Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Humoros és aranyos képek c. topicban volt egy ilyen feliratos kép 😛
War. War never changes.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Egyébkétn ha vitatkozni róla sok értelme nincs is, ha valakinek egyszer nem jön be az Oblivion, akkor érthetõ, hogy legalábbis szkeptikus.
Az E3-as bemutató miatt pedig annyiból mindenképpen jogos a panasz, hogy a megjelenéshez közeledve nem ott kellene tartani, hogy mindössze három perces harci jelenetet már méltóztattak bemutatni. Ráadásul demó sem lesz, nálam részben ezért lesz csak budget áron megvásárolandó a játék.
Biztos neked is már volt ilyened, hogy jó a játék, kritikusok által jól értékelt a film, de úgy mégsem az igazi.
Ez az, ami nem mindenkinél ugyanaz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ezzel is azt próbáltam mondani, hogy nehéz mindenkinek a kedvében járni.
Valójában azonban egy elég egyszerû következtetésre jutunk, ha összegezni akarunk: amikor egy legendás klasszikushoz új epizód készül, nem elhetséges mindenkinek a kedvére tenni, mert mindenki mást vár el. Az eltérõ elvárásaiért pedig kár bárkibe is belekötni, azt is el kell fogadni, hogy a Fallout 3 mássága egyes régi rajongók számára már önmagában is kellemetlen, akármilyen is lesz a játék. Megjegyzem, az tényleg nem szerencsés, hogy a játék az Oblivionhoz nagyon hasonlónak hírlik, mert a két széria olyan messze van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtõl. Ugye azt sem szeretné senki, ha egy esetleges Max Payne 3-at a Cryis inspirálna...
Elvileg komolyabb dialógusrendszert ígérnek az Oblivionban látottnál, tremélem ez így lesz, és jó anyagot is dobnak össze hozzá, mert nemhogy egy Fallout, de bármely RPG esetében kirázna a hideg, ha hasonló eredményt kapnánk a fejelsztõk elõzõ munkájában látottakhoz. (Na jó, a Wizardry-ban például nem, de azok nem is mai játékok, szintén elég más - immár halott - stílus, de még ott is nagyobb szabadság van a beszélgetés folyamán, mint a TES4-ben.)
Még a moddolhatóság miatt is nagyon aggódom, egyelõre sajnos nem tûnik biztosnak, hogy bekerül - talán nem kell ecsetelnem ennek a jelentõségét.
OFF:
Részemrõl a HoMM V kapcsán találkoztam furcsa elvárásokkal, ítéletekkel, hiszen sokan azért szapulták a játékot, mert nem ugyanaz, mint a harmadik rész, mások pedig azért, mert egy az egyben ugyanaz. Szerintem mindkét álláspont fals, hiszen ha a feature-öket, játékelemeket számba vesszük, akkor világosan kiderül, hogy több korábbi epizódból is használtak fel elemeket (elsõsorban a harmadik részbõl, illetve nezeket keverték a negyedik rész újdonságaival), ahogy számos újítással is elõrukkoltak az ötvözésen kívül. Persze a végeredménybe bele lehet kötni, messze van a hibátlantól, de szerintem az összetevõk arányait elég jól eltalálták.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
hozzáteszem a játékmenete attól még jó lehet de az animáció és a graf az botrányos😞
Köv hozzászólásban próbál ki ezt a funkciót 😄 Addig nem nézzük meg 😄
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
V9ykn8_TZL0
Az is lehet,hogy pár nappal a megjelenés után veszem meg rögtön a gyûjtõi változatot,amikor kiadták a képeket arról,rögtön megtetszett,megakartam venni. Aztán jöttek a videók,infók,és megy el tõle a kedvem.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
amúgy a ratingekrõl csak annyit, ha ma akarnának kiadni a super mariot, akkor simán 18+os lenne / ill ha azt mondják hogy gyerekeknek készült és csak mese és meggyõzhetõ a zsüri akkor 14+. Van benne gyilkolás, állatkinzás, olyan módon ami nem valósághû, Mario drogokat használ, hogy erõsebb legyen, egy nõt rabolnak el és azt kell megmenteni, arról nem is beszélve, hogy kommunizmust élteti feltünõen. Komoly, még olvastam valahol anno.
Erre ki is tér a more a videóban...
Aztán meg a sírás ,hogy "TOTÁL NEM OLYAN A HANGULATA!!444" mint az elsõ két résznek. Errõl semmit nem lehet tudni egyenlõre de kötve hiszem ,hogy sokban fog különbözni a régiekétõl mert ez is egy posztapokaliptikus világban fog játszódni nem pedig egy zöldellõ meseerdõben. Az meg ,hogy nem felülnézetes külön jó mert én nem tudom magam beleélni a karakter szerepébe ha felülrõl irányítgatom, inkább úgy érzem mintha valami isten lennék aki valami kis halandó útját egyengeti.
A másik amiért sírnak az ,hogy attól félnek a játék túl egyszerû lesz.
Szvsz ha kicsit is olyan lesz mint az Oblivion akkor szeretni fogom.
Nem tudom de én valahogy nem találom szórakoztatónak ha minden kis faszságra figyelnem kell ha ki akarok nyírni egy ellent. Nem alarok 30 percen át kattogni, hogy végre fõbe lõjek vagy lekaszaboljak valakit szóval nekem jó ha nem lesz benne túlbonyolított sebzésrendszer meg harcrendszer meg ilyenek és ha kiloccsant a fickó agya halljon már meg ne csak 10 HP-ja menjen le ,hogy még percekig lövöldözhessem.
A Diablo 3-mal is ez van pedig azon nem változtattak sokat mégse tetszik a sok gyíknak mert a Blizzard (és más sem) nem tud gondolatot olvasni és minden személynek egyedi játékot gyártani ami kielégíti legvadabb vágyaikat.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
na de mindegy a lényeg nem ez volt
postfixedbe direkt 2 "j" az új ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
jó az úgy ahogy van aztán mindenki úgy sötétiti magának ahogy akarja
de az nem a F3 topic ?:S
A népek sírtak, hogy dio 1-2 csak jobb grafikával."
A népek sírnak, hogy túl wowos és nem elég darkos..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"The most encouraging aspect of Fallout 3's dialogue is the number of options available. Oblivion's simple approach to dialogue trees would not suffice here, and as a result, I often had up to five or six options at any given time. With the Sheriff, I had enough choices to easily pick a fight with him, and did so immediately. Bad idea."
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Úgyis csak az marad meg az utókornak hogy Fallout három, más mint a többi.
Ez amit mi most csinálunk, szemetesé lesz egynéhány év múlva, senki nem fog emlékezni amiket itt okoskodtunk.
A népek sírtak hogy SC 1 csak jobb grafikával.
Mutattak videót a Diablo 3-ból.
A népek sírtak, hogy dio 1-2 csak jobb grafikával.
Mutattak videót a Fallout 3-ból.
A népek sírtak, hogy teljesen más a játék.
Most akkor dönste már el valaki hogy mi a jó és mi nem. Senkinek nem jó semmi.
(persze mindenhol van kivétel, "tisztelet a kivételnek")