Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Alapból nem,de tuti,hogy lefordítja valamelyik honosító csapat.

Grove4
Lehet hogy láma kérdés,de készül valami honosítás hozzá(feliratra gondolok)?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SötétBarom
Nekem bejön. Az eddigi falloutokban a harcot utáltam a legjobban 😄DD Nem tudom mi az élvezetes abban, hogy minden nyomorult tróger enemivel fél órát kell szenvedni.. Ez fõleg akkor irritált amikor "smartass" típusú karival nyomtam.. Azzal még egy gyereket is csak 10 kör alatt tudtam leölni -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Kandurex
ezt a realtime harcrendszert kellene kidobni a játékból, azt se bánnám, ha csúszna miatta pár hónapot, sõt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Adam II
Bocs én értettem félre.

? Én nem értek valamit,vagy te értettél félre valamit?

Adam II
Jó én nem akartam megsérteni senkit.
Tehát akkor ez a nézeteltérés lenne a Fallout 3-at övezõ viták oka?

Ezzel az volt a baj,hogy nem léptél szintet,ha csak felszedted a cuccokat. Mondjuk a patkányok elleni harcban jól jöhet egy lézerpisztoly.😄

Robez84
Nem veled fognak fejlõdni az ellenfelek.<#kacsint>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Akkor ajánlom a Fable 2-t,az ezt a célt tûzte ki magának,hogy a játékos azt higgye,hogy õ most ott él a játék világában. Nagyon úgy néz ki,hogy mûködik is a dolog.

Adam II
Nem sokat.

Mondjuk én másképp fogom fel az RPG jelentését. Egy szerpjátéktól azt várom el ha leülök a gép elé el tudja velem hitetni azt, hogy nem a szobámban vagyok hanem egy szerncsétlen fickó vagyok egy (ebben az esetben) posztapokaliptikus világban. Nagy területen mászkálhatok, felfedezhetek dolgokat találkozhatok egy csomó fickóval akirõl eldönthetem haverkodjak-e vele vagy sem és ha kell megvédjem magam.
Éppen ezért sosem szerettem a hagyományos felülnézetes odaklikkelek aztán a kis fickó odasétál vagy támad RPG-ket mert én így nem tudok azonosulni a szereppel max csak akkor ha valami felsõbbrendû isteni hatalommal rendelkezõ a játéktérben létezõk számára láthatatlan lénynek képzelem magam.

Az lenne a legjobb ha itt nem úgy lenne mint az Oblivionba, hogy a te szintedhez lenne igazítva minden ellen hanem lennének olyan helyek ahol vannak tápos ellenfelek akik mutánsok vagy nehézpáncélzattal vannak felszerelve és eleinte amíg nem kapsz ellenük hatékony fegyvert és védelmet messze el kéne õket kerülni vagy ha összeakadsz eggyel akkor futni az életedért. De egy kis overálos bandita aki ugyanolyan ember mint te legyen olyan alacsony HP-ja, hogy belepusztul a legalapabb fegyver találatába is.

Robez84
Jah én ugy meg sem próbáltam lemenni délre elég volt a banditákat nagynehezen legyilkolni...Azt volt a komoly...mentéé aztán leálitottak a térképen belecsöppenté egy bandaháborúba, megvártad míg megölik egymást azt elszedte tõlük a cumóót! na ilyen tuti nem lesz a 3 ba !! gondolom

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Ne is mondd,én olyan nagyon kezdetleges puskával,és a kék ruciban mentem el délre(?) ahol a játék legvégén kéne kilyukadni.😄
A többiek lézerpuskával sütögették a seggemet,miközben én meg sem tudtam õket lõni.😄

Robez84
hát az elején nem volt nehéz elcseszni amikor még nem colt tapasztalati pontod meg minden...meg tikfej szar puskáink voltak...csõõpuska vagy mi a faxx😊))

Ahhoz már tehetség kell.

Robez84
ha balfék voltál még egy patkányt sem...amugy

Ez akkor is egy RPG,van az ellenfélnek 50HP-ja,a te fegyvered sebez 10-et testre,15-öt fejre,és akkor megy a lõdözés. Ha ez nem tetszik,akkor maguk az RPG-k nem tetszenek...
Amúgy játszottál az elõzõ résszel? Ott egy kurva skorpiót nem lehetett megölni egy lövéssel...

Adam II
De így nem valami reális és nem igazán tudom magam beleélni a szerpbe ha egyetlen kis banditácskába 3 tárat kell beleeresztenem. A skill miért ne lehetne az, hogy jobban tudsz célózni az adott fegyverrel?

Egy RPG-ben a sebzés számít,és a skillek,nem az,hogy mivel lõtted,és hova...

De radioaktív kóró volt az!😄
Engem is megöltek azok,emlékszem,hogy vagy 2 órával korábbról kellett kezdenem,mert nem mentettem.:-c

Adam II
Én nem tudom de engem idegesít ha egy ember nem esik össze azonnal ha fejbelövöm. Még valami mutáns szuperizénél még elmegy de egy egyszerû banditánál? Lehet késõbb majd lesznek többen is meg jobban célóznak ez még csak a játék elejébõl van.

