Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A videókból szerintem egyértelmûen kiderül, hogy lehet a testrészekre külön célozni. A régebbi részekben is volt ilyen, ha megtanultad a "skill-t". Ha lábra lõsz, akkor lassabban halad az ellenfél, ha kézre, akkor xarabbul lõ, stb...

grebber
Én nem játszottam egyik résszel sem ,ezért nem tudom azokban volt-e ez az idõlassítás amikor kijelöli ellenfélen mi hány %-os.
Ezért az a kérdésem hogy pl kijelöli és látom hogy a feje a legkisebb akkor ki lehet valahogy választani majd melyik tesztrészre akarunk célozni?

Next PC upgrade: 2022

Mostantól erõt veszek magamon, és egy videót sem fogok megnézni!
Lassan már az egész játékot végignéztem videón, és semmi új dolog nem lesz benne 😞

Alwares
Ott a pont! Ez teljesen így van. Totál egyetértek.

Egyébként tényleg tény az, hogy rondák benne a nõk, mert ilyen ez a motor ennyi. Viszont mikor 120 lóvéért kibéreltem egy kurvát és annyit lehetett (volna) hogy alszom mellette az ágyon 😄 Persze ott feküdt egy Ghoul szal ez is felejtõssé vált.. OMG 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

koschwarz
nem tudom miért kell állandóan ez a "sírás"...volt több évvel ezelõtt (vagy 10 éve???? te jó ég!) egy izometrikus nézetû játék, ami akkor technikai színvonalát tekintve megfelelõ volt. nem értem, hogy ki mit vár 2008 végén? ugyanazt?

természetesen a hangulat meg tökéletes volt.

az eddigiek szerint van ebben belsõ nézet, külsõ nézet, valós és körökre osztott (vagy valami ilyesmi, mindenesetre szerintem nem rossz) harc, és úgy tûnik, a bethesda minden hangulati elemet, dizájnt, hangokat igyekezett áthozni. muszáj volt fejlõdnie a játéknak.

nyilván a bethesdának volt egy gamebryo motorja, amit az oblivionban használt, lehet hogy ma már van jobb (a játék, aminek nem ejtjük ki a nevét, hogy crysis, mert akkor jön valaki és lekezdi a vitát), de szerintem meg kifejezetten jó, hogy nem kellett elölrõl kezdeni egy újat építeni, hanem a régit kipofozni, ráadásul teljesen mai színvonalú az egész. ezzel vele jár, hogy "olyan mint az oblivion". ha valaki azzal akarja magát szivatni, hogy ezt hajtogatja állandóan, akkor egészségére. én inkább ehelyett majd jót játszom.<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nekem elsõ részes power armor kéne. Jobban nézett ki, mint a második rész armorja.

xD

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mondtam hogy baj hogy a hentet mutatják most mért ugatsz le?

SLICK
Remélem lesz ebben a részben is hasonló armor mint ez: kép

Azon mit mutassanak hogy hogyan fejlõdik? A beszélgetések többségét sem mutathatják mert spoiler. A játék legelején és a tenpeny tower vs megaton választáson kívül semmit sem mutattak. Így már csak a hent maradt.
a hentet mutatják mindig de alapjába véve rpg

wedge31
Fps lesz a külsö nézet csak azért van hogy elmondhasák az is van benne mint az oblivionban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kirol
Én nem ismerem egyik korábbi részét se, nem is tudok róla semmit.

Ez valami TPS, pl. Gears of War klón?

Szabi84
ez szörnyû

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Én is itt sírok.:'(

DJ Skyline
az undergrounds jó hely lesz 😄

elitehun
Ó te szegény<#rinya>
elitehun
Ez beteg!<#idiota>
Jó kis játék lesz ez,de ez egy sima lövöldének néz ki,baszki.
Ezt is Hardon kell nyomnom.😞

Prince23
hentes trailer
fallout rajongók inkább kerüljék😊

Ron Ragm
Középkorban mindenki ronda volt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Általános probléma, az Obliban is ronda nõk voltak,pedig ott nem volt atomháború.

STREEX
4 Új videó a gametrailers-en!!!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

istenem valaki még itt tart hogy van e a játékban szép nõ, mekkora problémák, fõleg genetikailag elkorcsosult emberek között pár atomháború után

egyébként meg www.tube8.com

itt van pár szép nõ, nem kell neked f3om 😊

wedge31
<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Egy-egy szép nõ lazán beférne,sõt... De ez már ízlés dolga,gondolom neked megfelelnek a szép férfiak is.😄

DJ Skyline
szerintem nem is kell, nem illik ebbe a témába a bomba nõ áradat.

De ebben egy jó nõ sincs!😞
(Ismerõsöm állítása szerinte...)

Hála az égnek! Egyedül James Bond játékokban van helye annak, hogy minden nõ jól néz ki.
Próbáltam boxon, nagyon fasza, de még keveset játszottam vele (csak pár órát). Tuti vétel lesz, ott a helye a polcon!

A harcrendszer egyelõre nem tûnt rossznak, sõt! Tetszik.

