Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elfes-varázslós-kardos-törpés dolgokat én sem komálom annyira..
Ami nekem tetszene, az valami survivor RPG.. Kb olyasmi, mint amilyennek a stalker indult úgy jó 7 éve.. Nem mind1 hol alszol, kell kaja, pia.. A fallout világba nagyon beleillene egy ilyen..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az F2-ben tényleg nagy sikerélmény volt, mikor megvolt a fuelcell-regulator, és elindult a verda. 😊
Kár hogy az RPG készítõk többnyire a sárkányos/elfes/törpés/kardos/varászlós dolgokat favorizálják. Jó hogy van Fallout.
😄DDDDD
És elfutottam -.-
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Szal sokkal "élvezetesebb".. Már ha az ember élvezi, hogy nem tud leszedni senkit, csak sokadszorra 😄 Én a gearst próbáltam így, egy darabig tetszett, de nem nagyon jutottam egyrõl a kettõre.. Gondolom boxon könnyebb..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"egyébként meg lehet szokni a kontrollert az FPS-ekben..." szokták volt mondani <#ticking>#ticking><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a videókban nagyon sokszor látszik, hogy majdnem minden testrészre 95%-os találati esélye volt, nyilván egy kimaxolt karakterrel csinálták ezeket, a videó kedvéért.
De ha jól értem, akkor igen. A VATS-ban pontosan az ellenfélre célzol, igaz, lehet, hogy mellélõsz, ez is benne van persze.
Shiwo: Nem, nem mindig, csak a critical hiteknél van ilyen. Azért mondjuk gyakra megesik, de nem zavaró. Mondjuk arra már gondolni sem merek, mi lesz bloody mess-el.
Tegyük hozzá, hogy én most a legkönnyebben nyomom, nehezebb fokozaton nyilván kevesebb lesz az ilyen "túlütés".
Amúgy elõrendeltem a CE-t, alig várom a kis uzsonnadobozt! 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyelõre azt mondom, hogy nincs nagyon miért szégyenkeznie a harcrendszernek. Más, újító, de mûködik. Érdekes volt, hogy mikor 3 feral ghoul rontott rám, ketõt leszedtem VATS-szal, a harmadikra meg elõszedtem egy Rippert (talán emlékeztek rá, egy láncfûrészes harci kés), és real time szabdaltam fel a maradék ghoult (jelzem, a közelharci cuccokat is lehet VATSban használni.) Szóval mindig örömmel tölti el a gamert, ha leszed egy ellenfelet. Nincs a "jó, megvan, gyerünk tovább", hanem a "hehe, véged, g**i!" fíling van.
.. faszomnak kellett berakni ezt a topikot a kedvencekbe .. már jól összezavartatok 😄
Szóval fura a rendszer, ilyen még nem volt, de szerintem nagyon jól mûködik.
Nyilván, más, mint a korábbi Fallout rendszer, de azt mondom, hogy ebben a 3D világban remekül megy. Mint nagy Fallout fanatikus mondom ezt. Kicsit újít, adoptálja a régi rendszert a 3d világhoz, de a Fallout fíling nagyon benne van.
Nekem tetszik.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
amúgy több mint 10 éve rpg-zem, és még a fallout 1-2-õt sem hasonlítanám a valódi rpg-hez, nincs az a crpg, ami visszaadná az igazi szerepjátékok hangulatát..
amúgy vannak nem-hivatalos fallout rpg-k is.. van egy "saját" rendszere, ami leginkább az eredetire hajaz, de macerás vele számolni..meg van egy d20 -as verzió is.. ehhez képest én speciel az új World of Darkness szabályrendszerével mesélem haveroknak, két tucat falloutos perkkel megfûszerezve, mint meritek..
"The trees move. Do you not see it?"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Akkor Fallout alatt is van D&D rendszer! Számolja, hova megy a sebzés, és van-e páncél az adott testrészen. A sisakok behorpadnak stb.
Itt is számolja a sebzéseket. Vannak fegyverek, amik különbözõt sebeznek. Az ellenfeleket ha máshol találod el, máshogy sérülnek. Sõt, vannak, akik érzékenyebbek bizonyos fegyvertípusokra!
A harc nem eszeveszett lövöldözés, mint azt páran beállítják.
A világ hatalmas, a kipusztultsága ellenére mindenhol van valami! Nagyon hangulatos, már a kalandozás is csupa izgalom, de ha nem akarsz, egybõl mehetsz az ismert helyekre.
Amúgy nem tudom, hogy ti szerepjátékoztok-e élõben. Én csak ritkán, de mi úgy játsszuk, hogy a szabálykönyv csak útmutatás, és a kockákat is ritkán vesszük elõ. Nem azon van a hangsúly. A Fallout is hasonló szellemben készülhetett. Szerintem nagyon eltalálták 😊
Arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire jó a játék....de hogy a kotort verje...nagy falat az a kotor.
Egyébként nem rossz, nem rontja el a játékot. Szerepjátékban egyékbént is a történet és a világ a fontosabb, ilyen téren simán veri a KOTORt, szerintem a Mass Effectet is.
Pont ugyanolyan mint mint a combat mission shock force választható real-time/WEGO (körökre osztott) rendszere. Ha valami real-time akkor azt semmilyen pause-al sme lehet körökre osztottá tenni. Ennyi erõvel pl. a Timeshift is körökre osztott 😄.
A körökre osztás lénege tudtommal maga a körben van a gépnek van ideje gondolkodni, kitalálni mi legyen. Ha real-time a rendszer akkor viszont másodperc tört része alatt kell kitalálnia mi legyen, még akkor is ha van pause, az AI szempontjából ez a pause nem is létezik.
"Unlike Fallout and Fallout 2, which were turn-based, and unlike Fallout Tactics, which let you choose between turn-based combat or real-time combat without an active pause, Fallout 3 uses a real time with pause system."
"The Vault-Tec Assisted Targeting System, or V.A.T.S. is the active pause system. While using V.A.T.S., the otherwise real-time combat is paused. Various actions cost action points, and both the player and enemies can target specific body areas for attacks, inflicting specific injuries."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