Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert itt vannak gondok vele, meg még a arsenalos fegyók modelljeivel is:S
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Na most telepítem...
Vegast akarok máááár xD
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Lenne pár kérdésem.
Patchekbõl elég a legfrissebbet feltenni vagy sorba kell az összeset ?
Ha patcheltem akkor utána probléma nélkül feltehetem az összes DLC-t ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Máskülönben csak kóddal lehet bemenni és akkor okozhatja amit leírtál.
A amatõr rádiók csak arra jók hogyha bekapcsoltad, követed a jelet és megtalálod a forrását, némi cuccal gazdagodhatsz.
Szerintem tegyél fel egy pecset.. Mert csak onnan tudsz bemenni. Kislámpafény felõl.
A 87es menedéket szeretem volna felfedezni de nem lehet a közelébe sem menni mert akkora sugárzás. :S Egyáltalán nem lehet oda bejutni? vagy van valakinek valami ötlete?
A kis lápavény nevû helyrõl is eljutottam már a 87es menedék ajtajáig de ahogy kinyitottam az ajtó csak szürkeség volt bent (mintha a pálya vége lett volna vagy valami hiba) amikor belesétáltam a szürkeségbe vissza dobot pár folyosóval arrébra
kivettem a magyarítást, és mûkszik
Köszi!
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Kikapcsol, amíg dumál az írnokkal, és továbbmegy simán.
Feltettem a Broken Steelt, a 3. dlc-t.
A küldi szerint beszélnem kellene a Rorschild írnokkal, aki a nagy fali térkép elõtt áll a Citadel-ben.
És ha beszélnék vele, csak azt hajtogatja, hogy "Right in front of the map, if you please. I'd like you to get a good look it at."
Enm tudom, hogy mit kellene csinálnom, mert a küldetés "nyíl" végig az irnokra mutat.
😞
Köszi elõre is, ha segít valaki.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Már visszatértem az ûrsétából, de a második ajtót a Sally nem nyitja ki. Pedig ott van a 'luk' az ajtó mellett, amin át szokott mászni. Amúgymeg a nyitáshoz kulcsot kér...
Ez bug? Vagy rosszul csinálok valamit?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Úgy nehéz adni ha nem tudjuk pontosan mirõl van szó, valami nem tetszik vagy valami + kell? Ruha vagy fegyver?
Valaki tud egy olyan konzolparancsot vagy modot, ami egy bizonyos tárgy összes példányát kicseréli egy általunk választott másikkal?
Nyilván összevonni elég necces mert nem minden mod tetszik mindenkinek.
Mostanában akik itt vannak nem nagyon írják hogy használnának bármilyen modot, sokszor még DLC-t sem.
De azért szerintem néz körül.
Gondoltam van 1-2 ilyen kezdemenyezes, ahol a modokat egy csokorba fogjak (leellenorizve, miegymas), hogy ne kelljen 322 modot bemasolni, ikszelgetni, estébé... 😊
+gondoltam van olyan grafikai csomag mint a bovlinionnal(igen annal, akinek nem tetszik az serelmezhet a modi topikban 😄) a qarl textura csomag... mert ha felmegy az ember a mod oldalakra, akkor onnan is 345 fele pakkot kell levadasznia, hogy full csinos legyen a jatek 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Reg jartam erre(+reg toltam a gamezzal)... az a kerdesem, hogy van olyan modpack mar, mint a bovlivionhoz a qarl textura pack??? (mindent egybenyalo tortenet kellene, nem 123 moddal berhelni)
Erdekelne meg olyan mod amivel letudom egyszeruen a jatek balansz/fegyo/miegymas egyengetest egy modban? 😊 (fullos goty van meg)
kicsit le vagyok maradva, sry erte 😊
nagyon koszi 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ebben a játékban van freeplay?Mert akárhányszor végig játszom kilép <#confused>#confused>
Na de így sem kapok XP-t... Még csíttel sem, mert azt írja a konzol hogy elértem a maximális szintet... pedig annak 30nak kéne lenni... x|
Letörölheted de minden onnan összeszedet cuccod el fog veszni, erre a leközelebbi betöltésnél fel is hívja a figyelmed.(az Xp nem)