Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oblivionból nekem hiányzott valami...szerintem kevésbé volt tartalmas, mint a Morrowind...ennek ellenére egészen sokáig elvoltam vele.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A zviszont tény, hogy mind a Morrowind, mind az Oblivion önmagában nem túl jó, inkább csak az a "tûrhetõ" játékok közõ tartozik - viszont a moddolhatósága miatt egész jó dolgot lehet belõle kihozni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A hangulat milyensége nem attól függ, hogy hol van a kamera...
Egyébként meg...lehet, hogy sokan élvezték a körökre osztott harcot a Falloutban, és biztosan tök raj dolog volt a kimerevített képernyõn pepecselni, megtervezni, végrehajtani egy-egy akciót, de én pl. (és még jó sokan rajtam kívül) sosem tartottam elég kiforrottnak ezt a rendszert, elsõsorban azért, mert nem realisztikus, de tökre nem. Az, hogy kimerevítem a képernyõt, majd X idõ alatt kényelmesen kiokoskodom, hogy melyik lehet a legoptimálisabb akció az adott helyzetben, elveszi a reális taktikai mélységét a játéknak, és tisztességtelen elõnyhöz juttatja a játékost...próbáljátok adoptálni ezt a rendszert egy valós, való életbeli szituációra...
Jahh, és még mielõtt valaki véresen habzó szájjal nekem ugrana, hogy "wöwöwöwöwö, körökre osztott harc nélkül nem rpg az rpg", az
szerintem tisztázza le, hogy mit is jelent az, hogy "RPG".
"Az Oblivion egy kazsuál akciójáték, nem rpg, pfúúúj, blááááá." - Szintén ugyanezt javaslom.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
csak gondolom csesztél végigolvasni.. nema youtube oldalra szóló linket kell beírni, hanem az embed src sor mögött lévõ URL-t.
Sokpont...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://www.lohere.net - a MagyarChan
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
http://www.youtube.com/watch?v=QW5VfmuM9xI
😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pontos megjelenés??😊
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
7600GT, 2 GB ram,Athlon64 3000+
Construction set pedig szerintem biztos lesz hozzá, hisz csak annyit írtak, hogy nem lesz a játékhoz mellékelve, de az oblivionhoz sem volt, hanem a fejlesztõi oldalról kellett letölteni.
Szóval elfog az menni.
Olyan infót nem tudtok h milyen vid kártya fog neki kelleni minimum?
Mostanában már kezd divat lenni h csak shader 3as kártyákon futnak egyes játékok, remélem ez nem kerül arar a sorsra.
Eddig el voltam a régi 9800pro-mmal, és nem terveztem ujitani mert sokba kerülne.
ÁÁáá... Hatalmas, LEGENDÁS cucc volt az..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az oblivion például abszolut casual játék mert végtelenül levan benne egyszerüsitve minden de ettöl nem lesz szar söt az egyik legjobb akcio játék amivel játszotam de a fallouttol mást vártam nem tudom ez menyire fanboyoskodás.
Az meg hogy örülsz annak én is örülök örüljünk együtt<#idiota>#idiota>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Elvakult fanboy vagy. Kb örülök, hogy nem fog tetszeni a Fallout 3, neked. Ellenben én és még sokan mások nagyon jól fogunk szórakozni.
Attól meg szerintem nem kell félni, hogy a Fallout 3-ból valami casual szar lesz...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
majd gyere vissza ha komolyan lehet venni.
A bethesda meg szerintem még egy crpg se csinált életébe csak akcio játékokat rpg elemekkel ugyhogy nemhogy örültem hanem elkeseredtem mikor megtudtam hogy ök csinálják a folytatást.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
No igen az másik kérdés, hogy mennyire lehetne eladni a játékot körökre osztott harcrendszerrel. Szvsz sehogy... Szerintem tök mindegy ki csinálja, ígyis úgyis ez lett volna a vége. Még lehet örülni, hogy a Bethesda csinálja, õk legalább tudnak RPG-ét készíteni.
Pl az izometrikus nézet és a körökre osztott harc mért zavarta a bethesdás arcokat mikor ezek a fallout allappilérei vagy gondolod a blizzard kiadná a diablo 3-mat fps nézetbe és körökre osztott harcrendszerel ? persze hogy nem mert öket érdeklik a játékosok véleményei.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nem lesz körökre osztott, így nem is szükséges. Nem úgy mint mondjuk egy Diablo
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
És egyébként tényleg meglátjuk majd kategória.
Majd meglátjuk, hogy beválik-e az FPS/TPS nézet.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
És akár mennyire is fáj a harmadik résztõl kezdve a látvány is hozzá fog tartozni ehhez a képhez... Egy vak álmot hajhászni, hajrá. Pacman for President...