Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, csak belenéztem a Gamestaros videoba és az alpaján, hogy írtátok milyen spoileres, még jó hogy nem tudtam végig nézni 😊
PONTOSAN így képzeltem el egy 3D-s Falloutot, nagyon tetszik, hogy egy az egyben átvettek tárgyakat az egy és a kettõbõl (persze 3D-sítve) pl. szellõzõk, szg. konzolok, robotok, ajtók, talán még a szekrények is.
A képi világgal nem lesz gond ... <#eljen>

Ha megmaradnak olyan elemek, mint a sok NPC, sok szöveg/párbeszéd, mellékküldetések, nagy bejárható terület, több féle képpen megoldható feladatok vérmérséklet vagy beállítottság alapján, több befejezés, klassz gadgetek és fõleg jó harcrendszer és szuper sztori, akkor nagyon nagyot fog szólni.

Az elõzetes infók alapján erre minden esély megvan, úgyhogy már nagyon várom.

elitehun
értem.
DJ Skyline
van nekik egy review copy

elitehun
De akkor az a 2 csávó hogy játszott vele?
Carlos
Elõtted hozzászóló jövõidõben beszélt.
Ergó még nem.

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
Bocsi a hülye kérdésért de rég jártam itt. Már megjelent a játék?
DJ Skyline
aztakurvaeget. 😮O hát bele bele néztem kicsit, nem tudtam megállni, de az a környezet, te jó ég. TE JÓ ÉG. még most is borsódzik a hátam 😄 lehengerlõ poszt apokaliptikus / nukleáris játék lesz ez, év játéka!

Prince23
Hát igen sajnos lelõtték a poént... a laborból valo menekülés után...

Carlos
Akkor megsem nézem.
Azért köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Igen. Ezt a gémsztáros dolgot már említettük, de nem véletlenül nem linkeltünk, tekintve, hogy a szpojlerszintje túl magas...

Because fuck you. That\'s why.

Kandurex
na ezt csak az nézze, aki nem is akar a játékkal játszani annyira spoileres....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
1 picit lehet, de az elsõ 2 részt nagyon szerettem sõtt.... 😊

amúgy én reménykedtem hogy olyan lesz mint a régi de nagyon ígéretesnek látszik

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

wedge31
Szerintem se lenne baj hogy oblivionos de akkor miért Fallout3 a cime ? lehetne inkább "Oblivion with guns" ugyis igy hivja mindenki és akkor nem csipné a fanok szemét.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én örülök hogy oblivionos. Mivel nem játszottam a falloutokal ezért nem fog zavarni. Az ahogy a gamestaros videóban menekült ki a vaultból és jött a gyerek segítségért egybõl az oblivion jutott eszembe.
Carlos
Ebben énis nagyon reménykedem.
Szeretnék császkálni egy ilyen környezetben! Nagyon várom már énis.

Þór vígi þessi rúnar

Ameddig vmelyik komolyabb release-híroldalon nem jelentik be, addig csak fake lehet.

Más: néztem a Gamestar elõzetes videót, ígéretes. Nagyon oblivionos, de szerintem ez nem hiba. Lényeg hogy sok mellékszál legyen, sok helyszín, sok szereplõ, lekösse az embert - az eredeti Falloutokban is ez volt a szuper, hogy beléptél egy új városba, és egy külön világ volt mindegyik. Remélem itt sem lesz másképp.

Utána néztem. Van akinek már lejött a reloaded és az azt írta hogy fake. De voltan most egy letöltött xbox-os verzióval játszik? Kiváncsi vok pc-re lesz-e most warez.
Robez84
Aha! persze

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Snexi
xbox is kijött

Kandurex
gondolom töltök több tíz ezren aztán nincs aki seedelje nekik...

Voltan
XBoxon van, nemigen tudok shotot dobni... 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

rotator
Ezt hogy érted?

A gamestar.hu-n fent van egy video az elsõ benyomásokról, boxon kipróbálva. Teljesen és tökéletesen Oblivion, viszont tényleg vizuálisan felturbózva, egyszerûen kurva jól néz ki.

Because fuck you. That\'s why.

