Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami gond lehet a kétrétegû lemez írásával, mert nekem a telepítéskor hibaüzenettel kilép.
Az asszonykám gépét össze kellett kötni az enyémmel, és annak a DVD meghajtójával tudtam telepíteni.
Ugyanez a probléma XP alatt is jelentkezett, akkor egy DVD meghajtó csere megoldotta.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A játék eredeti, benne is van a lemez az olvasóban, olvassa is egy ideig.. de aztán jön a hibaüzi... Eléggé el vagyok kenõdve, bosszant a dolog. Próbáltam rendszergazdai jogokkal is, háta.. de természetesen semmi.. 😞
Két érdekesség azért van:
- Telepítéskor nem kért serial-t. (Bár mondjuk nem emlékszem, hogy VIsta alatt kért -e.)
- Az UAC sem jelez be, amikor futtatom a Fallout3-exe-t.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A halál csupán a kezdet...
Következõ problémával kapcsolatban kérném a segítségeteket.
Magyar nyelvû F3 DVD telepítése után ha futtatom a következõ hibaüzit kapom:
Please insert the correct DVD-ROm, select OK and restart application
- Semmilyen CD emulátor progi nincs fent.
- Próbáltam a Fallout3_1.7_English_UK.exe javítással, illetve nélküle.
Az az érdekes, hogy a korábbi Vista operációs rendszeren semmi ilyen gondom nem volt.. Most W7 van fent.
Van esetleg valamilyen ötletetek?
A válaszokat elõre is köszönöm,
Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Á, nem vagyok már hajléktalan csöves... 😊
Már az elején elkezdtem raktározni a dolgokat a konténerekbe, aztán inkább a mellékküldetésekre és a szabadon bejárható területek felfedezésére koncentráltam, a fõszálat hagytam a végére, addig is "tápoltam" magam. Mikor megkaptam a házat Megatonban, akkor meg már nem akartam áthordani oda a cuccot.
Részemrõl az "ínyenc" játékosok közé tartozom, már több hónapja kezdem el a játékot: lassan játszom, csak amikor kedvem van. Szóval igyekszem élvezni minden percét... 😊
Az élet a legjobb méreg...
Miért nem laksz vhol, pl Megatonba vagy a Tenpenny toronyban? Akkor nem kéne konténer lakózni. 😊
Jól tudom-e hogy egyelõre csak az elsõ DLC-nek van magyarítása, ugye?
Mivel azt már megcsináltam (mondjuk nagyon nem jött be a szimuláció: az alaszkai feeling és a lineáris játékmenet)most egyelõre tegyem félre amig a többi DLC-hez is elkészül? (az alapjáték a végsõ küldetésig teljesítve)
Vajon várható(ak)-e mostanában ezen magyarítások?
Tudom sok a kérdés, de elõre is köszi a válaszokat! 😊
Üdv:
sörGalahad
Ui1: Bár lehet hogy addig is unalomûzésképp felkutatom az összes figurát...
<#vigyor3>#vigyor3>
Ui2: Részemrõl már a játék legelején a tavaszvölgyi iskola mögött találtam 2 konténert, ezeket neveztem ki lerakatnak: egyikbe a fegyvereket és a lõszereket; másikba a ruházatot és az egyebeket gyûjtögettem.
Az élet a legjobb méreg...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
(de ha kicsit vissza keresel a keresõben akkor találhatsz linket hozzá)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Elõre is köszi a segítséget..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://www.akciofigura.hu
Úgyhogy lehet az a gond.
melohelyen akarom szurni, a videokartya vmi integralt intel g33 😄 de a tobbi parameter siman jo hozza
Swedish people are albino monkeys
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Problémám akadt a "Családdal"(Vámpírokkal). Elvégeztem a hozzájuk tartózó küldetést, mindenki boldog volt. Ám mennék vissza hozzájuk, hogy megtanuljam hogy a vércsomagok hogy tudnak +10-et gyógyítani, de valamiért ellenségesek voltak. Mentésem nem nagyon van elõtte, vagyis van de az már régi:\ Meg lehet õket békíteni valahogy? Olvastam hogy várni kell 3 napot, de nem használ..
