Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a rózsaszín szívecskés szemüveg a szupermutánson ott van 😄

RoyalPredator
Mi is annak a proginak a neve, amivel rendberakom én a textúrákat?
Mert itt vannak gondok vele, meg még a arsenalos fegyók modelljeivel is:S

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

http://www.gamestar.hu/kep/fallout-new-vegas/1
Pretorian
Én egyre kevésbé akarom a Vegas-t, fõleg azok alapján, amiket eddig tudok róla...egyébként nem is értem, miért lesz belõle külön játék, dobozos kiegészítõként is bõven jó lett volna a 3-hoz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

RoyalPredator
Nagy fasz voltam h letöröltem a gamet minden moddal...

Na most telepítem...
Vegast akarok máááár xD

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

xblades
Ez : T-51b

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
WAREZ/OFF/SPAM -> topik

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ati810
Thx.
Eleg az utolsot, az 1.7-est... Es ezzel elvileg gond nelkul futnak a kiegeszitok.. Viszont a magyaritas altalaban osszeakad a Broken Steelel..

Ati810
Hello.
Lenne pár kérdésem.
Patchekbõl elég a legfrissebbet feltenni vagy sorba kell az összeset ?
Ha patcheltem akkor utána probléma nélkül feltehetem az összes DLC-t ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Pistike 007
Amúgy melyik a legerõsebb armor amit modok nélkül lehet találni a gameben?

Te is uj ember vagy itt....nézzél csak körül itt nyugodtan...

TheGrinder
Sziasztok! Magyaritásthoz linket valami küldjön PLS.

Agatha neni... Nagyanyo a pokol kozepen....<#nevetes1>

Pistike 007
Nemtom, én annak az öreg csajnak vittem el a 92-esbõl a hegedût, azóta õt hallgatom😄

xblades
Én úgy érzem te nem küldetésként mész a 87 vault-ba pedig csak úgy lehet.
Máskülönben csak kóddal lehet bemenni és akkor okozhatja amit leírtál.

A amatõr rádiók csak arra jók hogyha bekapcsoltad, követed a jelet és megtalálod a forrását, némi cuccal gazdagodhatsz.

Köszy amúgy meg tudjátok mondani hogy a rádiókat amiket én kapcsolok be mire jók (PL KB5 adótorony->alfa lima) lent a szerviz aknában pedig van 1 alfa lima amatõr rádió is. Ezekkel mit kel csinálni mire jók? És ha már itt tartunk az amatõr rádiók mire jók?
Viszont onnet 2 helyrol is.. Itt olvasd el a Vegigjatszasokat, ha elakadsz..: http://fallout3.mindenkilapja.hu/

Pistike 007
Hát fentrõl semmiképp sem tudsz bemenni egyrészt a sugárzás miatt, másrészt egy olyan ajtó van ott amit nem lehet kinyitni szal onnan nem.
Szerintem tegyél fel egy pecset.. Mert csak onnan tudsz bemenni. Kislámpafény felõl.

Helló srácok légyszi segítsetek
A 87es menedéket szeretem volna felfedezni de nem lehet a közelébe sem menni mert akkora sugárzás. :S Egyáltalán nem lehet oda bejutni? vagy van valakinek valami ötlete?
A kis lápavény nevû helyrõl is eljutottam már a 87es menedék ajtajáig de ahogy kinyitottam az ajtó csak szürkeség volt bent (mintha a pálya vége lett volna vagy valami hiba) amikor belesétáltam a szürkeségbe vissza dobot pár folyosóval arrébra
jogos az ötlet
kivettem a magyarítást, és mûkszik

Köszi!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

xblades
Valószínû a BS összeakadt a FOOK-al.
Kikapcsol, amíg dumál az írnokkal, és továbbmegy simán.

Sziasztok!

Feltettem a Broken Steelt, a 3. dlc-t.
A küldi szerint beszélnem kellene a Rorschild írnokkal, aki a nagy fali térkép elõtt áll a Citadel-ben.

És ha beszélnék vele, csak azt hajtogatja, hogy "Right in front of the map, if you please. I'd like you to get a good look it at."

Enm tudom, hogy mit kellene csinálnom, mert a küldetés "nyíl" végig az irnokra mutat.

😞

Köszi elõre is, ha segít valaki.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

xblades
#15741 végigjátszás menü.

