Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
A Black Isle régi F3-as projektjérõl egy videó...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
tacticban még csúnyább volt cg. a vázlatokon viszont ott volt a legjobb 😊
igaz ez is kicsit "madaras", de az artwork szerintem nagyon durván néz ki
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
V. nem tetszik az ötlet? 😄
A power armor meg gondolom már ki volt fejlesztve mikor a háború dúlt.
A tactics-ban nekem az óriás csótány tetszett (a legnagyobb persze), meg az, amikor atomtöltettel nyomták be a bunker kapuját. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Tényleg, a történetérõl lehet tudni vmit?
Én el tudnám azt is képzelni, ha pont a háború idején, az atomcsapás elõtt játszódna, amikor már zavaros és reményteli a helyzet, és te döntenéd el h. milyen szálon alakítod a történetet. (pl. megpróbálod megakadályozni a katasztrófát, v. pont az lenne a cél, h. valahogy a végén bejuthass egy menedékhelyre, ahol átvészelheted a rossz idõket (ennél az utolsónál poén vége lenne, mert az egyén részérõl sikeres, ha bejutsz, de a záró képsorok meg az atomcsapásokat mutatnák. 😄 ).)
Na szép, látom a Gothicot meg sem említed, pedig mekkora lelkesedéssel álltunk neki fordítani. 😄
de azért az is fallout volt, még ha elég gyengécske is.
és ha úgy vesszük az elsõ 2 részben is elég epikusak voltak az események, még ha nem is a világot mentettük meg, a partszakasznak viszont elég jelentõs részét. 😊
a moddolhatóságtól én is sokat várok. remélem legalább annyi cucc majd kijön hozzá mint anno morrohoz vagy az oblivionhoz.
Amit én pl. a Van Burenbõl láttam képeket ill. dokumentumokat/ térképet, azok eléggé meggyõzõek voltak és ár maga a térképen lévõ helyszínek is sok érdekességgel kecsegtettek.
Végülis ami számomra jó lenne és amihez a Bethesda nagyon ért az egyrészt a világ nagysága és a sok-sok érdekes küldetés (itt inkább a Morrot veszem alapul, mert azt ismerem) és a moddolhatóság.
Ha pl. pályákat úgy lehetne a világhoz adni mint a Morroban, csak mondjuk nem zárt területhatárra, na, az marha jó lenne.
meg remélem amit ez a kis közvéleménykutatás mutat, nagyon nem lesz másabb a játék. mármint még ha lesz is más nézet, mint az izometrikus, legalább lehessen váltogatni...
a történetet meg leszarom h milyen stílusú, lényeg h emlékezetes legyen és izgalmas és illeszkedjen a fallout világába. 😊
mondjuk ide egy kicsit megjegyezném, hogy azért eddig is elég epikus volt a történet. fõleg a tactics-ben.
Fröcsögõ vér + poén duma rulez 😊))
Nem vagyok FPS fan, de át tudom érezni néha milyen is egy jókis hentelés 😊
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Nekem nagyon bejött és számomra ez is hozzájárult a fallout fílinghez.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
How do you think the plot should be ?
Mature, Morally Ambiguous, Where Right and Wrong are just a matter of POV and morals with decisions that are personal and have consequences. <120>120> - 96%
Epic, Save the Wasteland ! The Big Struggle of good against evil, raiders against towns, mutants against humans... <5>5> - 4%
Black humour in F3?
No! <6>6> - 4%
Yes! <147>147> - 96%
Should Fallout 3 use enemy and item auto scaling?
No, absolutely no auto-scaling! I want my character to actually feel like he/she is improving! ❤️84>384> -95%
Yes, bring back Oblivion's auto-scaling so that my character never truly improves! <21>21> - 5%
What perspective do you want Fallout 3 to be?
Old Perspective (Classic) <65>65> - 75%
First Person <9>9> - 10%
Close Third Person <13>13>- 15%
Turn Based, What do you want?
Turn based! Keep it classic, keep it Fallout. <250>250> - 70%
Real time! ❤️6>36> - 10%
Real time with option to pause, ala KotOR. <45>45> - 12.5%
Don't care. <27>27> - 7.5%
Minigames in Fallout 3?
Yes/it'll be great!/not like Oblivion at all/you stooge! <27>27> - 16%
No. Absolutely not. <141>141> - 84%
volt olyan, aki azt se tudja, mi az a Fallout, de ami még jobb, olyan is volt, aki ezt megkérdezte, és beírták neki a wikipediát, mint esetleges tájékozódási lehetõséget, aszonta, hogy neki nincs kedve ennyit olvasni <#ijedt>#ijedt>
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
http://www.lohere.net - a MagyarChan
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Amúgy én az NWN rühelltem de kegyetlenül. A sztori nem igazán fogott meg és állandóan csak azért mentem elõre, hogy minél jobb cuccokat kapjak (Végülis BG-ben is ez a helyzet, de ott kicsit más volt, volt sztorija😄).
First person RPG-bõl nekem végülis csak a Deus Ex tetsztett (legyen most RPG), a Morro és az Arx Fatalis.
Remélem hamarosan azért valami képek vagy infók napvilágot látnak, legalább a világból, mert jó lenne tudni mire számítsak.
Vagy a megjelenés elõtt 1 hónappal kitesznek egy képet???
Morroban és Obliban sajnos ez nem volt benne, nekem ez a legkomolyabb félelmem a Beth féle Fallout3-al kapcsolatban 😊
Na, szóval arra akartam kilyukadni hogy a Fallout3-ban a kameranézet megoldásai attól függenek hogy belsõnézetes rendszert csinálnak-e (ahol a játékosnak aktívan tevékenykednie kell pl célkereszt az ellen fejére, feszítõvassal blokkolni egy bejövõ ütést a jobbklikkel meg ilyesmi) vagy olyan irányítást csinálnak ahol csak a parancsokat kell megadni az avatárnak pl támadd meg ezt az ellent a puskával, fuss oda stb.
