Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robez84
háááát...más mint a Fallout-ok!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
Apáááááám ez nagyon NAGY!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Mivel az elsõ 2 részhez képest teljesen 2 dolog változott: a harcrendszer,és a nézet. Ebben a videóban meg mindkettõ tisztán látszik.

Ron Ragm
Heh, vicces hogy mindenki a harcról készült videó alapján szûri le milyen lesz a teljes játék.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Bucser
Szerintem meg ki se próbáld. Nem ér annyit. Még a végén végigjátszod úgy, hogy egy petákot sem fizettél érte.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Davidus
ahogy érzed

V9ykn8_TZL0

Ez nem fallout már,ez egy semmi... Nagyon nem tetszett amit láttam,legjobb esetben is letöltöm,és PC-n kipróbálom...

nabazmeg olyan gecyjó hangulatosan néz ki és ki lett találva hogy az elején : KELL aztán rájöttem hogy ez egy kibaszott fps lett autocélzással BAWWWWWWWWWW

http://www.lohere.net - a MagyarChan

tugyiti
Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
100+ órás játékot 3 percben hogy mutatsz be a hamburgerzabálóknak? alap hogy nem az NPC akciózást mutogatják😄
nekem tetszett amit láttam

V9ykn8_TZL0

képt vagy megsem: történt

Kandurex
úristen,..volt szerencsém látni mozgásban a játékot...ez horrorbilisen szar lesz...egy szutyok kis FPS kalapáltak össze..hihetetlen...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Grove4
nemtom,de kurva idegesítõ

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Snexi
Nem lehetne kiszedni a zenét?

grebber
Hardwireden most ovlasom az E3-ról származó infokat hát ott eléggé trének irják le.

Next PC upgrade: 2022

Robez84
mit?

rotator
#1716 plz

Robez84
😄DD ki vot az!
én nem tom kitürülni!

Grove4
ezt a k*urva zenélõ lfszt nem lehetne innen kitörölni,rohadtul idegesít.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

azért a ghoul pultos az odabasz valljátok: be

Kandurex
ez az egész infó áradat alig több a katicabogárnyi fasznál...nem értem miért...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Robez84

Robez84
Uj screenshots. A Párbeszédes rész az igen Oblivionos.

http://xbox360.ign.com/articles/888/888731p1.html
"Fallout 3 is very much Oblivion in a post-apocalyptic world" ;_;

nekem az rpg (szerepjáték) a szabadságot, a belemerülést jelenti. ezt legjobban viszont - számomra - a morrowind/oblivion adja vissza. saját nézet (, hatalmas, folyamatosan bejárható világ, lehetõség jó/rosszfiúnak lenni stb.
én nagyon szerettem a falloutokat (deusexen kívül ezekhez írtam csak végigjátszást, kisregény terjedelemben) és a méltatlanul elfeledett arcanumot, de e felett a nézet felett eljárt az idõ - vagy én lettem türelmetlenebb: az utóbbi években nekiálltam a falloutoknak és az arcanumnak is, de vhogy nem akaródzott x-edszerre is befejezni...
pedig játszottam én annak idején crpgvel eleget baldurs gate speccyn, ssi sorozatok c64en, de azt hiszem, a nagy rpg-s számháború engem hidegen hagy. legyen jó sztori, világ, szabadság, belemerülés, vmi logikus fejlõdésrsz, nekem az már elég...

az oblivion ellenség-szintlépése tényleg idétlen, én sem értem, bethesdáék hogyan hagyhatták benne. gondolom pont azt akarták elérni vele, hogy ha már bármikor bárhova mehetsz, mindig legyen kihívás. ez viszont a valósághûséget, immerziót vágja haza, szerencsére orvosolható modokkal. viszont a fejlõdésrendszert kár bántani, lehet, hogy nem olyan részletes mint egy ad&d, de azt, hogy az fejlõdik amit használsz, nem pótolja semmi. mijazmár, hogy lekaszabolok egy rakás ellenfelet és elosztom a pontokat pl zárnyitogatásra?
szerintem a morrowindes fejlõdésrsz viszont teljesen ok.

remélem a fallout3-hoz is lesz olyan remekül használható szerkesztõ mint a tes játékokhoz, a. amellyel lehet orvosolni az esetleges tervezõi baklövéseket b. új tartalmakat lehet adni a játékhoz. most gyûjtögettem össze azokat az oblivion modokat amelyek érdekelnek (7.7gb 8), és eszméletlen, milyen kincsek vannak...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Shiwo
ha te mondod 😊

