Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Azért van igazság abban hogy félnek, hidd el.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
V9ykn8_TZL0
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Ebbõl a változatból eltávolítják a drogok használatát, árúsítását. Az Edge-nek adott interjújában Peter Hines elárulta, hogy az ausztrál és az amerikai verzió nem fog különbözni egymástól mi több, mindegyik régió ugyanazt a játékot fogja kapni.
"Az ausztráliai Fallout 3 meg fog egyezni az angliai és az észak-amerikai verzióval, minden platformon. Bajba botlottunk, mikor túl közel hoztuk a játékot az igazi világhoz, ez okból megváltoztattuk a játékban szereplõ drogok nevét kitaláltakra. Hogy ne okozzon a játék zavarodást különbözõ országokban, úgy döntöttünk az összes verziót megváltoztatjuk."
Vajon a Bethesda tényleg aggódik, hogy felháborodást válthat ki a játék, vagy csak erõs cenzúra áldozata lett ez a játék is?"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én az interjúkból eddig azt szûrtem le, hogyha mást nem is, de a küldetés rendszert és a szabadságot próbálták meg leginkább Fallout-osra csinálni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Persze ez igy egyszerübb de ez van ezt kell megszokni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szóval remélem a sidequestek nem egykimenetesek lesznek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
kérdés:
Ki az aki több száz fel nem robbant több tonnás második világháborús bombára építi újjá a városát? <#hehe>#hehe>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ki az a barom aki egy fel nem robbant atombomba köré épít várost? 😄