Tehát Oblivion vs. DungeonSiege irányítás és szerintem az Oblivionos irányítás fog megvalósulni ahol nincs értelme kizoomolni.
az oblivion meg akárhonnan nézem nekem sokkal jobban tetszett mint a morrowind. az oblivion már sokkal kiforottabb és összeszedetebb volt. (journal pl. morrowind legnagyobb vérzõ sebe, amit még patch-el sem javítottak)
az oblivion meg szerintem olyan, mint bármelyik lövöldözõs játék csak kardokkal és egyéb fantasy kellékkel. mert ha csak nem a levegõt nyesed a karddal, vagy nem lõsz a levegõbe a nyillal, akkor találat. (ez idegesített is a morrowindben, ott áll elõttem az ellen, de ha nem vagy elég képzett melléütsz a kétméteres 2kezes karddal) így a fegyverek fejlõdése annyiban befolyásol, hogy több mozdulatot tudsz bevetni, varázslatoknál meg komolyabbakat és erõsebbeket. szal az oblivion inkább olyan, mint a deus ex, csak jóval erõsebb rpg vonallal 😊
szóval reméljük azt, h ha így érthetõb, hogy NWN kamerakezelés és régi fallout harcrendszer lesz durvás posztapokaliptikus helyszínekkel és a hangulattal.
(fallout 2ben san fran tényleg elég gáz volt 😊)
Mint ahogy az eddig játékaikban is megvan az átválthatóság. Én pl. a Morroban nagyon sokszor kívülrõl nézem a harcot, meg úgy az egész játékot.
A Fallout 2 valóban jó volt, de én pl. gyûlöltem New Renot és San Frant.
Egyszerûen taszító volt a helynek a hangulata, unalmas és idegesítõ volt ott mászkálni.
Ha a srácok egy Fallout 1 stílusú cuccot készítenek, akkor valóban várhatunk a jó harcokra, sok mutánsra, stb. , plusz valszeg azért választottak új helyszínt mert egy általuk elképzelt történetet próbálnak meg elmesélni több részben.
Ugye a Bethesdában eddig csalódni nemigen lehetett (kivéve a Star Trek ill. az Oblivion gammát), de ezek valamilyen szinten érthetõek voltak.
A Morrowind hiába egy sorozat tagja, hiába indít ugyanúgy mint az elsõ két rész (ott is börtönbõl szökünk, voá nagy változatosság), viszont grafikai téren nagyobb volt a fejlõdés és a srácok ezt nagyon jól elkapták, plusz pontot érdemelt a moddolhatóság is és a játék legnagyobb újítása és sikere a játékos hihetetlen szabadsága volt a fegyver-, varázslat-,ruhakészítés, és egyéb cuccok készítése során.
Tehát ebbe nem nagyon lehetett belebukni. Igaz az Oblivionnal nem játszottam, de amit hallottam belõle, szerintem az nem volt túl jó. Ott várható volt a bukás hisz nagy volt az elvárás és még csúsztattak is a srácok. Lásd pl. a Gothic 3 bukását is.
A Star Trekrõl is csak hallottam, hogy el lett genyázva.
Szóval érthetõ, hogy a srácok más helyszínt választanak, és talán az is, hogy miért nem nyilatkoznak bõvebben, mert tuti más lesz mint az eddigi.
Grafikában nem fogunk csalódni, a párbeszédek mennyiségében sem, de itt tényleg az FP nézet van terítéken és persze a hangulat.
Tudom hogy sok ember fel lenne (fel lesz) háborodva ha a FO3 nem izometrikus nézetû lesz, a No Mutants Alloweden és a Kodexen konkrétan keresztes háborúval fenyegetõznek egy ilyen esetre! 😄
Egy dolog hogy ki miben reménykedik és egy másik a realitás.
a deus ex úgy mutatkozott be, mint egy fps, rpg elemekkel. a falloutnak pedig van hagyatéka amit azzal elrontani h fps nézet. hát nemtom. nem éne lennék az egyetlen aki felháborodna. a fallout 3 ha minden jól megy akkor egy nagyon szépen kidolgozott izometrikus nézetbe helyezett 3d-s játék lesz. legalábbis én nagyon remélem.
ha viszont késõbb lesz valami fallout játék ami fps lesz, nem bánom. de ne az alapjáték legyen az...
ja és a deus ex-et és a fallout-ot összehasonlítani elég fura dolog volt, ugyanis kategóriailag semmi közük egymáshoz.
A Fallout1-2ben nekem nem a fellülnézet volt a leglényegesebb sõt talán pont az a legelsõ amirõl le tudnék mondani, ha egy terembe belépve egy egész képernyõt betöltõ deathclaw rohamozna felém az inkább visszaadja a feelinget mint az hogy "bazeg 27 pontra megütött a rohadt, hmm, hmm elmegyek kajálni és közben kigondolom hogy a következõ körben mit lépjek", szerettem a Fallout körökreosztott irányítását de számomra nem az volt a legfontosabb.
Arról nem is beszélve hogy a végefelé lazán osztogattam a szemlövéseket 50 yardról ami lássuk be nem éppen reális, egy olyan fps nézet ahol a szkill határozza meg hogy a célkereszt mennyire zárul össze nekem még belefér)
Most a The Fallból néztem képeket, de õszintén szóva egyáltalán nem tetszik, függetlenül, hogy milyen a világa.