Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyha kivittem a kiegészítõt akkor utána már le lehet törölni a data mappából, vagy kell a további futtatáshoz?
Ha mást nem próbálj meg egyszer kóddal szintet lépni majd utána nézd meg hogyan reagál. Vagy újra rakni a kieget. vagy a játékot. (1.7 patch van fent?)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Sõt zene csak akkor szól ha valamelyik rádióadóra kapcsolsz a Pip-boy-ban.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Kivittem a pit és a point lookout kieget, és 24. szint meglépése után nem kapok XP-t semmiért... Ez miért van? Elõre is köszi😊
😊
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
arra gondoltam, hogy ha meg tudjátok mondani, hogy hol találom a fájlt, akkor talán egy sima törléssel megoldódhatna a gondom :-/
KÖSZI a válaszokat!
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Feltettem a Broken Steel-t, a DLC 3-at.
De egyfolytában szól a zene, nagyon erõs hangon.
Nem lehet simán lehalkítani a beállításoknál.
Ha van valakinek ötlete, hogy miként tudom levenni a zenét a játék alól, azt nagyon megköszönném!!!
Üdv.:
B.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
3Ds MAX :)
Ehhez a DLC-hez van gyarítás a többihez nincs, végigjátszásba nem tudom mit lehet azon túl írni, hogy üljbe a szimulátorba, menj elõre, lõdd le, aki utadba áll, s szedd fel ha véletlenül felvehetõ dolgot találsz - a szimuzláció után pedig a bázison begyûjtheted a jutalmat.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
a gyerek pageja : Speed Demo Pc List
fallout 3 -al mar 30percig is "elszenvedett" a gyerek 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A segélyhívás után "illene" azonnal a menedékbe menni, az anarchiát kihasználva gond nélkül bejuthatsz, késõbb ez már nem lehetséges (talán leverik a lázadást, rendezik a sorokat az õrök - nem derül ki)
Ha arrafelé boklászol befoghatod a 101 Vault rádiót és ezután megjelenik a küldetés a Bip-boy-odba.
Haverom valami 101es rádióról beszélt de azt sem hozza be se kint se bent :S Pls valaki segítsen köszy 😄
A nagyobb probléma a bill+egér befagyás. Mondjuk a Ctrl+Alt+Del-re reagál, de semmi másra.<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Végigvittem a Fallout 3-at (10-es a játék az tuti 10/10), megcsináltam az Op. Anchorage DLC-t is és most tartok a Pittnél, de egy ponton mindig kifagy a játék. Mármint megy tovább a szövegelés, de vagy megy egyenesen önmagától a karakterem vagy nem reagál sem az egér, se a bill. Ez mitõl van?
A legújabb patch van fent és eddig nem volt semmilyen gondom, a gép nincs húzva.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
"Torrent not found..." hibaüzenet
:-/
Szép is, jó is!
(meghajlós emotion)
Ugorj el a weboldalamra ott le van írva (1-5 Dlc menü alatt) hogy mit hova kell másolni.link
Amit Robez84 be linket oldalt az ehhez a játékhoz összegyûjtött modok és egyéb fájlok oldala. Errõl szintén az oldalam Modolás menüje alatt olvashatsz információkat.
és melyik mappába kell mentenem?
bocsi :-/
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Lehet valahogy 20-as szint fölé menni?
Továbbá kiegeket honnan lehet letölteni?
Köszi elõre is!
Bea
De itt a jó:link
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hát azért majd egy éve fent szóval 200 óra az ló fax mondjuk volt olyan hogy 2 hónapig le volt törölve és onnan folytattam meg stb. Viszonyítás a haverom 28 napja metin 2-zik és 236 óra játéka van 😄 kicsit sem kocka😄😄
Ez miért van?
I never asked for this.