Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az enyémben nincsenek átrajzolva a grafikák, de azt hiszem, ez nem sokat számít.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ez most valahogy elmaradt.. 😊
Még azt megtudnád mondani, hogy jelen esetben ez a végtag elveszett? Vagy gyógyultnak tekinthetõ? (Külsõ nézetben látszik.)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Gyógyinjekciókkal a robbanások következtében fellépõ végtagsérüléseket lehet kezelni, a sérült részt villogó, vörös szaggatottvonal jelzi (ami 24-es szinten szerintem nem újdonság)
De az érdekes, hogy ennyit látok:

Köszönöm a válaszokat!
Papa
A Fallout3 zárjaihoz kell az elegendõ képességpont, különben nem engedi a játék kinyitni - a nyitás viszont sokkal egyszerûbb (primitívebb), mint az Oblivionban.
A lényeg, hogy a hajcsatot körbe forgatva meg kell találnod azt az állást, ahol a zár nyílik, a nehézségtõl függ, hogy mennyit térhetsz el az ideálistól, ez egy alacsony zár esetében több (sok)foknyi eltérés is lehet, egy nehéz zár már csak az ideális szögnél nyílik.
A hajcsat rossz szögben tartva hajlik a törés elõtt, nem nehéz a zárnyitás ebben a játékban sem, sõt könnyebb, mint az Oblivionban.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ha nem tudod mit veszel meg, akkor fáradj át egy másik topikba!
Þór vígi þessi rúnar
Honnan tudom, hogy fel van egy rakva a dlc- és hogy aktívan fut e?????????,<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Esetleg tudsz valami oldalt javasolni ahol regisztráció nélkül tudok letölteni ingyenesen ilyen dlc-ket?<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Apró eltérések lehetnek, pl. egy 10mm-es, hangtompítós pisztolyt javíthatsz 10mm-es pisztollyal (hangtompító nélküli)
Pip-boy felszerelések menüben az egeret vidd a javítandó tárgyra, s "R" billentyû. - mellesleg ez a banner alatt is olvasható
Javítással az inventory-ban helyet is lehet felszabadítani, a kedvenc fegyvertípusokat pedig nem érdemes eladni, s fejleszteni a javítást (perket nem érdemes rááldozni szerintem)
Mondjuk ez egy olyan játék, aminek érdemes utána olvasni, vannak benne trükkök, amelyeket érdemes lehet kihasználni (pl. 9 intelligenciával indulni, s minél gyorsabban felvenni a bólogatós figurát Rivetben + a perk, s szintenként 23 pontot oszthatsz szét)
Minden hivatalos dlc megjelent magyarul is:
Operation Anchorage
The Pitt
Point lookout
Mothership Zeta
Broken Steel
Dlc-kenk is érdemes utána olvasni, különbözõ küldetések, de extákat is adnak (fegyverek, páncélok, NPC aki képes 100-ra feljavítani az elhasználódott felszerelést, szinthatár felemelése, stb.)
Azonban lenne pár kérdésem. Nézzétek el nekem, hogy nem olvasom vissza az oldalt de remélem így egyszerûbb.
Elõször is: hogyan lehet a felszerelésemet ön kezûleg megjavítani?
Másodszor mik azok a kiegészítõk amik magyar nyelvben elérhetõek és ajánljátok.
Elõre is köszi, jó játékot!<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Hát ez az én nem kaptam semmiféle üzenetet, pedig az elejétõl kezdtem 😞
Pedig bolyongtam vagy fél órát de semmi.
Talán mod manager kellene?
Menet közben telepített dlc-k esetében a rádióüzenet késhet, ebben nincs semmi rendkívüli.
Nincs szinthez kötve egyik dlc sem, általában 15-ös szint fölötti karakterekkel ajánlják - mondjuk mire a helyszínekre elvergõdik a karakter kb. közelíti is az ajánlott szintet.
Érdemes fölrakni minden dlc-t, fõleg a Broken Steel ajánlott, a játékban nagyon gyorsan el lehet érni a maximális 20-as szintet, a BS még +10 szint meglépését teszi lehetõvé, de még a 30-as szint is idõ elõtt meglesz.
Mondjuk nekem Game of the Year Edition van meg, szóval lehet van különbség, bár kétlem.
Viva La Virus1!!!
Feltelepítettem két kiegészítõt a játékhoz(The Pitt és asszem valami Point Lookout vagy valami hasonló). Ha jól tudom játék közben kapni kellene valami rádió üzenetet az élindításukhoz. Én viszont nem kapok semmit, pedig a Data beállításoknál ki van pipálva mind a kettõ. Talán szinthez köthetõ a küldetések elindulása. Most még csak 5-s szinten állok.
Remélem sikerült érthetõen megfogalmazni a bajomat.
Megvettem a magyar GOTY kiadású játékot és szépen el is kezdtem vele játszani. Egy idõ után pedig belebotlottam abba a rendkívül bosszantó problémába, hogy nem tudok menteni a játékban. Bármit próbálok - auto, gyors, választott mentés létrehozása - a játék elszáll! Ha betöltök egy mentést, azzal vígan tudok játszani, de ha megint menteni szeretnék, a game újra csak leáll. Próbáltam újratelepítéssel. Egy darabig mûködött rendesen a játék, de egy idõ után megint elõjött a fent említett hiba.
Valakinek volt már ilyen problémája a játékkal, ill. valami megoldást tudna valaki rá?
Igen, ez egy ismert tény. Viszont aki játszotta az F1, F2 játékokat a FTM team prezentálásában, az közel ugyanolyan stílusban olvashatja az F3 szövegeit. Ez volt a fõ indok.
De majd lehet megsassantom.
p.s.: Amúgy már csak keveset kell aludni és itt a New Vegas...
Þór vígi þessi rúnar
Jáccá' a fordításommal! 😊
Üdv
Innen letölthetõ a Fallout 3 magyarításom.
http://www.c3.hu/~frc/fallout2/web/htm/letoltesek_fallout3.htm
Olvasd el a mellékelt ReadMe fájlt is.
Bass
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Szóval szerencse is kell hozzá. Bár ha tudtam volna hamarabb,hogy lesz 1 ilyen küldetés,akkor gyûjtögetek. Mert volt jó pár küldetés,ahol láttam,de sok hasznát nem vettem.
Glory, Glory Man. United!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Neveket már elfelejtettem, a lényeg, hogy a leányzó ad egy küldetést, Nuca Cola Quantomokat kér, s ha viszel neki elegendõ mennyiséget megajándékoz a Nuca gránát tervrajzával.
Másik lehetõség a perk, de én arra nem áldoztam soha, a küldetés elég összetett, mert egyetlen helyen sem találsz elegendõ Quantumot, de a három bejelölt helyen összeszedheted az elegendõ mennyiséget, ha elõre nem táraztál be.
Dlc nélkül a fõküldetésben elég messze el kell jutni, a Fellegvárban tanítják meg a páncélviselést, de oda nem engednek be idõ elõtt.
A szervópáncél használatát hogy lehet minél hamarabb megtanulni, most 18-as vagyok, kalandozok, de nem ártana a szervópáncél.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
a fejetlen szobor--> szökött rabszolgáknak segítesz ( Hannibal )
ha szeretnél segítõt akkor little lamplighton keresztül mész és kiszabadítod Hawkest ( vagy kit ) A többi meg sztem mindegy..
Van egy perk amit ha felveszel bármit el tudsz készíteni shematics nélkül, szerintem arra gyúrj rá nem kell keresgélni meg költeni rá