Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Hááát...ez ízlés dolga...nekem Morrowind bejött nagyon, bár sosem játszottam "végig"...ha lehet ilyet mondani...
Oblivionból nekem hiányzott valami...szerintem kevésbé volt tartalmas, mint a Morrowind...ennek ellenére egészen sokáig elvoltam vele.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ron Ragm
Legjobb példa erre a kukucs-taktika (kilépek a fedezék mgöül, lüvük, vissza)- az ellenfél ez alatt meg kénytelen közel jönni, ami neki körhátrány.

A zviszont tény, hogy mind a Morrowind, mind az Oblivion önmagában nem túl jó, inkább csak az a "tûrhetõ" játékok közõ tartozik - viszont a moddolhatósága miatt egész jó dolgot lehet belõle kihozni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Pretorian
Má' mér az izometrikus nézet lenne a Fallout-hangulat kvintesszenciája?
A hangulat milyensége nem attól függ, hogy hol van a kamera...
Egyébként meg...lehet, hogy sokan élvezték a körökre osztott harcot a Falloutban, és biztosan tök raj dolog volt a kimerevített képernyõn pepecselni, megtervezni, végrehajtani egy-egy akciót, de én pl. (és még jó sokan rajtam kívül) sosem tartottam elég kiforrottnak ezt a rendszert, elsõsorban azért, mert nem realisztikus, de tökre nem. Az, hogy kimerevítem a képernyõt, majd X idõ alatt kényelmesen kiokoskodom, hogy melyik lehet a legoptimálisabb akció az adott helyzetben, elveszi a reális taktikai mélységét a játéknak, és tisztességtelen elõnyhöz juttatja a játékost...próbáljátok adoptálni ezt a rendszert egy valós, való életbeli szituációra...
Jahh, és még mielõtt valaki véresen habzó szájjal nekem ugrana, hogy "wöwöwöwöwö, körökre osztott harc nélkül nem rpg az rpg", az
szerintem tisztázza le, hogy mit is jelent az, hogy "RPG".
"Az Oblivion egy kazsuál akciójáték, nem rpg, pfúúúj, blááááá." - Szintén ugyanezt javaslom.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Bucser
HA azt írtad volna be akkor így mûködne

csak gondolom csesztél végigolvasni.. nema youtube oldalra szóló linket kell beírni, hanem az embed src sor mögött lévõ URL-t.

Sokpont...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azt írtam be három pont

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Bucser
csak kattints a makrók gombra és megtudod... épeszûen le van írva...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Robez84
Facca a videod még rakhatnál fel ilyeneket. Biosock, Fallout feeling!!!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

bázz hogy rakok ebbe a fosba videót
http://www.youtube.com/watch?v=QW5VfmuM9xI

😊

Kandurex
mondjuk kissé fura, h ennyi idõvel a megjelenés elõtt gyakorlatilag semmi nem adtak a médiának...ebbõl nem lesz október...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Snexi
Október 7.

The Norberto
Az jó😊 már várom sajna a 2 idejébe mg fiatal voltam hozzá mos meg már szertem ha pofásan néz ki😊 szal ezzel teszek 1 próbáát😊😊
Pontos megjelenés??😊
Snexi
Fél év?Kevesebb mint 3 hónap<#vigyor2>

Robez84
Baromira ott van a szeren ez a kis bejátszás...rövid, de hatásos...Csak így tovább. Várjuk az új trailer-eket!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Alwares
Szvsz lesz az E3-on gameplay is, mivel kb fél év és megjelenik a játék, nem árt promózni.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
nincs, ez valami elõzetes - elõzetese, amit a GT könyörgött ki magának (mindattól függetlenül, hogy persze in-game 😊)

Prince23
In-Game videó van már?

