Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem szeretnél torrentezni? Mennyivel másabb amit onnan szedsz mint amit lemásolnának neked? Nem kötözködök csak nem értem az elvet...
Carlos
Aki a földön tárolja az megérdemli.

Þór vígi þessi rúnar

Nem gondoltam, hogy egyes emberek hozzáállása ennyire siralmas lesz. Remélem a Te telepítõlemezedre is rálép kishúgod majd...
és akár egyszerre több társam is lehet, jó az ha többen megyünk?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

A kutyához és Charonhoz mindegy, hogy milyen karmád van, Cross lovaghoz és Fawkeshez kell jó karma, Jerichohoz és Cloverhez gonosz karma kell, Butchhoz és RL-3-hoz kell semleges karma.

Roncstelepen. De szerintem pozitív karma kell hozzá.
És hól lehet a kutyát megkapni??
kössz
xblades
Nem kell beírni hanem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Le kell menni a számítógépterembe és a Bip-Boy szerint mutatott terminált át kell nézni, ott találod meg az utalást hogy hol keresd az ÉTKET

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nem hinném, hogy be kell írni. Kicsit bõvebben ki tudnád fejteni?
Hello.Nekem az a gond hogy a Nyomozás küldetésnél hogyan kell beirni a számítógébe az ÉTHEK szót.
Lent az épület alatti barlangokban tudod megsemmisíteni valami totemnél.Én is sokat keresgéltem.
Ha Point Lookout-on az öreg tolószékes könyvét, miután visszaszerezted a helyi erõktõl, nem neki adod vissza, hanem a szociális sátrakban lakó csaj, Marcella végrendelete szerint jársz el, akkor itt kell megsemmisíteni elvileg a Dunwich épületben valami romnál. No most nekem a térkép nem ide mutat valamiért, és fogalmam sincs mit kell csinálni, én is kipucoltam jóval elõbb, a visszatekintés nekem is megvolt - már csak amúgy sem tarthat sokáig, mert amúgy megtámad a ghoul, ha csk nézelõdsz, akkor is.

Nálam is csak egy pillanatig tartott az a "flash" szóval szerintem normális.

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

McFrost
Nem tudom, mi lehetett, de lent délnyugaton a Dunwich épületben poroszkáltam. Itt van a halál temploma vagy mi a tököm 😊 Jamie elmeséli 9 vagy 10 szalagon, hogy hogyan lett belõle ghoul(asszem ez a lényeg)...na az egyik szobában egy izzó álldogált és már rá voltam készülve a halálára rendesen, de amikor a szobába léptem hirtelen átváltozott minden "élõvé", tehát szép épület belsõ, semmi rom, és a ghoul is emberforma volt.....ám reflexbõl lecsavartam és egybõl elmúlt minden...😞
Ez így történt másnál is?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A holoszalagok angolul "beszélnek", de amikor a pipboyban rákattintasz, elkezdi lejátszani, lépj ki onnan normál nézetre, és akkor látod a magyar feliratot. Ha bent maradsz, akor valóban nem látszik, ez tényleg kicsit hülye megoldás.
Az meg a másik, hogy hangja van, tehát volt hogy erre figyelt fel egy-két kósza ellenfél, aztán csak néztem, hogy lõnek, míg én olvasgatok.. nyugis helyen hallgasd õket (nézd a feliratot) 😄

még szép h eredeti van😊

köszi mindenkinek az infot😊
7végén belevágom magam a kalandokba

Ha eredetit van, akkor nincs gond - lejjebb nekem is írták már, folytathatod a játékot. Amúgy nem kell hogy véget érjen a játék, mármint a fõszál, hogy szinteket léphess húsz felett. A fõküldetés felét ha megcsináltam, és 28-as szintû voltam, léphetsz húszas szint fölé is anélkül, hogy a fõszálat megcsinálnád.

Ha végeztél az arénaharcokkal, akkor ahol a csaj álldogál, van egy kulcsos szekrény meg egy katonaláda elõtte a földön. ott vannak a cuccaid hiánytalanul (de egyénként mondja is).

