Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Mivel Bethesdáék a Keleti parton vannak, így GMT -5 szerint számolj. Mi GMT +1-ben vagyunk.
Tehát ha itthon reggel 6 van, ott épp éjfél. Szal mikor 8-kor beesek a gép elé akkor már lesz teaser. A honlapon meg a Youtube-on is tutira. Meg mindenhol😊

Time is now: 4th June 2007 - 03:36 PM
most van itt 10:36 PM

tehát 8:24 még azaz reggel 7 ;_;

http://www.lohere.net - a MagyarChan

rotator
Mármint másfél óra múlva vagy még egy egész nap???

Randal
De figyelj arra, hogy szerintem nem a mi idõnk vagy a greenwichi idõ szerint éjfélkor, hanem a keleti parti idõ szerint😊

Randal
A BG is körökre osztott. Sõt szerintem az összes realtime is körökre osztott, mivel az egységeknek adott idõközönként cselekednek.
A körökre osztás alatt én azt értem, hogy az adott cselekvési idõ alatt semelyik más egység nem cselekszik.

Az NWN-nél pedig a nézetre gondoltam, nem a harcrendszerére.
A felszereléseket általában megkapod és hidd el, van esély rá, hogy gyenge lõfegyverképzettséggel is végigvidd. Elvileg valamilyen harcmódot választani ill. fejleszteni fogsz a játék során.

light00
aki nem tudná->itt 😛

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
nem az azt jelenti hogy 00:01-kor feltöltik a videot, de a sok falloutláma rákattan a honlapra, viszont a szerver nem birja ezért lefagy igy csak késöbb, napközben tudod megnézni.<#idiota>

az 1 nap az azt jelenti hogy hajnali 1kor már lesz? o_O

Ron Ragm
Az NWN nagyon nem valós idejû. Ugyanolyan körökre osztott, max nem olyan látványosan.

Az meg hogy magas szinten is vannak veszélyes ellenfelek még mindíg nem cáfolja azt amit mondtam - ha nincs meg a kellõ felszerelésed és skilled fölösleges mennyit taktikázól, úgysem érsz vele semmit. Persze jó rendszer, egyedi és megadta a startégia illúzióját de azért nem tökéletes. Annak meg hogy rengeteg küldetést meg lehet többféleképpen oldani mi köze van a harcrendszerhez? A Tacticsot meg ne keverjük ide khtx, az nem RPG.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

rotator
Egyelõre inkább a Fallout 3 várva várt trailere. 😊

light00
Ehh gnodoltam egy kis 'személyes' élménybeszámolora. de mind1, régebben nézegettem már rola trailereket.

Ja és a trailerröl jut eszembe holnap kerül fel a hivatalos oldalra a várva várt Fallout3 trailere 😊

Randal
Keress rá a neten. Vagy a Youtube-on és döntsd el😄

light00
Csak nem fogtak enyire mellé? O:

Randal
Nem vesztettetek vele sokat.

light00
Hát sajna nem fogják, csak arra jelent meg 😊
Én is lemaradtam igy róla 😞(

rotator
Köszi, majd ha portolják PC-re...
😊

Randal
A major-minor skillrendszer jó ötlet volt. De sajna ott el lett baszva, hogy anélkül nemigen tudtál szintet lépni/fejlõdni (Morrowind).
Szóval ha akartam valamit akkor fejlesztenem kellett mindent. Ehh.

grayfox
ez így van, és ez engem is zavart. a felettébb fura major-minor skill rendszerrõl nem is beszélve. ez tuti felejtõs falloutban.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Srácok, az Oblivionban nem úgy van, hogy ahogy erõsödik a játékos úgy erõsödnek az ellenfelek is? Valahol ezt olvastam, és ez számomra elég visszásnak tûnt... én is azon az állásponton vagyok, hogy persze legyenek nehéz ellenfelek, de akik régebben problémát okoztak, azokat magasabb szinten hadd irtsam már ki becsukott szemmel, hátrakötött kézzel... mert különben nincs fejlõdés, csak papiron.

light00
Konzolra jött ki Brotherhood of Steel cimü fps nézetü Fallout<#eljen>

Randal
30. szint az már a vége felé van, akkor azért már érthetõ a dolog. De addig azért csak legyen már nehézség benne.

