Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ha itthon reggel 6 van, ott épp éjfél. Szal mikor 8-kor beesek a gép elé akkor már lesz teaser. A honlapon meg a Youtube-on is tutira. Meg mindenhol😊
most van itt 10:36 PM
tehát 8:24 még azaz reggel 7 ;_;
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A körökre osztás alatt én azt értem, hogy az adott cselekvési idõ alatt semelyik más egység nem cselekszik.
Az NWN-nél pedig a nézetre gondoltam, nem a harcrendszerére.
A felszereléseket általában megkapod és hidd el, van esély rá, hogy gyenge lõfegyverképzettséggel is végigvidd. Elvileg valamilyen harcmódot választani ill. fejleszteni fogsz a játék során.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Az meg hogy magas szinten is vannak veszélyes ellenfelek még mindíg nem cáfolja azt amit mondtam - ha nincs meg a kellõ felszerelésed és skilled fölösleges mennyit taktikázól, úgysem érsz vele semmit. Persze jó rendszer, egyedi és megadta a startégia illúzióját de azért nem tökéletes. Annak meg hogy rengeteg küldetést meg lehet többféleképpen oldani mi köze van a harcrendszerhez? A Tacticsot meg ne keverjük ide khtx, az nem RPG.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ja és a trailerröl jut eszembe holnap kerül fel a hivatalos oldalra a várva várt Fallout3 trailere 😊
Én is lemaradtam igy róla 😞(
Szóval ha akartam valamit akkor fejlesztenem kellett mindent. Ehh.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Tacticsban is van körökre osztás valóban. Az elején ajánlatos is, mert bármilyen lassú, de könnyebben túlélnek az embereid. Aztán meg már felesleges a nagy ellenfélszám miatt, mert akkor évekig tartana egy-egy pálya. De a Tacticsnál felesleges a körökre osztásról beszélni.
rotator:
Ez is igaz, de az még jobb mikor tudod, hogy erõs vagy, de nem sebezhetetlen és figyelned kell.
Ráadásul ezek nem avatárok vagy irtóztató hõsök, hanem egyszerû emberek.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
hát ehhez képest 30. szinten már nem nagyon volt olyan, amit megérzett a karim..meg ha nem "isten-kari" ,akkor ne is keljen megmenteni a világot..max csak 1 kis részét..
"Ha nincs körökre osztottság akkor kapsz egy olyan játékot mint a Tactics. Köszi, de nem."
Tacticsban is lehetett körökre osztva harcolni..
Az Arcanum harcrendszere valóban nem volt teljesen tökéletes, de hogy a Fallouté.. Hinnye.
Az erõssége az volt, hogy rengeteg küldetést lehetett többféleképpen megoldani, de ettõl függetlenül egy akció rpg volt (Melyik rpg nem akció? Még a Planescape is az).
Azt meg ne várd már el légyszi egy játéktól se, fõleg egy poszt-apokaliptikustól, hogy te legyél az istenkarakter és mindekit simán legyakhass.
Pont ez benne a legjobb, hogy gondolkodni kell, hogyan és mint harcolj. Erre tökéletes a körökre osztottság. Ha nincs körökre osztottság akkor kapsz egy olyan játékot mint a Tactics. Köszi, de nem.
Egy NWN szerû kamerakezeléssel kiegyezek, de real-time harccal nem.
És most nem sznob voltam.
akkor úgy mondom h te is értsed.
a fallout nem azért lett olyan sikeres mert real time volt, hanem mert körökre osztott harcrendszere, akció pontos cselekvése, remekbeszabott világa és története volt. és ezen kár lenne változtatni. plusz a fallout hagyatékhoz tartozik az izometrikus nézet és a körökreosztott harcrendszer. a tactics-ban sem merték kivenni a körökre osztott harcrendszert, holott tökéletesen érezhetõ volt h a játékot leginkább real time harcrendszerre fejlesztették...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A Fallout nem a rendszer miatt Fallout, hanem a világ és az atmoszféra miatt.
és a rendszer meg legyen klasszikus, mert azért fallout a fallout mert körökre osztott harcrendszere van és mert izometrikus a nézet (ami nem egyenlõ a 2D-vel)
De ne legyen igazam.
http://www.panoramio.com/user/518310
bár tényleg jó lenne pár ingame kép vagy kis videorészlet.
persze még az is kérdés h a régi játékmenet megmaradt e. mert ha oblivion szerû lett, akkor tuti h ingame video lesz, ha pedig maradt a régi (aggya' meg az isten), akkor meg tuti csak cg xD
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Már csak 2 nap!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
beth nem a cg videoiról híres.
bár arra is lehet számítani h a fallout hagyomány miatt lesz valami fasza cg video.
remélem a 2 keveréke lesz ^^
Remélem vmi érdekfeszítõ és jól kidolgozott, hangulatos videót fogunk látni, ami méltó az elõzõ részekhez.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.