Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
1.5-ös van fent, mert az 1.7-el nem indult el a game.
Hogyha kivittem a kiegészítõt akkor utána már le lehet törölni a data mappából, vagy kell a további futtatáshoz?

xblades
Négy fórumon vagyok aktív tag a magyar megjelenés óta de ilyennel még nem találkoztam sajna.
Ha mást nem próbálj meg egyszer kóddal szintet lépni majd utána nézd meg hogyan reagál. Vagy újra rakni a kieget. vagy a játékot. (1.7 patch van fent?)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hát pedig elvileg a beállításoknál lehet változtatni a hangok erõsségét.
Sõt zene csak akkor szól ha valamelyik rádióadóra kapcsolsz a Pip-boy-ban.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Pistike 007
Hej!
Kivittem a pit és a point lookout kieget, és 24. szint meglépése után nem kapok XP-t semmiért... Ez miért van? Elõre is köszi😊

megoldottam, töröltem minden music fájlt
😊

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

még azt akartam mondani,hogy a zene szerintem a fõmenû zenéje
arra gondoltam, hogy ha meg tudjátok mondani, hogy hol találom a fájlt, akkor talán egy sima törléssel megoldódhatna a gondom :-/

KÖSZI a válaszokat!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Sziasztok!

Feltettem a Broken Steel-t, a DLC 3-at.
De egyfolytában szól a zene, nagyon erõs hangon.
Nem lehet simán lehalkítani a beállításoknál.

Ha van valakinek ötlete, hogy miként tudom levenni a zenét a játék alól, azt nagyon megköszönném!!!

Üdv.:
B.

Persze, hogy az lesz a folytatas, de a vege alakulhat igy is, meg ugy is....

Azt nem tudom,A Game Of The Year változat tartalmazza az alapot,az összes javítást,és mind az 5 DLC-t is! Az van oda irva hogy magyar felirat,akkor ezek szerint minden le van benne forditva!

aricsi
És az össze dlc magyar benne?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

tökmindegy milyen karakter vagy,mindenképpen az lesz a folytatása.......nem irom le.....

Mikor kijosz a szimulatorbol, es bemesz a fegyverraktarba, elotte mentsel, ha jo, es segitokesz kari vagy...😊)) Illetve helyezkedj az ajtoba....😊)

Rosszul irtam az elöbb,a Cd Galaxis.hun 7990 ft-ért meg lehet rendelni,benne van az összes kiegészitö is,

Blinkye
az volt akérdés,h honnan tudom leszedni 😊 a hentelés az megy köszi 😊 thx azért ahelpet..

3Ds MAX :)

Blinkye
Kösz Janika 😊 Benned biztam 😄

Fantusz
Az Operation anchorage-t el sem lehet rontani, lineáris küldetés, lényegében csak menni kell elõre.
Ehhez a DLC-hez van gyarítás a többihez nincs, végigjátszásba nem tudom mit lehet azon túl írni, hogy üljbe a szimulátorba, menj elõre, lõdd le, aki utadba áll, s szedd fel ha véletlenül felvehetõ dolgot találsz - a szimuzláció után pedig a bázison begyûjtheted a jutalmat.

Keress rá a filetube,vagy a filesbay oldalon.Ott 100 százalék hogy találsz linket!

Blinkye
Valaki dobhatna egy mûködõképes linket a dlc küldikre. elsõsorban az aoperation anchorage érdekelne..

jah értem köszönöm a gyors válaszokat amúgy mi történik a unlockkal kinyitom ?😄😄
Csak akkor nyilik ki a haz ha felveszed a hozzatartozo perket.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ha jól tudom oda lehet vinni a füleket, amihez meg a perket kell felvenni.

Helló valaki tudja hogy az ócskavas telepen lévõ kis házat, hogy lehet kinyitni?? Azt írja kulcs szükséges!! Egybõl a kapu mellet van jobb oldalt. Aki tudja írja meg pls thx 😄
Blinkye
na zsir mûködik.. Viszont az elsõ DLC-t nem tudom leszedni am agyar oldalról linkelt torrentrõl? Valaki esetleg?

Válaszoltam neked joschka topikjában...

