Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En kb 150 oranal tartok dlc-kkel egyutt. Mostanaban is jatszogatok meg vele, mindig van valami uj aprosag. A magyaritott dlc-ket ujra vegigviszem majd. A pitt es Point outlook nagyon bejott.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Mike
én az elsõ karakteremmel elvoltam 130 órát mire végigvittem az alapot, aztán van 50 órányi gonosz karakterem, de ez nem tetszett, és most van ugye Pistike, õ vele tartok 150 óránál (illetve tartottam, mert augusztus 30 óta elõ sem szedtem az F3-mat)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

grebber
"Érdeklõdni szeretnék hogy a várhatóan márciusban megjelenõ Fallout 3 Game of The Year kiadásban mind az 5 kiegészítõ magyar nyelvû lesz, vagy csak az alapjáték?

Tudomásunk szerint a kiegészítõk is azok lesznek, ezzel kapcsolatban a játék
tényleges megérkezésekor tudunk majd teljes bizonyossággal válaszolni.

Tisztelettel:
CD Galaxis"

Next PC upgrade: 2022

grebber
Majdnem 1,5 év alatt 200 óra az semmi szinte!

MR ME
van idõd bazz 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Én már 200 órája játszok vele!!! a Fõ küldiket végig vittem és mind az 5 DLC-t is.Már csak a terület felfedezés van ami azért elég sokáig tart meg persze a bólogatós figurák felkeresése. Még szerintem minimum még ennyi órát kel játszani vele hogy felfedezem az összes területet és az egyéb küldetéseket megcsináljam. 😄
xblades
Én is arra akartam utalni hogy át lehet viharzani a fõküldetésen, de ennek a játéknak nem ez az lényege.

Amúgy szivárognak a hírek a Fallout New Vegas-ról gyertek a fórumra: link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fantusz
Azért a szigorú végigjátszáshoz is kellene néhány óra játékidõ, a helyszínekre oda kell jutni, plusz a küldetéseket megcsinálni.
Nem errõl szól a játék, de fél óra kb. arra elég, hogy a menedéktõl Rivet City-ig eljuss, s közben semmit nem csináltál, csak túlélted a támadásokat (ami nem egyszerû, hisz lõszered sincs, képességeid gyengék).

xblades
Nem nehéz hisz Megaton után egybõl Rivet City-be lehet menni majd 112 Vault ahol az egyszerû részt választod, egy kis csata a víztiszitóban majd 87 Vault és végjáték. Persze a 101-ben való idõhúzás nélkül és videó szöveg lepörgetéssel.
Persze nem azt mondom hogy nekem is sikerülne. De volt olyan aki a Fallout 1-et negyed óra alatt lenyomta vagy még kevesebb már nem tudom biztosan de fent van a neten a videó róla.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

sambauer
azt a fél órát megnézném azé 😄

Turn Me On Dead Man

xblades
Hát ha ismered a játék kiskapuit a fõszál végigjátszása ügyesebbeknél max fél óra.
De ez a játék nem errõl szól, hanem a felfedezésrõl mellékküldetések megtalálása és végigvittele stb.

Shortstop
köszönöm a válaszod

sznus
20as az alapszint. Broken Steel kieggel 30ra emelkedik. A fõszál végigtolása kb. 20 órát igényel. Bolyongás meg siettség függvénye. 😄

Shortstop
azt szeretném kérdezni hogy a játék mennyi órát ölel fel, illetve hogy mi a maximum szint benne.
elõre is kösz

xblades
Eddig csak az 1.Dlc-hez van honosítás :link

Shodan
aham, és akkor az eddig megjelent kiegek közül, melyikhez van magyarítás?
operation anchorage mintha olvastam volna valahol, de többihez nem tudom...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

grebber
Ezt max a kiadó tudja!

Shodan
magyarítás várható az összes kieghez a márciusban megjelenõ GOTY-ban?
vagy ott is csak az alapjáték lesz magyar?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Venom
Nekem is a magyarítás bugosított be a végén. Annyi a probléma hogy Broken Steelbõl felülír dolgokat. Én fogtam és FO3Edit-el módosítottam a kiterjesztését .esm-re majd át is neveztem ennek megfelelõen és beraktam mod managerrel a Fallout3.esm után. Így nem gabeszolt semminek. Nemértem eleve minek kelett ezt .esp fájlnak megcsinálni...