Újra nekivágnék a játéknak, csakhogy most már modokkal tenném, tudom sok modról volt már szó, de kiszemezgetni ami nekem tetszik nagyon sok idõ, angolom meg valami nagyon gyatra szóval még Nexuson keresni sem nagyon tudok.. Ezért szeretném ha egy vállalkozó kedvû egyén, felvenne vagy msn-en vagy xfiren, ahol aztán tudna rám szánni egy kevés idõt a játékkal/modokok kapcsolatban😊 Elõre is köszi😊
xfire: anonimus92
msn: [email protected]
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A Broken Steel DLC nem csak a túlélést teszi lehetõvé, hanem +10 szintet, és új perkeket is ad a játékhoz.
A 30-as szintet el természetesen el lehet érni az alapjátékon belül, valóban fusztráló lehet XP nélkül küldetéseket csinálni.
Még egyszer kösz a segítséget.
Nekem így mûködött utánna minden.
Amikor felébredsz a kórházban, nem tudsz mozogni, ezt tedd:
"Hívd le a konzolt (0) és írd be, hogy:
player.removescriptpackage dlc03playerwakeup (ez eltávolítja az "ébredés" animációját)
utána pedig:
enableplayercontrols (ez engedélyezi az irányítást)"
A Broken Steel és a magyarítás akad össze.
A neten van leírás róla, hogy kell megcsinálni a játék végét, ha magyarítással játszol (angol verzióban nincs ez a hiba)
Lenne egy kérdésem. Kitoltam a játékot, az ending video után nálam kiírja, hogy két héttel késõbb (magyar verziós a játék). Ott egy szobában ébredek, de nem tudok semmit csinálni. Ha én aktiválom a szûrõt, akkor az ágyon fekve ébredek, és ha az aktivál gombot (nálam F) nyomogatom, a fószer köhögni kezd. De ha a szupermutáns haveromat küldöm be, akkor az ágy mellett állva ébredek, de szintén nem tudok semmit csinálni.
Ez most bug? Vagy mi van?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Azt hiszem gyûlnek az érvek hogy visszategyem az XP-t.
Igaz ez innentõl nem ebbe a fórumba tartozik.
Kicsit furcsán érzem magam ugyan, mert mi az hogy valakinek megy, valakinek nem. Ez azért eléggé piszkálja az embert, hogy esetleg õ ront e el vmit, vagy rosszul optimalizálja a rendszerét, a drivereit stb..
De úgy érzem mindent megpróbáltam és nem ma kezdtem.. úgyhogy egyre inkább hajlok a bunkó megoldáshoz.. vissza egy sp3-as XP-t.
Mi bajom lehet.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Szenvedtél az Oblivionnak, most a Fallout3 is leáll.
Azt, hogy konkrétan mi okozza a hibát, video driver, vagy maga az OP rendszer nem tudom, de a fórumok tele vannak hasonló problémákkal.
Érdekes, hogy vannak gépek, ahol gond nélkül fut egy játék, másikon csak rendszergazdaként, XP kompatibilis módba hajlandó mûködni, s vannak gépek, ahol még úgy sem - ráadásul ezek ugyanazon a gépen is elõfordulhatnak, tehát egy gond nélkül futó játék újratelepítés után nem törvényszerû, hogy mûködni is fog Win7 alatt.
Nem áll szándékomban vitát nyitni a Win7-rõl, akiknél nem jelentkeznek gondok, dicsérik, de szinte minden játékfórumon vannak olyanok, akik nem tudnak játszani, valami megmagyarázhatatlan ok miatt.
Soha nem tûnt el semmi. Néha összefutottam ott egy-egy supermutanttal, de azok se lopkodtak 😊
Az exe mûködése leáll... Nem tudom indítani, pedig XP alatt simán ment.
Most win 7-em van. DX 11-el
Szerintetek mi lehet a gond ?
Köszi
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Bár a Citadel-ában talán nem lopják el😊