Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Sziasztok!

Amiatt kérném a segítségeteket, mert sikerült elakadnom.. 😊 Az UFO-os DLC-t csinálom, és bent rekedtem az idegen laboratóriumban.. 😊A velem lévõ társ azt mondta, hogy várni kell egy ciklust és az ajtók ki nyílnak.

A T billentyût megnyomva már 24 órát is vártam, de csak nem tudok onnan kijutni...
Mi a megoldás? 😊

A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

xblades
Mivel az már írták ez egy 'szerepjáték' jelegû így elég sok lehetõség van a játék közben finomításra. Minden perkhez megvan a leírás hogy mire való és a Bobbleheads figurák, könyvekkel is javíthatód a karaktered.

Nem beszélve a rengeteg modról.
Leírásnak ott a Faq angolul és az én weboldalam némi infóval magyarul.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

wordsworth
Haliho 😊

Most vettem meg a fallout3-at ( minden kieg nelkul). Mindenkeppen stealth karit akarok csinalni 😊

Vannak elengedhetetlen skillek, vagy valami alap build amit érdemes követni?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Murder3
csináld meg magadnak majd a lángoló pallost.
rohadt sokat sebez, és úgy h én 1 pontot nem tettem közelharci skillre.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Hecker007
elég a figurákat gyûjteni, már az is nagyon sokat jelent, legalábbis szerintem, jah meg a könyveket

Ebben teljesen igazad van, nem is gondoltam bele :-) Lehet csak úgy belecsapok a lecsóba aztán majd lesz valami, biztos van valami trainer szerû progi amivel lehet utána módosítani a statokat illetve a többi jellemzõt.

koschwarz
szerény véleményem szerint nem lehet karaktert elrontani...sõt, mindenfajta karakterbõl ki lehet hozni a rá jellemzõ maximumot, illetve mindenfajta karakterrel a hozzá illõ módon érdemes játszani. pont ezért szerepjáték, és ha így állsz hozzá eleve, akkor pont a JÁTÉK része veszik el...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nemtudjátok hol találok kari buildeket neten? GOTY editionnal játszok, és szeretnék indítani egy meele karit, és nem szeretném a karakterfejlesztést elrontani. Tudtok valami részletes guideot ahol vannak buildek? Sok oldalt néztem, de nemagyon találtam!

Hecker007
Nah ez jó kérdés, nem most fedeztem fel hanem már régebben, nem tudom hogy sikerült, valamelyik oldalról egész közel lehet jutni az ajtóhoz úgy emlékszem, de nem biztos, meg jönnek a mutánsok is 6-7 mutáns védi kb arról az oldalról

Murder3
valahogy sejtettem h ez lesz a végeredmény😄
de hogy lehet felfedezté tenni?

berlinboy6329
Áááh,franc...Pedig poén lett volna😛

Akkor a titoknak ennyi...Nem lehet bemenni,inaccessible..😛

Köszi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hecker007
ha nagyon érdekel, de máshogy nem tudod megnézni próbáld meg csalással, biztos van valami örökélet vagy hasonló kód a játékhoz

ui.: megnéztem egy csalással, máshogy szerintem nem is lehet eljutni ahhoz az ajtóhoz mert 1000rad felett van a sugárzás az ajtó körül, nah a lényeg hogy az ajtóra azt írja a játék hogy hozzáférhetetlen, úgyhogy errõl nem lehet bemenni, csak a Kis Lámpafény felõli bejáraton

Murder3
nem értem én mikor a küldibõl kihoztak onann nem tette felfedezté a helyet.

berlinboy6329
Vault 87 sugárzásos bejáratát el lehet érni vhogy?Egy tonna radawayjel,meg rad-x szel?Kiváncsi lennék mi van azon az ajtón túl,h beenged-e egyáltalán v vmi😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Egyszer vissza lehet menni egy kuldi miatt a kesobbi idokben, de nem tudom, hogy akkor meg ott van-e a figura....

Hecker007
igen én is ettõl féltem hogy nem lehet :S :S

Murder3
elvileg ha kijöttél már nem tudsz visszamenni a menedékbe.
vagyis engem nem engedett.

Hecker007
a figurák közül a Medicine-t csak akkor a játék elején lehet felvenni a 101-esben vagy vissza lehet menni késõbb is? csak azért kérdezem mert most járok a játék felénél kb, és nem szívesen kezdeném elõröl ezért az egy figuráért, de ha más nincs akkor marad az hogy újrakezdem :S

Tinman
Meg is teszem majd, de elõtte lementem a feliratokat belõle :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Ehhh...
Add el a magyar GOTY-ot occsóér'!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
... és Carlos:

Köszi a válaszokat... akkora függõ vagyok, hogy megveszem :-)

Ez a már a 3. Fallout 3-am lesz :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Igen azzal mûködni fognak az acsik, és igen rá tudod tenni a magyar feliratokat. Csak a magyar verzióból kell a magyarításokat kimásolni, majd bemásolni az angolba, és úgy mint a DLC-ket engedélyezni.
giornalista
ha 13 óra alatt vittem volna végig, nekem sem tetszene.
minek akarsz szarozni az acsikkal,van értelme amúgy ?
Carlos
Nem próbáltam még, mert nincs szükségem magyarításra, szóval ebben nem tudok segíteni.
Nekem elméletileg mûködnek a brit GOTY-os acsik gyakorlatilag meg nem. (nem raktam fel azt a live klienset vagymit amit kellett volna)

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Srácok!