Van fenn magyarítás de szinkron nincs.
A rabszolgával nem tudod felbontani a szerzõdést csak elküldeni, hogy ne kövessen. Én felszabadítani akartam. De végülis mindegy.
Lunki88
Magyarországon hivatalosan nincs Live, ezért a magyar verziónál nem is fogod megtalálni.
McFrost
Elvileg vissza mehetsz.Én most 26-os szintû vagyok, de csak mellékest nyomom, a fõszálban még a Fellegvárban tartok.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

és még valami

érdekes, de játékot nem tudtam regisztrálni a LIVE -on, ugyanis ha a fõmenüben rámegyek a Live feliratra, akkor nem csinál semmit...

a többi games for windows játékoknál nem volt ilyen gond

valaki valami ötlet?

megvettem a Fallout 3 Game of the Year Edition, magyarul

következõt kérdezném: ugye ha végigjátszom a storyt, akkor nem tudok végig visszamenni a mellék küldetésekhez, mert vége a játéknak (elvileg ez volt a Fallout3ban)
de a Brokeen Steel dlcben ugye az kell h végigvidd a fõ storyt és utána elérheted a 30lvl-t
akkor most h nekem a Game of the Year Edition van meg, ezért nem kell félnem h a fõ story után nem mehetek vissza a mellék küldikhez?

remélem nem bonyolítottam túl😄D

Wanax
De furán hangzanak ezek a dolgok magyarul, hirtelen nem is tudtam mire gondolsz 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

De hól kapom vissza mert már végig vittem azt a küldetést?
Rabszolga vagy... Minek neked komoly fegyverzet..?! Majd, ha mar nem leszel az, visszakapod oket...<#bee1>

Helo.Nekem az a gond hogy a the pitt részen hol lehet visszakapni a fegyvereket??
Rakj fel magyaritast...
Es fel tudod bontani a szerzodest... Aztan, ha ujra vele kovalyognal, az Alvilagban megtalalod...

Holoszalagokat vettem fel de az angolul mondja én meg nem értem. Megnézem van-e feliratozás ezekhez. Lehet többet megtudok.
Én Fawkes-al hozattam ki az étek-et de utána bementem én is. Mégse vette felfedezett helynek.
Fel lehet szabadítani az Alvilágban megvett ghoul-t? Megvettem a szerzõdését abban a hitben, hogy elengedhetem de most meg követ...
Onnan hozod ki az ÉTEK-et a fõküldetés szerint - vagy Fawkes, ha ezt választod. nekem felfedezett lett a térképen mikor kijöttem, Kis Lámpafénybõl is van vagy két bejárata legalább - egyikbe a gyerek seriff visz, és/vagy a kiscsaj nyitja a kaput, a másik a fekete kisgyerek, aki egy számítógépet kapcsol be, és ha tudod, feltörheted a zárat, és onnan mész be. nem vagyok benne biztos, de akkor kiírta nekem, hogy Felfedezted: vault 87.. A felszínen valóban nem lehet megközelíteni kód nélük.

Amúgy ha a többi mendéket is bejárod, mindben vannak utalások a kísérletekre holoszalagokon, stb, az egyik menedék pl tiszta klónüzem, a másik valami fehér zajos kísérletekben pusztult ki, de van egy múltba visszatekintõs is, ahol valami vírus végzett a jónéppel.
A 87-nek nagy története nincs, de pl Rivet városában ha a tudósoktól lopkodsz, illetve még a fater halála elõtt is a fõküldetés részeként, legalább egy tucat holoszalagot lehet találni, melyben mesélnek a tisztító körüli tervekrõl, és azokban van némi utalás erre a mutánsos történetre is. Én szeretek mindent tudni 😄, de az igaz, valóban több hangsúlyt is fejthettek volna a történet eme részének részletezésére.

xblades
Nem is fogsz semmilyen "gyárat" találni. Az itteni szupermutánsok a Vault 87 emberi lakóiból, kísérletek során alakultak ki.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Robez84
Nagyooon durva!!!!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

gibson9
Lunki88
Ez lesz a gyûjtõi kiadás? Gondolom lesz vagy 20k...
gibson9
Jóféle

Igen, jártam lenn de akkor sem vette felfedezettnek. Be kellett kapcsolnom a god modot és odamenni kívülrõl. Máshogy nem ment.
Az zavar igazából, hogy állandó utalást tesznek rá, hogy onnan jönnek a szupermutánsok meg. hogy csinálják õket de nem tudsz utána nyomozni. Nem látod a gyárat meg ilyenek.
McFrost
DLC-k miatt.

