Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen le is nyúltam de mig nincs asztalom amire rátegyem addig nem adja a bonuszt. én úgy tudom
Fantusz
Valóban ott tartasz a fõküldetéssel, vagy csak szeretnél mindenáron bejutni a menedékbe?

A Fellegvárban adja az írnok a küldetést: szerezz egy ÉTEK-et, s némi nyomozás után kiderítheted, hogy a menedékbe nem lesz egyszerû a bejutás, de talán a Kislámpafénybõl ven egy biztonságosabb bejárat.

A kölykök elküldenek néhány elrabolt társuk kiszabadítására, ha még nem tetted meg, nem segítenek.

hi,a fõ storyt jástszom és elértem a 87-es menedékhez a kis kölyökvároson keresztól próbálok bejutni de nem tudok,mit kell csinálni ha kaput ki tudjam nyitni,mert folyamatosan azt nyomja hmost nem nyithatom ki?! A kisgyerekek meg rohadtul idegesítõek annyira nagyképûek és beképzeltek h az már fáj bezzeg ha elkezdek lövöldözni akkor az összes be van szarva,megölni meg nem lehet õket,egyik sem hajlandó segíteni,fingom sincs hogy jussak be a menedékbe.
Calver
attól nyugodtan lenyúlhatod ám a bobbleheadet <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

azért nincs még 10es erõm mert nincs még lakásom. Nem tudom eldönteni mi legyen Megatron sorsa 😄
Fantusz
Ha így játszod, akkor logikus, bár nem értem, hgoy miért nincs még 10-es erõd - a bólogatós figura ott van az orrod elõtt.
Lövésszel én az erõt lehúztam 1-re, felvettem a figurát, s 2 erõvel játszottam sokáig.
Közelharcolni jól jön a herkulesi izom, a cuccok cipelése miatt nem érdemes áldozni rá.

10es erõtöl nem lehet feljebb menni ugye? Azért kérdezem mert jelenleg 9es erõm van és majd a bábú megtalálása után el is érem a 10et és akkor a hangyás küldetésnél inkább +1 perceptiont választok akkor
cikasz
Tényleg b+ pár hozzászólást nem tudsz visszaolvasni!?

Javaslom rakjátok be a faq-hoz mondjuk vagy külön linkbe a banner alá, hogy az ilyen szerencsétlenek ne kérdezgessék meg 10 hozzászólásonként!

http://www.akciofigura.hu

CSá. Megvan a Játék 1.7es verzion + összes DLC hozzá de a neten sehol se találok magyarositást. Pedig kiadták valamikor magyarul. Nemtudtok rolla semmit?
Fantusz
A Broken Steel dlc-nek aktívnak kell lenni (az teszi lehetõvé a szintlépést 30.-ig, illetve új perkek elérhetõek.)
A többi dlc-re is vonatkozik, hogy azokat nem feltétlenül elegendõ csak telepíteni, aktvnak is kell lenni, a Data menübõl idõnként érthetelenül szeretnek elszállni, mod manager, FO3Edit használata lehet a megoldás.

A 87-es menedékbe bejutni a Kis lámpafény nevû kölyökvárosból lehet, de ez a fõküldetéshez kapcsolódik, úgyhogy nem feltétlenül mehetsz be azonnal.

1. Indításkor aktiválva vannak a kiegészítõk?
2. Gratulálok ha elérted a 87-es bejáratát! Az elméletileg a sugárzás miatt megközelíthetetlen. Ha haladsz a történettel, akkor megtudod hogy egy barlangon keresztül megközelíthetõ a hely. (gyerekek laknak benne, Little Lamplight, a magyar nevét nem tudom) Ennek bejárata asszem délebbre van a menedékhez képest.
BOCSÁNAT 87 MENEDÉK
sziasztok
bocsi de kérdésem lenne meg vettem game of years edition kiegészitös játékot és 20 szintnél meg áll mi lehet a gond tehát játszani tudok de nem enged fejlödni.
A másik kérdésem az lenne találtam egy helyet amit nem tudom, hogy lehet be jutni a 86 menedék sugárzás van mint az álat de nagy nehezen eljutottam odáig és ezt irta ki, hogy nem lehet kinyitni mi lehet a megoldás?köszi
Hecker007
oké köszi, akkor majd ha a küldikkel odaérek megszerzem a figurát, csak azért akartam bemenni.

