Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ettõl függetlenül totál kilóg smal arms sorból, egy törzsi gekkóvadász vérprofi szinten lövöldözhet a pipe rifle-al és azt a tudását nyilván kamatoztatni is tudja majd ha egy hasonló elven mûködõ sniper kerül a kezébe viszont csak hülyén fog kibámulni a fejébõl amikor a betárazott Gauss nem csinál semmit mert nem tud rájönni hogy az interfészen melyik gombokkal kell feltölteni az indukciós tekercseket.

(btw a plasma lövedéke nem energia hanem szuperhevített anyag szal ugyanott vagyunk mint a gaussnál)

flém szagot érzek

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Randal
Ja, és a Végén a GTA-k lesznek az RPG-k mi?

Sadun Tryst
nem annyira rossz. de már láttunk sokkal jobbat is. szóval kapják össze magukat 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
hja. ez igaz.
mikor kijött a morrowind és az oblivion, az elsõ modok mindig karakter újratextúrázások voltak. szebb arcok, testek, hajak, stb... :/
reméljük itt nem lesz ezzel baj

Shiwo
én speciel bírnám, ha olyasmi lenne mint GTA:SA-ban, hogy kilehet gyúrni a karit, ellehet hízni, stb... pl. tök kira lenne, ha kigyurom a karit, akkor kapna +1 bónuszt erõre..elhízva szívóságra, míg gírnyón mozgékonyságra..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Még abban is reménykedjünk, hogy az art az jobbra fog sikeredni mint Olbivionban. Nem tudom, hogy ez direkt ilyen stílust akarnak a mûvészek, de a karakterek hót rondák és aránytalanok Oblivionba. Nem azt mondom, hogy jól szépek legyenek de jól nézzenek ki.
Shiwo
csakhogy maga a sebzése golyó-alapú, míg lézernél, plazmánál energia

Randal
Talán erre gondoltak a Bethesdások mikor azt mondták Fo1 stílusú gammát készítenek.
Remélem a fokozatosság meglesz, de azt is remélem, hogy nem annyira durván, hogy a legvégén kapsz egy nagyon jó fegyvert.

Idióta karaktermozgásra talán a The Fall a legjobb példa, az Oblivion karaktereivel nekem nem volt semmi bajom.

Dehogynem energia alapú, minden ami lõporral mûködik kémiai energiát használ a Gauss viszont elektromágneses térrel gyorsítja a lövedéket aminek a mûködéséhez elektromos áram kell, ugyan úgy mint az összes többi energiafegyverhez 😛

Másrészrõl meg a játékmenet szempontjából is béna a FO2-es felállás hogy a Gauss a small arms-ban van mert így az energiafegyverek és a hozzájuk tartozó szkill értelmét vesztik, a hagyományos fegyverekkel simán ki lehet húzni a Gauss megjelenéséig (és a Gauss a LEGJOBB fegyver a játékban) szal mi értelme van az energifegyvereknek?
Így semmi, kezdéstõl a végjátékig small arms FTW...

FO1-ben még megvolt a fokozatosság, a játékos eleinte csak small armhoz jutott hozzá ezért megérte a hozzátartozó szkillt fejleszteni a legjobb small arm a sniper rifle volt.
Ha valaki viszont ennél is ütõsebbet akart akkor késõbb(!) elkezdett az energiafegyverekkel is foglalkozni mert a turbo-plasma volt a legjobb fegyver a játékban.

Sadun Tryst
én 2 dologtól tartok.
1ik, hogy nem izometrikus nézet lesz (felõlem lehessen zoomolni, forgatni a kameraállást, mint NWN-ban, de a lényeg h ne fps és tps legyen)
másik, hogy a karakterek mozgása hasonló lesz, mint ami az oblivionban volt. valljuk be nem a legjobb. sõt, kicsit esetlen. igaz a shivering isle-ben egy kicsit jobb lett, de akkor is. remélem nem csak 1 fallout modot kapunk az oblivionra...