Tacticsban is van körökre osztás valóban. Az elején ajánlatos is, mert bármilyen lassú, de könnyebben túlélnek az embereid. Aztán meg már felesleges a nagy ellenfélszám miatt, mert akkor évekig tartana egy-egy pálya. De a Tacticsnál felesleges a körökre osztásról beszélni.

rotator:
Ez is igaz, de az még jobb mikor tudod, hogy erõs vagy, de nem sebezhetetlen és figyelned kell.
Ráadásul ezek nem avatárok vagy irtóztató hõsök, hanem egyszerû emberek.

rotator
Én szeretem, ha egy több 10 órás játék vége fele van olyan erõs a karakterem, hogy pitiáner módon nem lehet kinyírni. Végülis ez adja azt az elégedettség-érzetet, hogy érdemes volt küzdeni.

Shiwo
Oblivionon nem játszottam, de a vége felé engem az enclave-esek nem bírtak különösebben lesebezni..lehet csak szerencsém volt, vagy nem tom..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Pont a Fallout volt ahol akármilyen magas szinten voltam akkor is bekaphattam egy minigun sorozatott critical bypass the armor szal az enclave patrol mindig is kétesélyes maradt, a hubologistos srácoknak meg hobbijuk volt hogy ellõtték a karomat és onnantól nem lehetett kétkezes fegyvert használnom, Obliban 30-as szinten meg már szinte lehetetlen meghalni 😊

Shiwo
"Azt meg ne várd már el légyszi egy játéktól se, fõleg egy poszt-apokaliptikustól, hogy te legyél az istenkarakter és mindekit simán legyakhass."

hát ehhez képest 30. szinten már nem nagyon volt olyan, amit megérzett a karim..meg ha nem "isten-kari" ,akkor ne is keljen megmenteni a világot..max csak 1 kis részét..

"Ha nincs körökre osztottság akkor kapsz egy olyan játékot mint a Tactics. Köszi, de nem."

Tacticsban is lehetett körökre osztva harcolni..

Randal
Lehetséges hogy akkoriban csak erre a nézetre tudtak rpg-t fejleszteni, de ha megnézed mind a Diablo, mind az NWN hasonló szemszögû. Azzal ellentétben hogy ezek nem körökre osztottak hanem real-time-ok.
Az Arcanum harcrendszere valóban nem volt teljesen tökéletes, de hogy a Fallouté.. Hinnye.
Az erõssége az volt, hogy rengeteg küldetést lehetett többféleképpen megoldani, de ettõl függetlenül egy akció rpg volt (Melyik rpg nem akció? Még a Planescape is az).

Azt meg ne várd már el légyszi egy játéktól se, fõleg egy poszt-apokaliptikustól, hogy te legyél az istenkarakter és mindekit simán legyakhass.
Pont ez benne a legjobb, hogy gondolkodni kell, hogyan és mint harcolj. Erre tökéletes a körökre osztottság. Ha nincs körökre osztottság akkor kapsz egy olyan játékot mint a Tactics. Köszi, de nem.
Egy NWN szerû kamerakezeléssel kiegyezek, de real-time harccal nem.

És most nem sznob voltam.

Shiwo
1et értek totálisan

Ron Ragm
Igazából a harcrendszer volt a legkevesebb. Sõt, pont ugyanaz volt a baja mint az Arcanumnak is - vagy túl egyszerû mert mindenkit leölsz, vagy lehetetlenül nehéz mert esélyed sincs. Persze lehetett cselezi hogy utolsó pár AP-ból elfutsz, vagy esetleg bemész fedezékbe, de ha nem volt elég jó felszerelésed és skilled akkor ez sokat nem nagyon ért. Attól meg még az izometrikus nézet nem lesz a Fallout hagyatéka, mert akkoriban máshogy nem nagyon lehetett és nem is nagyon akartak 3D-s normálisan kinézõ szerepjátékot csinálni - ennyi erõvel úgyanúgy lehetne a Planescape: Torment vagy a Baldour's Gate hagyatéka is. Az, hogy ilyen apróságokon fennakadnak mint nézet és szabályrendszer nem fanboyság hanem sznobizmus - mert a Falloutot a környezet, a sztori, a komplex küldetések és a rá jellemzõ fekete humor tette azzá ami, és ilyet lehet csinálni nem izometrikus nézetben is, amire habár nem túl sok, de volt pár példa ezelõtt.

