Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A hiba lehet a modban, ha a modder nem megfeleõ munkát végzett, felléphet telepítés közben, illetve összeakadhatnak a modok, ha egy területhez piszkál hozzá több is.
Az FO3Edit-et minden mod telepítés után ajánlott lefuttatni
TDU nick: HUN_Matt_92
Akkor csak a macikát kell kivennem és jön...
Nem baj idegen puskával pár lövés és kihal😊
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Köszy de ezt a játékban hogy kel beirni?? Mert 0-val nem lehet mert ebben is van 0 és ugy kilép ha beirom :S
"player.additem 40D4D 1 100"
Nem próbáltam ki, de hasonló módon kell beilleszteni más tárgyakat is az invertory-ba.
Lenne 1 kérdésem megcsináltam egy hoteles küldetést és a csaj (aki helyet a fõszál végén én megyek be és írom be a kódot) adott nekem egy Eugene nevû golyószórót és egy geomapert. Nah én ezt a geompert véletlen eladtam :S:S:'( nem tudja valaki hogy visza tudom e szerezni ? (bár több mint valószínû hogy nem de azét megkérdem hát ha 😄)
Kár, hogy nem beszélhetjük meg vele!
Egy intelligens és barátságos Behemót milyen király lenne!<#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
Ez a mutáns tábor valahogy nekem kimaradt. El akartam oda is menni, de elfelejtettem. Illetve ha a fõküldiben eljut az ember egy pontig akkor már sodornak magával az események.
De ennek én is utána kérdeztem. Szóval ez egy poén! A Behemót nem jön sehonnan, csak akkor jelenik meg, ha elveszed a táborban lévõ macit. Biztos az övé!
A többi muti halála nem izgatja, de a macikáját mégsem hagyhatja!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Találtma 1 érdekes dolgot.
Kinyírtam az örökzöld malomnál lévõ bagázst és ott a behemóttal is végeztem.(idegen puskával 4 lövéstõl szétégett😊)<#nevetes1>#nevetes1>
Na de volt 1 érdekes dolog elõtte.A jury metróállomásnál lévõ város után van 1 beomlott metróalagút és ott kisiklott kocsik.onnan a sín egyenesen bevezet a zöld malomhoz.
na ott láttam h van 1 mutáns camp.meg is öltem õket aztán hirtelen felbukkant 1 behemót<#guluszem1>#guluszem1>
De a város felõl jött.Megölt aztán visszatöltöttem elmentem még ahonna jött keresgéltem is de semmi(Mondjuk furcsa is lett volna mert elõtte azt a várost jártam be.Meg az alagutakat ahol készítettem szuper húst😊)
Na az lenne a kérdés h honnan a fenébõl jöhetett az a behemót?
Még mindig ott vagyok hogy a 106-os menedékbe kell bejutni.
Bár már közel vagyok hozzá mert a Bannister erõdöt akarom most meglátogatni😊
Én azért néha lõdöztem kicsit, de túlzásba nem estem. A tisztítónál érkezõ erõsítésre én rárobbantottam néhány jól helyzet lövéssel, az utolsó éppen maradt gépmadarat, amit robot barátunk nem amortizált le! A maradékkal már nem volt túl sok tennivaló.
Õszintén nem tudom, hogy mûködik-e. Itt már olyan késõ illetve korán volt, hogy abbahagytam. De majd megírom, hogy minden rendben volt-e.
Lényegében én tétlenül végignéztem a Szabasdság 1 hadjáratát, csak az emlékmûnél gondoltam, ideje már nekem is tenni valamit az ügy érdekében - sikerült is befutni a kiözönlõ Enklávésok gyûrûjébe, szerencsémre az óriásrobot ott volt mögöttem, meglehetõsen egyoldalú, gyors csata lett...
A Broken Steel elindult?
Most jutottam ki a Holló szikláról. Nem semmi egy hely! Nem mondom, hogy álca páncél nélkül ne lehetne megcsinálni, de kemény túlélõ program lehet. Úgy biztos az ember nyakába lihegett volna az egész kóceráj amire eljut az elnökhöz. Így viszont nekem alig néhány katonát kellett megölnöm. És a robbanás miután kijöttem nagyon igényes volt.
És Fawkes, hát király az a fazon!!! Egy intellektuális szupernuti némi melankolikus beütéssel! Egy ilyen két és fél méteres testõrrel szinte legyõzhetetlennek érzi magát az ember! Vele bárhol grasszálhatnék a pusztában, nem ellenfél többé senki sem. És a beszólásai is nagyon tetszenek. De azért a muti vér is kijött belõle egy kicsit amikor kiszabadultam az Enklévektõl, azt sajnálta a legjobban, hogy lemarad a jó kis buliról!
És ami a végén jött az egyszerûen hihetetlen! Van már jó néhány játék amiben felejthetetlen pillanatokat éltem át, de nekem ez is az lesz. Ahogy a Szabadság Egyes végigdarálta elõttünk az utat, az nem volt más, mint a tömény élvezet!!! A készítõk humorát dicséri, ahogy szinte baseball-ozva dobta el a hátán lévõ bombákat a repcsikre. Le a kalappal, több mint 150 óráig tartott amíg idáig elértem, de abszolút megérte!
