Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Köszönjük szépen.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Az enyémben nincsenek átrajzolva a grafikák, de azt hiszem, ez nem sokat számít.
Nekem jól jött, amit korábban találtam az kb. 1 giga volt.Köszi.

Akit továbbra is érdekel:

Fallout 3 magyarítás by Bassman

Anchorage in progress...
Papa01
Értem, köszi a választ! 😊 Megnézem! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fantusz
Ha ez megnyugtat, beírhatod a google-ba a pip-boy szót, s képekre keresve megcsodálhatod, hogy nem csak nálad hiányzik a karkater lábfeje.

Papa01
Akkor rosszul fogalmaztam.. 😊 Láttam már korábban ilyen jellegû sérülést, csak akkor mindig visszatöltöttem.
Ez most valahogy elmaradt.. 😊

Még azt megtudnád mondani, hogy jelen esetben ez a végtag elveszett? Vagy gyógyultnak tekinthetõ? (Külsõ nézetben látszik.)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fantusz
Ilyenre rajzolták, s csak 24-es szint körül tünt fel, hogy az egyik lábfeje lemaradt?

Gyógyinjekciókkal a robbanások következtében fellépõ végtagsérüléseket lehet kezelni, a sérült részt villogó, vörös szaggatottvonal jelzi (ami 24-es szinten szerintem nem újdonság)

Papa01
Miért? Ez komoly.. vagy valami elkerülte a figyelmemet? 😊 Akkor elnézést kérek!

Fantusz
Vicces kedvedben vagy? <#eplus2>

Papa01
Köszönöm a választ! 😊
De az érdekes, hogy ennyit látok:

Rash87
Rákattintasz a sérült testrészre a Pit-Boy-ban,akkor meggyógyítja.

Glory, Glory Man. United!

Papa01
Urak, bocsi a kérdésért, de Pip-boy-ban most vettem észre, hogy a karakteremnek hiányzik a fél lábfeje.. lehet ezt valahogyan gyógyítani?? 😊)

Köszönöm a válaszokat!
Papa

Fantusz
Az Oblivionban bármilyen nehézségû zár kinyitását meg lehetett próbálni, képzettségtõl függetlenül.
A Fallout3 zárjaihoz kell az elegendõ képességpont, különben nem engedi a játék kinyitni - a nyitás viszont sokkal egyszerûbb (primitívebb), mint az Oblivionban.

Fantusz
Csinálj egy mentést egy zérnál, s gyakorolj picit - hamar rá fogsz jönni a hogyanra.

A lényeg, hogy a hajcsatot körbe forgatva meg kell találnod azt az állást, ahol a zár nyílik, a nehézségtõl függ, hogy mennyit térhetsz el az ideálistól, ez egy alacsony zár esetében több (sok)foknyi eltérés is lehet, egy nehéz zár már csak az ideális szögnél nyílik.

A hajcsat rossz szögben tartva hajlik a törés elõtt, nem nehéz a zárnyitás ebben a játékban sem, sõt könnyebb, mint az Oblivionban.

Papa01
Gyerekek, mire bejutottam az Elnöki metró alagsorába, azt hittem, megõszülök... 😊 Nem szeretek a metró alagutakban császkálni, könnyen el tévedek.. 😊

A zárnyitásban tudna valaki segíteni?Még csak most kezdtem a játékot, a képzettségem 50-es és egy átlagos záron próbáltam ki.A leírásból nekem nem volt világos hogy kell, használtam a wasd-ot meg az egeret de mindíg beletört.Az oblivionban sokkal eggyértelmûbb volt, itt nem igazán értem hogy kellene.
Zan
Erre csak azt tudod mondani,hogy tudomásul veszed azt a tényt,hogy ebben a topicban az emberek nagy többsége eredeti játékkal játszik és nem szeretik a warezolós kérdéseket..!Amúgy meg ne reménykedj,hogy regisztráció nélküli oldalon meg fogod találni a magyar nyelvû dlc-ket!valakitõl kérj egy accot egy magyar torrent-oldalra,onnan le tudod tölteni a GOTY verziót magyarul és akkor nem kell szarozni a dlc-k külön letöltésével,mivel abban már benne van.A mentésed mûködni fog hozzá!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hát most ere nem is tudom mit mondjak...
Carlos
Onnan, hogy a polcodon ott figyel-e a doboz, vagy a steam listádban ott van-e.
Ha nem tudod mit veszel meg, akkor fáradj át egy másik topikba!

Þór vígi þessi rúnar

Ja és mégegy kérdés????<#csodalk>
Honnan tudom, hogy fel van egy rakva a dlc- és hogy aktívan fut e?????????,<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>
Carlos
<#guluszem1>

Þór vígi þessi rúnar

Köszi szépen a választ.

