Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Csak azért kérdem mert az npc.kel való beszélgetés az oblivionra emlékesztet ráadásul a szinkronhangok is ugyanazok. (amiket edig videóban láttam)
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
"túl kiforott"
Szerintem vedd le azt a noszalgiaszemüveget, mert tény hogy megfelelõ volt a FO harcrendszere, de azért az sem volt tökéletes.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Sõt, még a kritikusoknak is. Csak a hetedik és a nyolcadik rész között eltelt 9 év, és a klasszikus dungeon crawling RPG rétegmûfajjá vált.
A körökre osztottság viszont már más kérdés, nem is olyan régen a KotOR-ban is mûködött, az NWN2 harcrendszerét nem ismerem, de gondolom az is kvázi turn-based.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Stalkernél úgy vélem, h a magyaritasok.hu-ról kéne beszerezni a honosítást, ahol nem hivatalos csoport fordítaná... de állítólag szinkronos lesz, így mondjuk már van értelme az egésznek. De ha nem szinkronos, akkor gáz.
ON
Bigfoot: Sajna tényleg nem lesz körtökre osztott csak bemérheted a célpontot...Ez már félsiker.. én is örültem volna ha fallout 1-2 stílus belevágtak volna!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
LoL kit akarok becsapni.
ez az a játék lesz amivel jó sok idõt fogok eltölteni az tuti😊!
tuti a körökre osztott harc rendeszerel megyek, fallout1-2 ben imádtam
Ejjj, ez nem jo hir.
Nem bánnám ha ugyanez a csapat csinálná meg ennek is.
A halál csupán a kezdet...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert ugy lenne franko a rengeteg parbeszed miatt.
Remélem itthon is kapható verzióhoz is adják 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PS3 ID: SDani456