Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
remélem marad a jó öreg izometrikus nézet és a körökre osztott rendszer. egyrészt ezért is fallout a fallout.
persze attól még ha lehetne kedvünk szerint forgatni a kamerát, az nem lenne rossz 😊
fps nézetet meg szerintem hanyagolják. ez nem egy kaland, illetve lövöldözõs játék...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Shiwo
cenzúra miatt sztem nem kell aggódni..már az eredeti falloutban volt bekapcsolható "cenzúra"..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Randal
Pedig megtehetik simán. Ha õk úgy gondolják, hogy jobban tudják mi a jó, akkor nem hiszem hogy meg tudod nekik magyarázni, hogy pedig mégsem.
A körökre osztás meg vagy BG vagy NWN szinten még megvalósítható lenne.
De szerintem a miliom NPC miatt nem lesz olyan mint a régi FO, esetleg még Tactics szerû is lehetne.

grayfox
Bocs, lehet, hogy félreérthetõen fogalmaztam, az új játék alatt azt értettem, hogy nem egy oblivion kópia, hanem csak az engine marad imho. Ezért is van idézõjelben 😛

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

nem hiszem hogy meg merik próbálni, hogy felrugjanak mindent

túl sokan akarják az eredeti folytatását

http://www.lohere.net - a MagyarChan

grayfox
Több mint valószínû, hogy a Bethesda egy "új" játékot fog csinálni, és nem egy oblivion fallout modot kiadni, azért ennél már kicsit többet tettek le az asztalra 😊 Bízom bennük, a lényeg, hogy a hangulatot adja vissza, ugyanolyan nem lehet mint a fallout1-2, ez egyértelmû.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

cenzúra bocs.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Attól félek, hogy a ma divatos cenzóra is alaposan beleszól majd a párbeszédekbe.

Bár egy lelkes magyarosító megoldhatja majd.

A harcot lehet hogy KOTOR-szerûen oldják majd meg, mert FPS + taktika szerintem csak így valósítható meg.

Nekem akkor is a felülnézetes körökre osztott stratégia ami rohadtul vonzott benne. Mindig variálni, melyik hexa-ba lépjek, hogy még ne érjen oda körön belül. Áhhhh 😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

ahogy ezt elolvastam melegség öntött el

Randal
na ja, az a trademarkja a játéknak. War.War never changes...
Kíváncsi leszek, hogy a narrátor az eredeti lesz-e.

Shiwo
engem az fps nézet annyira nem zavar, biztos érdekes lehet "felnézni" egy szupermutkóra vagy egy power armoros csókára..a grafra nem lesz panasz..(mire kijön, tán találok vmi melót és tom fejleszteni a gépem, hogy meg is nyikkanjon rajta..)
oblivionon nem jácottam, csak morrowindden..

kiváncsi vok, hogy lesz-e a gémben irányítható kocsi vagy motor..azzal jól megtudnák fûszerezni a dolgokat.. körökre osztott harc..háát..vmi olyasmi kéne mint a Baldur's Gate-ben..az eredeti Falloutban mondjuk rüheltem, mikor a képernyõn minden szaros patkány lemozgott 2 rublikányit..a hajam befontam, mire rám került a sor újra..

és egy dolog biztos..ha az introban nem hangzik el, hogy "War. War never changes..", akkor a Bethesdát megkell kövezni...

3P
Hát ezt valahogy nem osztom. Több Oblivion-os dolgot nem látnék szivesen a Fallout-ban (egyszerûsített párbeszédek, vagy épp a szint függõ ellenfelek, vagy akár az Morrowindhez képesti minden területet érintõ egyszerûsítések).

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Randal
Lásd a 346-os hszben lévõ linknél a hozzászólásomat.

grayfox
Jajj, általam egyik legjobban várt game 😄 Bethesda+fallout név együtt csak jót hozhat 😊
csak hozza már 😛

Hö?
Nem is annyira új, + keveri az F2-t a tactics-el, de azért F3 hajráá. 😊

Shiwo
új hírmorzsa a Fallout 3 kapcsán

mondjuk a cikkíró egy <#lama> és hülyeséget beszél a végén...