Esetleg tudsz valami oldalt javasolni ahol regisztráció nélkül tudok letölteni ingyenesen ilyen dlc-ket?<#pias><#pias><#pias>
Fantusz
Fegyver javításhoz szükséges ugyanolyan típusó másik fegyver.
Apró eltérések lehetnek, pl. egy 10mm-es, hangtompítós pisztolyt javíthatsz 10mm-es pisztollyal (hangtompító nélküli)
Pip-boy felszerelések menüben az egeret vidd a javítandó tárgyra, s "R" billentyû. - mellesleg ez a banner alatt is olvasható
Javítással az inventory-ban helyet is lehet felszabadítani, a kedvenc fegyvertípusokat pedig nem érdemes eladni, s fejleszteni a javítást (perket nem érdemes rááldozni szerintem)

Mondjuk ez egy olyan játék, aminek érdemes utána olvasni, vannak benne trükkök, amelyeket érdemes lehet kihasználni (pl. 9 intelligenciával indulni, s minél gyorsabban felvenni a bólogatós figurát Rivetben + a perk, s szintenként 23 pontot oszthatsz szét)

Minden hivatalos dlc megjelent magyarul is:
Operation Anchorage
The Pitt
Point lookout
Mothership Zeta
Broken Steel

Dlc-kenk is érdemes utána olvasni, különbözõ küldetések, de extákat is adnak (fegyverek, páncélok, NPC aki képes 100-ra feljavítani az elhasználódott felszerelést, szinthatár felemelése, stb.)

Szerbusztok. Most kezdtem el játszani a jattékkal és már tudom, hogy mi hiányzott a gépemrõl.
Azonban lenne pár kérdésem. Nézzétek el nekem, hogy nem olvasom vissza az oldalt de remélem így egyszerûbb.
Elõször is: hogyan lehet a felszerelésemet ön kezûleg megjavítani?
Másodszor mik azok a kiegészítõk amik magyar nyelvben elérhetõek és ajánljátok.
Elõre is köszi, jó játékot!<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>
Fantusz
Tedd fel a modmanagert, s nézd meg változik-e valami,mert ha dlc-vel kezdtél, a Vaultból kilpéve, néhány lépés megtétele után jönni kellett volna a rádióüzenetnek.

Érdekes az is, hogy kipipálom õket a Datában aztán OK gomb, de amikor visszanézek már megint üresek a kis kockák. Ez azért is furcsa mert Bassman mester magyarítása simán mûködik csak ez a két kiegészítõ kerget az õrületbe.
Köszönöm a válaszotokat!
Hát ez az én nem kaptam semmiféle üzenetet, pedig az elejétõl kezdtem 😞
Pedig bolyongtam vagy fél órát de semmi.
Talán mod manager kellene?
Fantusz
Ha már telepített dlc-kel kezded a játékot, a Menedékbõl kilépve azonnal kapod a rádióüzeneteket, illetve, hogy a szinthatár föl lett emelve (Broken Steel).

Menet közben telepített dlc-k esetében a rádióüzenet késhet, ebben nincs semmi rendkívüli.
Nincs szinthez kötve egyik dlc sem, általában 15-ös szint fölötti karakterekkel ajánlják - mondjuk mire a helyszínekre elvergõdik a karakter kb. közelíti is az ajánlott szintet.

Érdemes fölrakni minden dlc-t, fõleg a Broken Steel ajánlott, a játékban nagyon gyorsan el lehet érni a maximális 20-as szintet, a BS még +10 szint meglépését teszi lehetõvé, de még a 30-as szint is idõ elõtt meglesz.

sigmavirus1
Igaz én PS3on játszottam, de ott amint kijutottam a vaultból a játék elején, már agyon is spammolt az összes rádióüzenet, és jelölte õket a térképen. Szal nem szintfüggõ.
Mondjuk nekem Game of the Year Edition van meg, szóval lehet van különbség, bár kétlem.

Viva La Virus1!!!

Üdv!
Feltelepítettem két kiegészítõt a játékhoz(The Pitt és asszem valami Point Lookout vagy valami hasonló). Ha jól tudom játék közben kapni kellene valami rádió üzenetet az élindításukhoz. Én viszont nem kapok semmit, pedig a Data beállításoknál ki van pipálva mind a kettõ. Talán szinthez köthetõ a küldetések elindulása. Most még csak 5-s szinten állok.
Remélem sikerült érthetõen megfogalmazni a bajomat.
Sziasztok!
Megvettem a magyar GOTY kiadású játékot és szépen el is kezdtem vele játszani. Egy idõ után pedig belebotlottam abba a rendkívül bosszantó problémába, hogy nem tudok menteni a játékban. Bármit próbálok - auto, gyors, választott mentés létrehozása - a játék elszáll! Ha betöltök egy mentést, azzal vígan tudok játszani, de ha megint menteni szeretnék, a game újra csak leáll. Próbáltam újratelepítéssel. Egy darabig mûködött rendesen a játék, de egy idõ után megint elõjött a fent említett hiba.
Valakinek volt már ilyen problémája a játékkal, ill. valami megoldást tudna valaki rá?