Oda nem tudsz csak ugy bejutni.. Vard ki a sorodat, es csinald a kuldiket...<#bee1>

thx
Hecker007
Raven Rock-ba mikor vagy hogy lehet bejutni? A nagy beton kapunál azt írja hogy: "Ez az ajtó máshonnan vezérelhetõ"

Murder3
a lényeg h még a küldi befejezte elõtt fennt legyen.
vagy egy olyan mentés ami még a játék vége elõtt van.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nem. Ezzel a kiegészítõvel tolták ki +10-el a levelcap-et és tették lehetõvé a játékot az eredeti sztori után.
Szóval ezzel nem lesz vége, amikor valaki bemegy az óriáscentrifugába.
tehát ha broken steelt akarom akkor miután végigvittem vagy elõtte egy kicsivel egy mentést betöltve mûködhet a dolog?
Hecker007
azért a Mothership Zeta-val is elég jó cuccokat össze lehet szedni, az idegen fegyverek pl elég erõsek azért és jól jönnek a pusztaságban

A Broken Steel pont csak a végigjátszás után lesz elérhetõ, de ajánlott. A Point Lookout elég nagy bõvítmény, kemény ellenfelekkel. Level 15 fölött ajánlott.
A Pitt és a Mothership Zeta ezekhez képest komolytalan, de alacsonyabb szinten is játszható.
Az Operation Anchorage pedig csak egy FPS kiegészítés, viszont az elején lehet vele tápolni.
köszi szépen!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy DLC-k csak akkor mûködnek ha azzal kezdem a karit? pl a Broken Steel. Nem nagyon ismerem õket szerintetek melyikkel érdemes próbálkozni?
Hecker007
Kiderítettem az andeleiek titkát, ha ezért megölöm õket akkor a karmám nõni vagy csökkenni fog? meg jár érte valami jutalom valakitõl?

xblades
No nézd meg itt: link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Murder3
AZ lenne a problémám h miután befejeztem az alap sztori vonalat, az uccsó feladatnál a társam amikor elrabolt az enklávé eltûnt.
gondoltam akkor fawkest fogadom fel, de õ hol található meg?

Hecker007
nincs mit

Taylor10
Kösz.

A Gamecopyn van 1.7-es crack ,de az eredeti angol is jó.
Hecker007
Ebben a hszben van a link a magyarosításhoz, nem is kellett volna sokat görgetni lefele.... 😊

Taylor10
Sziasztok.Valaki egy magyarosítást küldene????Elõre is köszönöm.

Murder3
linket tudsz dobni ahonna leszedhetõ?.
illetve, crack is kell hozzá?.

Speedy86

My translation

Stay tuned...
Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy eredeti fallout 3 dvd-m de szeretném kipróbálni milyen a magyar verzió. Annyit nem ér a dolog, hogy megvegyem azt is, így kérdésem annyi lenne, hogy valahogy utólagos magyarítás létezik? Nem nagyon találom neten :S Ha már nmegvettem nem akarok warezolni egy magyart <#falbav>
Hecker007
Mire jó amúgy ez a live a játékban?
Erre még nem sikerült rájönnöm :S

A sima F3 exe-t másold a Goty könyvtárban és azzal indítsd.Nálam igy van
Live.
Fantusz
Az Operation Anchorage egyik pozitívuma volt nálam, hogy nem fogyott küldetés alatt a lõszer.
Valahogy úgy alaklult, hogy kb, amikor a bázist megtaláltam, elég szûkösen álltam rohampuskába való lõszerekkel.

Papa01
Az egy szimuláció. Egyébként nem gond, végig van elég lõszer, elég sok helyen vannak feltöltõ állomások. (Ilyen pirosan világító valamik.. 😊 )

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hello.
Az operation Anchorage kieg.ben miért tûnnek el a megölt kínai katonák?
Olyan mintha pl. plazmável lõném le, csak nem zöld lesz hanem kék és eltûnik!? Gondolom ez játék hiba. Game of the year edition, igaz nem eredeti. Megoldás van erre?
Murder3
hivatalosan még nem elérhetõ, de annyit kell tenni h külföldi oldalról kell regelni live-ra és akkor jó.
meg asszem külföldi országot kell megadni, de pl a live profilba be lehet állítani hungaryt is.

mentéseket megcsináltam a fõ bajom h majd ha ezeket a mentéseket majd átrakom egy sima fallout3 live profiljába akkor beadja e nekem az goty-ba megszerzett archikat...

cikasz
Akkor tévedtem bocs. Úgy hallottam, hogy nem elérhetõ itthon.

Murder3
érdekes akkor h gowozok multiba?meg resi5-el?
különben is a siama f3 jó volt, de a gotyba meg nem.
mentések meg archik maitt kellene, de így látom feleslegesen tölöttem le az a rohadt 15gb.

cikasz
Magyarországon NEM elérhetõ a live! Nincs live szolgáltaltás itthon.

