Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PONTOSAN így képzeltem el egy 3D-s Falloutot, nagyon tetszik, hogy egy az egyben átvettek tárgyakat az egy és a kettõbõl (persze 3D-sítve) pl. szellõzõk, szg. konzolok, robotok, ajtók, talán még a szekrények is.
A képi világgal nem lesz gond ... <#eljen>#eljen>
Ha megmaradnak olyan elemek, mint a sok NPC, sok szöveg/párbeszéd, mellékküldetések, nagy bejárható terület, több féle képpen megoldható feladatok vérmérséklet vagy beállítottság alapján, több befejezés, klassz gadgetek és fõleg jó harcrendszer és szuper sztori, akkor nagyon nagyot fog szólni.
Az elõzetes infók alapján erre minden esély megvan, úgyhogy már nagyon várom.
Because fuck you. That\'s why.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amúgy én reménykedtem hogy olyan lesz mint a régi de nagyon ígéretesnek látszik
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szeretnék császkálni egy ilyen környezetben! Nagyon várom már énis.
Þór vígi þessi rúnar
Más: néztem a Gamestar elõzetes videót, ígéretes. Nagyon oblivionos, de szerintem ez nem hiba. Lényeg hogy sok mellékszál legyen, sok helyszín, sok szereplõ, lekösse az embert - az eredeti Falloutokban is ez volt a szuper, hogy beléptél egy új városba, és egy külön világ volt mindegyik. Remélem itt sem lesz másképp.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Because fuck you. That\'s why.
Ha meg kijön addig az eredeti, akkor megveszem.
Þór vígi þessi rúnar
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
RELOADEDes srácok gyorsan dolgoznak, és a Bethesda által kiadott játékoknak közel nulla a védelme.
3.9 GB.
Next PC upgrade: 2022
A rendszer pedig nem körökre osztott, hanem bekapcsolod, célzol, lõsz, és utána rögtön visszaugrik real-time-ra. Ha újra akarod használni, megint be kell kapcsolni. Viszont nagyon látványos és jópofa. Csak elsõre pöppet nehézkes. Az is lehet, hogy be lehet kapcsolni permanensre is, de még nem vágom teljesen a dolgokat.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
<#law>#law>
* Operációs rendszer: XP vagy Vista
* CPU: 2.4 GHz Intel Pentium 4, vagy ehhez hasonló
* RAM: 1 GB Windows XP-hez, 2GB Vistához
* VGA: Nvidia 6800, vagy Ati X850, illetve ezeknél jobb, de a Direct X 9.0c kompatibilitás és 256 MB memória kötelezõ
Ajánlott konfiguráció:
* CPU: Intel Core 2 Duo processzor
* RAM: 2GB
* VGA: Nvidia 8800, vagy Ati 3800 illetve ezeknél jobb, de a Direct X 9.0c kompatibilitás és 512 MB memória kötelezõ
Támogatott videokártyák:
Nvidia: GeForce 200, 9800, 9600, 8800, 8600, 8500, 8400, 7900, 7800, 7600, 7300, és a 6800-as sorozat
Ati: HD 4800, 4600, 3800, 3600, 3400, 2900, 2600, és a 2400 sorozat, valamint az X1900, X1800, X1600, X1300, és a X850-es sorozat