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

grebber
Gondolom ezt tõlem kérdezed!
Hát mert adja az öcsipontokat ha már vannak had gyûjtsem be õket amiket tudok.

Pistike 007
Az miért jó ha van live? (<#confused><#lama>😄)

Kepzeld oda...<#nezze><#vigyor1> Nekem is olyan, de legalab van...

amugy én felraktam egy magyarítást és nincsenek benne õ betûk. erre vaami orvosság?
grebber
Csodatörtént végre megy a live 1.7-el is!Nehéz szülés volt és ráadásul nem tudom mi történt hogy most van live,de van és ez a lényeg!

Fantusz
Ha a fõküldetés végén jársz, s a Broken Steel fönt van, semmilyen patch nem segít, beragad a küldetés a tisztítónál.

A megoldás le van írva az említett oldalon, ki kell lõni a magyarítást bizonyos idõre, hogy a "feltámadás" után tovább lehessen játszani.

Persze lehet nálad más a hiba, nem igazán fogtam fel mi a gondod, a Broken Steel dlc alapból igényli az 1.7-es patch-t, az 1.5 már az elsõ dlc-hez (Operation Anchorage) ajánlott.

Fantusz
A menedék bizonyos részein halálos a sugárzás mértéke, egy viszonylag hosszú kerülõvel lehet oda bejutni, s az ÉTEK-et a barátságos szupermutáns hozza ki neked az erõs sugárzás õt nem öli meg - az említett ajtó nem tudom pontosan hol van, de nem közvetlenül Lámpafénybõl lehet belépni a menedékbe.

nekem 1.5ös patch mûködik magyarul csak annyi bug van benne hogy 2 küldi benn marad amit nem lehet megcsinálni 😄
Pistike 007
Köszönöm...
Jól értettem hogy 1.5-ös patch javítja?😄

Hello srácok lenne egy kérdésem
Elmentem a Kis lámpavény nevû helyre(amihez küldetés is fûzõdik)Megnézni hogy nincs e ott valami érdekes cuccra vagy bólogatós figura stb. Bementem a Kis lámpafény barlangba majd a reaktorkamrába utána a lakrészekbe majd a kísérleti laborba itt megtaláltam a menedék nevû ajtót (ami elvileg a 87-es menedék ajtaja). Kinyílik az ajtó és mintha csak szürke köd lenne bent belemegyek a szürkeségbe és vissza rak az egyik folyósora.Ez egy hiba nálam? vagy ezt sem csinálták meg a készítõk(mint Dolche Mama konyhájánál)? Vagy talán egy bug valamelyik kiegészítõ miatt?Esetleg ez azért van mert még a térképen nem fedeztem fel a 87-es menedéket???
Légyszi válaszoljatok a kérdésre Köszy 😄😄
xblades
Ugorj el te is az oldalamra és a 3.Dlc menü alatti segítséget olvasd el.

Pistike 007
Változott a helyzet.
Patch nincs fent még mindig, de miután beküldöm a csajt a víztisztítóba, királyul kiírja hogy two weeks later, bent találom magam egy orvosi szobában, egy robottal... Csak éppen nem tudok se menni, se ugrani, se pipboyt elõvenni, se lõni se semmit... :S

Pistike 007
Hi!
Felraktam egy modot, és most megpróbáltam visszamenni Rotundához bekapcsolni a víztisztítót (hogy elméletileg folytatódjon a játék), de a csaj nem jön be velem, visszamenni meg nem tudok érte... És nemtudom mit csináljak egyedül bent.
A modot elfogadta, pedig nem pecseltem fel (ha felpecselem 1.7re, akár US akár UK nem indul el...)
???😊

grebber
Na erre varjon valaki gombot.Windows 7-en sehogy sincs live.Átléptem xp-re ott meg szó nélkül bejön mindenféle patchelés nélkül.

Mi lehet a gondja Windows 7-en?

xblades
1.7 patch az utolsó, és az elõzõ verziókat nem kell feltenni.

xblades
Hali ugorj el a weboldalamra ott a modolás menü alatt találsz néhányat.