Blinkye
yesss. felraktam egy állitólag magyar patchet azóta el sem indul 😊

Blinkye
Hali. Ha felrakom a patcheket akkor téynelg el fog veszni az összes cuccom az összes mentésbõl? Amit a szekrényemben tartok a kégliben az is?

xblades
Na megmondtam <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

AnarchoiD
9perces run

a gyerek pageja : Speed Demo Pc List

fallout 3 -al mar 30percig is "elszenvedett" a gyerek 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

jah értem 😄 köszön a segítséget 😉
Fantusz
A menedékben lázadás tört ki, egy segélyhívást kaptál, de nem várhatsz a végtelenségig, különben nem jutsz be a menedékbe.
A segélyhívás után "illene" azonnal a menedékbe menni, az anarchiát kihasználva gond nélkül bejuthatsz, késõbb ez már nem lehetséges (talán leverik a lázadást, rendezik a sorokat az õrök - nem derül ki)

xblades
A hiba abban van hogy a Citadela után csak egy ideig fogható a rádió jel. Utána már nem és nem is mehetsz vissza.

Hát a fõ küldit már úgy nagyából 100 órája megcsináltam 😄 Ha oda megyek nem fogja a rádiót a Bipboy ha bemegyek ott meg kiír valamit hogy a rádió nem fogható vagy mit :S
xblades
A 101 Vault-ba majd csak ha fõküldetésben eljutsz a Citadel-ig utána mehetsz.
Ha arrafelé boklászol befoghatod a 101 Vault rádiót és ezután megjelenik a küldetés a Bip-boy-odba.

Helló srácok lenne 1 problémám. Vissza szeretnék menni a 101es menedékbe de azt írja jelszó kel :S Elõtte elmentem a vaultech-be és kaptam 1 feljegyzést 1 jó pár menedékrõl azt írja megkaptam a koordinátákat és a jelszókat is (a 101esé is benne van,)szóval nem értem mért nem enged be.
Haverom valami 101es rádióról beszélt de azt sem hozza be se kint se bent :S Pls valaki segítsen köszy 😄
grebber
Azon kívül semelyikre!

Next PC upgrade: 2022

Melyik dlc-re van már magyarosítás? Az anchoragen kivül?

Köszönöm, már ez is segítség volt, mert közben elkezdtem én is keresni a problémát angol fórumokon, de még ezt a magától megy dolgot sem találtam.
A nagyobb probléma a bill+egér befagyás. Mondjuk a Ctrl+Alt+Del-re reagál, de semmi másra.<#confused><#fejvakaras>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Robez84
Alapesetben a Q bill.gombal megy magátol a karakter...Az egérproblémát nem tudom..

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Helló!

Végigvittem a Fallout 3-at (10-es a játék az tuti 10/10), megcsináltam az Op. Anchorage DLC-t is és most tartok a Pittnél, de egy ponton mindig kifagy a játék. Mármint megy tovább a szövegelés, de vagy megy egyenesen önmagától a karakterem vagy nem reagál sem az egér, se a bill. Ez mitõl van?
A legújabb patch van fent és eddig nem volt semmilyen gondom, a gép nincs húzva.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

sajna a 3. kieg letöltése nem megy:

"Torrent not found..." hibaüzenet

:-/

Ha ez a te saját weblapod, akkor gratulálok hozzá!

Szép is, jó is!
(meghajlós emotion)

xblades
20-ról 30-ra emelheted a szintet ha letöltöd a 3. Dlc-ét a játékhoz.
Ugorj el a weboldalamra ott le van írva (1-5 Dlc menü alatt) hogy mit hova kell másolni.link
Amit Robez84 be linket oldalt az ehhez a játékhoz összegyûjtött modok és egyéb fájlok oldala. Errõl szintén az oldalam Modolás menüje alatt olvashatsz információkat.

hogyan tudok errõl az oldalról letölteni?
és melyik mappába kell mentenem?

bocsi :-/

Robez84
Itt tudsz mindenfélét letölteni hozzá.

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Sziasztok!

Lehet valahogy 20-as szint fölé menni?

Továbbá kiegeket honnan lehet letölteni?

Köszi elõre is!

Bea

xblades
Bocs a második link u.a.
De itt a jó:link

xblades
Talán azt a live izét kell telepítened link, meg a .NET 3.0-t. link
<#awink>

MR ME
ja rosszúl fejeztem ki magam am, én ennyi idõt nem tudok egy gammel játszani, ezt is olyan 50 óra után abbahagytam :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

"van idõd bazz 😄"

Hát azért majd egy éve fent szóval 200 óra az ló fax mondjuk volt olyan hogy 2 hónapig le volt törölve és onnan folytattam meg stb. Viszonyítás a haverom 28 napja metin 2-zik és 236 óra játéka van 😄 kicsit sem kocka😄😄
Nem tudom feltenni az 1.7-es patchet mert azt írja ki "A sorszám (5360) nem található a DLL-ben (xlive.dll).
Ez miért van?

I never asked for this.