Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kép
"Fallout 3 with have Oblivion style 'conversations"
You will not be able to kill Children.
There are no collectible rocks, just bobble heads.
It is no longer a Isometric, its a FPS.
Ect, Ect, Ect.
We're screwed."
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
az elsõben viszont tényleg már a hubban megvolt...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Klamathban megszereztem magamnak az elektromos ösztökét és végigzuztam vele a játékot 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Igaz a rengeteg felismerhetõség dacára még mindig jobban elfogadtam az ismert fegyvereket is mint az FT-ben.
Továbbmegyek - small és big gunból összesen 3 nem létezõ fegyver van a játékban: a két gauss és a needler (meg talán a 14mm).
A Fallout Tacticsban felsorakoztatott fegyverarzenáltól meg egyenesen rosszul lettem. Volt benne rengeteg, de nem volt sok használható belõle.
FN FAL (mely a kedvenc puskám, nagyon fájt is a szivem hogy használhatatlan volt gyengesége és lõszer hiánya miatt), Thompson, M60, .44 Magnum revolver, Mauser, M3A1 ezek valódi fegyverek amelyek az idõbe is beleférnek.
Igaz, csak ezek voltak név szerint megemlítve, a többi csak úgy ki lettek "találva" (10mm Pistol, 10mm SMG, Assault Rifle, Hunting Rifle, Combat Shotgun, Sniper Rifle).
Szóval NMA szindróma, ROSSZ ÉRV
Ugyanez igaz a robotokra is.
A mutánsokkal mi a gond? Az 1ben kinyírtuk a mestert, elpusztítottuk a vatsot, simán belefér, hogy a túlélõk elmenekültek (ez is van a tactics introban...)
Fõleg ha lesz olyan erõs hangulata mint a Gothic 1-nek😊
meg ki tudja...ha õk lettek az elszökött mosómacikból, akkor nem csoda, hogy szõrös..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mind1 a gém nagyon pixeles, és introkban nem szerepelnek, igy nekem8, hogy szörös-nem szörös...
És a 2ben a felbérelhetö halálkarom fehér(tessék szürke) volt.
nem pont nyugati partnál, Chicago és a Cheyenne hegység közt, ami pont Középtájt van 😄
De mieza halálkarmok nem szörösek? Hát a 2ben mi volt? ott is szörösek voltak. sok barna meg fehér halálkarom. Az én szememben világéletükben szörösek voltak...
Robotbol meg csak 3 féle robot volt az alap Falloutokban, mig a Tacticsban vagy 9 fajta, nagyon sok.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Tessék rpg elem: ha nem tetszik, szakithatsz a BoS-sal, csak nem feltétlenül éled tul 😄DD
Nekem nincs gondom a beleéléssrl, a történet önmagában konzisztens, az engem nem zavar, hogy néhol ütközik az 1-el és 2-vel...
ezt gondolom viccnek szánták. ez itt ugye irónia? ugye?
#1 Igazi Fallout Szellemi Örökös Játék
Wasteland. A Fallout univerzum nagyrészt a Wasteland nukleáris háború pusztította világából született. Jelenleg a Wasteland jogokat a dizájner és fejlesztõ SzuperPápa, Brian Fargo birtokolja. Talán még emlékeztek a rövid bejelentkezõ szövegre némely játék elején: Brian Fargo presents. Fargo bácsi jelenleg az InXile cég fejese. A cégnév számûzetést jelent, miután az Interplaynél lezajlott a nagy kiáramlás, amely fura módon hasonlítható a Vaultot elhagyó korai népcsoportok történetéhez
- Azt hiszem, nemsokára látni fogjuk a Fallout 1 és 2 szellemi örökösét, attól a fickótól, aki a Wastelandet eredetileg készítette. Többet nem mondhatok, így csak maradjunk ennyiben..
Tehát nem a Bethesda által már alapból konzolra is kovácsolt, FPS élvezetté alakított projektre gondolt, amelyben a megszokott Fallout-kezelõfelületet profi bûvész módjára eltüntették, mélyen hallgatnak az eltérõ fícsõrökrõl vagy a régiek égbekiáltó hiányáról és még ki tudja, a teljes BethSoft játék kiadásáig, miféle atrocitásokat szándékoznak elkövetni hõn szeretett kultuszjátékunkon. Neem-nem! Garnett egy teljesen új játékra gondolt, amely gyökeresen átalakítja majd a mostani Fallout-fióka projektek által kikényszerített modern tévképzeteket.