Robez84
jkah az kemény volt az öregasszonynak kellet valamit összegyüjteni ...vagy mi már régen jáccottam vele.

Kandurex
patkányok? engem a 2. -ben rendesen lezúztak a szobanövények is!! érted?! egy rohadt szárazkoró <#idiota>

Cikk a játékról, olyanok írják,akik játszottak is vele!

Nekem egyre jobban tetszik,de ezek a harcok picsakönnyûek, a Fallout1-ben még a rohadt patkányok is kinyírhattak(mondjuk ahhoz elég szerencsétlennek kell lenni😄),itt meg a banditákat 1-2 lövéssel öli.😞

Kandurex

he man..gyermekkorom meghatärozo elmenye (80-as evek közepe-vege)
Adam II
SKELETOR. Nem ismered? <#wilting>

Robez84
ezmi?...

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Adam II
Menj vissza a 'másik oldalra'.

Robez84

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Skyline
150 kiszivárgott kép, spoiler alert!!!

Viccelsz?! az is idõ hogy sajnáljad.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

SötétBarom
Hátpaszmek, most még jobban lelombozódtam.. Ez nagyon sok 😄D

Mondjuk mindegyik nem érdekel.. Csak a penumbra, a stalker, a BIA, a spore, az F3, a CoD, a Left4dead, a GTA, az NFS, az FC2, meg a Mirrors Edge.. De ki az anyámnak van ennyi ideje játszani??? (anyámnak pont lenne, mer a kis kecye pedagógus 😄DD)

Mind1, veszek egy vinyót, leszedem mindet aztán szép lassan végigtologatom õket.. (a GTA, az F3 meg a Left4Dead meg jön szépen dobozban 😊 )

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

lesz idõm elkezdelek sajnálni

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Adam II
Miért ne lenne idõd? Elõször elkezdessz eggyel játszani aztán ha végigtoltad jöhet a következõ.

Grove4
Jah az tényleg jól jönne!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Alwares
Nem lesz idõm játszani velük. Kész. És nekem még ott az Xbox360... Najó... Kéne valami amivel egy nap 38 óra lesz és nem csak 24...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

grebber
Jaja most nagyon beindul majd a gépezet játékmegjelenések szempontjából:

August 27: Penumbra: Requiem
August 29: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
August 31: Mercenaries 2: World in Flames
September 7: Spore
September 16: Crysis Warhead , Pure
September 23: Brothers in Arms: Hell's Highway ,Just Cause 2 ,LEGO Batman: The Videogame
September 30: Rise of the Argonauts
Október 1: Far Cry 2, Project Origin (Fear 2)
Október 7: Fallout 3,Velvet Assassin
Október 14: Saints Row 2
Október 15: Shaun White Snowboarding
Október 20: Dead Space
Október 21: Ghostbusters: The Video Game ,Spider-Man: Web of Shadows
Október 28: Command & Conquer: Red Alert 3,Highlander: The Game
November 3: Damnation
November 4: Legendary ,Quantum of Solace
November 11: Call of Duty: World at War ,Harry Potter and the Half-Blood Prince ,Mirror's Edge
November 17: Left 4 Dead (csak netes), Need for Speed Undercover,
November 18: Grand Theft Auto IV, Prince of Persia ,Tomb Raider Underworld

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Oszt' februártól megint jönnek a nagy gémek... szal nem kellesz totojázni ezekkel az ez évben megjelenõ gémekkel. Ajajj mi lesz a Cod 4 multival, remélem nem üti ki a CoDWaW.

Adam II
Legalább nem fogsz egy jó darabig unatkozni.

Davidus
? nem egy kiadó adja ám ki az összes játékot😄 karácsonyi szezonban a legnagyobb a vásárlási kedv ezért mindenki arra idõzíti a megjelenést

V9ykn8_TZL0

Prince23
Hát semmi!

SötétBarom
Utálom.. Sosem értettem miért kell minden nagy durranást egyszerre kitolni.. Tiszta marhák ezek.. Lesz GTA IV, CoD, Fallout, Left4Dead, meg kitudja mi még.. Ennek így mi értelme?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Alwares
Hogy fogom kibírni addig?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

SötétBarom
Október közepén jön a Fallout 3

Dixie Flatline, 09:44 - PC X360 PS3 - Játék: Érdekesség - ADATLAP - (1 komment)

A túlontúl élethû droghasználat nem tetszett az ausztrál cenzoroknak, ezért a Fallout nem kaphatott zöld utat Ausztráliában. Pár hét szabászat után azonban a Bethesda elõállt egy kicsit megkurított drogrendszert prezentáló verzióval, amire örömmel rányomták az MA15+-os osztályzatot. Szerencsére az európai és észak-amerikai verziók változatlan formában kerülnek a boltokba. A Bethesda október 7-ére datálta a játék megjelenését az idei E3-on, ám ha hihetünk az online játék kereskedõ EBGames-nek, akkor egészen október 17-ig várnunk kell.

Robez84
Valami máá legyen mááá.....Üdv all