Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Fellegvárban adja az írnok a küldetést: szerezz egy ÉTEK-et, s némi nyomozás után kiderítheted, hogy a menedékbe nem lesz egyszerû a bejutás, de talán a Kislámpafénybõl ven egy biztonságosabb bejárat.
A kölykök elküldenek néhány elrabolt társuk kiszabadítására, ha még nem tetted meg, nem segítenek.
"The trees move. Do you not see it?"
Lövésszel én az erõt lehúztam 1-re, felvettem a figurát, s 2 erõvel játszottam sokáig.
Közelharcolni jól jön a herkulesi izom, a cuccok cipelése miatt nem érdemes áldozni rá.
Javaslom rakjátok be a faq-hoz mondjuk vagy külön linkbe a banner alá, hogy az ilyen szerencsétlenek ne kérdezgessék meg 10 hozzászólásonként!
http://www.akciofigura.hu
A többi dlc-re is vonatkozik, hogy azokat nem feltétlenül elegendõ csak telepíteni, aktvnak is kell lenni, a Data menübõl idõnként érthetelenül szeretnek elszállni, mod manager, FO3Edit használata lehet a megoldás.
A 87-es menedékbe bejutni a Kis lámpafény nevû kölyökvárosból lehet, de ez a fõküldetéshez kapcsolódik, úgyhogy nem feltétlenül mehetsz be azonnal.
2. Gratulálok ha elérted a 87-es bejáratát! Az elméletileg a sugárzás miatt megközelíthetetlen. Ha haladsz a történettel, akkor megtudod hogy egy barlangon keresztül megközelíthetõ a hely. (gyerekek laknak benne, Little Lamplight, a magyar nevét nem tudom) Ennek bejárata asszem délebbre van a menedékhez képest.
bocsi de kérdésem lenne meg vettem game of years edition kiegészitös játékot és 20 szintnél meg áll mi lehet a gond tehát játszani tudok de nem enged fejlödni.
A másik kérdésem az lenne találtam egy helyet amit nem tudom, hogy lehet be jutni a 86 menedék sugárzás van mint az álat de nagy nehezen eljutottam odáig és ezt irta ki, hogy nem lehet kinyitni mi lehet a megoldás?köszi
vagy egy olyan mentés ami még a játék vége elõtt van.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Szóval ezzel nem lesz vége, amikor valaki bemegy az óriáscentrifugába.
A Pitt és a Mothership Zeta ezekhez képest komolytalan, de alacsonyabb szinten is játszható.
Az Operation Anchorage pedig csak egy FPS kiegészítés, viszont az elején lehet vele tápolni.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy DLC-k csak akkor mûködnek ha azzal kezdem a karit? pl a Broken Steel. Nem nagyon ismerem õket szerintetek melyikkel érdemes próbálkozni?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
gondoltam akkor fawkest fogadom fel, de õ hol található meg?
illetve, crack is kell hozzá?.
Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy eredeti fallout 3 dvd-m de szeretném kipróbálni milyen a magyar verzió. Annyit nem ér a dolog, hogy megvegyem azt is, így kérdésem annyi lenne, hogy valahogy utólagos magyarítás létezik? Nem nagyon találom neten :S Ha már nmegvettem nem akarok warezolni egy magyart <#falbav>#falbav>
Live.
Valahogy úgy alaklult, hogy kb, amikor a bázist megtaláltam, elég szûkösen álltam rohampuskába való lõszerekkel.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az operation Anchorage kieg.ben miért tûnnek el a megölt kínai katonák?
Olyan mintha pl. plazmável lõném le, csak nem zöld lesz hanem kék és eltûnik!? Gondolom ez játék hiba. Game of the year edition, igaz nem eredeti. Megoldás van erre?
meg asszem külföldi országot kell megadni, de pl a live profilba be lehet állítani hungaryt is.
mentéseket megcsináltam a fõ bajom h majd ha ezeket a mentéseket majd átrakom egy sima fallout3 live profiljába akkor beadja e nekem az goty-ba megszerzett archikat...
különben is a siama f3 jó volt, de a gotyba meg nem.
mentések meg archik maitt kellene, de így látom feleslegesen tölöttem le az a rohadt 15gb.
kurvára hogy elérhetõ pedig.
