert az alapjáték 20-as lehetõségét nagyon hamar el lehet érni, s XP nélkül valahogy nem szórakoztató a játék.

A trendi nekem sem tetszik, hogy normális kiegészítõk helyett dlc-kel foltozgatják a játékokat a kiadók, de ha ló nincs, kénytelenmek vagyun szamárral beérni.

csá A BS- még nem raktam fel csak a pitt et még. akkor ha azt is felrakom lessz 21.....30-ig😄 h na akkor nézzük 😉
robotnyk
szvsz ez a broken steel rettentõ gyenge eresztés az alapjátékhoz képest... imádtam az eredetit, még az elsõ kettõ dlcvel is elvoltam, gondoltam érdemes lenne az eddig kimaradt 3at is kipróbálni, de mintha nem is a fallout 3 lenne. ha sok fallout-veterán, hardcore rpg fan kiakadt az egyszerûsítés, az "fpsítés" miatt, akkor mit szólnának, ha látnák a broken steelt? de ez még hagyján... az egésznek olyan feelingje van, mintha a sztoriját levágták volna az alap történet végérõl, hogy jó pénzért eladhassák mégegyszer, de még ez is megbocsátható lenne. de ehhez még hozzájön a kontár pályadesign, és ott tartok, hogy inkább hagyom a pékbe az egészet...
Fantusz
A 20-as szint után következik a 21-es.

Bocs, gondolom, nem a fenti sokatmondó kijelentést vártad, de ha nem kapsz XP-t a 20-as szint után az annyit jelent, hogy a Broken Steel mégsem mûködik.

hello bello . megvannak a DLC-k és mûködnek is az elsõt fel is raktam végig is toltam, gyorsan. de kérdés írjátok itt többen hogy 27-es szintû és stb én max 20 vagyok még mindig amit az alap játékkal elértem mikor lehetne feljebb verekedni magam..??
xblades
A mentéseknél a lényeg hogy az 1.7-el patchelt játék mentések nem müködnek a régebbivel verziókkal. De ha mégsem akar betölteni az utolsó, akkor próbáld majd egy régebbi mentést betölteni elöször majd az utolsókat.

Hello érdeklõdnék , hogy a DLC ket csak netrõl lehet össze guberálni vagy esetleg boltban is meglehet õket venni?
Valaki mondjon okosat csá fanok
burjanmate
Jah és BUÉK!

TDU nick: HUN_Matt_92

burjanmate
1.7-ig van, de sz'tem újratelepítem. Meddig menjek vissza a mentéseknél, hogy mûködjön?

TDU nick: HUN_Matt_92

hello na úgy tûnik megoldódott a szitu kiporoltam a gépet kompresszorral. Próba ide próba oda nem jó. És jött egy régi jó trükk gomb elemet vegyük ki... a bios-t eredetire állította és megy eddig minden. Csak azt tudnám hogy állítódott el.
Na további jó játékot mindenkinek.
Dante73
Alaplapi drivereket el ne felejtsd feltenni, mert egy hiányzó chipset-driver tud galibákat okozni!

http://www.freetvmaci.info/

oksa kitakarítom. remélem hogy jó is lesz
Dante73
Kapd szét a gépet, pucold ki alaposan, majd rakd össze, Wint rakd újra, vidodriver, alaplapi driverek, fel, és ha akkor is kidobál/fagy, akkor hardveres hiba - szerviz.
dx-et meg ne birizgáld, felrakja a játék azt, ami kell neki.

http://www.freetvmaci.info/

persze újra telepítettem azt is.
A játékot is újratelepítetted? Mert ha nem akkor az a baja. Bocs ha hülyeséget, kérdezek, de ez számomra nem volt egyértelmû az eddigiekbõl.
Hello megint én.
Lehet ez már nem is ide tartozik de valaki mondjon okosat mert lassan kezdek felrobbanni. Újra raktam a rendszert mindenhez próbáltam már sok drivert több Direct-X et mindent próbáltam már és nem jóóóóó
Más játékban is össze omlik nem csak a fallout-ban szerintetek lehet hogy a videó karim vacakol vagy mi a fene van? ha valaki tud valami ötletet mondja, mert lassan kiverem az egészet az ablakon:S
Amúgy jó a vidi én is lövöldöztem sokat így messzirõl 😊 (Még elindult)
remélem nekem is sikerül összeszedni õket. Nagyon tetszettek 😄

Most én nagyon szívtam a játékban. legalább 8szor töltöttem vissza. Amikor kijöttem az egyik metró feljárón szembetaláltam magam 3 talon harcossal, és ráadásképpen a szemben lévõ házból még 3 szuper mutáns is lövöldözött rám. Aztán vagy én vagy a kutyám halt meg, mert az a lökött állat folyton nekirontott a 3 mutánsnak. De aztán csak sikerült. És lett egy jó talon páncélom, ami 18at véd 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Ezekszerint sikerült jól feltöltenem a videót <#eljen>
Freddys cucc az alapjátékban is benne van a maszkot küldetésbõl kapod a kézre erõsíthetõ karmot pedig össze lehet rakni
A videó részleteket folyamatosan veszem fel ahogy viszem a játékot jelenleg 27es vagyok, és amolyan lopakodós mesterlövész