Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Action Points (or AP) is a game mechanic governing the number of things a player can do during one combat turn. Action Points are spent firing a weapon, reloading a weapon, fetching equipment from one's backpack or moving to a new battlefield hex."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(persze ha mindenki szexelne gyilkolás helyett, hamar túlnépesedne a föld, vagy mi<#miaz>#miaz><#hehe>#hehe>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Akkor még sok minden nem lenne benne... A kurvák a fejlerobbantások stb...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintem igenis jó és szórakoztató a harcrendszer.
Nagyon hangulatos játék, hihetõ a környezet. Izgalmas, változatos stb.
Tényleg, mit akartok? Izometrikus nézetben ott a Fallout 1-2, játsszátok végig újra. A 3D teljesen új hangulati elemeket hoz a játékba.
Amúgy sokkal erõsebb a karakter a régi Falloutokhoz képest, de szerintem ez nem baj, sõt! Néha kicsit valószerûbb.
Egy dolog nem tetszik. Szerintem nagyon könnyû fegyvert szerezni, akár valami komolyabb flintát is, ennek ellenére mégis sokan vannak, akik tök alap cuccokkal rohangálnak. Biztos lusták kalandozni 😊
a 2be nekem az nem tetszett hogy a sima minigun (nem a vindicator) nem ért szart se, mert ha jól emléxem 5-13ig sebzett persze minden lõszernél! A gond ott kezdõdött hogy a sebzést egyenként számolta, vagyis akinek jobb páncélja volt az ellen semmit esm ér ilyen 3*5ög sebeztem vele az encléveseken! A vindicator az jó volt, a bozár meg a kedvenc 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mi történt?
na majd megláttyuk!<#wink>#wink>
A tactics félig real-time harcrendszere viszont bejött.. De az eredeti kettõé szörnyû volt.. Máig idegborzoló amikor a patkányokkal teli bányákra visszagondolok .. :C
1. akció-rpg-ként (a szokásos bevállt dio meg titan questes irányítással)
2. tps-ként, tehát válfölötti kamera beállítás.
Ne haragudj, világ legjobb játékai nálam a Fallout elsõ két része de azt mondani hogy a harcrendszere taktikus, csapatalapú vagy csak úgy önmagában kiegyensúlyozott (a SPECIALról nem is beszélve) enyhén botorság.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én is,mint sok-sok játékos jót fogok vele játszani, de a harcot ott,és addig kerülöm,amíg csak lehet,mert egy borzalom(Fallout mércével).
A hangulat szerintem nagyon átjön. Hihetetlen, hogy micsoda dolgokat lehet ebben a poszt apokaliptikus témában alkotni. Így 3d-ben... A látvány ami eddig nem volt a játékban!
de hozzáteszem, én ezt a tendenciát annyira nem bánom, bár nem is tetszik. lehet hogy a korral jár 😊 de így is egy hónapig pöcsölök egy játékkal (persze leginkább az idõhiány miatt), amivel egy középiskolás egyébként 5 óra alatt kipörget.<#hehe>#hehe>
szóval engem manapság egy játékban a sztori és a hangulat fog meg leginkább. most hogy milyen nehéz, vagy mennyire bonyolult vagy egyszerû, az már másodlagos számomra.
Ha a Diablo 3 egy TPS/FPS nézetû hent lenne,akkor mindenki háborogna(JOGOSAN!) ugyanis az nem újítás,hanem a régi,jól bevált dolgok szétcseszése.
Ez az új harcrendszer,is ilyen. Haladni kell a korral? Oké,ez jogos,de akkor ne a legalapabb dolgokat rontsák el, a "casual",meg a "hülye konzolosok" kedvéért. Az új nézet,új grafika az rendben van,konzolra nyilvánvalóan nehéz lenne egy izometrikus nézetû játékot kiadni(Pedig volt már rá példa,és mûködött). De a harcrendszer... Egy taktikus-csapatalapú-körökreosztott játékból egy megyek és lövök játékot csinálni hülyeség.😊
"The trees move. Do you not see it?"
Én már mindent elõkészítettem van friss ropogós új hardver és tárt karokkal várom csak teljen már el az a két hét.
😄DDDDDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Jobb lett volna, ha valami komolyabb fém ajtót, vagy csak simán egy barlang bejáratot tesznek oda, de ez is csak piszkálódás.
bozarral csak burstolni lehetett de sebaj, vagyis nem célozhattál testrészre 😊
Engem pl. baromira nem zavart volna, ha egy régi Fallout nézetes játékot adnak ki mai grafikával, simán bekajáltam volna azt is. Nálam a régi Fallout benne van a mai napig az elsõ 5 legjobb játékban, ahogy a Jagged Alliance is. Nem kell nekem nagyon csicsa játék, a hangulat dönti el, hogy mennyire jön be, vagy nem. Az tény, hogy a Bethesdának így egyszerûbb volt kiadni a játékot, mivel már megvolt az engine, de ez lényegtelen. Amúgy talán azért, mert baromira máshogy néz ki a játék (garfika és nézet) nekem annyira "nem jön át" a Fallout feeling.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ennél a példánál maradva: azért ha a fallout egy ferrari, akkor az oblivion NEM egy suzuki...hanem valami hasonló kaliberû sportkocsi.
mellesleg szerintem a starcraft-ot nem is LEHET máshogy elképzelni. ráadásul elõre látom mit fognak mondani: "jó ez, király ez, de nem változott semmi, csak a grafika lett jobb...". adott egy tökéletes egyensúlyú stratégia, hogy ezen mit fognak/tudnak jelentõsen, újdonság-értékûen változtatni - a grafikán kívül - azt én el nem tudom képzelni.
diablo: milyen lenne TPS vagy FPS módban? lássuk csak: vagy olyan csúcsidióta hentelõs szar, mint a konzolokon az ilyen dinasty warrior és egyéb rettenetek, vagy olyan mint a legbutább "lövöldözõs" (khm, kardozós varázslós) FPS-ek, "megyek-oszt-lövöm-az-ellenek-áradatát", á la painkiller vagy serious sam. azért a diablo, akárhogy is nézzük, a vég nélküli hentelésrõl szól. persze más kérdés, hogy a diablonak volt valami története is...ha jól emlékeszem <#hehe>#hehe>
remélem érthetõ, mire célzok.
ráadásul szerintem ezen játékok fejlesztõi nem is akartak változtatni a bevált recepten, tudják hogy az elvakult fanok akkor is megvennék, ha a dvd tokba szart is öntenének mellékletként<#nemtudom>#nemtudom>
Aha... A Diablo miért nem lett tps/fps ? A Starcraft miért néz ki "ugyanúgy" ? A StreetFighter miért nem lett Tekken utánzat ?
Kérlekszépen azért volt "muszáj" az a muszáj, mert ahogy kifejtetted volt egy motorjuk, egy alapjátékuk, és egy alaprendszerük.
Fallout 3 = Oblivion + Fallout skinek.
A hangulatot ha vissza tudják adni, akkor ez ettõl még lehet jó. Sõt biztos jó játék lesz.
De ne mondd már h nem érted miért kell sírni. Te nem sírnál ha a 10 éves ferraridat lecserélnék egy 1,3-as Suzuki Swiftre, mert most ez a divat, meg abból adnak el legtöbbet ?