Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha fallout akkor JÖHET...alap!!!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
amúgy a 2-t is végig tudtad vinni lövés nélkül ha rábeszélted az enclave maradék tagját hogy lõjjék neked frank horrigant és átállitottad az ágyukat az elnök kártyájával
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Azt viszont nem tudtam, hogy az F1-ben ezt meg lehet játszani 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A halál csupán a kezdet...
ugye? ezt már nem lehet befolyásolni.. mi? mindenképp lelövi magát?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én azt a kibernetikus kezet bírtam, vagy mi a szöszt.. Akkorát lehetett ütni vele, mint az állat 😄
És igen, a patkányokkal lövés nélkül számoltam le, kést használtam 😉
Ezért mondom azt, hogy a Bethesda ígérete ugyan szimpatikus, de lényegében egy elvben a korábbi részekben is létezõ feature-re tett ígére. Meglátjuk, de csodálkoznék, ha ebbõl a zsempontból korszakalkotóbb lenne az elõzõ részeknél, talán rámcáfolnak.
A Bethesda logo biztos ott lesz meg a GfW csík is fenn 😄
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szóval PC-re sem lesz mod.😞
kiváncsi vagyok erre a game-re....mert amit láttam az E3 game play videoban az nagyon megfogott de tényleg..
Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/
(hacsak nem oldják meg hogy a modok boxon is menjenek)
Nagyon érdekességeket írtak a f3-ról, csak néztem ki a fejembõl 😄
infó: gamekapocs.hu
Természetesen multiplatra jön a gém...
Mert én valszeg boxon fogom kijátszani