Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiatt kérném a segítségeteket, mert sikerült elakadnom.. 😊 Az UFO-os DLC-t csinálom, és bent rekedtem az idegen laboratóriumban.. 😊A velem lévõ társ azt mondta, hogy várni kell egy ciklust és az ajtók ki nyílnak.
A T billentyût megnyomva már 24 órát is vártam, de csak nem tudok onnan kijutni...
Mi a megoldás? 😊
A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem beszélve a rengeteg modról.
Leírásnak ott a Faq angolul és az én weboldalam némi infóval magyarul.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Most vettem meg a fallout3-at ( minden kieg nelkul). Mindenkeppen stealth karit akarok csinalni 😊
Vannak elengedhetetlen skillek, vagy valami alap build amit érdemes követni?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
rohadt sokat sebez, és úgy h én 1 pontot nem tettem közelharci skillre.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
de hogy lehet felfedezté tenni?
Akkor a titoknak ennyi...Nem lehet bemenni,inaccessible..😛
Köszi.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ui.: megnéztem egy csalással, máshogy szerintem nem is lehet eljutni ahhoz az ajtóhoz mert 1000rad felett van a sugárzás az ajtó körül, nah a lényeg hogy az ajtóra azt írja a játék hogy hozzáférhetetlen, úgyhogy errõl nem lehet bemenni, csak a Kis Lámpafény felõli bejáraton
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
vagyis engem nem engedett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi a válaszokat... akkora függõ vagyok, hogy megveszem :-)
Ez a már a 3. Fallout 3-am lesz :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem elméletileg mûködnek a brit GOTY-os acsik gyakorlatilag meg nem. (nem raktam fel azt a live klienset vagymit amit kellett volna)
Þór vígi þessi rúnar
Szerintetek, ha megveszem az ANGOL GOTY-t, abban már mûködnének az achik?
Úgy megszoktam box-on... hiányoznak :-/
Meg annyit még, hogy az angol GOTY-ba, betehetõk a magyar feliratok? Próbálta valaki? Carlos?
Tegnap nekiestem a GOTY-nak. Olyan 5-6 órát toltam bele, egyelõre még a vaultban vagyok. Nem viccelek! Minden apró kis dolgot megnézek, megvizsgálok, beszélgetek, próbálok... karigenerálás min. 1 óra volt.
lehet h azért nem tetszett..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs is ezzel gond, csak a kifogásaid mosolyt keltõek.
A játékban benne van a közel 200 óra játékidõ, a fõküldetés mindennek csak töredéke.
A tisztító aktiválásakor a halálos sugárzást nem élte túl a fõhõs sem, ami "két héttel késõbb" kezdõdik az már nem a Fallout3, hanem a Broken Steel.
A Broken Steel talán történetileg nincs a topon, de a szinthatár felemelése, új perkek ennek a dlc-nek a hozománya, bár a 13 órányi játékidõhöz ez is fölösleg, a végtelenített továbbjátszhatóság lehetõségét pedig pontosan azért adták meg, hogy aki a fõszálon végigrohan, ne sírjon a rövid játékidõ miatt.
Az Operation Anchorage, The Pitt, Mothership Zeta, Point Lookout, és a Broken Steel összesített játékideje legalább 10-15 óra, s ezek még csak a dlc-k.