Murder3
de az is milyen már h az eredeti magyar goty kiadásban sincs live arra hivatkozva h nem érhetõ el nálunk...wtf?????
kurvára hogy elérhetõ pedig.
és ezen felül árulják 7k-ért?
pfff.

Murder3
Na kiver már a fax ezzel.
leszedtem végre a goty edition a full dlc-kel, de itt jön a bibi nem jó benne a live:S:SS
ami nem elég h egyrészt az archik maitt se tudom gyûjteni, másrészt meg a mentéseim nem jók bele:S
pedig ott van a mygames mappába a f3-nak a mappája de mégse jó....
valahogy a gotyba el lehet érni a livot?
mert nagyon nem akarom elölrõl kezdeni msot...

Fantusz
El kell olvasni a modhoz mellékelt szöveges dokumentumot, vagy a letöltés helyén megnézni a telepítlési útmutatót, s ha ilyen nincs, felejtõs a mod.

A modok igényelhetnek különbözõ segédprogramokat.
Ezek az aprócska módosítások nem feltétlenül alapkövetelmények, de lehetne azok, s ezt az említett dokumentumban közlik.

A Fallout3 modok helyes mûködéshez Modmanager, Fallout Script Extender, FO3Edit
alapvetõ követelmény lehet

Sziasztok!

Segítséget kérnék.

Feltettem olyan mod-okat, amikkel új fegyvereket lehet betenni a játékba.
Ám a Pipboyban, nincsen kép róluk, csak error felirat,
és ezek a fegyók megjelenítve csak a körvonaluk látszódik, nincs továbbá rendes színük sem.

Mivel tudnám ezt orvosolni, hogy a játék "jól lássa" a moddal behozott fegyvereket?

Köszi!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Papa01
Köszi a részletes választ! 😊

Lehet visszatöltöm és újra játszom azt a részt! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fantusz
Ha figyelted volna az egymás közötti párbeszédjüket, csak picit lepõdsz meg (picit akkor is, mert szerintem ötletes fordulat).

A bunkerbe lépésed után egyedül a vezetõjük áll melletted, a hatad mögött eléhangzik egy párbeszéd, hogy kobb lenne egyszerûen elvenni a Pip-boyt tõled, igazából nincs is rád szükség.
A küldetés után ismét van egy párbeszéd a vezetõ és az alvezére között: nem fogják tétlenül hagyni, hogy elvidd a cuccokat.
Egy lázadás közepébe csöppentél, hárman vagytok a túlerõvel szemben.

A másik kettõt úgy sikerült megvédenem (elsõre vissza kellett töltenem, mert nem számítottam ilyen fordulatra), hogy bementem a terembe, gyorsan felvettem a kínai álcaruhát, s a gauss puskát.
A csaj bejön utánam - ki a terembõl, s rázártam az ajtót.
A túlsó végében még zajlik a párbeszéd (fontos, hogy a lázadók adják le az elsõ lövést), pozíciót elfoglal, s amikor kitör a balhé a gauss kábító lövéseivel megpróbálni a vezért megvédeni, a leányzó biztonságban van a zárt ajtó mögött.
Nem könnyû feladat így sem, de ha a csajt nem zárod be még nehezebb, õ egy kézifegyverrel nem sok segítség.

Bárhogy is végzõdik a csetepaté visszamehetsz a raktárba, elvihetsz bármit, de úgy illik, ha már megvédett az orvtámadástól a vezérük, te is megvédd õt <#nevetes1>

Késõbb is visszatérhetsz a bázisra, de sok értelme nincs, a csaj nem egy képzett javító, javítani egy másik DLC-s személyiségneél érdemes: az UFO-n lévõ NPC minden felszerelésedet 100%-ra tud javítani, ha megfizeted (ráadásul meg ott sok javító pasztát is találsz, amivel te magad javíthatod a cuccaidat)

Az Operation Anchorage igazi jutalma a szervopáncél, s annak viselése, az álcaruha, a gauss puska, és a többi "aprólék".

Papa01
Sziasztok!

Annak mi az oka, hogy megcsinálom a kínai küldetést, visszajöttem, kiszálltam abból a gépbõl és kinyitottam a fegyverraktárat. Összeszedtem ami kell, még egy csaj odajött és meg is javította a cuccaimat.
Aztán egyszer mindenki elkezdett összevissza lövöldözni egymást és engem is.

Ez így rendben van? 😊

Köszönöm a válaszokat!