24 órája van fent a Warez, de senki nem seedeli, csak a leechelés megy, szóval nem igazi a game 😞

Most mi történt? Megjelent vagy csak warez van? (vagy még az sem)
Prince23
Magyarul csak decemberbe jelenik meg.

Magyarul mikor jelenik meg?Mert nem akarok ugy járni hogy megveszem,és csak késõbb lesz magyar.Szóval egybõl hun lesz,vagy várni kell vele?
Carlos
Dobhatnál néhány screenshotot. Csakhogy elhiggyük amit irsz...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én majd akkor nézem meg a warezt, ha fent lesz megbízható torrent site-okon, vagy fizetõs warez-on. Addig nem kockáztatok.
Ha meg kijön addig az eredeti, akkor megveszem.

Þór vígi þessi rúnar

rotator
fake

koschwarz
akkó' tegyé' szmájlit<#hehe><#nezze><#dumcsi>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ha jól emlékszem, akkor az Oblivion sem volt sokkal több. A Fallout térképe meg az Oblivion térképének a felét sem éri el. Aztán ki tudja, lehet, hogy tényleg fake.

Prince23
3.9? inkább fordítva...9.3 😄

Voltan
A méret nagyon nem stimmel.

Davidus
az nagy szívás lenne ha 3 héttel a megjelenés elött kijönne a PC verzió

V9ykn8_TZL0

Amúgy hova lett fentrõl a visszaszámláló?

Nem biztos.
RELOADEDes srácok gyorsan dolgoznak, és a Bethesda által kiadott játékoknak közel nulla a védelme.

Tuti,hogy fake.

Van fent egy RELOADED verzió.
3.9 GB.

grebber
Mondjuk ennek a magyar felirattal való megjelenésének a kapcsán nem értem hogy az Oblivion pl miért nem jött ki akkor alapból magyarul??

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Még nem sok harc volt.
A rendszer pedig nem körökre osztott, hanem bekapcsolod, célzol, lõsz, és utána rögtön visszaugrik real-time-ra. Ha újra akarod használni, megint be kell kapcsolni. Viszont nagyon látványos és jópofa. Csak elsõre pöppet nehézkes. Az is lehet, hogy be lehet kapcsolni permanensre is, de még nem vágom teljesen a dolgokat.

rotator
Nekem igen, mert nemigen jött be az Obli, fõleg a párbeszédes rész.

sherlock1
Szarkasztikus példa volt, de látom nehéz a felfogásotok.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

koschwarz
<#taps><#worship>én is néztem az egyik fejlesztõi videóban, hogy egy magyar nevû tag beszél errõl.

Kandurex
na jó, de nekem infó kell, hogy rendelhetem vagy nem

Davidus
azt ugye vágjátok hogy a látványért egy magyar emberke a felelõs

V9ykn8_TZL0

koschwarz
olvasd át még egyszer. talán rájössz, hogy milyen butaság amit csinálunk...nesze a szmájlik: <#mf1><#mf1>

<#law>

Prince23
Minimum konfiguráció:

* Operációs rendszer: XP vagy Vista
* CPU: 2.4 GHz Intel Pentium 4, vagy ehhez hasonló
* RAM: 1 GB Windows XP-hez, 2GB Vistához
* VGA: Nvidia 6800, vagy Ati X850, illetve ezeknél jobb, de a Direct X 9.0c kompatibilitás és 256 MB memória kötelezõ

Ajánlott konfiguráció:

* CPU: Intel Core 2 Duo processzor
* RAM: 2GB
* VGA: Nvidia 8800, vagy Ati 3800 illetve ezeknél jobb, de a Direct X 9.0c kompatibilitás és 512 MB memória kötelezõ

Támogatott videokártyák:
Nvidia: GeForce 200, 9800, 9600, 8800, 8600, 8500, 8400, 7900, 7800, 7600, 7300, és a 6800-as sorozat

Ati: HD 4800, 4600, 3800, 3600, 3400, 2900, 2600, és a 2400 sorozat, valamint az X1900, X1800, X1600, X1300, és a X850-es sorozat

Inkább ne beszéljen semmirõl! Csak fájdítja a szívem! <#szomoru1><#rinya>