és ezen felül árulják 7k-ért?
pfff.
leszedtem végre a goty edition a full dlc-kel, de itt jön a bibi nem jó benne a live:S:SS
ami nem elég h egyrészt az archik maitt se tudom gyûjteni, másrészt meg a mentéseim nem jók bele:S
pedig ott van a mygames mappába a f3-nak a mappája de mégse jó....
valahogy a gotyba el lehet érni a livot?
mert nagyon nem akarom elölrõl kezdeni msot...
A modok igényelhetnek különbözõ segédprogramokat.
Ezek az aprócska módosítások nem feltétlenül alapkövetelmények, de lehetne azok, s ezt az említett dokumentumban közlik.
A Fallout3 modok helyes mûködéshez Modmanager, Fallout Script Extender, FO3Edit
alapvetõ követelmény lehet
Segítséget kérnék.
Feltettem olyan mod-okat, amikkel új fegyvereket lehet betenni a játékba.
Ám a Pipboyban, nincsen kép róluk, csak error felirat,
és ezek a fegyók megjelenítve csak a körvonaluk látszódik, nincs továbbá rendes színük sem.
Mivel tudnám ezt orvosolni, hogy a játék "jól lássa" a moddal behozott fegyvereket?
Köszi!
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Lehet visszatöltöm és újra játszom azt a részt! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A bunkerbe lépésed után egyedül a vezetõjük áll melletted, a hatad mögött eléhangzik egy párbeszéd, hogy kobb lenne egyszerûen elvenni a Pip-boyt tõled, igazából nincs is rád szükség.
A küldetés után ismét van egy párbeszéd a vezetõ és az alvezére között: nem fogják tétlenül hagyni, hogy elvidd a cuccokat.
Egy lázadás közepébe csöppentél, hárman vagytok a túlerõvel szemben.
A másik kettõt úgy sikerült megvédenem (elsõre vissza kellett töltenem, mert nem számítottam ilyen fordulatra), hogy bementem a terembe, gyorsan felvettem a kínai álcaruhát, s a gauss puskát.
A csaj bejön utánam - ki a terembõl, s rázártam az ajtót.
A túlsó végében még zajlik a párbeszéd (fontos, hogy a lázadók adják le az elsõ lövést), pozíciót elfoglal, s amikor kitör a balhé a gauss kábító lövéseivel megpróbálni a vezért megvédeni, a leányzó biztonságban van a zárt ajtó mögött.
Nem könnyû feladat így sem, de ha a csajt nem zárod be még nehezebb, õ egy kézifegyverrel nem sok segítség.
Bárhogy is végzõdik a csetepaté visszamehetsz a raktárba, elvihetsz bármit, de úgy illik, ha már megvédett az orvtámadástól a vezérük, te is megvédd õt <#nevetes1>#nevetes1>
Késõbb is visszatérhetsz a bázisra, de sok értelme nincs, a csaj nem egy képzett javító, javítani egy másik DLC-s személyiségneél érdemes: az UFO-n lévõ NPC minden felszerelésedet 100%-ra tud javítani, ha megfizeted (ráadásul meg ott sok javító pasztát is találsz, amivel te magad javíthatod a cuccaidat)
Az Operation Anchorage igazi jutalma a szervopáncél, s annak viselése, az álcaruha, a gauss puska, és a többi "aprólék".
Annak mi az oka, hogy megcsinálom a kínai küldetést, visszajöttem, kiszálltam abból a gépbõl és kinyitottam a fegyverraktárat. Összeszedtem ami kell, még egy csaj odajött és meg is javította a cuccaimat.
Aztán egyszer mindenki elkezdett összevissza lövöldözni egymást és engem is.
Ez így rendben van? 😊
Köszönöm a válaszokat!