Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(btw a plasma lövedéke nem energia hanem szuperhevített anyag szal ugyanott vagyunk mint a gaussnál)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
mikor kijött a morrowind és az oblivion, az elsõ modok mindig karakter újratextúrázások voltak. szebb arcok, testek, hajak, stb... :/
reméljük itt nem lesz ezzel baj
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Remélem a fokozatosság meglesz, de azt is remélem, hogy nem annyira durván, hogy a legvégén kapsz egy nagyon jó fegyvert.
Másrészrõl meg a játékmenet szempontjából is béna a FO2-es felállás hogy a Gauss a small arms-ban van mert így az energiafegyverek és a hozzájuk tartozó szkill értelmét vesztik, a hagyományos fegyverekkel simán ki lehet húzni a Gauss megjelenéséig (és a Gauss a LEGJOBB fegyver a játékban) szal mi értelme van az energifegyvereknek?
Így semmi, kezdéstõl a végjátékig small arms FTW...
FO1-ben még megvolt a fokozatosság, a játékos eleinte csak small armhoz jutott hozzá ezért megérte a hozzátartozó szkillt fejleszteni a legjobb small arm a sniper rifle volt.
Ha valaki viszont ennél is ütõsebbet akart akkor késõbb(!) elkezdett az energiafegyverekkel is foglalkozni mert a turbo-plasma volt a legjobb fegyver a játékban.
1ik, hogy nem izometrikus nézet lesz (felõlem lehessen zoomolni, forgatni a kameraállást, mint NWN-ban, de a lényeg h ne fps és tps legyen)
másik, hogy a karakterek mozgása hasonló lesz, mint ami az oblivionban volt. valljuk be nem a legjobb. sõt, kicsit esetlen. igaz a shivering isle-ben egy kicsit jobb lett, de akkor is. remélem nem csak 1 fallout modot kapunk az oblivionra...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(egyébként ezúton szeretném megjegyezni, hogy a morrowind jobb, mint az oblivion 😄)
mindegy... gyorsan próbáltam begépelni.
Meg a Fallout izometrikus nézet nélkül még elképzelhetetlen. De majd a Bethesda teaserébõl úgyis kiderül. Remélem azért gépspecifikációt is írnak, hogy pl Core2Duo, 4GB ram, 2GB videókártya mem, 20GB a vinyón, stb. stb.
egyébként sztem az izometrikus nézetnek búcsút mondhatunk (oblivion engine miatt... bár ki tudja)
ami nem maradhat ki:
-Ron Perlman war never changes mondata és narrálása
-power armor
-turn based könyörgöm
-vaultok minden mennyiségben
-gauss rifle (majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában, amikor megláttam, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-ben megszereztem. bár ott gauss gun volt a neve. de az utalás így is egyértelmû 😊)
-S.P.E.C.I.A.L. rendszert szépen békénhagyni és meghagyni 😊 õ köszöni szépen nagyon jól van. ami bevált azt nem kell cserélni
-special encounters 😄 (isteni monty python easter egg 😄)
-PIPBoy 2000 (no comment)
-Nuka Cola 😄😄
etc etc
a végtelenségig lehetne sorolni. az a baj, hogy a megrögzött rajongók (mint én) ugyanazt akarják látni, mint az eddigiek, ami jó is meg nem is. a bethesda pedig ki fog szedni és bele fog tenni apróságokat a saját szájíze szerint. na de ki tudja, majd meglátjuk 😉
(ja várjuk a videot nagyon 😄)
Shiwo: Ha olyan nagy rajongók lennének a Bethesdánál, akkor ahgyták volna, hogy a Troika vegye meg a licenszt. Vagy legalábbis az eredeti készítõk is benne lennének a csapatban.
Ennyire nagy Fallout rajongók. Megvan a saját ötletük és azt akarják megcsinálni. Megszereztek egy nagy nevet és azzal próbálnak mégtöbb lóvét készíteni.
meg sose tudni.. a HL engine-jét is tök ingyen odaadták a troikának, csak azért, mert a HL készítõi nagy Fallout-fanok és a troika emberei készítették a Falloutot, mielött troikások lettek...
apropó..sztetek ismét Ron Perlman lesz a narrátor ?
Láttál te olyat, hogy valaki megvesz egy licenszelt játékot és aztán hagyja más fejlesztõknek megcsinálni az õ verziójukat?
Max talán fejlesztgetni fogják, de kétlem, mert akkor a Bethesda bepereli azokat akik hozzányúlnak ehhez a techdemóhoz.
Az izometrikus nézetet meg szerintem el kellene felejteni minél elõbb.. Nem értem mé' ragaszkodik hozzá mindenki ennyire.. Egy másfél méteres radscorpion sztem sokkal meggyõzõbb szemtõl szemben, mint 6 hexre tõlem balra..
Hát, akkor ez ennyi volt gondolom a részükrõl. Valahogy azért nem sajnálom, megmondom õszintén a BI féle F3 techdemót kipróbálva inább a róka és az õ bõre volt az érzés.. szerintem nem ártana egy kis megújulás neki, tudom ezért meg fognak kövezni a Fallout fanok mint eretneket, de néha nem árt egy kis fejlõdés.
Kipróbáltam és szerintem hangulatos játék lehetett volna belölle😞😞
Ha jól értem ez valami párhuzamos Fallout feljlesztés, ami végül nem fog megjelenni, helyette lesz a Bethesda féle, ES4😮 motorra épülõ fallout...?
Van Buren (kinyírt F3 Black Isle project tech demo)
http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=35970
http://www.lohere.net - a MagyarChan
1 hónap és itt a teaser!!
A kép szerintem egész jó és a zene is tetszik,persze nem fõcímnek,de egy csatához,akcióhoz szerintem nagyon jó!
De azt azért írtam,mert azon nem kellett gondolkodnom annyira alap😄
Térkép meg fellelhetõ az nma-fallout.com-on.