Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Ez így történt másnál is?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Az meg a másik, hogy hangja van, tehát volt hogy erre figyelt fel egy-két kósza ellenfél, aztán csak néztem, hogy lõnek, míg én olvasgatok.. nyugis helyen hallgasd õket (nézd a feliratot) 😄
köszi mindenkinek az infot😊
7végén belevágom magam a kalandokba
A rabszolgával nem tudod felbontani a szerzõdést csak elküldeni, hogy ne kövessen. Én felszabadítani akartam. De végülis mindegy.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
érdekes, de játékot nem tudtam regisztrálni a LIVE -on, ugyanis ha a fõmenüben rámegyek a Live feliratra, akkor nem csinál semmit...
a többi games for windows játékoknál nem volt ilyen gond
valaki valami ötlet?
következõt kérdezném: ugye ha végigjátszom a storyt, akkor nem tudok végig visszamenni a mellék küldetésekhez, mert vége a játéknak (elvileg ez volt a Fallout3ban)
de a Brokeen Steel dlcben ugye az kell h végigvidd a fõ storyt és utána elérheted a 30lvl-t
akkor most h nekem a Game of the Year Edition van meg, ezért nem kell félnem h a fõ story után nem mehetek vissza a mellék küldikhez?
remélem nem bonyolítottam túl😄D
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Es fel tudod bontani a szerzodest... Aztan, ha ujra vele kovalyognal, az Alvilagban megtalalod...
Én Fawkes-al hozattam ki az étek-et de utána bementem én is. Mégse vette felfedezett helynek.
Fel lehet szabadítani az Alvilágban megvett ghoul-t? Megvettem a szerzõdését abban a hitben, hogy elengedhetem de most meg követ...
Amúgy ha a többi mendéket is bejárod, mindben vannak utalások a kísérletekre holoszalagokon, stb, az egyik menedék pl tiszta klónüzem, a másik valami fehér zajos kísérletekben pusztult ki, de van egy múltba visszatekintõs is, ahol valami vírus végzett a jónéppel.
A 87-nek nagy története nincs, de pl Rivet városában ha a tudósoktól lopkodsz, illetve még a fater halála elõtt is a fõküldetés részeként, legalább egy tucat holoszalagot lehet találni, melyben mesélnek a tisztító körüli tervekrõl, és azokban van némi utalás erre a mutánsos történetre is. Én szeretek mindent tudni 😄, de az igaz, valóban több hangsúlyt is fejthettek volna a történet eme részének részletezésére.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Az zavar igazából, hogy állandó utalást tesznek rá, hogy onnan jönnek a szupermutánsok meg. hogy csinálják õket de nem tudsz utána nyomozni. Nem látod a gyárat meg ilyenek.
Leo bácsival többször is találkoztam, de azon kívül, hogy érdekes dolgokat mondott, nem mentem többre vele.
A gárdaépület utolsó ajtajának nyitásához 5 db holodiszk kell (asszem). Ezeket szerteszét találod a térképen. Én a felét (elég alaposan) bejártam, de így is csak 2-t találtam. Ellenben az ajtó elõtt található bbhead, és az ottani fegyók nagyon faxák.
Érdekesség: Tempeny toronyban úgy tudtam kérót szerezni, hogy mielõtt felvettem a crowley küldit, és befejeztem volna a zombis Tempeny küldit, lenyúltam a kulcsát. Innentõl be tudok járni oda, viszont a lakberendezõ csajt, akit a robi említ nem tudom elérni.
Külön finomság, hogy elvileg õt is meg kellene kérdezni hogy jöhetnek e az agyrágók, de Tempeni elfogadja ennélkül is. Gondolom elpatkolhatott...
Mindenesetre szóltam a csatornalakóknak, hogy mehetnek, aztán kaptak aknát a zsebükbe (fontos hogy mindhárman). Ettõl kezdve a játék kicsit megzavarodik, mert az emberek legtöbbje megköszöni, hogy jégre tettem a zombikat, viszont gohulok lepik el az épületet. A fõõr nem fizet, de a többiek nagyon lelkesek, és a fõzombi hulláját a toronyba transzportálta a gép....
A gohul maszk is az enyém, meg a berendezett ház megatownban, és ez a berendezetlen tempeniben.
Jah érdemes felrakni a zéta anyahajós dlc-t, mert a dezintegrátor, és az idegen fegyver perk az enklávés sapek, meg ruha (5+5 energiafegyó) nagyon tápossá tesz.
3 lövés egy kifejlet halálkarom...
Találtam a térkép déli részében egy bombatölcsérbe zuhant teherautót alatta egy halom idegen fegyverbe való energiatöltettel, ha a lezuhant ufonál lelhetõ kevés lenne...
Remélem tudtam segíteni.
Nemzeti gárda raktár:
Találkozott valaki a barátságos szupermutánsal aki Leo bácsinak hívja magát? Elég érdekes fazon, kár, hogy csak pár szót lehet vele beszélni.
A vault 87-rt csak csalással tudtam felfedezni. Sikerült valakinek simán?
Bár nekem az 1200-as sugárzást sehogy sem sikerült túlélnem.
A Nemzeti Gárda épületébe küldetés visz majd? Mert jelenleg ott vagyok és a fegyvertár utolsó ajtajához nincs kódom. Vagy csak eljöttem mellette?
Érdemes oda bemenni egyáltalán?
Én még csak az elején járok, most szerzem meg a kulcsokat.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
..vagy mázlis van, és olyan helyeken járkálsz, ahol nincsenek keményebb ellenfelek.
Lesznek.