Snexi
Robez84
Félek nekem gépet kell ujitanom
7600GT, 2 GB ram,Athlon64 3000+

Alwares
Szvsz menni fog. 9800-ason megy az Oblivion is, aminek Shader 2.0 kell, azt pedig tudja. Szerintem annyit nem változott a motor és nem is kell neki.

Ron Ragm
Interjúban válaszolták hogy megprobálják minimalizálni a muszáj-npcket, de nem mindenhol megoldható, viszont próbálják csökkenteni a számukat.
Construction set pedig szerintem biztos lesz hozzá, hisz csak annyit írtak, hogy nem lesz a játékhoz mellékelve, de az oblivionhoz sem volt, hanem a fejlesztõi oldalról kellett letölteni.

Az Obliviont megbabrálva elment asszem SM1.2-esen is,szerintem ez is elfog,ha nem "gyárilag" akkor megbabrálja valaki,és kész is.😉
Szóval elfog az menni.

Én egyszer egy fullos-golyószórós-ûberpáncélos karakterrel visszamentem a játék elején lévõ falukba/városokba,és halomra öltem mindenkit,aztán szépen kiirtottam azokat a városokat amik nem tetszettek.😞

Sziasztok.

Olyan infót nem tudtok h milyen vid kártya fog neki kelleni minimum?
Mostanában már kezd divat lenni h csak shader 3as kártyákon futnak egyes játékok, remélem ez nem kerül arar a sorsra.
Eddig el voltam a régi 9800pro-mmal, és nem terveztem ujitani mert sokba kerülne.

Robez84
De sztem ez még nem biztos hogy a 3-ban nem lehet megölni mindenkit. Tényleg nagyon fullos volt hogy halomra lõhetted az embereket...bár én személy szerint nem öltem ártatlanokat(kivéve a kereskedõket akinél jó kis cuccok voltak)))) <#zavart2>

SötétBarom
Fallout 2-ben nagyon tetszett, hogy akárkit le lehetett mészárolni.. Külön élmény volt a végjáték után fullos karival visszatérni a Den nevû városkába, ahol velejéig romlott volt mindenki, és szó szerint kiirtani az egész porfészket.. Ki lehetett rámolni a kereskedõket éjjel.. Rengeteg lehetõség volt..

ÁÁáá... Hatalmas, LEGENDÁS cucc volt az..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tugyiti
<ÖRÜL>
wedge31
A casual meg a szar nem szinonim szavak.
Az oblivion például abszolut casual játék mert végtelenül levan benne egyszerüsitve minden de ettöl nem lesz szar söt az egyik legjobb akcio játék amivel játszotam de a fallouttol mást vártam nem tudom ez menyire fanboyoskodás.
Az meg hogy örülsz annak én is örülök örüljünk együtt<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ron Ragm
Amúgy nekem egy erõs fenntartásom van: meg nem ölhetõ npc-k. Oké, nem lehet megcsinálni hogy senki se legyen egy muszáj a fõküldetésben, de miért nem jó a morrowindes rendszer, miszerint ha megölsz valaki olyat akkor kiírja hogy oké, ezt elbasztad?

Alwares
Nem hiszem, hogy neked bármilyen folytatás jó lenne. Ha nem hasonlít eléggé az 1-2-re az a baj, ha túlságosan hasonlít akkor meg, ááá ez csak egy Fallout 2.1, küldetéslemezhúdeszar ez is.
Elvakult fanboy vagy. Kb örülök, hogy nem fog tetszeni a Fallout 3, neked. Ellenben én és még sokan mások nagyon jól fogunk szórakozni.
Attól meg szerintem nem kell félni, hogy a Fallout 3-ból valami casual szar lesz...

