Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
újabb kép a hivatalos siteon..

és már csak 1 hét 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kispancsi
Javítottam a linket: http://www.mouse.hu/fallout/
- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Üdv mindenkinek!

Nem jártam még ebben a fórumban, de egy másikban - Titan Quest - már ismernek elég sokan. Ott létrehoztam egy fan lapot, minden fanatikus nagy örömére. Több mint 2000 regisztrált tag és majdnem 70 000 egyedi látogató járt az oldalon indulás óta. Itt is ugyanezt szeretném megvalósítani, remélem tudtok segíteni az indulásban, és megnyeri az oldal a tetszéseteket.

Címem:
http://www.mouse.hu/fallout/

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

bigfoot
ház Fallout 1-2ben lévõ zenék nekem is jobban bejöttek,de ez sem rossz

Zsolo007
Szerintem semmire sem hasonlít, csak a sok falloutos akarja, hogy hasonlítson valamire.

Idézek hiv. fórumról:

So as a breath of fresh air in this over-anal-yzing thread I'll give you the result of a little experiment I just made. I sent the picture to a friend who knows nothing about Fallout and asked her what her impressions were. Pretty funny. Here's a rough translation :

It's total chaos. It looks like some sort of car dump, in a place that was not meant to be one. And those smiling dudes in military outfits. Are they the ones who broke everything down ?

Shiwo
jah, láttam azokat a képeket...sztem a mad maxesre marhára nem hasonlít.. az F1 poszteresre még csak-csak...de sztem semmivel se jobban hasonlít arra, mint egy power armorra..

Randal
Van egy link ami a MAd Max 3-ból ismert egyik faszira mutat. Arra amelyiknek a kis ember ül a nyakában. Egyesek szerint pont úgy néz ki, csak még hozzápakoltak ezt azt. Vagy hasonlít az egyik FO1-es poszteren látottra.

Shiwo
hát nem tom, hogy te mit találtál, de én csak azt, hogy sok oldalon keresztül taglalják, hogy most szuper mutkó-e vagy power armor..

Zsolo007
Igen valószínûleg Jeremy Soule. Kihagytad a Dungeon Siege-t. Annak is nagyon imádtam a zenéit. Viszont akkor is úgy érzem, hogy falloutba nem való.

_Atti_
ez jeremy soule? szerintem õ mert rögtön beugranak a prey zenék(õ irta még továbbá a guild wars,oblivion,morrowind,warhammer:dawn of war zenéit is) meg ugy rávall az egész stilusa, amugy szerintem jó bár nekem a morrowind zenei összeállitása jobban bejött mint az oblivioné és ott is ezt lehetett észrevenni hogy sokkal epikusabb lett..az epikus zenékkel az a baj hogy frankók egy darabig de hosszutávon könyebben meg lehet utálni.. de ellenpélda a deus ex vagy a heroesok epikus fõmenüzenéjére sose untam rá

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Zsolo007
Érdekes, a zenére hiv. fórumon mindenki azt mondja (és én egyetértek velük), hogy túl "epic", nem falloutos..

Randal
Nézzetek el az NMA oldalára és ott nézzétek végig a kép fórumát. Ott van benne, hogy mi a nagy bizbasz. Meg a többi cucc is.

Sadun Tryst
:/
kár. én remélem h lehet majd lehet választani 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Zsolo007
😄 Semmilyen hivatalos infó sincs... Csak PR volt eddig tudtommal

Sadun Tryst
kérdés:
van arról valami info h lehet majd fajt választani a játék elején?
ghoul, mutáns ill. ember között?

Shiwo

Shiwo
szerintem akár ez
is lehet, oldalnézetbõl, és kissé "feltupírozva" grafikailag..

bigfoot
én a képek alapján jah és a zene,bizakodó vagyok😊)

Zsolo007
Én most töltöttem el fél órát böngészve a hivatalos fórumot....

Az tuti, hogy nem power armor, alapvetõen abban megegyeztek, hogy valamiféle metal armor. A fõbb vélemények: super-mutáns, de valami új fajta, robot, egy üres páncél.

Ez a modern fegyveres dolog felmerült ott is...

Képbõl ítélve "valódi" fegyverek lesznek a játékban, mi lehet az az izé a négy faszi elõtt?
Robot? power armor? <#fejvakaras>

Esrohnoil
Jee... Paradise Falls. 😊
Találó elnevezés egy szeméttelepnek. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sadun Tryst
új kép van a honlapon 😊

bigfoot
oks köszi

Sadun Tryst
Black Isle

teljesen új projectet kezdett a bethesda.

bigfoot
tényleg a black isle csõdbe ment és ennyi?a benne dolgozó fejlesztõk hova vándoroltak??
és a van burren project et vették át a bethesdanal vagy teljesene újat csinálnak?

Shiwo
a hajó arányaival semmi gond, csak alatta a kiszáradt meder nem elég mély..ha lejebb lenne egy fél centivel, akkor jó is lenne..

Sadun Tryst
egy 10 emeletes kb 22m... ez a hajó majdnem 2x akkora

Zsolo007
ennek ha jól emlékszem 40 méteres a magassága...

Sadun Tryst
de nem a szárazföldön 😊

amúgy szerintem a hajó simán van ekkora a házakhoz képest. mert nézzétek meg a hidat ami ott van elõtte nem sokkal. az jó arány. egy olyan anyahajó ami 70-90 repülõt tud tárolni azért nem kicsi...

mér a második részben a hajó nem a város mellett volt?...

