Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
De ebbe a részbe kell amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aktiváljuk/deaktiváljuk az atombombát ami elpusztítja megatont
Én se használtam semmi anyagot. <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

elitehun
Lesz benne drog! (nem?)
Biztos, hogy sokat fog veszíteni a játék az értékébõl/hangulatából, de én egyik részben sem használtam semmi tunningoló cuccot, így annyira nem fog zavarni, hogy nem lesz benne drog. (remélem)

Ron Ragm
A drogoknak fantázianevük volt, de mindegyik valós drogok voltak - invertoryban nem is, de játék közben elõfordult hogy pl a Buffoutra simán metamfetamint mondtak.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Szabi84
Persze hogy nem!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Robez84
Te sem örülnél ha itthon betiltanák nem???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Az se a legjobb ha minden apró agresszió miatt betiltasz egy játékot. A tiltott gyümölcs mindig is finomabb, sajnos ez alapvetõ emberi hülyeség. Talán az a lehetõ legjobb megoldás hogy 100% fantázia neveket találsz ki a drogoknak.

Szabi84
én megértem hogy betíltják, meg is lehet nézni hol jár gazdaságan és kultúrában azaz ország!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Elég sok játék elég nagy befolyással volt a világ számos népére, fõleg a fiatalokra.
Azért van igazság abban hogy félnek, hidd el.

Alwares
Elsõre azt hittem a Dr. House zenéje 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Davidus
amúgy meg ez😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
a jet fantázia drog volt szóval nyugodtan maradhat

V9ykn8_TZL0

Robez84
Remélem a jó öreg JET megmarad a játékban...nem lesz neki valami idióta más neve!Nem tudom mit kell az Ausztráloknak parázni ilyen marhaságon "mér van drog 1 játékban"....Ez csak egy játék!! <#szomoru1>Igaz nem akármilyen!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

"Nemrég arról hallhattunk, hogy a Fallout 3 nem lesz megvásárolható Ausztráliában a játékban felbukkanó drogok miatt, ám mint kiderült, lesz cenzúrázott verzió.
Ebbõl a változatból eltávolítják a drogok használatát, árúsítását. Az Edge-nek adott interjújában Peter Hines elárulta, hogy az ausztrál és az amerikai verzió nem fog különbözni egymástól mi több, mindegyik régió ugyanazt a játékot fogja kapni.

"Az ausztráliai Fallout 3 meg fog egyezni az angliai és az észak-amerikai verzióval, minden platformon. Bajba botlottunk, mikor túl közel hoztuk a játékot az igazi világhoz, ez okból megváltoztattuk a játékban szereplõ drogok nevét kitaláltakra. Hogy ne okozzon a játék zavarodást különbözõ országokban, úgy döntöttünk az összes verziót megváltoztatjuk."

Vajon a Bethesda tényleg aggódik, hogy felháborodást válthat ki a játék, vagy csak erõs cenzúra áldozata lett ez a játék is?"

McHaals
akkor az az október 8-i dátum a videók végén az mi?

MadWolf#11626

Nekem ami a legjobban bejön az elsõ rész Brotherhood muzsikája.

nem hanem ez

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Ez nem egészen így mûködik. Van, aki direkt nem néz videókat sem, mert nem akar annyi spoilert sem.
Robez84
Legnagyobb Fallout zene!

Robez84
Rabszolgahajcsárnak vajon be lehet állni???(Fall2 RLZ)<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

SLICK
hát a D3 lehet csak a következõ év játéka lesz 😛

wedge31
Mi az én vagyok neked elégé biztos forrás ???<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Alwares
Ezt szerintem nem biztos forrásból tudod...
Én az interjúkból eddig azt szûrtem le, hogyha mást nem is, de a küldetés rendszert és a szabadságot próbálták meg leginkább Fallout-osra csinálni...

SC2 és D3

Prince23
Silent hill 5
Far cry 2----na ez lesz a F3 nagy ellenfele, sztem fc 2 lesz az év játéka😄D

Randal
Miaza SH5 meg FC2??? Ezek valamiféle rpg-k?

Bucser
igen csakhogy a Bethesdanak semmi köze a Fallout 1-2-höz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

elitehun
Végre feléledt a fórum <#taps><#taps>
Még az elsõ részben is lehetett ilyet csinálni, Junkyardban, amikor a seriff ad questet 😊

elitehun
Sztem nem spoiler mert pár vidiben is benne van...
Bocsi. Nem gondoltam volna hogy ez most spoilernek számit.
wedge31
Sajnos olyan lesz a quest rendszert is / mint gyakolatilag mindent / az oblivionból ülteték át ,ahelyet hogy az eredeti Fallout-ot követék volna.
Persze ez igy egyszerübb de ez van ezt kell megszokni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

elitehun
Errõl s küldetésrõl elég nehezen hazudhatsz hiszen 1 atomrobbanás és még a holdról is látják. de egyébként van abban valami amit mondasz
Bucser
Remélem nem olyan lesz mint az Obliban, hogyha választasz akkor már el sem mehetsz a megbízódhoz azt hazudva, hogy megcsináltad amit kért. Vagy mondjuk sheriffhez, hogy feldobd a megbízódat aki utána esetleg megdobna némi ammoval, hogy tégy egy kis rendet odaát...

Szóval remélem a sidequestek nem egykimenetesek lesznek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alwares
Te választasz a történet során, felrobbantod vagy hatástalanítod. Választasz. Ettõl lesz a Fallout 3 azért némileg Fallout...

😄

Bárki aki elhiszi hogy isteni jel hogy nem robbant fel 😊

kérdés:
Ki az aki több száz fel nem robbant több tonnás második világháborús bombára építi újjá a városát? <#hehe>

Kandurex
spoiler te...spoiler!!! javítom helyetted :/

...és fel is robban bakker 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

elitehun
Van benne valami. De az is lehet hogy látványosság (volt) xDxD
Szabi84
ezt, még nem is láttam, ha majd megjelenik, akkor már tudom mire fogok rágyúrni:p

1 Kérdés.
Ki az a barom aki egy fel nem robbant atombomba köré épít várost? 😄
elitehun
De ez persze csak akkor mükszik ha nem vesz észre az áldozat.
elitehun
Videó kb 1:00-nál rakja bele a gránátot
elitehun
1 szimpla FPS-be nem lehet gránátot csempészni emberek zsebébe <#vigyor2>
Szabi84
hangulatosak nagyon a videók, de mikor futás közbe kaszálta a népet, háát mint egy szimpla fps:S

Pont ez benne a lényeg,hogy mernek újítani,nem ragadnak le a múltban. Egyedül jó kaland,kettesben felejthetetlen.

elitehun
én ezt és a FC 2-õt várom nagyon
rotator
Egy alapvetõen egyjátékos rpg-nek megtervezett játékban engem nem nagyon dob fel a coop megléte. 😊)