Vault 87 a fõküldetés része. Csak akkor tudsz bemenni, és nem a rends bejárat felõl.

A barlangba is lementél?
moddal, vagy mod nélkül?
McFrost
MIndenem jobb mint amit ott találtam eddig.....

Hi!
Leo bácsival többször is találkoztam, de azon kívül, hogy érdekes dolgokat mondott, nem mentem többre vele.

A gárdaépület utolsó ajtajának nyitásához 5 db holodiszk kell (asszem). Ezeket szerteszét találod a térképen. Én a felét (elég alaposan) bejártam, de így is csak 2-t találtam. Ellenben az ajtó elõtt található bbhead, és az ottani fegyók nagyon faxák.

Érdekesség: Tempeny toronyban úgy tudtam kérót szerezni, hogy mielõtt felvettem a crowley küldit, és befejeztem volna a zombis Tempeny küldit, lenyúltam a kulcsát. Innentõl be tudok járni oda, viszont a lakberendezõ csajt, akit a robi említ nem tudom elérni.
Külön finomság, hogy elvileg õt is meg kellene kérdezni hogy jöhetnek e az agyrágók, de Tempeni elfogadja ennélkül is. Gondolom elpatkolhatott...
Mindenesetre szóltam a csatornalakóknak, hogy mehetnek, aztán kaptak aknát a zsebükbe (fontos hogy mindhárman). Ettõl kezdve a játék kicsit megzavarodik, mert az emberek legtöbbje megköszöni, hogy jégre tettem a zombikat, viszont gohulok lepik el az épületet. A fõõr nem fizet, de a többiek nagyon lelkesek, és a fõzombi hulláját a toronyba transzportálta a gép....
A gohul maszk is az enyém, meg a berendezett ház megatownban, és ez a berendezetlen tempeniben.
Jah érdemes felrakni a zéta anyahajós dlc-t, mert a dezintegrátor, és az idegen fegyver perk az enklávés sapek, meg ruha (5+5 energiafegyó) nagyon tápossá tesz.
3 lövés egy kifejlet halálkarom...
Találtam a térkép déli részében egy bombatölcsérbe zuhant teherautót alatta egy halom idegen fegyverbe való energiatöltettel, ha a lezuhant ufonál lelhetõ kevés lenne...
Remélem tudtam segíteni.
McFrost
Én találkoztam vele, de megölték a kentaurok.

Bocs a dupla postért:
Nemzeti gárda raktár:
http://fallout.wikia.com/wiki/Keller_Family_Transcript
Ha jól emlékszem érdemes. De ha jól emlékszem nem küldetés visz oda.
Találkozott valaki a barátságos szupermutánsal aki Leo bácsinak hívja magát? Elég érdekes fazon, kár, hogy csak pár szót lehet vele beszélni.
A vault 87-rt csak csalással tudtam felfedezni. Sikerült valakinek simán?
Bár nekem az 1200-as sugárzást sehogy sem sikerült túlélnem.
McFrost
Helló!

A Nemzeti Gárda épületébe küldetés visz majd? Mert jelenleg ott vagyok és a fegyvertár utolsó ajtajához nincs kódom. Vagy csak eljöttem mellette?
Érdemes oda bemenni egyáltalán?

xblades
Itt a leírás errõl a küldetésrõl:link
Én még csak az elején járok, most szerzem meg a kulcsokat.

very hard-on próbálkozz super mutant overlord és feral ghoul reaver ellen. nem sokáig fogsz életben maradni még 30-as szinten se.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Játék közben bármikor állíthatod a nehézséget. Válts nehezebbre, ha neked túl könnyû, vagy légy gonosz a játékban, tuti nehezebb lesz, amikor rendszeresen utazáskor három fejvadász lövöldözik rád lézerrel, hogy igazságot szolgáltasson a bûneidért..
..vagy mázlis van, és olyan helyeken járkálsz, ahol nincsenek keményebb ellenfelek.
Lesznek.