<#violent>#violent> ÖLJ MEG MINDENT AMI MOZOG
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nektek sem lehet megsebezni a páncélt vagy ez csak nálam egy bug???
(Ha bug elég király a páncélom mindig maxon van 😄)
A BS összeakadt a FOOK-al...
Kikapcsoltam, amíg dumáltam az írnokkal, és továbbment simán. A készleteim viszont csúnyán odalettek. Most egy szem plazmapusi, egy enklávé páncél, és 6 stimpack van készleten. Tisztára mint harmadik nap a Betonpusztában!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Meküldtem Fawkesot,mer' õ nem hal bele a sugárzásba,aztán kidõétem,jött a 2 hét,Fawkes ufyanazt a szöveget nyomja,mikor beszélnék vele,h nyissam ki az ajtót,h bemehessen,a küldetés még aktivnak jlezi,mintha nem csináltam volna meg..:C 1.7 patch van fenn csak,egybõl 1.0ról rá updateltem)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Youtubos videó felvette a gyerek hogy kel megcsinálni az egész szóval belinkelem: http://www.youtube.com/watch?v=cXITLDJLIoQ&feature=related
7 része van nézd meg az összest és az elejétõl a végigég követheted az eseménysort
Így viszont végkép nem értem miért nem tûntek el? Vagy ez csak annál a srácnál volt így?
Mindegy, akkor marad a zsoldos irtás nincs azzal semmi gond!<#vigyor1>#vigyor1>
Közben végeztem a Banisher erõd kitisztításával. És eléggé csalódott vagyok.
Azt hittem itt majd találkozhatok a fõbarom Talon vezérrel és elégtételt vehetek az utánam küldött gyilkos osztagok miatt. De csak sima mezei zsoldosokkal és egy nevesített kommandóssal találkoztam. Egyáltalán lehet találkozni a vezérükkel?
Ezen kívül valaki írta, hogy miután kipucolta az erõdöt eltûntek a világból a Talon-ok.
Nálam nem, ugyanúgy jelen vannak, mint elõtte.
Lehet, hogy azért mert nem nyírtam ki a fõnököt?
Rothchild meg leküldene délnyugatra egy kicsit enklávét irtani. Hát ez az amit nem akar az istennek sem...
Valakinek valami ötlet???
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
TTomi a Jefferson emlékmûnél beszélsz a csávoval és nem kapsz küldetést vagy hol?
A Holló szikla az Enklávé központi bázisa, saját szándékból nem lehet bejutni, a fõküldetésben, ha megszerzed az ÉTEK-et élvezheted az Enklávé vendégszeretetét.
(többi kérdésedre sajnos nem tudom a választ)
Zan: üdv újra itthon<#crazya>#crazya>
Az Operation Anchorage játszható magyarul a DLC-k közül, a többirõl semmi hír.
egy gyors kérdés(gondolom hogy meegtalálnám a választ,ha visszaolvasnék,de lécci értsetek meg,rohannom kell a munkába):
Szóval csak annyi,hogy hol tart a dlc-k magyarítása?Melyik van kész,melyik nem?
Üdv
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Már az összes adótornyot felkapcsoltam. Kaptam egy rakás rádiójelet, de mindegyik csak sistereg egy kicsit az adott torony közelében. Vagyis tiszta érthetõ adás egyikbõl sincsen.
Ez bug? Lehetne tiszta adást is fogni? Illetve számítanak ezek egyáltalán valamit?
Esetleg küldik lennének vagy semmi lényeges???
Illetve elmentem a SatCom 03-as telepre. Ott van egy bedeszkázott rész, amit sehogy sem tudok felrobbantani. Már próbáltam aknákkal és rakétavetõvel is. Egy brutál méretû maci van mögötte. Fontos ezt megszerezni? Van jelentõsége vagy csak poén???
Esetleg van még valami jó kis cucc mellette, ami miatt érdemes lenne vele szenvedni?
A Holló szikla létesítménybe csak a fõküldivel lehet bejutni, vagy be lehet menni elõtte is? Vagy az öngyilkosság lenne???
Valami ötlet?
A gond az lehet, ha nem kapod meg a következõ küldetést a bölcstõl.
A két utolsó küldetés beragad, ha az esp a játékban van, a Broken Steel azzal indul, hogy miután magához tér a karakter a bölcs mond egy-két dolgot, s az írnokkal kell beszélni.
Ha a küldetés vissza mutat a tisztítóhoz biztos a bug, ott semmi dolog, ráadásul a jelzett ajtón be sem lehet menni, ha meg véletlenül az irányító terembe lép be a kari (ahol a kódot kellett beütni) onnan kijönni nem tud.
Nekem is vannak benne dolgok amiket nem lehet megcsinálni PL:
-Tisztaság terv (fertõzd meg a vizet!!!) (de haj jól emlékszem én már odaadtam az a szérumot valakinek amivel meg tudtam volna fertõzni a vizet meg amúgy is én most jó fiút játszok nem akarom megfertõzni XD)
-Vedd vissza (itt meg mutatja a térkép hogy merre menyek lent a csatornába azt kilyukadok egy ajtónál amit nem lehet kinyitni):S
Rossi65: nekem a Fehér Ház csak egy lebombázott lépcsõház néhány radioaktív ghoullal. Te hol jártál? Az ajtó amirõl beszélsz állítólag egy BS küldetésben kap szerepet!
Köszy.