Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A VATS helyeted céloz mint jól mondod egy pc-és fps-nél erre nincs szükség mert az egér+bill tökéletes mig a kontroler nem az egy fpshez.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Pláne,hogy a VATS nem hasonlítható a rásegítéshez,ez helyettünk céloz míg a konzolos FPS-ekben maxiumum a mozgó célpontokat követi (valamennyire,nem teljesen) a célkereszt.
A VATS egyértelmü hogy a konzolosok miatt került bele.
Braid,csak ennyit mondok,aki játszott vele(és nem megnézett róla egy videót,hogy aztán szétfikázhassa...) az csak jót tud róla mondani.
Van errõl valakinek valami új híre?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A szinházakba se csak gagyi musicelek mennek hanem igényes prozai müvek is ,és nem minden mozifilm olyan mint a shrek hanem vannak müvész filmek is.
A Fallout név egy ikon volt eddig a crpg-ék világában mint mondjuk a BG ezzel a nével csak az elödök szinvonalán lehetett volna tovább menni még akkor is ha anyagilag kisebb siker lett volna.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
AZ Easter eggekrõl én eddig csak olyat hallottam,hogy "talán lesznek,megpróbáljuk belerakni õket" aztán " valószínû,hogy nem lesznek" majd azóta se hallottam róluk semmit.
Szerintem úgy értette, hogy a real-time módhoz képest tûnik mintegy rásegítéses csalásnak. Majd elválik, de az eddig látott harc nem igazán gyõzött meg, pedig a real-time akciózás sem zavarna, ha mondjuk a Deus Exre hasonlítana (bár turn-based mindenekfelett, ha Falloutról van szó, akkor pedig az az alapértelmezett). De videókból sajnos semmi ilyesmi nem jött át. Demó persze nem lesz.
Nem tudhatod, hogy a felsoroltak benne lesznek-e vagy sem, kivéve a 101-es Vaultot, ugyanis ott kezdõdik a játék... Hogy hol olvastad az easter egges nyilatkozatot, az rejtély, de már külön oldal van, ahol gyûjtik azokat, amikrõl már tudunk (pl. Bethesda nevû falu, ahol a Bethesda irodájának maradványai vannak lemodellezve).
Ja,akkor a real time harc is idejét múlta,2008-ban túl nagy a rizikófaktora,nem?...A körökreosztottság örök. A VATS pedig elég csalásnak néz ki, beleraktak a játékba egy olyan rendszert,amivel célzás nélkül tudunk ölni. Brávó. (Az ellenségek pl már real time mozognak,és vagy van idejük meglõni minket,vagy nem...)
Az,hogy van benne enclave,és Brotherhood of Steel nem visszautalás, hanem a játék világa. Az lenne a visszautalás,ha mondjuk megtalálnánk benne a Master sírját,vagy találnánk egy teleportot,amivel eljuthatunk Arroyo-ba,vagy a 101-es(?) Vaultba. Poénos easter eggekrõl,és hasonlókról nem is beszélve,volt egy nyilatkozat,hogy nem lesznek a játékban.
ezt kétlem...
"körökre osztott harcrendszer nincs" - Annak 2008-ban elég nagy lenne a rizikófaktora, de a VATS így is nemes próbálkozás, meglátjuk, milyen lesz.
"fekete humor,jó poénok, visszautalások az elõzõ részekre nincsenek." - Ez elõzetesek alapján kõkeményen várható a fekete humor, a "jó poén" az ugye szubjektív, visszautalások szintén vannak (Brotherhood of Steel, Enclave, meg az egész ugyanabban a világban és stílusban játszódik, milyen visszautalás kéne még?).
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Melyik játékot keverhettem bele? <#nemtudom>#nemtudom>
Biztos?
Valami real time állítgatás ott is volt, az tuti.
A tacticsot messze elkerültem, mert xar volt 😛
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Viszont a 3-as részt borzasztóan várom már, és pont a változtatások miatt (fõleg).
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)