Szerintetek, ha megveszem az ANGOL GOTY-t, abban már mûködnének az achik?

Úgy megszoktam box-on... hiányoznak :-/

Meg annyit még, hogy az angol GOTY-ba, betehetõk a magyar feliratok? Próbálta valaki? Carlos?

Tinman
13 óra alatt elsõ próbámkor még Megaton környékén voltam.

Tegnap nekiestem a GOTY-nak. Olyan 5-6 órát toltam bele, egyelõre még a vaultban vagyok. Nem viccelek! Minden apró kis dolgot megnézek, megvizsgálok, beszélgetek, próbálok... karigenerálás min. 1 óra volt.

ha 13 óra alatt végigtoltad, elég kis részét láttad a játéknak..

lehet h azért nem tetszett..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Murder3
Nem azért jött hozzá 5 dlc😊

eleve szerintem rosszul csinálták meg,majd rájöttek h rövid a fõ küldetés ezért még kiadtak 5 kieget,pl a the witcherben a fõ szál volt 80 óra játékidõ. Na mind1 nekem nem jött be, de kinek ez kinek az 😊
Fantusz
Felraktad a dlc-ket, s neki ugrottál a fõküldetésnek, amin gyorsan végigdaráltad magad, s rájöttél, hogy ez neked nem is tetszik...
Nincs is ezzel gond, csak a kifogásaid mosolyt keltõek.

A játékban benne van a közel 200 óra játékidõ, a fõküldetés mindennek csak töredéke.

A tisztító aktiválásakor a halálos sugárzást nem élte túl a fõhõs sem, ami "két héttel késõbb" kezdõdik az már nem a Fallout3, hanem a Broken Steel.
A Broken Steel talán történetileg nincs a topon, de a szinthatár felemelése, új perkek ennek a dlc-nek a hozománya, bár a 13 órányi játékidõhöz ez is fölösleg, a végtelenített továbbjátszhatóság lehetõségét pedig pontosan azért adták meg, hogy aki a fõszálon végigrohan, ne sírjon a rövid játékidõ miatt.

Az Operation Anchorage, The Pitt, Mothership Zeta, Point Lookout, és a Broken Steel összesített játékideje legalább 10-15 óra, s ezek még csak a dlc-k.

fuuu de jó vagy 😄
Carlos
u18 véleményét halhattuk...köszönjük...

Þór vígi þessi rúnar

végigvittem a fõ storyt itt nekem elég is volt ebbõl a hulladékból 😄
Kicsit ellentmonda játék saját magának ha én aktiválom a viztisztítót akkor elvileg bele kéne halnom,ahogy a fater is belehalt,nem erre kiírja h 2 héttel késõbb pff nah haggyuk már... aztán meg adja nekem a testvériség a gecibbnél gecibb feladatokat inkább a seggemet kéne tövig nyalniuk h ellátom az egész pusztaságot tiszta vizzel nem baszakodni h elküldenek egy baszott tesla tekercsér,nagynehezen végigsznvedem megölöm a katonákat azokat a baszott nagy szörnyeket ilyen karmos geciket,robotokat majd megszerzem a tekercset felmegyek egy létrán a felszínre de nem tudok gyors utazni mert ellenség van a közelben,ráadaásul 3 karmos geci nagy szörny ugrik rám hát anyád,jó volt a fõ story de nálam unistallt eredményezett ez,majdnem eltörtem a qurva boxos kontrollerem. Jah még 1 dolog ha a vírust beleteszem a tisztítóba akkor is ugyan úgy lesznek mutánsok meg ghoul-ok is tehát akkor a faszért mondja az outro-ba h meghaltak. na mind1 ennyi elég volt a falloutból. Am még a fejlesztõk mondtak ilyeneket h 200 befejezés meg kb 100 óra játék idõ hát nemtudom és 13 óra leforgása alatt vittem végig.
MaskimXul
Valaki lenne olyan kedves és megosztaná velem a játék magyar nyelvû kézikönyvét? Egy link is elég, de eddig nem sikerült megtalálnom, csak az angolt.
Ha magyar verziós a játékod, akkor abból kihagyták a Live integrálását. Csak a menüben hagyták benne inaktívan. Ezért nem érzékeli a Live profilod, hogy használod, és ezért nem kapod az acsikat sem a játékért.
Carlos
Hát igen. Nekem a játék kiirta, hogy megkaptam (brit címet adtam meg az acchoz és nem offline vagy valami ilyesmi acc, és asszem legalább silvernek kell lenni).