Kéne egy kis segítség! A Little Lamplight missziónál vagyok és mikor mennék be megállít a "polgármester". Azt mondja, csak akkor mehetek be, ha visszahozom Sammyt meg a többieket. Nah, itt akadtam el. Honnan kell visszahoznom? Mert a térképen nem jelzi sehol😞 Elõre is köszönöm a segítséget.
Pistike 007
Mothership Zeta...
Már visszatértem az ûrsétából, de a második ajtót a Sally nem nyitja ki. Pedig ott van a 'luk' az ajtó mellett, amin át szokott mászni. Amúgymeg a nyitáshoz kulcsot kér...
Ez bug? Vagy rosszul csinálok valamit?

sz4bolcs
Megaton feeling:

Christiania 1
Christiania 2

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Láttuk 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

RoyalPredator

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

xblades
Ezt nem mondtam én is nagy mod használó vagyok.

Úgy nehéz adni ha nem tudjuk pontosan mirõl van szó, valami nem tetszik vagy valami + kell? Ruha vagy fegyver?

Azért a meglevõ modok között is akadnak gyöngyszemek.

Valaki tud egy olyan konzolparancsot vagy modot, ami egy bizonyos tárgy összes példányát kicseréli egy általunk választott másikkal?
xblades
Ilyent én eddig csak a Grafikai tunig mod összevonásával, és egyes ruhák összevonásával találkoztam.
Nyilván összevonni elég necces mert nem minden mod tetszik mindenkinek.
Mostanában akik itt vannak nem nagyon írják hogy használnának bármilyen modot, sokszor még DLC-t sem.
De azért szerintem néz körül.

Lammer
Koszi!

Gondoltam van 1-2 ilyen kezdemenyezes, ahol a modokat egy csokorba fogjak (leellenorizve, miegymas), hogy ne kelljen 322 modot bemasolni, ikszelgetni, estébé... 😊

+gondoltam van olyan grafikai csomag mint a bovlinionnal(igen annal, akinek nem tetszik az serelmezhet a modi topikban 😄) a qarl textura csomag... mert ha felmegy az ember a mod oldalakra, akkor onnan is 345 fele pakkot kell levadasznia, hogy full csinos legyen a jatek 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

xblades
Hát már nem sok új modot csinálnak. Ugorj el a Nexusra és dátum szerint nézd meg az újakat amióta nem jártál ott, hidd el nem sokat kel átböngészi.

A felét se lehet elolvasni amit irt,akkor hogyan segítsen az ember? (Oblivion)

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Milyen játék a bovlivion? Teke?

Lammer
hi skacok!

Reg jartam erre(+reg toltam a gamezzal)... az a kerdesem, hogy van olyan modpack mar, mint a bovlivionhoz a qarl textura pack??? (mindent egybenyalo tortenet kellene, nem 123 moddal berhelni)

Erdekelne meg olyan mod amivel letudom egyszeruen a jatek balansz/fegyo/miegymas egyengetest egy modban? 😊 (fullos goty van meg)

kicsit le vagyok maradva, sry erte 😊

nagyon koszi 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

xblades
Az újaknak tudom ajánlani a Weboldalam amit ezért hoztam létre.link
És hogy kiszínezzék a játékot a Nexus oldalt.link

xblades
Hát igazából a Fallout 3 a Dlc-el teljes igazán. Az új fegyverek és a 3. Dlc ad még + 10 szintet is azonkívül hogy megnyitja a játék végét.

A Broken Steel az megnyitja a játék végét....

Köszi mingy nézek egyet 😊

Pistike 007
Tegyél fel pecset és kiegészítõt, és máris érdekesebb lesz 😉

Hy!
Ebben a játékban van freeplay?Mert akárhányszor végig játszom kilép <#confused>

Pistike 007
Feltettem újra a Broken Steelt, és jólett😊 Kapok XP-t. Köszi a segítséget!

Pistike 007
Fent van az 1.7-es pecs, Janika köszi a tippet, bevált.
Na de így sem kapok XP-t... Még csíttel sem, mert azt írja a konzol hogy elértem a maximális szintet... pedig annak 30nak kéne lenni... x|

Pistike 007
megpróbálom, köszönöm😊

Frissisd a Game for Windows Live-ot,vagy telepitsd fel,ha nincs meg.

Pistike 007
Õ... Nekem angol nyelvû verzió van, próbáltam 1.7-et feltenni UK és US változatban is, egyik sem volt jó... Pecs telepítés után nem indul el valamilyen windows gaming hiba miatt O_o'

xblades
Hát pedig a hibamentes futtatáshoz kell az 1.7-es patch, próbáld meg máshonnan is letölteni vagy más verziót. A magyar országon kiadott verzióhoz akár honosított akár angol a Uk kivitelû kell.

Letörölheted de minden onnan összeszedet cuccod el fog veszni, erre a leközelebbi betöltésnél fel is hívja a figyelmed.(az Xp nem)