Randal
Akkor a Fallout nem a te játékod. És remélem nem is lesz, már bocsi😄

Shiwo
miért kerülne át ? nem energia alapú, golyót lõ ki..

Remélem a Gauss rifle végre átkerül az energiafegyverekhez...

SötétBarom
Én fps párti vagyok... Ha pedig nem FPS, akkor legyen kézzel rajzolt kalandjáték ;DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nagyon remélem, hogy nem 😄
(egyébként ezúton szeretném megjegyezni, hogy a morrowind jobb, mint az oblivion 😄)

Randal
Fúúú, lehet itt is lesznek újratermelõdõ Cliff Racerek?😄😄😄

ja most így visszaolvasva van benne némi hiba 😄
mindegy... gyorsan próbáltam begépelni.

Randal
Tudod az ember azért ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, mert talán JÓL BEVÁLT.
Meg a Fallout izometrikus nézet nélkül még elképzelhetetlen. De majd a Bethesda teaserébõl úgyis kiderül. Remélem azért gépspecifikációt is írnak, hogy pl Core2Duo, 4GB ram, 2GB videókártya mem, 20GB a vinyón, stb. stb.

nagyon remélem, hogy nem szúrják el a bethesdas arcok, mert nagy balhé lesz 😊
egyébként sztem az izometrikus nézetnek búcsút mondhatunk (oblivion engine miatt... bár ki tudja)
ami nem maradhat ki:
-Ron Perlman war never changes mondata és narrálása
-power armor
-turn based könyörgöm
-vaultok minden mennyiségben
-gauss rifle (majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában, amikor megláttam, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-ben megszereztem. bár ott gauss gun volt a neve. de az utalás így is egyértelmû 😊)
-S.P.E.C.I.A.L. rendszert szépen békénhagyni és meghagyni 😊 õ köszöni szépen nagyon jól van. ami bevált azt nem kell cserélni
-special encounters 😄 (isteni monty python easter egg 😄)
-PIPBoy 2000 (no comment)
-Nuka Cola 😄😄
etc etc

a végtelenségig lehetne sorolni. az a baj, hogy a megrögzött rajongók (mint én) ugyanazt akarják látni, mint az eddigiek, ami jó is meg nem is. a bethesda pedig ki fog szedni és bele fog tenni apróságokat a saját szájíze szerint. na de ki tudja, majd meglátjuk 😉
(ja várjuk a videot nagyon 😄)

Me' az jobban tetszik, ha bámészkodni akarnék 2 méteres skorpiókban elõvennék egy horrorjátékot...

Randal
A Bethsoft honlapján van egy olyan részleg, hogy mit akarzs a Teaserben látni ami kb 1 hónap múlva jön. Jópár emberrle együtt jómagam is bepostoltam a Ron Pearlmant az idézettel.

Shiwo: Ha olyan nagy rajongók lennének a Bethesdánál, akkor ahgyták volna, hogy a Troika vegye meg a licenszt. Vagy legalábbis az eredeti készítõk is benne lennének a csapatban.
Ennyire nagy Fallout rajongók. Megvan a saját ötletük és azt akarják megcsinálni. Megszereztek egy nagy nevet és azzal próbálnak mégtöbb lóvét készíteni.

Sadun Tryst
nah ha õt lecserélik akkor lesz csak igazán lázongás meg nylívános kövezés jehova nevében 😊

SötétBarom
Elvileg õ "never changes" szóval...

Shiwo
ha olyan nagy rajongók vannak a bethesdánál, mint amennyire állítják..
meg sose tudni.. a HL engine-jét is tök ingyen odaadták a troikának, csak azért, mert a HL készítõi nagy Fallout-fanok és a troika emberei készítették a Falloutot, mielött troikások lettek...

apropó..sztetek ismét Ron Perlman lesz a narrátor ?

Randal
Belelóg a kezed a bilibe😄
Láttál te olyat, hogy valaki megvesz egy licenszelt játékot és aztán hagyja más fejlesztõknek megcsinálni az õ verziójukat?
Max talán fejlesztgetni fogják, de kétlem, mert akkor a Bethesda bepereli azokat akik hozzányúlnak ehhez a techdemóhoz.

