Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ezekböl csak a Mass Effectet ismerem de az tps.
A VATS helyeted céloz mint jól mondod egy pc-és fps-nél erre nincs szükség mert az egér+bill tökéletes mig a kontroler nem az egy fpshez.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Butaság,Halo3-ban,The Darkness-ben, a Mass Effect-ben,stb is teljesen lehet célozni autó rásegítés nélkül.
Pláne,hogy a VATS nem hasonlítható a rásegítéshez,ez helyettünk céloz míg a konzolos FPS-ekben maxiumum a mozgó célpontokat követi (valamennyire,nem teljesen) a célkereszt.

wedge31
A konzol fps-röl beszéltem mivel ez az lesz és ha van konzolod tudod milyen auto célzás rásegitések kelenek hogy egyáltalán eltalálj egy elefántot öt méteröl.
A VATS egyértelmü hogy a konzolosok miatt került bele.

Ez gondolom fõleg azoknak baj akik játszottak a régebiekkel.
Most mondhatnék csúnyákat,de nem fogok. Aki azt mondja,hogy konzolos játék=gagyi és egyszerû szar,az hülye,és ez nem általánosítás.
Braid,csak ennyit mondok,aki játszott vele(és nem megnézett róla egy videót,hogy aztán szétfikázhassa...) az csak jót tud róla mondani.

<#worship>

Az Interplay nem halt meg teljesen. Náluk maradt az online Fallout joga.
Van errõl valakinek valami új híre?

Alwares
JRPG? Azért ne keverjük a kettõt. Ha most kijönne egy hagyományos régi Fallout nem hiszem, hogy labdába rúgna, lehet akármilyen jó...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

wedge31
Egy Fallout-ból nem lett volna szabad casual játokot csinálni ergo nem kellet volna átadni a bethesdának.
A szinházakba se csak gagyi musicelek mennek hanem igényes prozai müvek is ,és nem minden mozifilm olyan mint a shrek hanem vannak müvész filmek is.
A Fallout név egy ikon volt eddig a crpg-ék világában mint mondjuk a BG ezzel a nével csak az elödök szinvonalán lehetett volna tovább menni még akkor is ha anyagilag kisebb siker lett volna.

Kandurex
Egyébként a "casual" a játékok halála, ez a nintendo baromsága, ami jól mutat, mert "trend", de ez is csak egy átmenet, nem fognak mindig újat venni, egyszer el lehetett sütni, de kétszer már nem fog menni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
persze, mint a lost odessy, az is AAA kategóriás játék és körökreosztott :/ nc...(vagy HOMM5)

Alwares
Ezt nem gondolhatod komolyan <#idiota>

Alwares
Kétled? Ebben a casual világban? Lol. A Fallout 3-al nem azt a pár százezer rajongót akarják megvenni, hanem több millió darabatot szeretnének eladni, ez is a pénzrõl szól, ne felejtsétek el..

wedge31
A VATS egyértelmüen a konzolos arcok miatt került be hogy sikerüljön eltalálniuk valamit <#hehe>

Ez a VATS most olyan kb,hogy megállítod az idõt,lõsz egy párat az enemyre,"körökre osztva". Majd ezután jön az ellenség,de neki már nem AP-vel,és hasonlókkal kell szerencsétlenkednie,hanem valós idõben közelít. Azaz,megtesz pár métert,és megint te jössz,mielõtt bármit tudna csinálni.(Ez a videókon is látszik,mint ahogy az is,hogy az RPG elemek a háttérbe szorultak,ha fejbe lõsz valakit,akkor annak kampec)

AZ Easter eggekrõl én eddig csak olyat hallottam,hogy "talán lesznek,megpróbáljuk belerakni õket" aztán " valószínû,hogy nem lesznek" majd azóta se hallottam róluk semmit.

A körökreosztott harcokban sem szokás szó szoros értelemben véve célozni, tehát akkor a te nomenklatúrád szerint az is csalás.

