Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Nekem a Fellegvárban is van egy íróasztalom, közvetlen a fegyverraktárban 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

xblades
Lent az Aréna bejáratánál van egy láda és szekrény, ott lesznek a cuccaid.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Házat szerezhetsz a Megaton-i bomba hatástalanításával vagy felrobbantásával és a két ház közül amelyiket megszerzed ott lesz szekrényed amibe pakolhatsz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

McFrost
Ha van házad, oda. Ez Megatonban oldható meg a leggyorsabban, az atom semlegesítésével.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Atwa
Hova tudom elrakni a felesleges cuccaimat ? Van pár cuccom ami csak nehezék rajtam,de meg akarom tartani mert jól jöhetnek,szóval nincs valami láda,vagy szekrény ahova berakhatom ?

Miután végeztem Pitt-ben hol kapom vissza a cuccaim? THX
PredatorHUN
Okés, köszi!

PredatorHUN
Okés, köszi a segítséget, azt hiszem rendben lesz.

Atwa
a családos küldetésbe ,Aerufba az a bácsika ad 3 lehetséges koordinátát hogy merre lehet a család

McFrost
Vagy óvatosan botorkálj el Rivet citybe, ott van lõszer dögivel.

PredatorHUN
Rendben van, próbálkozok.

PredatorHUN
A játék legelején Megatonban van egy csaj akinek a könyvhöz kell küldetéseket csinálni. Az a csaj ad el lõszert, meg a Megaton elõtti karavános ad, sehol máshol nem találtam.

McFrost
Ez elég zagyva, nem lehet kihámozni, hogy mit is akarsz....

McFrost
Az elején okosan kell menni. Megatonban Moira ad küldetéseket a könyvéhez, azok mind megcsinálhatóak úgy, hogy be lehet tárolni minden lõszert. A lõszernek nincs súlya, tehát mindet érdemes gyûjteni. Én a végsõ attrakcióra össze spájzoltam 1000 gyógyinjekciót és 6000 MF cellát.

A kocsmáros Megatonban szintén ad egy küldit, Tavaszvölgybe kell lemenni egy csajért,na a házától nem messze van az iskola, hátul és bennt fosztogatók bõven, tele lõszerrel.

PredatorHUN
A Családos küldetés nekem "nem jön elõ" tehát nem jelöli a térkép. Egy fickónak megnéztem az embereket a házakban, hogy hogy vannak. Aztán mondta, hogy keressek meg egy gyereket, utánna nem jelölte a térképen, hogy merre kellene folytatni a küldetést.
Honnan lopkodsz, mert én nem találtam lõszert, amit el lehet lopni?

Atwa
A Családos küldetést ha megcsinálod,ott is lesz egy árus.(játék elején) Nomeg én sokat lopakodok,és szerencsére megoldódott ez a probléma.

PredatorHUN
Nekem is pont ez a problémám. A játék elején tartok. Már Megatonban is megvettem az összes töltényt, meg a lõszerárus karavántól is az összeset de ez még így is nagyon kevés. Csak ennyi töltényárus van? Mert így bajba leszek a játékkal, csalni meg nem akarok.

Ombika
Elakarom kezdeni jatekot, van olyan mod ami szebbe teszi vagy erdemes feltenni?

Atwa
köszi

McFrost
Pont Megaton elõtt 2 óránként váltják egymást a karaván árusok. Kimész a kapunk, fék, T várakozik 2órát (célszerûbb 2x1-et)

Atwa
Sziasztok!Még az elején tartok a játéknak,és mindig töltényhiányban vagyok.Eddig csak Megatonba találtam árust,aki árul valamennyit,de ott is megvettem az összeset.Játék elején/Megaton közelébe még merre vannak fegyver és töltény árusok ?

McFrost
Igazából nem tudtam mikor kell beletenni és hová, úgy hogy nem tettem meg.
Kössz a választ.

xblades
Egy vírus ami megöl mindenkit, kivéve az Enclave embereit ha belekerül a vízbe.
De azt te döntöd el mit teszel vele.

McFrost
Éden elnök adott egy módosított FEV-et, hogy tegyem majd a vízbe.....de kételyeim vannak. Mi ez külömben?

Úgy rémlik, az Aknamezõn van valahol a házak között mind a kettõ.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

McFrost
Utcán, ahol a fosztogatók barrikádot emeltek, erõmû épületben, autószerelõ mûhelyben és szanaszét...