Kicsit ellentmonda játék saját magának ha én aktiválom a viztisztítót akkor elvileg bele kéne halnom,ahogy a fater is belehalt,nem erre kiírja h 2 héttel késõbb pff nah haggyuk már... aztán meg adja nekem a testvériség a gecibbnél gecibb feladatokat inkább a seggemet kéne tövig nyalniuk h ellátom az egész pusztaságot tiszta vizzel nem baszakodni h elküldenek egy baszott tesla tekercsér,nagynehezen végigsznvedem megölöm a katonákat azokat a baszott nagy szörnyeket ilyen karmos geciket,robotokat majd megszerzem a tekercset felmegyek egy létrán a felszínre de nem tudok gyors utazni mert ellenség van a közelben,ráadaásul 3 karmos geci nagy szörny ugrik rám hát anyád,jó volt a fõ story de nálam unistallt eredményezett ez,majdnem eltörtem a qurva boxos kontrollerem. Jah még 1 dolog ha a vírust beleteszem a tisztítóba akkor is ugyan úgy lesznek mutánsok meg ghoul-ok is tehát akkor a faszért mondja az outro-ba h meghaltak. na mind1 ennyi elég volt a falloutból. Am még a fejlesztõk mondtak ilyeneket h 200 befejezés meg kb 100 óra játék idõ hát nemtudom és 13 óra leforgása alatt vittem végig.
Þór vígi þessi rúnar
Már kint vagyok a Vaultból, de még semmi triggerelés nem volt. Próbáltam úgy is, hogy a háttérben bejelentkezem a Live-ba... szépen be is lép, látom a pontjaim, de ez a rohadék nem "érzékeli". Nem mûködik sem a menüben levõ Live opció, sem pedig a Home gomb.
Az elsõ achit ekkor kapod: Got the Pip-Boy 3000, vagyis még a legelején. De nálam nem történt semmi :-/
Most XP alá telepítem a játékot és a Live-ot is... hátha.
Természetesen én sem az achik miatt játszok, de jó érzés, ha az ember elér egyet kínszenvedés nélkül. Ez csak egy plusz.
Amikor elérsz valamit a játékban, az triggereli az achievmentet. Ezt kiirja a játék. Nekem viszont nem került "elmentésre" a live accomon. Nem értem miért. Valaki már azt is mondta, hogy valami live klienset kell telepíteni, hogy elmentse az achi-kat, amirõl én nem tudtam, továbbra sem tudom, hogy bármit kell-e telepíteni. Én nem telepítettem, csak a játékot, semmi live cumót. Szóval lehet,h ogy ez volt a gond.
Amúgy engem annyira nem érdekelnek ezek az achi dolgok, kicsit idegesített annó, de nem az acsik miatt játszom egy játékkal.
Þór vígi þessi rúnar
Ezt írtad anno:
Nem. Magyarországi címmel nem lehet regelni a Live-ra.
De ha van egy angol címes Live accod, akkor lehet achievmenteket szerezni.
Gyakorlatilag nekem angol címes live accom van angliából rendelt GOTY-al és a játékban elért achievmentek (játék kiirta, hogy megszereztem) nem jelenik meg az online live accomon.
Szóval szar az egész.
Ez nekem érthetetlen, mert:
"De ha van egy angol címes Live accod, akkor lehet achievmenteket szerezni."
Stimmel, ilyen Live accom van egy éve, még a PC-s Bioshock 2 és a PC-s Halo 3 achik és szépen bekerültek a profilomba.
Erre ezt írod:
"Gyakorlatilag nekem angol címes live accom van angliából rendelt GOTY-al és a játékban elért achievmentek (játék kiirta, hogy megszereztem) nem jelenik meg az online live accomon."
Ezzel most megcáfoltad az elsõ állításod. Hogy a fenébe is van ez???
Mit tegyek, hogy bekerüljenek a Live-ba az achik?
Live gombra kattintok a játék fõmenüjében és nem történik semmi. Én vagyok a béna?
Pedig a Live fel van telepítve, sõt el is indítottam a háttérben és be is jelentkeztem.
Természetesen EREDETI játék!
Üdv! Coradiel
Köszönöm a segítségeket! Sikerült megtalálnom!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De nem 100% 😊
http://www.akciofigura.hu
A 112-es menedékben, amikor a nyugtató kapszulában vagyok, a 3. feladatom az, hogy öljek meg egy nõt "látványos módon".
Hol az a nõ, mert én a lakásán nem találom!
Légyszi segítsetek!
Köszönöm!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64