Randal
Hardwired hír

Nem nagy cucc, csak legyen már valami élet😊

East coast, azért ez érdekes mert így nem lesznek a régi városok és karakterek (lehet hogy mutánsok se lesznek, nem emlékszem hogy FEV a keleti parton is volt vagy nem)

"It ain't Fallout unless you can kick a rat in the groin"
Ezen behaltam! 😄DD

Sadun Tryst
legalább valami...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

nem találom meg mert mindig a tony hawkos játékot adja ki

jaaaa vágom

/r/ wasteland for GBA torrent

vagy ha találok kell valakinek még?

bigfoot
jah igen olvastam még régen errõl a fallout elõdrõl

Shiwo
izé..wasteland*

Shiwo
õõ..hol lehet beszerezni ezt a waistland-et 😛

Wasteland -> Fallout -> Fallout2

Wasteland? az miaz (szégyelli)

Randal
Hm. Ezek szerint most õk se tudják mi van. Vagy a honlapot cseszik fejleszteni és azóta kotyvasztanak ott valamit.
Mindegy, majd úgyis kapunk valami hírt.

Pretorian
Ott rontották el, amikor Brian Fargo -t elhajtották a rákba.
Amióta õ nincs, kaptunk egy harmatos Bard's Tale remake -et oszt' annyi.
Viszont készül a Wasteland remake -je is, ez viszont nagy rajság.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Interplay oldaláról:

"We do not currently internally develop new products."
"We seek to publish or license out interactive entertainment software titles..."

Na ennyit az Interplay-rõl, nem véletlen hogy a fórumuk "Coming Soon"...

Hmuda
Nem a teljes Fallout frencsájzot adák el a Bethnek, hanem csak a jogot, hogy felhasználhassák a nevet, meg ami vele jár. Amit emítettek készülõ játék az 100%, hogy a Bethesda általá fejlesztett változat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shiwo
nem adta L az egész jogot tudtommal..

Randal
Vagy az Interplay itt a Fallout MMORPG-re gondolt? Mert azt nem adták el.

Randal
Na, meglestem az NMA honlapját és meglepõdtem egy csöppet.
Egy csapat csinál egy cRPG-t amiben voltak Fallout elemek is. Ennek kapcsán írtak az Interplaynek egy levelet, miszerint milyen jogok is vonatkoznak most a cuccra.
A válasz angolul (azé, mer most nemtom hogy jól olvastam-e nagy meglepõdésemben vagy mi):

Interplay´s reply reads as follows:

"Well, we are currently developing a sequel to Fallout and feel that additional products based on the franchise could damage it because we won't have sufficient resources to review and approve the concept and design and such. I'll check further and get back to you if management decides otherwise, but you cannot use the Fallout contents or name at this time."

Most akkor az interplay nem adta el az egész jogot a Bethesdának? Vagy közösen csinálják?

Interplay

egyébként meg minimális a valószinüsége hogy olyan lesz mint amit vár az ember ugyhogy nem is kell meglepõdni

nem

Randal
Vagy esetleg azé, mer eccer csak megbukik a Bethesda féle FO3 vagy esetleg a srácok hirtelen kidobják a cuccot free-ként VanBuren név alatt😊

nem baj ha nem körökre osztott -> tactics vége felé
nézet váltás -> nem feltétlenül baj ha nem izometrikus, bár én nem örülnék egy first vagy third personnak. Átláthatatlan lenne az egész.

hogy miért küldenek képeket folyamatosan a népnek? annyi elvetemült rajongó van a világon, muszáj õket kicsit lenyugtatni 😊 komolyan annyi durva fan oldal van a neten, pl a nma ahol majdnem minden nap van új hír még ma is közél 10 év után.

