Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://www.lohere.net - a MagyarChan
V9ykn8_TZL0
nekem tetszett amit láttam
V9ykn8_TZL0
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Next PC upgrade: 2022
én nem tom kitürülni!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Fallout 3 is very much Oblivion in a post-apocalyptic world" ;_;
én nagyon szerettem a falloutokat (deusexen kívül ezekhez írtam csak végigjátszást, kisregény terjedelemben) és a méltatlanul elfeledett arcanumot, de e felett a nézet felett eljárt az idõ - vagy én lettem türelmetlenebb: az utóbbi években nekiálltam a falloutoknak és az arcanumnak is, de vhogy nem akaródzott x-edszerre is befejezni...
pedig játszottam én annak idején crpgvel eleget baldurs gate speccyn, ssi sorozatok c64en, de azt hiszem, a nagy rpg-s számháború engem hidegen hagy. legyen jó sztori, világ, szabadság, belemerülés, vmi logikus fejlõdésrsz, nekem az már elég...
az oblivion ellenség-szintlépése tényleg idétlen, én sem értem, bethesdáék hogyan hagyhatták benne. gondolom pont azt akarták elérni vele, hogy ha már bármikor bárhova mehetsz, mindig legyen kihívás. ez viszont a valósághûséget, immerziót vágja haza, szerencsére orvosolható modokkal. viszont a fejlõdésrendszert kár bántani, lehet, hogy nem olyan részletes mint egy ad&d, de azt, hogy az fejlõdik amit használsz, nem pótolja semmi. mijazmár, hogy lekaszabolok egy rakás ellenfelet és elosztom a pontokat pl zárnyitogatásra?
szerintem a morrowindes fejlõdésrsz viszont teljesen ok.
remélem a fallout3-hoz is lesz olyan remekül használható szerkesztõ mint a tes játékokhoz, a. amellyel lehet orvosolni az esetleges tervezõi baklövéseket b. új tartalmakat lehet adni a játékhoz. most gyûjtögettem össze azokat az oblivion modokat amelyek érdekelnek (7.7gb 8), és eszméletlen, milyen kincsek vannak...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
oblivionnál több a corrupt save ráta még igy is
én nagyon szívesen nyomnék f1-f2höz hasonló játékot más questekkel mondjuk handhelden
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
..az hogy fps vagy izometrikus, az tökmindegy..
..a körökre osztott harcnak megvannak az elõnyei és a hátrányai, szerintem eddigi megoldások közül tán a baldur féle pause volt a legjobb, vagy a fallout tactics féle, miszerint lehet váltogatni real time és körökre osztott között, s ki-ki megtalálja a kedvére valót..
maga a Fallout szócska pedig a következõket jelenti a számomra:
posztapokaliptikus világ és barominagy játékszabadság olyan hihetetlenül hangulatos egyvelege, ami máig az egyik legjobb játékká teszi, annak ellenére, hogy grafikailag ma már eléggé csunyácska (mondjuk ha valaki felturbózná egy tactics szintre, az már királyság lenne 😊 és baromisok bugot tartalmaz
most az F1-F2-öt egy kalap alá vettem, a Tactics inkább egy rpg-alapú kommandós játék Fallout világára, de én speciel a Commandos-t is szerettem, így a FT-ot is bírtam
Nekem az rpg nemcsak azt jelenti eljátszok valakit mint egy szinész hanem hogy bizonyos szabályok között teszem ezt.
Szerintem ez a lényegi különbség a kettönk közti másfajta rpg meghatározásnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Elég sokáig játszottam elég sokféle szerepjátékkal...
"A lényeg a kockadobás" - ez már régen rossz, ugyanis ha megnézed egy szótárban a "szerep" és a "játék" címszavakból álló szerepjáték szó meghatározását, nem azt találod majd, hogy a "lényeg a kockadobás"...😄
Az elég durva lenne, ha a szerepjáték lényege a kockadobás lenne. XD
A crpg-ben a gép végzi el helyetted a dobást, csak ezt te nem látod. De ennek igazából jelentõsége nincsen, mert akár te magad végzed el a dobást, akár a gép végzi el helyetted, az eredmény véletlenszerû lesz. 😄
Ennyit a kockadobás lényegérõl.
