Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tehát akkor ez a nézeteltérés lenne a Fallout 3-at övezõ viták oka?
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Mondjuk én másképp fogom fel az RPG jelentését. Egy szerpjátéktól azt várom el ha leülök a gép elé el tudja velem hitetni azt, hogy nem a szobámban vagyok hanem egy szerncsétlen fickó vagyok egy (ebben az esetben) posztapokaliptikus világban. Nagy területen mászkálhatok, felfedezhetek dolgokat találkozhatok egy csomó fickóval akirõl eldönthetem haverkodjak-e vele vagy sem és ha kell megvédjem magam.
Éppen ezért sosem szerettem a hagyományos felülnézetes odaklikkelek aztán a kis fickó odasétál vagy támad RPG-ket mert én így nem tudok azonosulni a szereppel max csak akkor ha valami felsõbbrendû isteni hatalommal rendelkezõ a játéktérben létezõk számára láthatatlan lénynek képzelem magam.
Az lenne a legjobb ha itt nem úgy lenne mint az Oblivionba, hogy a te szintedhez lenne igazítva minden ellen hanem lennének olyan helyek ahol vannak tápos ellenfelek akik mutánsok vagy nehézpáncélzattal vannak felszerelve és eleinte amíg nem kapsz ellenük hatékony fegyvert és védelmet messze el kéne õket kerülni vagy ha összeakadsz eggyel akkor futni az életedért. De egy kis overálos bandita aki ugyanolyan ember mint te legyen olyan alacsony HP-ja, hogy belepusztul a legalapabb fegyver találatába is.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
A többiek lézerpuskával sütögették a seggemet,miközben én meg sem tudtam õket lõni.😄
Amúgy játszottál az elõzõ résszel? Ott egy kurva skorpiót nem lehetett megölni egy lövéssel...
Engem is megöltek azok,emlékszem,hogy vagy 2 órával korábbról kellett kezdenem,mert nem mentettem.:-c
Nekem egyre jobban tetszik,de ezek a harcok picsakönnyûek, a Fallout1-ben még a rohadt patkányok is kinyírhattak(mondjuk ahhoz elég szerencsétlennek kell lenni😄),itt meg a banditákat 1-2 lövéssel öli.😞

http://www.lohere.net - a MagyarChan
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mondjuk mindegyik nem érdekel.. Csak a penumbra, a stalker, a BIA, a spore, az F3, a CoD, a Left4dead, a GTA, az NFS, az FC2, meg a Mirrors Edge.. De ki az anyámnak van ennyi ideje játszani??? (anyámnak pont lenne, mer a kis kecye pedagógus 😄DD)
Mind1, veszek egy vinyót, leszedem mindet aztán szép lassan végigtologatom õket.. (a GTA, az F3 meg a Left4Dead meg jön szépen dobozban 😊 )
http://www.lohere.net - a MagyarChan
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
August 27: Penumbra: Requiem
August 29: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
August 31: Mercenaries 2: World in Flames
September 7: Spore
September 16: Crysis Warhead , Pure
September 23: Brothers in Arms: Hell's Highway ,Just Cause 2 ,LEGO Batman: The Videogame
September 30: Rise of the Argonauts
Október 1: Far Cry 2, Project Origin (Fear 2)
Október 7: Fallout 3,Velvet Assassin
Október 14: Saints Row 2
Október 15: Shaun White Snowboarding
Október 20: Dead Space
Október 21: Ghostbusters: The Video Game ,Spider-Man: Web of Shadows
Október 28: Command & Conquer: Red Alert 3,Highlander: The Game
November 3: Damnation
November 4: Legendary ,Quantum of Solace
November 11: Call of Duty: World at War ,Harry Potter and the Half-Blood Prince ,Mirror's Edge
November 17: Left 4 Dead (csak netes), Need for Speed Undercover,
November 18: Grand Theft Auto IV, Prince of Persia ,Tomb Raider Underworld
Next PC upgrade: 2022
V9ykn8_TZL0
Dixie Flatline, 09:44 - PC X360 PS3 - Játék: Érdekesség - ADATLAP - (1 komment)
A túlontúl élethû droghasználat nem tetszett az ausztrál cenzoroknak, ezért a Fallout nem kaphatott zöld utat Ausztráliában. Pár hét szabászat után azonban a Bethesda elõállt egy kicsit megkurított drogrendszert prezentáló verzióval, amire örömmel rányomták az MA15+-os osztályzatot. Szerencsére az európai és észak-amerikai verziók változatlan formában kerülnek a boltokba. A Bethesda október 7-ére datálta a játék megjelenését az idei E3-on, ám ha hihetünk az online játék kereskedõ EBGames-nek, akkor egészen október 17-ig várnunk kell.