Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robez84
Akár hogy is de én személy szerint minden játéknál jobban várom a FALL3-at pedig rengeteg jó játék fog megjelenni ebben az évben😊
Megaton RLZ<#zavart1>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Ron Ragm
Már a néggyel elindult a sorozat a lejtõn, de ez nem az SH topic.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Csak nyugodtan. A videók/képek alapján nagyon nem SH hangulata van. A rózsaszín ellenfelek pedig a no comment kategóriába tartoznak. Meg csöpög belõle az "éljen amerika!" hangulat,pfuj.

wedge31
Ugye nem baj ha nem veszlek komolyan ? talán ha megvárnád a releasét.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hm,akik eddig játszottak vele azok el vannak tõle ájulva,és azt mondják,hogy Fable1+MINDENBEN elõrelépés. +Co-op,ami tényleg nagyon ki lett dolgozva.

Az SH5 egy kalap szar lesz csokimázzal a tetején, 7-8 pontos értékelésekkel,de csak a név miatt. Amcsik csinálják,és minden szempontból látszik is rajta.Életerõcsík...PFF...

Kandurex
nem figyeltem, h egy vén róka írta

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
A remény hal meg utoljára <#nevetes1>
Nálam a SH 5 a befutó még igy látatlanba is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

rotator
Amennyire én láttam az eddigiekbõl, Fable 2 = Fable + valamivel jobb grafika + kutya. Én szerettem az elsõ részt, de a második egyelõre nem okozott szívritmuszavart az elõzetesek alapján. A FO3 sokkal jobbnak tûnik, mint az Oblivion, mintha nem is egy kategória lenne.

Robez84
Én nem tudom milyen a Fable 2 de az elsõ rész az szerintem iszonyat szar volt...nekem nem tetszett! Azért remélem a Fall3 méltó lesz az év játéka címre.<#pias>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Fable 2 nagyon évjátéka esélyes,de nem a felláut rajongóknak lett kitalálva.Az egy mese,amiben te vagy a fõszereplõ,azt csinálsz,amit akarsz.
Szerintem MGS4,és Fable 2 vetélkedések lesznek(Azért MGS,mert péesre alig jött ki másik hárdkór játék,ami értelmes is lenne,és azért fébül2,mert ennyi lehetõség játékban még nem volt,és ott a co-op,amin már most látszik,hogy verhetetlen)
A Felláut biztos jó játék lesz,de ami elõször bejött(Oblivion) az másodszor nem biztos,hogy mûködni fog zökkenõmenetesen.

rotator
Fable 2 nagyon nem, szerintem.

Alwares
Az inkább a Mirrors Edge vagy a Fable 2 lesz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Robez84
Honnan tudod?..igaz sok jóó játék kijön még! De sztem esélyes rá!

Nem lesz az.

elitehun
Hirtelen év játéka érzésem támadt<#gonosz1>
elitehun
de gondolom hasonló gép kell mint az oblivionhoz csak kicsit komolyabb 😉
elitehun
tudtommal nem
Robez84
Vagy Vault 15... mint a 2.részben a 15 ös menedék LOL

greyfox
Gépigényrõl volt már valami hír? Kb. Oblivion szintû masina kell hozzá?
Lehet, hogy boxra veszem meg, mert ugye azt lehet kényelmesen tolni+achievemntek+extra content, de pc-n tuti csomó jó mod megjelenik majd hozzá, mint anno oblihoz 😊

Steam: greyfox

elitehun
Alap
Ha már Fallout 3, akkor Vault 101.

Vault 13-as póló tényleg jó móka volna <#smile>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Robez84
-Dead Silence- Halálos hallgatás..Nézd meg, érdemes.<#eljen>

elitehun
ez az idézet honnan van? ismerõs!
Robez84
Akkor minél elöbb annál jobb... Egy póló jól jönne

rotator
Nem lehet. A CDG szerint van esély a megjelenésére, de biztosat nem tudnak. Egyébként a téli prospektusban már októbert írnak, szóval mégse november lesz az. 😊

elitehun
Ez 1 nagy hülyeség és mindjárt ki is lesz törölve! már szóltam a modiknak
itthon lehet elõrendelni a fallout3at dobozzal órával meg bólógatós pipboyjal mer akkor megtenném lehet

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Szabi84
adhatnának egy vault 13-as polót a játékhoz

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Oké, én Okira szavarzok.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Fenrir
Nem olyan drága az emeltdíjas sms sem 😛

A halál csupán a kezdet...

Adam II
Én aWarezbõl fogom rendelni ott nagyon jók az árak LOLOLOLOLOLOLOL<#idiota>

Shiwo
hát ha a cd galaxis csak novemberbe hozza, akkor nem tõlük rendelem meg az is biztos.. -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rotator
A "globális" európai megjelenési dátum: október 31.
A CD Galaxis és az 576 Shop szerint Magyarországon a megjelenés: november 28.

Ha valaki gondolja, rákérdezhet az említett 2 üzletnél, hogy akkor hogy is van ez.

elitehun
Õ se tudja
Mért november? mindenhol október van
elitehun
én arra gondolok hogy van magyar weboldala!
a_n_d_r_e_w
vagy ha csak a magyar kiadásra gondolsz, akkor sorry, akkor én vagyok aki nem tud szövegértelmezni 😊

One Vision. One Purpose.

Adam II
Az jó addig megpróbálok gépet venni.

a_n_d_r_e_w
pfff, hét vicce, ne is haragudj 😉

One Vision. One Purpose.

Robez84
http://www.mouse.hu/fallout/

elitehun
Ennek a játéknak van valami magyar FAN oldala?
Robez84
Az szép rohatt nagy meló lehetett<#vigyor0>

Adam: November 28.ra van bejelentve!

rotator
3 szinkronstúdió csinálta szinte 24 órában majdnem 1 hónapig az angol párbeszédek felvételét. 😊

Adam II
Akkor október vagy - november 28-ra van bejelentve?

Robez84
Én ugy értettem az 1 évet hogy Falloutnak kb akkorra lesz magyarítása...lásd: Morrowind(Na jó ez nem annyira), Oblivion (még mindig nincs neki teljes magyarítása...tévedek? Szal szerintem a falloutba is lesz rengeteg párbeszéd..Nem 1-2 hónap lesz a magyarítás az tuti!De inkáb elöször csak jelenjen meg a játék idõben ...

rotator
???

elitehun
általánosságban
Kandurex
na jó, de akkor helyesen: "magyar megjelenés" 😊 szal, félreérthetõ volt, bár mondjuk pont nem az õ esetében, nem figyeltem ki írta, csak a válasz gomb és pár pötyögtem is replyt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