Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Ezt erre a játékra érted vagy úgy általánosságban?

rotator
Így van.

elitehun
nagyon nincs igazad! eddig a legnagyobb PC-s csúszás (úgy hogy az elejétõl fogva tudtuk hogy jön PC-re) max. 1-2 hónap volt
elitehun
Sztem a ''magyar kiadásnál'' arra gondolt amikortól nálunk is megvásárolható lesz
Robez84
Lesz az 1 év is...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Kandurex
magyar kiadás?...álmodj királylány 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rotator
Én a CD Galaxis oldalát néztem, akkor vagy hülyeséget írtak, vagy a magyar kiadás csúszik megint 1 hónapot. <#duma>

Kandurex
nem, nem, október 28., sajnos 😞

Adná az ég 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

elitehun
Na egyre jobb. ha sietünk eljutunk holnapig xD
Davidus
október

V9ykn8_TZL0

elitehun
na. megváltozott a listám😊 ez kell meg a far cry 2
elitehun
kössz. és ugye oda lehet menni ahova akarunk mint az oblivionba?
rotator
November 28-án jelenik meg.

elitehun
Mivel rég írtatok: Megjelent már a játék?
Akkor már értem mért hasonlít. Köszi
Adam II
A Bethesda aki az Obliviont is fejlesztette.

Ez a játékot most kiik is fejlesztik.(lehet hogy hülye vok de fogalmam sincs)
Csak azért kérdem mert az npc.kel való beszélgetés az oblivionra emlékesztet ráadásul a szinkronhangok is ugyanazok. (amiket edig videóban láttam)
Robez84
Jóó lenne ha tényleg lenne folytatás is...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Ron Ragm
"körökre osztott harcrendszer"
"túl kiforott"
Szerintem vedd le azt a noszalgiaszemüveget, mert tény hogy megfelelõ volt a FO harcrendszere, de azért az sem volt tökéletes.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Igaz hogy a 8. rész szart sem hozott a konyhára de a kemény magnak bejött!

Sõt, még a kritikusoknak is. Csak a hetedik és a nyolcadik rész között eltelt 9 év, és a klasszikus dungeon crawling RPG rétegmûfajjá vált.

A körökre osztottság viszont már más kérdés, nem is olyan régen a KotOR-ban is mûködött, az NWN2 harcrendszerét nem ismerem, de gondolom az is kvázi turn-based.
Szabi84
Tévedés, ez pénz kérdés! Legöbb ember csak így hajlandó játszani, és így hozza a több lovét! Pl a Wizardy már 20 éves játék de mindegyik részben egyforma a harcrendszer, pedig volt rá idejük másmilyet fejleszteni, de nem tették, ami bevált azon nem kell változtatni! Igaz hogy a 8. rész szart sem hozott a konyhára de a kemény magnak bejött!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

wedge31
Nem értünk egyet de ez nem is baj.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Azért annyira nem kell nosztalgiázni, a Fallout harcrendszere a maga korában jó és viszonylag részletesen kidolgozott volt, azért mai szemmel már nem annyira, több a követelmény, és itt nem a grafikai stb. megjelenítésre gondolok.. és a készítõk pedig nem a Jagged Allience 3-at készítik, ahol már lenne értelme a körökre osztott harcnak.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Prince23
Teljesen egyetértek...
Stalkernél úgy vélem, h a magyaritasok.hu-ról kéne beszerezni a honosítást, ahol nem hivatalos csoport fordítaná... de állítólag szinkronos lesz, így mondjuk már van értelme az egésznek. De ha nem szinkronos, akkor gáz.
ON

A Stalker helyett inkább ezt kellene honosítani...
Robez84
Igen ugy hallottam hogy Oblivion motor lesz de --TUNINGOLT-- ugyhogy valószínû hogy nagyobb lesz a gépigénye(Tutibiztos), Fallout bõrbe bujtatva! Mindenképpen fejlesz gépet vid.kari meg proci biztos nagy kell neki 2GBram elég lesz!