én nem játszottam oblival csak morrovval

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szerintem türhetõ volt a második peccs + xp peccs után
oblivionnál több a corrupt save ráta még igy is

Shiwo
hát még patchelve is akadt azért pár bugocska...

internetek, komoly dolog

Ron Ragm
Ott vannak az érvek, az már csak téged minõsít hogy nem veszed õket figyelembe.

a tactics jó lehetett volna de akkor már jagged alliance, fõleg hogy ami nem harci skill azt szinte felesleges fejleszteni benne

én nagyon szívesen nyomnék f1-f2höz hasonló játékot más questekkel mondjuk handhelden

A bugokat a patchek javították, patch nélkül tényleg baromi bugos

Shiwo
esetleg annyit pontosítok, hogy egy játékot az tesz crpg-vé... a valódi rpg-játékélmény visszaadásától még nagyon messze vannak a crpg-k..

Shiwo
nekem egy játékot az tesz rpg-vé, ha a különbözõ feladatokat, küldetéseket többféleképp megoldhatom, akár vérengzve, akár pacifistaként, az npc-kkel különbözõ párbeszédeket folytathatok, s mondataim kihatással vannak az npc-re, karakterem fejlõdik, s a képességei kihatással vannak a világra..

..az hogy fps vagy izometrikus, az tökmindegy..

..a körökre osztott harcnak megvannak az elõnyei és a hátrányai, szerintem eddigi megoldások közül tán a baldur féle pause volt a legjobb, vagy a fallout tactics féle, miszerint lehet váltogatni real time és körökre osztott között, s ki-ki megtalálja a kedvére valót..

maga a Fallout szócska pedig a következõket jelenti a számomra:

posztapokaliptikus világ és barominagy játékszabadság olyan hihetetlenül hangulatos egyvelege, ami máig az egyik legjobb játékká teszi, annak ellenére, hogy grafikailag ma már eléggé csunyácska (mondjuk ha valaki felturbózná egy tactics szintre, az már királyság lenne 😊 és baromisok bugot tartalmaz

most az F1-F2-öt egy kalap alá vettem, a Tactics inkább egy rpg-alapú kommandós játék Fallout világára, de én speciel a Commandos-t is szerettem, így a FT-ot is bírtam

Robez84
Mit tudtok ilyen hülyeségeken vititkozni??? rpg, nem rpg nemtökmindegy.<#hawaii>Strandoljatok mint én...<#vigyor2>

wedge31
Szerintem elbeszélünk egymás mellet te leragadtál az rpg definiciójánál pedig az csak egy meghatározás amibe sokminden belefér.
Nekem az rpg nemcsak azt jelenti eljátszok valakit mint egy szinész hanem hogy bizonyos szabályok között teszem ezt.
Szerintem ez a lényegi különbség a kettönk közti másfajta rpg meghatározásnak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Pretorian
Jahh, a Sims pedig egy mittomén... "életszimulátor", rpg-elemekkel. Így van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Nem, mi? 😄
Elég sokáig játszottam elég sokféle szerepjátékkal...
"A lényeg a kockadobás" - ez már régen rossz, ugyanis ha megnézed egy szótárban a "szerep" és a "játék" címszavakból álló szerepjáték szó meghatározását, nem azt találod majd, hogy a "lényeg a kockadobás"...😄
Az elég durva lenne, ha a szerepjáték lényege a kockadobás lenne. XD
A crpg-ben a gép végzi el helyetted a dobást, csak ezt te nem látod. De ennek igazából jelentõsége nincsen, mert akár te magad végzed el a dobást, akár a gép végzi el helyetted, az eredmény véletlenszerû lesz. 😄
Ennyit a kockadobás lényegérõl.

wedge31
Már másodszor probálsz oltani és én másodszor teszek magasról rád.
Probálj érvelni és tényeket felhozni ha vitatkozni akarsz mint ahogy pretoriánal is kulturáltan megvitatjuk a dolgokat és max nem értünk egyet de nem hülyézük le a másikat csak mert másképp látja a dolgokat.

Ron Ragm
Amúgy a másik oldalról ott van a Neverwinter Nigths - hiába dnd a rendszere az egész nem áll másból (fõleg az egynek az eleje, de nem tudtam sokáig vinni mert egyszerûen meguntam) hogy mész egyenesen elõre és ölsz. Akkor mirõl is beszélünk?