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Win 7, legújabb Live kliens.

Már kint vagyok a Vaultból, de még semmi triggerelés nem volt. Próbáltam úgy is, hogy a háttérben bejelentkezem a Live-ba... szépen be is lép, látom a pontjaim, de ez a rohadék nem "érzékeli". Nem mûködik sem a menüben levõ Live opció, sem pedig a Home gomb.

Az elsõ achit ekkor kapod: Got the Pip-Boy 3000, vagyis még a legelején. De nálam nem történt semmi :-/

Most XP alá telepítem a játékot és a Live-ot is... hátha.

Természetesen én sem az achik miatt játszok, de jó érzés, ha az ember elér egyet kínszenvedés nélkül. Ez csak egy plusz.

Carlos
No.

Amikor elérsz valamit a játékban, az triggereli az achievmentet. Ezt kiirja a játék. Nekem viszont nem került "elmentésre" a live accomon. Nem értem miért. Valaki már azt is mondta, hogy valami live klienset kell telepíteni, hogy elmentse az achi-kat, amirõl én nem tudtam, továbbra sem tudom, hogy bármit kell-e telepíteni. Én nem telepítettem, csak a játékot, semmi live cumót. Szóval lehet,h ogy ez volt a gond.

Amúgy engem annyira nem érdekelnek ezek az achi dolgok, kicsit idegesített annó, de nem az acsik miatt játszom egy játékkal.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Carlos

Ezt írtad anno:

Nem. Magyarországi címmel nem lehet regelni a Live-ra.
De ha van egy angol címes Live accod, akkor lehet achievmenteket szerezni.
Gyakorlatilag nekem angol címes live accom van angliából rendelt GOTY-al és a játékban elért achievmentek (játék kiirta, hogy megszereztem) nem jelenik meg az online live accomon.
Szóval szar az egész.

Ez nekem érthetetlen, mert:

"De ha van egy angol címes Live accod, akkor lehet achievmenteket szerezni."

Stimmel, ilyen Live accom van egy éve, még a PC-s Bioshock 2 és a PC-s Halo 3 achik és szépen bekerültek a profilomba.

Erre ezt írod:

"Gyakorlatilag nekem angol címes live accom van angliából rendelt GOTY-al és a játékban elért achievmentek (játék kiirta, hogy megszereztem) nem jelenik meg az online live accomon."

Ezzel most megcáfoltad az elsõ állításod. Hogy a fenébe is van ez???
Mit tegyek, hogy bekerüljenek a Live-ba az achik?

Tinman
Fallout 3 GOTY-m van.

Live gombra kattintok a játék fõmenüjében és nem történik semmi. Én vagyok a béna?

Pedig a Live fel van telepítve, sõt el is indítottam a háttérben és be is jelentkeztem.

Természetesen EREDETI játék!

segítettem a nagy városon kiszabadítani a kölköket a mutánsok kezei közül,a rendeõr kapitányságról meg megvédtem õket,de még mindig nem tudok bejutni a 87-es menedékbe,kezd már a tököm tele lenni vele,mit kell még csinálnom? (story szerint haladok)
Rosszul tudod. Attól a pillanattól fogva megkapod a bónuszt véglegesen, hogy felvetted.

Üdv! Coradiel
Üdv!

Köszönöm a segítségeket! Sikerült megtalálnom!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

a robotot is be lehet állítani gyilkolászó üzemmódra asszem..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

télleg ott tartok apám meghalt elmenekültünk a fellegvárba és ott basztattam a terminált ami azt mondta h a 87-es menedékbe van az a cucc ami kell. Köszi a segítséget akkor majd kérdezgetem a kölyköket,idáig egyikük sem mondta h ki kéne szabadítanom a társukat,thx
cikasz
Ha jól emlékszem másik házban beszélget valakivel és utána megy haza ha oda bemész.
De nem 100% 😊

http://www.akciofigura.hu

a lakásán a csillárt meg kell buherálni és amikor elsétál elõtte akkor maj a fejére esik. Amúgy meg az utcán sétálgat de majd bemegy a házába 😊
Sziasztok!

A 112-es menedékben, amikor a nyugtató kapszulában vagyok, a 3. feladatom az, hogy öljek meg egy nõt "látványos módon".
Hol az a nõ, mert én a lakásán nem találom!
Légyszi segítsetek!

Köszönöm!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Sziasztok! Megvettem steam-en a GOTY Editiont, és az lenne a kérdésem hogy alapértelemzetten fogok tudni vele "magyarul" játszani vagy valamit telepítenem kell még hozzá? Illetve tudtok valamilyen oldalt ahol char buildeket lehet megnézni? Köszi a válaszokat!