Randal
A képeket nézve eléggé hajaznak a Tacticsra.
Szerintem elkészült volna idõre az FO3, csak a srácokat elpakolgatták a BG2 kiegre, az IWD-re meg ezekre. Õszntén szólva az IWD-t még el is tudnám felejteni, ha lenne helyette FO3...

bigfoot
igen én is olvastam hogy megvan neki a fiókban az egész....
kár hogy nem jelentetheti meg😞((

egyebként a nézethez már én is hozzánõttem😞

Randal
Ja, az NWN-ben is körökre osztott a harc. De úgyis lesz benne vsz olyan opció mint a FT-ben. Ott is ki lehetett kapcsolni a körökre osztást.

Azért nekem az izometrikus graf nagyon a szívemhez nõtt.

A Vault 69 az télleg jó😊

Egyébként érdekes, hogy miért közölnek képeket a már leállított projektrõl folyamatosan. Talán csak nem tudnak valamit, hogy milyen lesz a Bethesdáé, és ezzel akarnak vmit elérni, pl fejlesszenek egy másik Falloutot.
Amúgy a fickónak aki kitalálat az egészet megvan az egész FO3 dokumentáció, csak ugye az interplay nem adta el neki a jogokat.

Érdekes lesz majd ha meglátjuk belõle az elsõ képeket.

Shiwo
mondjuk engem annyira nem zavar, ha nem izometrikus, sztem Oblivion-szerü grafikával elég hangulatossan meglehetne csinálni..

hát a körökre osztott harc..ez mindig érdekes része a dolgoknak.. mondjuk megoldható jól is, pl NWN-ban is láccólag folyamatos...

Hmuda
Ide is beírom, mielõtt nagyon belelovalnátok magatokat a fikahadjáratba:

"Akkor talán emeljük ki a lényeget, mielõtt megindul a fikalavina:

a projekt elõmunkálatai ugyanis az Oblivion megjelenése (március 24.) után kezdõdtek, s az idei E3 után vágtak bele a fejlesztésbe.

Magyarán örülhetünk ha közelítenek az alfához, ez aztán tényleg tükrözi, hogy mit várhatunk a fullban. De a koronát a következõ dolog teszi fel az egészre:

...neten cirkuláló pletykák...

Tegye fel a kezét, aki a "neten cirkuláló pletykákat" megbízható hírforrásnak tekinti. Majd akkor kellene elkezdeni temetni az egészet, ha hivatalosan is bejelentik ezeket. Addig pedig marad a várólistán."

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bigfoot
A PC Gamer készített egy mini interjút a Bethesda PR fejesével, Pete Hines-szal a készülõ Fallout 3 projektrõl. Még legalább másfél évig hiába hivogatjuk Dogmeat-et, a projekt elõmunkálatai ugyanis az Oblivion megjelenése (március 24.) után kezdõdtek, s az idei E3 után vágtak bele a fejlesztésbe.
A neten cirkuláló pletykák szerint a harc nem lesz körökre osztott és az izometrikus nézõpontnak is búcsút inthetünk.
most olvastam hardwired

há basszák meg ha olyanra csinálják mint az oblivion!!!miaz hogy nem körökre osztott????és mi az a nézõpont csere?

Nem hogy nem állt rosszul hanem már béta közeli volt amikor az a seggarc mexikói takony leállította fejlesztést, kirúgta a BIS-es srácokat és konzolra kezdett Falloutot fejleszteni ami természetesen full bukás lett de hát ez van, a többit nem írom le mert akkor banolnak rasszizmusért 😛

Shiwo
mondjuk annyira nem zavar..vmikor Baldur 1 után jáccottam a Fallout 2-vel és a BG 2 környékén az 1gyel, mégse zavart..

Sadun Tryst
de-de. szerintem már akkor csúnyább volt mint bármelyik fallout rész. 😊

Shiwo
hát ha valamit, mondjuk Brian Fargo-t átvehették volna 😊

és morci leszek,ha nem "War. War never changes."-szel fog kezdõdni

ja megtaláltam már az infókat igazatok volt a bethesda át vette és ujra kezdte az egészet az elejérõl

egyébként nagyon sok screenshot volt szóval az elsõ sem állt túl rosszul