Hello!
Kéne nekem egy motorbicikli tank és egy kézifék a Shishkebab-hoz, hol találhatnék ilyeneket a játékban??
THX
Broken Steel nevû DLC-nél lehet tovább játszani.Mi elötött üzembe helyezed a víztisztítót vedd ki a magyarosítást ha van.
Üdv!
Van egy kis problémám: miután elvégzem az utolsó küldetést, a víztisztító berendezést üzembe helyezem, elindul egy filmbejátszás, de mindig kifagy...így nem tudom hogy ez most a játék vége(ez esetben mindegy) vagy ezek után még lehet módom a DLC-kkel játszani...?
-vagy elõbb játsszam végig a DLC-ket és csak ha mindent teljesen végigjátszottam, csak akkor álljak neki a vizes küldetésnek?
(bár gondolom akkor is ki fog majd fagyni)

Elõre is köszi a segítséget!

Az élet a legjobb méreg...

xblades
Az a lényeg hogy minél elõbb elintézd (így vagy úgy) a tábornokot, azzal vége a szimulációnak. És akkor már nem kell foglalkozni a többiekkel.

xblades
Az alap játékhoz ad új fegyvereket és új ellenfeleket. Egyéb extráról nem tudok.

Az a furcsa hogy nem löttem és ütöttem meg senkit.Bejönnek a kapun 4-en asszem és abból az egyik piros kb 15 másodperc múlva már mindenki piros kivéve a kínai-ak 😄
McFrost
Tehát akkor semmi extra cucc?

xblades
Ha még bent a szimulátorba gondolod, akkor csak ha valamelyikükre rá lösz véletlenül.

xblades
Amit menet közben össze szedel azt magaddal viheted a Wasteland-ra.

OF:Line:Akkor szerencséd volt mert valamelyik Tesco-ban 16990FT-ért láttam xbox360-as Fallout3-at.Tudom,hogy a pc-s verzióról beszélsz. 😄

On:Valakinek volt olya hogy Operation: Anchorage dlc-nél rá támadtak az amerikaiak csak úgy?XD
McFrost
Pointlook Outon vagyok, súlyos egy helyszín😄 1800-as évek gyapot termelõ amerikája, b@szott jó az egész! Van itt is valami jó cucc a végén, vagy csak a feladatok?

xblades
Azt hogy hol veszi meg mindenki saját dolga, a lényeg a leírás volt.
De azt kétlem hogy minden játékot ennyivel olcsóbban adna a "Teszi".

Tehát dragon Age perpill 576 kbyte 9990 Ft. cd galaxis ue.
Tesco 3990 Ft. Golemes verzió ráadásul ami még 1200. pontot tartalmaz.

Szerintetek hova érdemes menni?

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Sõt most nézem még mindíg! annyi. Szánaolom: on

Nem tudom minek hypolni ezt a szar cd galaxist. 576 is egy fos. Mióta tescóba megvettem nemrég 3990 ért a dragon age et ami az említett boltokban akkor 9990 ft. volt elgondolkodtam.

xblades

sziasztok
nem tudjátok hogy az összes dlc-hez elkészült e már magyarítás?
Banner alatt jobbra ott a warez topik linkje, ott találsz mindhez.

valaki tudna adni magyarításokat a DLC-khez, külön-külön?
Mivel fizettél a termékért, még szép hogy szóba állnak veled. Ez a minimum, ami elvárható a pénzedért.. nekem eddig három játékkal akadtak gondjaim, igaz, a számla mindig kellett (ebbõl csk az egyik volt teljes áras pedig). Szó nélkül cserélték a lemezeket, illetve egy esetben új korongot kaptam, nekem a meghajtóba ment szét.
Off vége 😊

A doboz képét kellett csak mellékelnem, a számlát nem kérték. Elviekben kapok egy új DVD-t. Kedvesnek tûntek, legalábbis e-mail-ben. 😊
xblades
Nem egyszerre csak egy társad lehet, kivéve Dogmeat-et mert õ bármikor felveheted társnak ha egyedül vagy ha van társad. És ha õ van veled akkor is felvehetsz egy társat mellétek.

Persze mod-al bármennyi társad lehet.

McFrost
Mit mondtak?

Nem a földön tárolom, költözködöm épp. Ilyenkor megesik, hogy a dobozok - amikbe pakolsz a - földön vannak. Tudom nehéz ezt elfogadni. A káröröm viszont úgy látom mérhetetlen. Mindenesetre nem tudom mi volt annyira felháborító a kérésemben. Azt hittem lehet szívességet kérni (amit mellesleg álltam volna anyagilag). Talán hozzá kellene szoknom, hogy ebben az országban ilyen a morál... 😊 Mindenesetre felvettem a kapcsolatot a magyarországi képviselõvel, és szó nélkül segített.

További szép napot!