Egy nagy problémám van: a karakterek feje nem túl kidolgozott, fõleg a Mass Effect után. A szemük is érdekesen mozog, nem a szemembe néznek, hanem úgy össze-vissza. A nõk nem szépek, hasonló, mint az Obliban 😊

DJ Skyline
komoly a timeline rész

Mi a Brotherhood? Itt találsz bõséges infot, bár angolul:

BOS

Ha tudsz angolul, itt sok érdekes dolgot olvashatsz a Fallout-világról. Míg kijön a 3, van idõ böngészgetni. 😊 Lehet én is azt teszem.

Alwares
Hát én ezt már meg honnét tudjam? 😄
Egyébként én is.
(jah és normalon a Super-mutantok is levadászhatók már a játék elején. ne játszatok normal nehézségen majd...)

Tetszik😄
Voltan
Az egy fegyveres szervezet. Önjelölt rendõr-katonák, vigyáznak a rendre (elvileg). És tele vannak high-tech cuccokkal. Erõsek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Röviden: a sok csúnya bácsi vasruhában,bazi nagy golyószórókkal.😊

Lenne egy kérdésem azokhoz akik már játszottak az 1-el meg a 2-vel. Mi az a Brotherhood Of Steel?
😄😄

én meg a héten 😛

Hát ez az... Ráadásul több helyen olvastam/hallottam,hogy sokszor a játék erõlteti a valósidejû harcokat,ezerszer jobban lehet kijönni úgy,hogy csak lõsz,mint a VATS rendszerrel.

Bucser
kb 2,5 hónappal ezelõtt elõrendeltem egy példányt szóval mirõl beszélsz?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kandurex
"mert real-time-ban tényleg nem a legjobb,"

ez a lényeg, :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Nem tudom milyen hosszú lesz. De ha te már most elkönyveled magadban, hogy ez szar lesz és nem fog lekötni akkor nem is fog. Szóval így gg az egész....

Bucser
Egy komoly bajom van vele. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy 5-ödannyira sem köt majd le annyira mint az elsõ vagy a második rész tette.

A high-end tartalom miatt a hossz sérül általában.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Skyline
és személy szerint örülök annak hogy 3D az egész, sokkal jobban átlehet majd élni azt a lepusztult világot. azt hogy amerre ellátsz nincs semmi csak romok, meg kihalt tájak.

Alwares
Most próbáltam ismerõsnél a játékot (én nem töltöm le még csak kibírom 16 napig). Hát lehet ugatni, de ez a játék tényleg jó. Persze fura a harcrendszere, mert real-time-ban tényleg nem a legjobb, de ez lehet csak az x360 miatt volt.
Ez a játék ízig-vérig Fallout. Azt hiszem ezt a játékot fõleg a világ és a hangulat miatt fogjuk szeretni. A felfedezés örömérõl még nem is beszéltem. Baromi jól, részletesen látványosan kidolgozott világa van. Technikailag is megállja a helyét, le a kalappal a Bethesda elõtt mert egy olyan RPG-t készítettek ami 100%-ban le tud kötni, rég volt ilyen és ezért max riszpekt jár nekik.

"Szerintem se lenne baj hogy oblivionos de akkor miért Fallout3 a cime ? lehetne inkább "Oblivion with guns" ugyis igy hivja mindenki"

A Fallout univerzumban játszódik, ugyanaz a design jellemzi a környezetet mint az elsõ két részben, csak itt full-3D lesz minden. Azért érezni, hogy próbálták a hangulatot átmenteni a készítõk - még az interface hangok is a régi részekbõl vannak. PipBoy, kék overall, brahminok, szupermutánsok, Brotherhood Of Steel. A készítõknek volt a tarsolyában egy jól mûködõ grafikus és játék-engine: az Oblivion. Biztos nem 2 fillér volt kifejleszteni, ráadásul a mai igényeknek is megfelel, érthetõ hogy nem dobták ki az ablakon az egészet, hanem erre építkeztek.

Mit kellett volna csinálniuk?

Nem hiba az Obli-származás. Az lenne szar, ha túl kicsi lenne a map, kevés lenne a mellékszál, nem lennének benne teljesen kidolgozott külön kis világok, (mint pl. a Hubologist szekta), külön motivációval, külön értékrenddel. Szar lenne, ha ötlettelen lenne a sztori, laposak a küldetések, eleve kevés küldi lenne -> nálam ilyeneken bukhat el, de remélem nem így lesz.

Kicsit a zenék miatt aggódok: a nyáron volt egy videó, amiben talán a Yankee Doodle meg ilyen hülye zenék szóltak: nagyon nem jött be. Az eredeti FO-ban azok a vészjósló zenék nagyon megdobták a hangulatot.

Xbox 360-on tolták. Arra már pár napja kijött feltörve a játék.

Alwares
Nemhogy azt hidd...

Ha még hivatalosan nem jenet meg akkor minek lett levéve a számláló?
grebber
Jónak ígérkezik!

Next PC upgrade: 2022