Ron Ragm
"A TES meg a gothic casual akciójátékok ,végtelenül leegyszerüsitett rpg elemekel"
Ha ha, oh wow, ezt te se gondolod komolyan. Csak azért mert nem körökre osztott a harc valamiben már csak "végtelenül leegyszerûsített" rpg elemek lehetnek benne?
Ajánlom hogy mielõtt még jobban bebizonyítod mennyire ostoba vagy nézz meg egy két nagyobb nevet, mint VtM:Bloodlines, Deus Ex, System Shock 2, vagy akár a Boiling Point/Stalker.

wedge31
Ebben a rohadt melegben sikerült megnevetedned ezért külön köszönet.
Az rpg csak egy rövidités nem a lényeg a lényeg a kockadobás és minden ami abbol addodik gyanitom nem játszotál még asztali rpg-ét mert akkor nem mondanál olyan butaságot hogy a morowind harcrendszere egyenértékü a AD&D-ével.
Az általad emlitett játékoknál gözöd nincs pontosan hogy a sebzés és az armor egy adott sebzés után hogy viszonyul egymáshoz ha kocka alapu a harc mindent tökéletesen letudsz vezetni.
Vagy az obliviont gyakorlatilag / ezt probáltam / minimális szintlépésel végigtudod játszani mert az ellenfeleid mutatoi hozád igazodnak probáld meg ezd egy kocka alapu játéknál és még sorolhatnám végtelenségig a különbségeket amit te lehet hogy nem látsz de attol még ott vannak.
" Minden rpg "core" eleme a fejlõdésrendszer, illetve a karakterünk képességeinek, tulajdonságainak, különféle attribútumainak testreszabhatósága " -akkor szerinted a sims is crpg ugye ?
Az hogy egy rpg-böl kiveszik a lényegi elemeket az bizony leegyszürités butitás mert engem avval nem kárpotolnak hogy jobb a fizika meg az animáció.

Davidus
ez nagyon kellett

V9ykn8_TZL0

Pretorian
Mitõl lesz rpg a crpg?
Attól, hogy a kimerevített képernyõn a kis szövegboxban megjelenik a "Succubus does 35 damage" felirat?
A crpg computer role playing game-et jelent, nem körökre osztott harcrendszert, olyan pedig, hogy "a szó klasszikus értelmében vett crpg" nem létezik, a crpg-k túlnyomó részére ma már egyáltalán nem jellemzõ, hogy körökre osztott harcrendszert használnának...az, hogy anno dacuma viszonylag sok, ilyen rendszert használó crpg készült, nem jelenti azt, hogy ezzel definiálták volna a crpg fogalmát...
Végtelenül leegyszerûsített rpg-elemek...nincsenek azok leegyszerûsítve, csak át vannak ültetve a gyakorlatba, animáció, fizika, párbeszédek és egyéb interakciók formájában. Nehogy azt hidd, hogy pl. a D&D bármivel is bonyolultabb annál a rendszernél, amit pl. a Morrowind használ...
Minden rpg "core" eleme a fejlõdésrendszer, illetve a karakterünk képességeinek, tulajdonságainak, különféle attribútumainak testreszabhatósága.
Az, hogy mindezt megtehetjük, illetve a játékbeli interakció magas szabadságfokának kihasználása az, amit rpg-nek hívunk.

ja jó

Shiwo
hát ez van...az old rpg-seknek mindigis jobban befog jönni az old school crpg, mint napjaink action crpg-i..

Shiwo
hát nem nagyon vagy képben az eddig kiadott információ-morzsákkal, ha ezt megkérded..amúgy igen, lesz benne

wedge31
Nem habzó szájal de nyugodt szivel leugatlak mert bizony körökre osztott harc nélkül nem beszélhetünk a szó klaszikus értelmében crpg-röl hanem egy akció játékról rpg elemekel.
A TES meg a gothic casual akciójátékok ,végtelenül leegyszerüsitett rpg elemekel és szerintem ebben a müfajban nemhogy jók hanem kiválok rengeteget játszotam velük de a Fallout ,BG NWN,KotOR, valami egészen más kategoria amit ugy hivnak old school crpg.
Na ez az ami nem lesz a F3.

Robez84
Azért a "türhetõ" -nél jobbak az Elder Scrolls részek. Nem hiába lett év játéka az Oblivion is. De tény hogy a mods -ok sokat dobnak a játékon.
Tuti hogy idõvel a Fall3-hoz is lesznek kieg.-ek. PL.: Fegyverek !!!
Jááááááj de várom már!!!kurva sok idõ sajnos!Karaktergenerálás(fej , test..) lesz benne? nem tudja valaki?