Shiwo
hát...szerintem a Fallout azért lett olyan sikeres, mert kiba jó hangulatu rpg, melyben nagyon sokmindent meglehet tenni, és 1 küldinek többfajta megoldása is lehet..amúgy a körökre osztott harcnak sok elõnye van...és hátránya... például mikor 15 patkány volt a pályán, és 1esével elfilózott, hogy melyik mit csináljon...vagy asszem az 1ben lehetett harcot kirobbantani valamely városban...nah akkor is elég macera volt, míg mindenki egyesével lépett...akkor már tán a BG-s harcrendszer a legjobb, mikoris bármikor leállíthatod a harcot, vagy akár azt is beállíthatod, hogy minden új kör elején auto-n megálljon..de ha bethesdáék csodát csinálnak, és kitalálnak valami új, forradalmi, frankó rendszert, akkor se feltétlen haragszom meg..bár erre nincs sok esély 😊

Sadun Tryst
jóvan, forgasd ki a szavaim.
akkor úgy mondom h te is értsed.

a fallout nem azért lett olyan sikeres mert real time volt, hanem mert körökre osztott harcrendszere, akció pontos cselekvése, remekbeszabott világa és története volt. és ezen kár lenne változtatni. plusz a fallout hagyatékhoz tartozik az izometrikus nézet és a körökreosztott harcrendszer. a tactics-ban sem merték kivenni a körökre osztott harcrendszert, holott tökéletesen érezhetõ volt h a játékot leginkább real time harcrendszerre fejlesztették...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

rotator
Tudom, szentségtörés, de szívesen látnék egy Morrowind/Gothic típusú rpg-t Fallout világban...

Ron Ragm
Akkor az Arcanum is Fallout?
A Fallout nem a rendszer miatt Fallout, hanem a világ és az atmoszféra miatt.

Sadun Tryst
jah meg az utolós kép alapján ami a honalpon kint van, a háttérben a wasingtoni obelisk látható. ergo már tudjuk h merre játszódik az új rész 😊

Sadun Tryst
az addig oké h 3D-s az egész, de nem mind1 h milyen szemszögbõl nézed az egészet...
és a rendszer meg legyen klasszikus, mert azért fallout a fallout mert körökre osztott harcrendszere van és mert izometrikus a nézet (ami nem egyenlõ a 2D-vel)

Ron Ragm
És igen, tudom hogy nem egyenlõ az Interplay-al, de attól még õk voltak a kulcsemberek.

Ron Ragm
Felejtsétek el hogy 2d-s lesz meg klasszikus rendszerû, még a Troika is áttért a 3D-re, pedig a Fallout az õ gyermekük.

Fejes021
Az lenne a nagy "poén" ha az eddigi képeket összevágják egy videóba és aláteszik a zenét az oldalról. HeHe.<#idiota>

De ne legyen igazam.

http://www.panoramio.com/user/518310

Sadun Tryst
ha csak 1 nagyon látványos és hangulatos cg video lesz, én azzal is kiegyezem egy idõre. 😊
bár tényleg jó lenne pár ingame kép vagy kis videorészlet.
persze még az is kérdés h a régi játékmenet megmaradt e. mert ha oblivion szerû lett, akkor tuti h ingame video lesz, ha pedig maradt a régi (aggya' meg az isten), akkor meg tuti csak cg xD

Shiwo
húzhatták volna az agyunkat azzal, hogy az utolsó napokban naponta új képet tesznek ki..

Hát bazz, ha nem lesz benne egy csöpp ingame, én megõrülök. 😊

Sadun Tryst
vagy extra, atw, uw, fw, tök mind1 csak valamilyen tárhelyre 😊

másnem youtubera de szerintem felrakom /storage/-ba is

Alwares
Meglesz<#vigyor2> Legalábbis GSO-ra megpróbáljuk majd olyan hamar kitenni amennyire csak lehet...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Esrohnoil
Lehet találgatni h. mi lesz benne. 😊
Már csak 2 nap!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Shiwo
az egészben az lesz a legszarabb, hogy elvileg kedden, mikor kijön, úgy lelesz terhelve a szerencsétlen oldal, mint az állat, és szívni fogunk, hogy mikor jön már végre le...szvsz ha valaki majd letudja róla szedni a videót, az valahova töltse már fel és ossza meg a többiekkel..

könny csordult ki a szemembõl ;_;

Sadun Tryst
szerintem tuti lesz. (legalábbis nagyon bízom benne)
beth nem a cg videoiról híres.
bár arra is lehet számítani h a fallout hagyomány miatt lesz valami fasza cg video.
remélem a 2 keveréke lesz ^^

rotator
Gondolom, ingame cucc nem nagyon lesz még benne...

Esrohnoil
Már csak 3 nap.
Remélem vmi érdekfeszítõ és jól kidolgozott, hangulatos videót fogunk látni, ami méltó az elõzõ részekhez.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Királyságos!