Probálj érvelni és tényeket felhozni ha vitatkozni akarsz mint ahogy pretoriánal is kulturáltan megvitatjuk a dolgokat és max nem értünk egyet de nem hülyézük le a másikat csak mert másképp látja a dolgokat.
Ha ha, oh wow, ezt te se gondolod komolyan. Csak azért mert nem körökre osztott a harc valamiben már csak "végtelenül leegyszerûsített" rpg elemek lehetnek benne?
Ajánlom hogy mielõtt még jobban bebizonyítod mennyire ostoba vagy nézz meg egy két nagyobb nevet, mint VtM:Bloodlines, Deus Ex, System Shock 2, vagy akár a Boiling Point/Stalker.
Az rpg csak egy rövidités nem a lényeg a lényeg a kockadobás és minden ami abbol addodik gyanitom nem játszotál még asztali rpg-ét mert akkor nem mondanál olyan butaságot hogy a morowind harcrendszere egyenértékü a AD&D-ével.
Az általad emlitett játékoknál gözöd nincs pontosan hogy a sebzés és az armor egy adott sebzés után hogy viszonyul egymáshoz ha kocka alapu a harc mindent tökéletesen letudsz vezetni.
Vagy az obliviont gyakorlatilag / ezt probáltam / minimális szintlépésel végigtudod játszani mert az ellenfeleid mutatoi hozád igazodnak probáld meg ezd egy kocka alapu játéknál és még sorolhatnám végtelenségig a különbségeket amit te lehet hogy nem látsz de attol még ott vannak.
" Minden rpg "core" eleme a fejlõdésrendszer, illetve a karakterünk képességeinek, tulajdonságainak, különféle attribútumainak testreszabhatósága " -akkor szerinted a sims is crpg ugye ?
Az hogy egy rpg-böl kiveszik a lényegi elemeket az bizony leegyszürités butitás mert engem avval nem kárpotolnak hogy jobb a fizika meg az animáció.
Attól, hogy a kimerevített képernyõn a kis szövegboxban megjelenik a "Succubus does 35 damage" felirat?
A crpg computer role playing game-et jelent, nem körökre osztott harcrendszert, olyan pedig, hogy "a szó klasszikus értelmében vett crpg" nem létezik, a crpg-k túlnyomó részére ma már egyáltalán nem jellemzõ, hogy körökre osztott harcrendszert használnának...az, hogy anno dacuma viszonylag sok, ilyen rendszert használó crpg készült, nem jelenti azt, hogy ezzel definiálták volna a crpg fogalmát...
Végtelenül leegyszerûsített rpg-elemek...nincsenek azok leegyszerûsítve, csak át vannak ültetve a gyakorlatba, animáció, fizika, párbeszédek és egyéb interakciók formájában. Nehogy azt hidd, hogy pl. a D&D bármivel is bonyolultabb annál a rendszernél, amit pl. a Morrowind használ...
Minden rpg "core" eleme a fejlõdésrendszer, illetve a karakterünk képességeinek, tulajdonságainak, különféle attribútumainak testreszabhatósága.
Az, hogy mindezt megtehetjük, illetve a játékbeli interakció magas szabadságfokának kihasználása az, amit rpg-nek hívunk.
A TES meg a gothic casual akciójátékok ,végtelenül leegyszerüsitett rpg elemekel és szerintem ebben a müfajban nemhogy jók hanem kiválok rengeteget játszotam velük de a Fallout ,BG NWN,KotOR, valami egészen más kategoria amit ugy hivnak old school crpg.
Na ez az ami nem lesz a F3.
Tuti hogy idõvel a Fall3-hoz is lesznek kieg.-ek. PL.: Fegyverek !!!
Jááááááj de várom már!!!kurva sok idõ sajnos!Karaktergenerálás(fej , test..) lesz benne? nem tudja valaki?