Az InXile már elsõ játékával - The Bards Tale - bebizonyította, hogy képes hozni a mesterprofi harci hangulatot, érdekes történetet és röhögõgörcsökre ingerlõen szenzációs hangszínészi teljesítményt. Brian Fargo bácsi és csapata több, mint készen áll egy hiperdurva, csúcsminõségû alkotás elkészítésére.
Aki véletlenül az InXile oldalra téved mostanság, az egyelõre csak a Line Rider NextGen akció-kaland projekt honlapjára látogathat el, illetve csekkolhatja a már elérhetõ The Bards Tale soundtracket. A Brian Fargo Ranger Központ klánja valószínûleg kitûnõ pénzgyûjtési módnak látja a minden korosztály számára szórakoztató Line Ridert, evvel a húzással - úgy látszik - finanszírozni tudják a hétpecsétes titkok, plusz dupla zsilipek mögött zajló Wasteland munkálatokat.
#2 Wasteland 2: Brian Fargo válaszol
A napokban felröppent hír - belsõs sajtó berkekbõl véletlenül elejtett komment - hatására Brian Fargo dizájner pápa lenyomta az adás billentyût Ranger rádiókészülékén és röviden ennyit válaszolt:
- Valóban azon dolgozom, hogy visszahozzam azt a játékot, amely elindította annak idején a Fallout sorozatot. Várjatok figyelmesen....
A második rész dárkosabb lesz, mint az elsõ. Ízig-vérig a régi stílusú szerepjáték, mely a skill-rendszert használja. Dizájnja szabad kalandozást támogat egy sajátos világban, hol a jó és gonosz átfedi egymást: a tiszta fekete-fehér szürke árnyalatokba olvad.
Brian Fargo (c) 2003. június 13.
Közben egyre testesebb forgószelek és fura kérdõjel-örvények kavarognak a napról napra tisztuló Bethesda-Fallout 3 kép körül. Kinek is készítik vajon azt a játékot a fejlesztõk? Rajongóknak vagy csak úgy maguknak?
forrás: hardwired.hu
A halál csupán a kezdet...
a tactics amúgy szerintem is jó játék. sajnos sok szempontból szembe megy a fallout canon-nal, ami nem jó, mert nehéz úgy beleélned magad egy játékba, ha az nem konzisztens. ettõl még nem rossz játék, csak épp nem egész az, aminek be lett harangozva.
Én szeretem nagyon a tacticsot, ha olyan szintû harcrendszer lett volna az 1-ben és 2-ben akkor azok sokkal jobbak lettek volna.
Tény, hogy vannak benne történeti hibák, dolgok ütköznek az eredetivel, de kit izgat ha egy tök jó taktika játékot kap az ember? (Nevetséges, hogy egyesek azon akadtak ki, hogy a deathclaw-k szõrösek..)
Nem mondtam, hogy nem veszem meg, cak azt hogy elõször kipróbálom 😊
Én is ismerem az ES sorozatot, csak az utolso tagjához nem votl még szerencsém (gépigény rulz).
De inkább tolják el, és csinálják meg ez egy év alatt rendesen, olyanra a játékot, amilyennek igérték, ne ilyen gányolásra, mint az imént leirtak.
Miazhogy töltögetünk??? Ez már csak azért is megérdemli az eredetit a polcon, mert folláut!!4 (najo, inkább majd csak ha beválik 😄)
Mindezek tisztázása után a lényegre térek: Én még emlékszem az Oblivion elõtti idõkre (játszottam, és kedveltem a Morrowindet), emlékszem rá hogy vártam (mint a messiást). Beszoptam rendesen a PR szemetet. És most olvasva a GI cikket, látva a képeket, megnézve az exc. interjút azt kell mondjam deja vu érzésem van. Nem akarom én eltemetni a játékot, de visszatekintve arra, hogy Bethesdáék miket csináltak, nem látok túl sok reményt. Ettõl függetlenül figyelem a híreket, és próbálok pozitív maradni, és természetesen mikor kijön le fogom tölteni és aszerint születik meg a végeleges döntés a megvételrõl...
De még nincs kész a játék, nemde?
Az igazság az, ha most lenne kész annak sokkal jobban örülnék, mint annak, hogy 2008 õszére lesz kész. Nem azért, mert nem bírom kívárni, hanem azért, mert attól félek, hogy ennél csak kevesebb (Oblivion fíing again) lesz... <#szomoru1>#szomoru1>