Szerintem úgy értette, hogy a real-time módhoz képest tûnik mintegy rásegítéses csalásnak. Majd elválik, de az eddig látott harc nem igazán gyõzött meg, pedig a real-time akciózás sem zavarna, ha mondjuk a Deus Exre hasonlítana (bár turn-based mindenekfelett, ha Falloutról van szó, akkor pedig az az alapértelmezett). De videókból sajnos semmi ilyesmi nem jött át. Demó persze nem lesz.
rotator
Gyakorlatilag szinte minden játékban real time harc van, így kissé értetlenül állok kérdésed elõtt. A körökreosztott harcokban sem szokás szó szoros értelemben véve célozni, tehát akkor a te nomenklatúrád szerint az is csalás.

Nem tudhatod, hogy a felsoroltak benne lesznek-e vagy sem, kivéve a 101-es Vaultot, ugyanis ott kezdõdik a játék... Hogy hol olvastad az easter egges nyilatkozatot, az rejtély, de már külön oldal van, ahol gyûjtik azokat, amikrõl már tudunk (pl. Bethesda nevû falu, ahol a Bethesda irodájának maradványai vannak lemodellezve).

Hm,akkor rossz a memóriám,sry.

Ja,akkor a real time harc is idejét múlta,2008-ban túl nagy a rizikófaktora,nem?...A körökreosztottság örök. A VATS pedig elég csalásnak néz ki, beleraktak a játékba egy olyan rendszert,amivel célzás nélkül tudunk ölni. Brávó. (Az ellenségek pl már real time mozognak,és vagy van idejük meglõni minket,vagy nem...)

Az,hogy van benne enclave,és Brotherhood of Steel nem visszautalás, hanem a játék világa. Az lenne a visszautalás,ha mondjuk megtalálnánk benne a Master sírját,vagy találnánk egy teleportot,amivel eljuthatunk Arroyo-ba,vagy a 101-es(?) Vaultba. Poénos easter eggekrõl,és hasonlókról nem is beszélve,volt egy nyilatkozat,hogy nem lesznek a játékban.

Kandurex
'Annak 2008-ban elég nagy lenne a rizikófaktora'

ezt kétlem...

rotator
"Napszak változás nincs" - De van, idõjárás nincs.

"körökre osztott harcrendszer nincs" - Annak 2008-ban elég nagy lenne a rizikófaktora, de a VATS így is nemes próbálkozás, meglátjuk, milyen lesz.

"fekete humor,jó poénok, visszautalások az elõzõ részekre nincsenek." - Ez elõzetesek alapján kõkeményen várható a fekete humor, a "jó poén" az ugye szubjektív, visszautalások szintén vannak (Brotherhood of Steel, Enclave, meg az egész ugyanabban a világban és stílusban játszódik, milyen visszautalás kéne még?).

Ugyanaz a grafikai motor(már az Obliban sem tetszett,nincs stílusa,csak szép akar lenni),nagyon sok textúra, a karakterdizájn(nem a ruha/fegyverdizájn!) a hangok,és (látszólag/infók alapján) a játékmenet. Így is nagyon jó,de kurvára nem "falloutos". Napszak változás nincs,körökre osztott harcrendszer nincs,fekete humor,jó poénok, visszautalások az elõzõ részekre nincsenek. Persze,kell az újítás,de egy sorozat legjobb,legeredetibb részeit kiszedni/megváltoztatni nagyon merész(megkockáztatom: buta) húzás volt.

Hát én szeretem az obliviont és a falloutokal még nem játszottam ezért nem lesz bajom a játékal. Szóval örülök neki de most mi lesz itt oblivionos? Már régen néztem vidót és nem tudom mi volt benne oblivionos. De ha nem ismertem volna fel az egyik szereplõ hangját akkor eszembe se jutott volna az oblivion
elitehun
nekem bejött az oblivion is ez is befog
Szabi84
<#rinya>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

wedge31
" Október 31-én kerül fel a polcokra a Bethesda jóvoltából készülõ elsõ Fallout, mely kicsit új irányt vett. Ugyan a cég elmondása szerint rengeteg jellegzetes elemet sikerült átültetniük a korábbi részekbõl, az elõzetes videókból és képekbõl mégis az jön le, hogy egy poszt-apokaliptikis környezetbe ágyazott Oblivionnal lesz dolgunk. Az elvetemült Fallout-rajongók persze ennek kevésbé örülnek - ha így lesz -, míg az Oblivion tábornak fülig érhet a szája. " - ez a elsö eset hogy egyetértek egy gamestar-os cikkel.