SötétBarom
A legjobb az lenne, ha olyan lenne, mint amilyennek a stalker indult.. Túlélés, evés/alvás, jármûvek, amik ha peched van szétesnek a wasteland közepén..Plusz nekem jólesne, ha meg lehetne látogatni a régi helyszínek közül néhányat.. (pl 13, vagy a falu..)

Az izometrikus nézetet meg szerintem el kellene felejteni minél elõbb.. Nem értem mé' ragaszkodik hozzá mindenki ennyire.. Egy másfél méteres radscorpion sztem sokkal meggyõzõbb szemtõl szemben, mint 6 hexre tõlem balra..

Shiwo
reménykedjünk abba, hogy a Fallout 3 megjelenése után VB-ék kapnak jogot arra, hogy kiadják az õ Falloutjukat..az agyatlan grafmániások örülhetnek a Bethesdás csili-vilinek, melynek tán tartalma is lesz, mi meg hard-core Fallout-fanok elleszünk az "eredeti feelinges, megkopott VB verzióval 😊

MEg ugye volt a Falloutnak egy olyan feelingje amit nem sok más játék tudodd elérni és Van Burenben megvolt ez a feeling ugyanúgy. Elnézve Bethesda honlapját a zenével és a shottal szerintem õk nem erre a Falloutos feelingre mennek (aka 1960-as Amerika😊😊)
Ne feledd, hogy ez 2002-2003-as anyag. Mondjuk szerintem megújulás nem annyira jó, mert az már inkább egy új játék legyen.
Shiwo
<#banplz><#gun>

Hát, akkor ez ennyi volt gondolom a részükrõl. Valahogy azért nem sajnálom, megmondom õszintén a BI féle F3 techdemót kipróbálva inább a róka és az õ bõre volt az érzés.. szerintem nem ártana egy kis megújulás neki, tudom ezért meg fognak kövezni a Fallout fanok mint eretneket, de néha nem árt egy kis fejlõdés.

Mindegy nem láttam, hogy volt linkelve cska az nma oldala de nem ebben a témában😊

Kipróbáltam és szerintem hangulatos játék lehetett volna belölle😞😞
Shiwo
nem egészen..ezt még valamikor réges régen kezdte fejleszteni a Fallout-gémek atyja, mikor a Black Isle még egyben volt...csak idõközben az interplay becsõdölt, meg a BI is, így a játék maaradt félig összehegesztve..elvileg beakarták fejezni és megakarta szerezni VB a jogokat az interplaytõl, de végül a Bethesda többet perkált..

Shiwo
az is a demo...a video a #408-ban volt linkelve..

Ha jól értem ez valami párhuzamos Fallout feljlesztés, ami végül nem fog megjelenni, helyette lesz a Bethesda féle, ES4😮 motorra épülõ fallout...?

Na és milyen? Letöltötte már valaki??
De ez nem a videó hanem maga a demo amivel játszani is tudsz😊😊
Shiwo
kettõvel elötted...

Pöcsök ezt csekkoljátok:

Van Buren (kinyírt F3 Black Isle project tech demo)

http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=35970

linkt plz

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Nekem a Conan a barbár film jutott eszembe a zenérõl! <#idiota>

EndreMan
Csekkoltátok a hivatalos oldalt?
1 hónap és itt a teaser!!

A kép szerintem egész jó és a zene is tetszik,persze nem fõcímnek,de egy csatához,akcióhoz szerintem nagyon jó!

Randal
Most hogy mondod😄
De azt azért írtam,mert azon nem kellett gondolkodnom annyira alap😄

Térkép meg fellelhetõ az nma-fallout.com-on.

bigfoot
2003as felfüggesztés

bigfoot
Fallout Tactics ra emlékeztet!
rip...😞(

Seth
nem hinném hogy sokkal jobban nézett volna ki akkoriban mikorra tervezték a megjelenést

PSN ID.: Beegabor