Szabi84
daggerfall

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ron Ragm
"A bethesda meg szerintem még egy crpg se csinált életébe"

majd gyere vissza ha komolyan lehet venni.

wedge31
Vazze, te abszolut nem vagy képben szerintem az eddigi infok alapján az a világ amit emlegetsz az se lesz sehol majd kapsz egy obliviont más környezetbe te meg még örülsz is neki hogy kicsinálták a fallout szériát ,hát ebbe nem fogunk egyetérteni.
A bethesda meg szerintem még egy crpg se csinált életébe csak akcio játékokat rpg elemekkel ugyhogy nemhogy örültem hanem elkeseredtem mikor megtudtam hogy ök csinálják a folytatást.

hopsz, össze is foglaltad nagyjából a gondolataimat.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Alwares
Hát akkor én nem is vagyok Fallout fan mert nem a harcrendszerért voltam oda hanem a világáért?
No igen az másik kérdés, hogy mennyire lehetne eladni a játékot körökre osztott harcrendszerrel. Szvsz sehogy... Szerintem tök mindegy ki csinálja, ígyis úgyis ez lett volna a vége. Még lehet örülni, hogy a Bethesda csinálja, õk legalább tudnak RPG-ét készíteni.

wedge31
Te szerintem totál elvagy tévedve a fallout fanoknak nem a grafikai változásokkal van gondja ,mert az idövel haladni kell és a graf jó is lesz ,hanem a játékmenetbeli változásokkal amikel az általad is emlitet feeling fog eltüni.
Pl az izometrikus nézet és a körökre osztott harc mért zavarta a bethesdás arcokat mikor ezek a fallout allappilérei vagy gondolod a blizzard kiadná a diablo 3-mat fps nézetbe és körökre osztott harcrendszerel ? persze hogy nem mert öket érdeklik a játékosok véleményei.

Robez84
Csak már jönne...ugy várom már nem igaz. Addig Biosock-ozok. Az olyan jóóóóféle!!!<#hawaii><#buck><#buck><#buck><#zavart1>

Alwares
A játékmenet változni fog. Én valami olyasmire számítok, hogy a fegyverek alapból viszonylag gyengék lesznek és nagy lesz a hordásuk. Viszont az akció pontok feltöltésével lehet majd kombinálni, fedezékek és a többi. Sokban szerintem nem fog hasonlítani a régire, elvégre a megállításig real-time lesz, inkább egy igen taktikus, nehéz FPS lesz. Már ha jól alakulnak a dolgok. A közelharcra viszont még kíváncsi leszek.

Szabi84
én nem a grafikára gondoltam azzal semmi gond, csak a játékmenet ne változzon

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kandurex
lemaradtam valamirõl? semmi hírt nem láttam, csak 3 új képet 😞

Alwares
nem szükséges. -> nem úgy mint egy dibaloban. Lolmár...

De ezt írtad:

nem lesz körökre osztott, így nem is szükséges. Nem úgy mint mondjuk egy Diablo

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Alwares
Nem azt mondtam.
És egyébként tényleg meglátjuk majd kategória.

Miért? A Diablo körökre osztott...?

Majd meglátjuk, hogy beválik-e az FPS/TPS nézet.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Alwares
Hát akkoriban nem is volt vele gond. De mivel nem lesz körökre osztott, így nem is szükséges. Nem úgy mint mondjuk egy Diablo esetében.

Robez84
a grafika nyilván ne olyan legyen...de jó volt az a nézet

Alwares
Attól mert 2D-és? Izometrikus. Hát nagyon nem. Attól a hangulattól amit áraszt magából, azon a zenék, a hangok, a sztori.
És akár mennyire is fáj a harmadik résztõl kezdve a látvány is hozzá fog tartozni ehhez a képhez... Egy vak álmot hajhászni, hajrá. Pacman for President...

Szabi84
mivel ettõl fallout a fallout

Alwares
Persze mért nem maradt körökre oszott 2D-és játék? Te jó ég! Én imádom a Fallout 1-2-öt de mégis megkérdem, ti normálisak vagytok? :S

Robez84
Már ott elcseszték hogy akcióRpg!
A Régi Fallout-ot soha nem fogja utolérni...nekünk csak a remény maradt!