Robez84
FaLLoUt rlz!!!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

elitehun
meg far cry 2 😄
Alwares
Még 37 nap? Omg. Sebaj addigra lesz már Fable 2 is, azzal is elleszek egy darabig...

elitehun
ott áll FALLOUT 3
elitehun
hát nem
SötétBarom
Hoppá, ez nem a GTA IV topik <#idiota><#idiota><#idiota><#falbav><#zavart2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Hogy lett 37??? Egy hete még 6x volt.. Elõrébb hozták a megjelenést, vagy így repül az idõ? <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

elitehun
Pont 5 nappal késõbb érkezik a far cry 2 után
Prince23
Hm ez kevés idõ😄<#eljen>

Kandurex
na, átnézve a GTA IV. topik kódját találtam egy jó pofa számlálót 😊 ami ide is jól jön

Tényleg. Felraktam, és valóban nem lehet állítani.
Melyik játékot keverhettem bele? <#nemtudom>

SötétBarom
Nem. Annyi volt, hogy a combat módot ki-be lehetett kapcsolgatni. De kizárólag körökre osztott volt a harc..

Az elsõben nem?
Biztos?
Valami real time állítgatás ott is volt, az tuti.
A tacticsot messze elkerültem, mert xar volt 😛

Shiwo
a tacticsban lehetett realtime-ra váltani

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Prince23
Te elme roggyant vagy 😄

Robez84
Én ilyenre nem emlékszem szerintem ha bunyó volt mindenképpen átment körökreosztott harcrendszerré...De már én is olyan réég játszottam vele hogy tudja a fene. Lehet hogy elhánynám magam a grafikán de attol még történetileg a toppon van! :-D

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Amikor még új volt a Fallout 1 akkor nagyon rákattantam, jó párszor végigjátszottam. Nemrég megint elõvettem, de annyira nem kötött le, mint régen, bár most is azt vallom, hogy az elsõ 3 legjobb játékban benne van az elsõ rész! Amúgy ha jól emlékszem, akkor lehetett vele játszani úgy is, hogy nem körökre osztott volt, bár akkor nem sok esély volt a gyõzelemre 😊

SötétBarom
Heh. Nekem személyesen Vér István adta oda a gémet anno. (A 2-t) Bundle volt a PC GURU-hoz, a csávó meg jött, hogy aszitte valami fasza stratégia mint a red alert, aztán kiderült, hogy valami szar. "Nem is lehet benne menni" 😄DD Akkor mondtam, hogy adja nekem.. Utána 1 hónapig ki sem jöttem a lakásból 😄DD

Alwares
Egyébként, még az se biztos...

Robez84
Ha pl 1998 ban játszottál volna a Fallouttal más lenne a véleményed...Szerintem! de hát izlések és pofonok...

böröczk
Hát én bevallom, miután hallottam a harmadik részrõl, kipróbáltam az 1-2-õt, de nekem nem jöttek be. Talán pont azért, mert nem jópár évvel ezelõtt ismerkedtem meg vele, de nekem ez a körökre osztott harcrendszer nagyon idegtépõnek bizonyult. Biztos az én hibám, de nagyon hamar feladtam. : /
Viszont a 3-as részt borzasztóan várom már, és pont a változtatások miatt (fõleg).

Kumiho #2179

Robez84
NEM tudod mit hagytál ki!!😄

elitehun
aha. nekem mondhatod mert én se az elsõ se a második résszel nem játszottam. csak az oblivionnal és aztán ez felkeltette az érdeklõdésemet<#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sugárzás miatt én is toltam ellenszert az elsõ részben, mert nélküle kicsit rázósabb lett volna a dolog 😊 De az nem minõsül drognak