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Randal
LOL, ekkora hülyét mint te vagy.

lol ennyi hülyét, ti azon vitatkoztok bazzeg hogy mi a fa** az a hajó a képen? jóhogynem arról vitáztok hogy a power armor milyen anyagból van bazzeg...😊

hallod haxoror: sztem ne játsz majd vele ha kijön mert a világnézeted összefogja rombolni a játék 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Randal
Másrészrõl pedig állomásozhat ott, ahogy a fórumokon olvastam. Ráadásul ez a hely ami a képen van, elég közel van a Bethesda székházához, így elég jó rálátásuk lehet a dologra.
Másrészrõl viszont ezek a képek bemutathatják a játébkan elõforduló helyszíneket.

Egy olyan cunami ami annyit vizet megmozgat hogy egy ekkora hajót besodorjon a szárazföldre az az épületeket is laposra gyalulná és a hajót is összetörné.

SuperCharger
Egy hidrogén bomba nem sodorhatta oda a vízzel együtt?

Zsolo007
Ahogy azt is írták mások, hogy nem is igazán lehet meg, mivel részleteket nem látunk, az egész ilyen elmosott távoli kép.

Randal
Ja, errõl is volt már tárgyalás. Hogy miért nem dõlt oldalra, miért van ott, miért ekkora a hajó stb. stb.
A hajó egyébként valóban marha nagy az épületekhez képest. Egyébként ha jól láttam, mintha jobb oldalról meg lenne támasztva és azért nem dõl el.
MEg emlegették, hogy ezekben a képekben nincs meg az a '50-es években elképzelt jövõt árasztó hangulat mint a FO1-2-ben.
Hisz azokban legalább a képekben voltak hatalmas szobrok az épületeknél plusz a hasonló dolgok.

Shiwo
azt én is néztem, hogy érdekes a helye..mert ha megnézitek, hogy kb. mennyire "süllyed" normál esetben bele a vízbe, akkor mikor behajózott, a vízállásnak magasabban kellett lennie, mint a móló és a legtöbb ház bejárata..

szal max akkkor hihetõ a dolog, ha baromi nagy árvíz volt mielött jött a szárazság és ottragadt a teknõ..

Randal
Ezt tudom. Én arra értettem, hogy a játékban is alóban ez a hajó lesz-e, vagy csak ez alapján csináltak egy hajót.
Ahogy elnézem 3-4 naponta dobnak ki egy-egy új képet. Jó lenne ha egyszer nagyobba is megnézhetnénk.

Zsolo007
Létezõ, a hivatalos fórumon lévõk szerint az egy CV-59 Forrestal osztályú hordozó. wikipediás leírás (angolul)

Randal
Természetesen ha ez egy létezõ hajó lesz és nem egy kitalált😄

Randal
Ezt az NMA fórumán is kitárgyalták. ráadásul van egy srác aki belinkelt egy montázsolt képet az eredeti hajóról és az artworkrõl. A poén az, hogy a Bethesdás srác aki festette a képet, rossz helyre rakta a tornyot😄

Zsolo007
Ha elbaktatsz a hivatalos fórumra, ott van magyarázat. Többen is azt mondták, hogy az a Washington Naval Yard. Ha megnézed guglin ott jelenleg is van vagy 3 hordozó...

Szóval simán ottlehetett egy amikor a bombák jöttek. Vagy esetleg utána hajózott be. Ami többek szerint el van baszva az a hajó mérete. Olyan nagy, hogy nem lehetséges, hogy behajózott oda...

Ez az új kép nekem nem jön be annyira, mégis hogyan kerülhet egy hordozó a város közepébe? <#fejvakaras>

Sadun Tryst
bloodlines-re érdemes idõt szánni, jó játék. eltekintve a millió bugtól és attól, h hl2 motor muzsikál alatta, mégis csúnya... de a történet, a kidolgozottság, stb az nagyon ott van 😊
stalker meg számomra felejtõs. a hangulat, a helyszínek és a harcok jók, de a küldetések milyensége az kritikán aluli. (vidd ide, öld meg, ez kell nekem, kapcsold ki - és ezek is a végletekig leegyszerûsítve)

az új képrõl meg annyit, h odab*sz 😊

Zsolo007
Elfogyott a rephordozó alól a víz 😊

Myrddraal
Van kinnt egy újabb kép a hivatalos honlapon! Sztem nagyon hangulatos, fõleg azzal a hajóval😊

Randal
Bloodlinest nem játszottam. Már az eleje se volt számomra igazi, de lehet adok neki esélyt.
STALKER-hez meg nem elég a gépem szal az felejtõs.
Elhiszem én hogy lehet jó FP kinézetû gammát készíteni (végülis az összes Elder Scrolls az), függetlenül a világtól. De azé a Falloutot én még nem akarom úgy elképzelni.

Ron Ragm
Kotor harcrendszerében azt nem szerettem igazán hogy szinte semmi beleszólásom nem volt a harcba. Odamentek egymáshoz, kardoztak, néha benyomtam hogy heal vagy hogy gyorsít, ha szerencsém volt pont belefért a következõ körben, és egy taktikával végigsöpörtem mindenkit.
Aki meg undorodik az FP nézetból az játsza végig a STALKER-t, majd a Vampire-Bloodlinest és képzelje el valahogy a kettõt összegyúrva.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

A Stalker végigtolása után, én el tudnék képzelni egy FPS jellegû Falloutot is... pedig eddig eretnekségnek tartottam, és megégettem volna aki ilyesmit mond.