Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak tényleg hajaz az Oblivionra az egész jellege. Ez mondjuk szerintem nem feltétlenül baj. Persze még csak elsõ benyomásaim vannak, majd hétvégén fogok elmélyedni benne.
De jó játék, az egészen egyértelmû!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
amennyi jó játékot adnak ki most év végén, azzal több évig kihúzom, már amennyit én tudok naponta játszani<#nyes>#nyes>. úgyhogy ha 2009. január 1-jén meghal a pc-s játékpiac, akkor is lesz mivel tolni<#hehe>#hehe>
Azzal, hogy nem mennyit adnak el, azzal nem a játékfejlesztõ kap több pénzt (ellentétben a könyvvel).
Bónuszt kaphat a fejlesztõ (kóder, designer, grafikus, teszter, akárki) eladott darabszám után. Ez álltalában változó, de többszázezres darabszámokról beszélünk.
Szóval a Fallout eladásából veszünk ferrari-t az nem helytálló. Kivéve ha eladnak 1 millió példányt, mert arra már szép pénzeket fizet a kiadó.
Þór vígi þessi rúnar
Gazdagoktól lopni is u.o. bûn... lehet, hogy az a gazdag 18 órát dolgozik/nap.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gondolj bele, éjt nappallá téve melózol valamin, mondjuk legyen egy könyv. Aztán kiadod, és reméled, hogy lesz némi gyümölcse.
De senki sem veszi meg, mert letölti E-book-ként. Nem éreznéd valami jól magad. (Hangsúlyozom, én meg fogom venni ezt a mûvet, ráadásul a CE-t.)
Amúgy kb. 1-1.5 óra játék után a véleményem: Nagyon oblivionos. Nagyon. Fõleg, mikor városban mászkálsz, és beszélgetsz. Hogy ez pozitív, vagy negatív, azt mindenki döntse el maga. Én, mint Fallout fanatikus, kicsit úgy érzem, hogy mintha jobban hasonlítana az Oblivionra, mint a Falloutra, és ez nekem egy kicsit gáz.
Mindenesetre azt már le tudtam szûrni, hogy ettõl függetlenül marha sok melót öltek bele, ragyogó játék ez. Tuti végig fogom vinni, nem egyszer, nem kétszer.
De már hallom a fikázó hangokat, hogy "kiadták az Obliviont puskákkal!" 😄
köszi az nfot
szerintetek mennyire biztos az,hogy a játék árak maradnak ugyanannyin mint most? ezt nem befolyásolja úgy a dollár erõsõdése mint az it piacot?
remélem nem fog 12k fölé menni
How much can you take,before you snap?
Windows XP/Vista
1GB System RAM (XP) / 2GB System RAM (Vista)
2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
Direct X 9.0c compliant videocard with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better / ATI X850 or better)
Recommended System Requirements:
Intel Core 2 Duo processor
2 GB System RAM
Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series)
V9ykn8_TZL0
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Ugyanis a Gold-ba adás úgy történik, hogy a jómunkásember a játékfejlesztõknél kiirja a cuccot DVD-re. Jön érte a UPS, FedEx, DHL vagy akármi.
Az szépen elviszi azt az egy darab DVD-t a sokszorosítóban. Ott szépen kinyomják a DVD-ket. Becsomagolják szépen, kamionra teszik. Megérkezik a bolt raktárába.
Namost.
Álltalában itt szokot leesni egy darab ami beesik a csatornába. Image feltesz, crack-erek leszedik, megcsinálják a crack-et, és kész is mehet!
DE!
Egészen addig amig nem jut el a boltokig, addig csak úgy tud kijutni, ha
1, feltörik a fejlesztõ gépeit és lelopják onnan. (ez így eléggé esélytelen)
2, valaki a cégen belül felrakja (ezért csúnya megba***ás jár)
3, valaki akit project végén kirúgtak elhoz egy image-et és õ teszi fel.
Kábé így megy ez. Szóval csak óvatosan azokkal a torrentekkel!
Þór vígi þessi rúnar
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
hülye kérdésekre lehet készülni ezzel a képpel válasz gyanánt 😄 (honnan szedhetem le, crack, stb)
Az enyém már csak nem esik le 😄
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Aki lewareolja a... nem, "A" FALLOUT 3-at annak essen le a #!%().
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mi a baj? mesélj hol fáj?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez most FPS lesz vagy a jó öreg felsõnézetes, csak lehet FPS-ben is játszani? Vagy az akciórészek FPS (régi szisztéma szerint körökre osztott), a mászkálás meg az izometrikus?
Hogy is van ez?
Þór vígi þessi rúnar
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A Fallen Earth egy PvP orientalt posztapokaliptikus MMORPG. Hangulatban nagyon hasonlit a Falloutra.
"A Ubisoft (az európai kiadó) tehát örömmel kürtölte világgá, hogy az óvóhelylakó (mennyivel jobban hangzik az eredeti vault-dweller) legújabb kalandja elkészült, s október 28-án teljes pályás letámadást indít az amerikai, október 31-én pedig az európai játékosok pénztárcái ellen."
<#taps>#taps>