Bigfoot: Sajna tényleg nem lesz körtökre osztott csak bemérheted a célpontot...Ez már félsiker.. én is örültem volna ha fallout 1-2 stílus belevágtak volna!

wedge31
Itt nem fogod ,ugyanis kihagyták a körökre osztott harcrendszert a casual tömegeknek az tul lassú meg túl kiforott rendszer marad a TES megyek azt ütök-lövök össze-vissza harcrendszere.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Adam II
Remélem Oblivionnal megegyezõ gépigénye lesz mert az még jól ment.<#idiota>
LoL kit akarok becsapni.

bigfoot
nah ez engem is érdekelne😊
ez az a játék lesz amivel jó sok idõt fogok eltölteni az tuti😊!
tuti a körökre osztott harc rendeszerel megyek, fallout1-2 ben imádtam

Adam II
Van már hivatalos gépigény? Tuti ratyi hozzá a gépem de reménykedni csak szabad.

Robez84
Basszus azéér a Megaton Gameplay videó az odavág, a kocsma meg a minden tiszta Fallout2 meg Oblivion keverék. De nekem teccik Szerintem nagyon ütõs lesz a rengeteg Skill meg Perk a rengeteg választási lehetõség! áááá !Devárommár! Itt e! Megaton! FALLOUT RULZ <#hawaii>

Robez84
Ezt kb. annyi idõ lesz lefordítani mint az Obliviont...Sok lesz benne a párbeszéd mint az 1-2 ben vagy a Elder Scrollsokban. Ez a legvalószínübb%

Attol tartok igazad van.Ezt nem lehet par 7 alatt osszedobni... :/
Ejjj, ez nem jo hir.

Kandurex
kizárt, egy ilyen kaliberû játékot már el kellett volna kezdeni fordítani, hogy novemberre bármi is legyen belõle, de egyelõre én nem hallottam olyan híreket, hogy magyarul jelenne meg

Prince23
Remélem h lokalizálva jelenik meg itthon...

Kandurex
valószínûleg lefogják fordítani, csak nem a kiadó által a megjelenés pillanatában, hanem évek múlva 😞

Fenrir
A Mass Effect honosítása szerintem teljesen korrekt volt, én úgy játszottam végig vagy kétszer.

Nem bánnám ha ugyanez a csapat csinálná meg ennek is.

A halál csupán a kezdet...

De akkor ezt nem teljesen ertem,ha a mass effektet leforditottak akkor 1 ilyen klasszikust hogy nem?!

Kandurex
csak valaki ébresszen fel, mert bilibe lóg a kezem 😞

Kandurex
azért csak fordítsa mert nekem, meg pár ezer játékosnak ez nagy segítség lenne

Bucser
Én meg szimplán csak megrendelném angliából, mert a magyar környezetidegen fordításoktól feláll a szõr a hátamon... (a fordító általában azt sem tudja mit fordít milyen kontextusban...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kandurex
ha így lenne, már ma leraknám az elõfoglalásom, de ez csak szerintem hiú ábránd

Ez a gyogyszem is magyarul fog itthon megjelenni,mint a mass effect?
Mert ugy lenne franko a rengeteg parbeszed miatt.

Penny Market van nálunk is, nem? <#idiota>

A Penny Arcade Expo-n hajigálták. Kár, hogy felém nem hajigáltak egyet.
Ez kurva jó habár nem néztem végig 😄

Remélem itthon is kapható verzióhoz is adják 😊

koschwarz
gondolom az eredeti játékhoz adják, vagy az alaphoz (kicsi az esély) vagy a speckó változathoz.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SD456
Hi all!

Survival Guide képekben. Ilyet vajon merre lehet szerezni ?

PS3 ID: SDani456

koschwarz
bocs, már volt, úgy látom.<#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"