Egy pár finomság:
-Hardcore módban a játékosnak muszáj lesz vizet inni, a lõszereknek súlyuk lesz, a Stimpakk-ek nem azonnal fognak felgyógyítani.
-Normál módban olyan lesz a játék menet mint a Fallout 3-ban.
-A játékot egy súlyosan sérült futárként kezdjük, akit egy robot Victor kapar majd elõ a sírból ( a Trailerben mi vagyunk elásva a temetõben), és a robot tulajdonosa dr Mitchell fog majd minket felgyógyítani, ami a karaktergenerálásal fog összefonodni. Tõle kapjuk majd meg a PipBoy-unkat is.
-Ha kiszabadítunk majd egy Ghoult a szupermutánsok fogságából, onnantól kezdve hûséges társunk lesz, mint Dogmeat.
-A Gekók visszatérnek.
-A szupermutánsok változatosabbak lesznek, lesznek ostobák, intelligensek, és a Fallout 1-bõl ismert Nightkin-ek is visszatérnek. Lesz majd egy nõi szupermutáns is aki valamiféle fõnök lesz.
-Lesz reputációs rendszer ami a karmádon fog alapulni.
-Jobb alkudozással nemcsak alacsony árakat érhetsz el hanem értékesebb felszerelésekhez juthatsz ( végre lesz értelme a Csere képzetségnek)
-A társainkhoz lesz majd egy kis almenü amivel parancsokat oszthatunk majd: Fedezékbe!, Állj!, Támadás!
-Három frakció lesz: NCR New California Republic (Új Kaliforniai Köztársaság), Caesar's Legion (Rabszolga kereskedõk), és New Vegas lakossága. A Három frakció egymással harcol, tehát bármelyiket válasszuk a másik kettõ rühelni fog minket <#gun>
-New Vegas szinte érintetlen város lesz, kevésbé lesz romos mint Washington.
-Rengeteg helyre eljuthatunk majd: Hoover gát, McCarran Reptér, Fremont, Primm, New Vegas városa, Black Mountain (ez lesz a szupermutánsok bázisa),és az 51-es körzet.

A többit megtaláljátok itt: No Mutans Allowed

Melyik a legutolsó Patch? És ha ezt fel akarom rakni akkor a korábbiakat is fel kell rakni mind?

I never asked for this.

Király! Remélem lesz még pár játék az F3 motorra. Egy Fallout: Europe is állat volna.

Teppik Amon
uhh, ez Q*vajó trailer!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

kispancsi
Sziasztok, újrakezdõ játékos vagyok, tudnátok ajánlani F3-hoz pár textúra módosítást, bõvítést amitõl szebb lesz a játék? Nem szereteném, ha a játékmenet változna, csak a grafikát tunningolnám ha lehet. Köszönöm a segítséget. (fallout3nexus.com-ról, ha lehet, abban megbízom)

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

xblades
Igen már várjuk <#zavart1>

Na készülhetünk a következõ játékra😄
Ahha közben eszembe jutott hogy oda mentem 😄😄 csak azt nem értetem hogy a térképen eddig mért nem jelölte ha már voltam ott egyszer.Nah mind1.Amúgy unlockal bementem az ajtón és a csávóka ugyan úgy megint odaadja a küldetést 😄😄 Köszy a segítséget!!!!!!!!😄😄
xblades
Azt a hely a Broken Steel Dlc-vel került be a játékba és csak akkor tudsz bemenni ha felveszed a küldetést.(link)

grebber
Hát ezzel LIVE-ozás sehogy sem lesz.Se angol-ra rárakva 1.5 és 1.6-ot se a magyarra rárakva nincs home gombra live 😞

Hello srácok lenne egy kérdésem 😄
Találtam délen egy Rockland Car Tunnel nevû helyet.Van egy ajtó de az van rá kiírva hogy csak kulccsal nyitható, azt szeretném megtudni hogy hol kel megszerezni a kulcsát?(ha meg lehet egyáltalán😄)
xblades
Akik azt írták hogy nekik a magyarban bejött a Live azok az 1.5,1.6 Uk patch-et tették fel, magyar verzióra.

A Dlc-ék honosításáról nem tudunk semmit biztosan.

grebber
Na így sincs live angol verzió + 1.6patch és home gombra nem jön be továbbra sem!

A galaxisneten a kiegeknél az van írva magyar felirat.Mind az 5 kieget magyarul adják majd ki?

grebber
Tehát ha a magyar verzióra felteszem az 1.6-ot akkor elvileg lesz live?
Mert feltettem angol verziót + 1.7-et + magyarítást úgy sincs live.

xblades
A magyarban letiltották a Live-t. Ezen csak az 1.6-os Patch segít a 1.7-ben nincs benne a frissítése.