Igen, ez egy ismert tény. Viszont aki játszotta az F1, F2 játékokat a FTM team prezentálásában, az közel ugyanolyan stílusban olvashatja az F3 szövegeit. Ez volt a fõ indok.
Fantusz
Tiszteletet érdemel az, aki idõt, energiát áldoz játékmagyarításra, de a Fallout3 és az összes hozzá tartozó dlc megjelent magyar felirattal, s még itt a fórumon is voltak linkek a magyarításokhoz.

Köszi szépen! Szuper lenne ha karácsonyig elkészülnének a maradék DLC-k is, de inkább alapos legyen a munka mint elkapkodott!

Carlos
Jó nekem az angol is. 😊
De majd lehet megsassantom.

p.s.: Amúgy már csak keveset kell aludni és itt a New Vegas...

Þór vígi þessi rúnar

Jáccá' a fordításommal! 😊
Carlos
Üdv Bassman! <#wave>

Þór vígi þessi rúnar

Üdv

Innen letölthetõ a Fallout 3 magyarításom.

http://www.c3.hu/~frc/fallout2/web/htm/letoltesek_fallout3.htm

Olvasd el a mellékelt ReadMe fájlt is.

Bass

MrStokes
Nem nagyon nezegettem meg, hogy ez pontosan mit takar, ez vmi uj MMO lesz netan?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[HUN]Crassus
WOW!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Rash87
Én bejártam mind 3 helyet,de így sem lett meg az elegendõ mennyiség (30)
Szóval szerencse is kell hozzá. Bár ha tudtam volna hamarabb,hogy lesz 1 ilyen küldetés,akkor gyûjtögetek. Mert volt jó pár küldetés,ahol láttam,de sok hasznát nem vettem.

Glory, Glory Man. United!

vagy felveszi a vegyész perket ( nem biztos h ez a neve ) ami minden 10 nukából csinál egy quantumot automatikusan

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fantusz
Amikor jóapád után indultál a valutba, nem tértél be egy kis farmra?
Neveket már elfelejtettem, a lényeg, hogy a leányzó ad egy küldetést, Nuca Cola Quantomokat kér, s ha viszel neki elegendõ mennyiséget megajándékoz a Nuca gránát tervrajzával.
Másik lehetõség a perk, de én arra nem áldoztam soha, a küldetés elég összetett, mert egyetlen helyen sem találsz elegendõ Quantumot, de a három bejelölt helyen összeszedheted az elegendõ mennyiséget, ha elõre nem táraztál be.

Fantusz
Operation Anchorage (dlc) küldetést, ha megcsinálod, kapsz egy spéci szervopáncéélt, jónéhány fegyvert, s a szervopánél viselés lehetõsége is a jutalmad.

Dlc nélkül a fõküldetésben elég messze el kell jutni, a Fellegvárban tanítják meg a páncélviselést, de oda nem engednek be idõ elõtt.

Hecker007
Üdv!
A szervópáncél használatát hogy lehet minél hamarabb megtanulni, most 18-as vagyok, kalandozok, de nem ártana a szervópáncél.

Zan
Lvl 18-on vagyok,mert belegyógyítottam egy régi mentést a játékba és felismerte frankón😊!Szóval majd akkor azt a 92-es menedéket lehet meglesem.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

még a 92 esbe érdemes elmenni az orvosi pánvélért de ha az elején vagy még akkor esélytelen tele van halálkarmnokkal az old olney ahol le tudnál menni.. Agatha's song küldetés visz oda, hegedût kell keresni ( meg kottát is hozz mert a szenilis vén kurva nem tudja egyszerre mondani és mehetsz vissza )

az emlékmûvön mit értesz? oda hova kell bejutni?

a fejetlen szobor--> szökött rabszolgáknak segítesz ( Hannibal )

ha szeretnél segítõt akkor little lamplighton keresztül mész és kiszabadítod Hawkest ( vagy kit ) A többi meg sztem mindegy..

Van egy perk amit ha felveszel bármit el tudsz készíteni shematics nélkül, szerintem arra gyúrj rá nem kell keresgélni meg költeni rá