Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Ez a teljes játék, csak elõzetes Review copy a sajtónak.
De attól még teljes.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dronkZero
Ehehe, ezért nem kell odaszokni egy topicba megjelenés elõtt... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Harold nagy arc volt! 😊 Volt vmi ilyesmi dialógus:
-neked tényleg egy faág nõ ki a fejedbõl?
-aha, igen. Tomnak hívom! OK, csak vicceltem.
Igazából Bob a neve! 😄DD

Kandurex
Kandibácsi egyelõre még nem piszkál a topikhoz, ugyanis nem lát annyira súlyos dolgokat, de azt bejelenti, hogy komoly spoilerezésért azonnal *golyómetszés / ivartalanítás várható....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SötétBarom
Kandibácsi törcsizhetné a spoilikás hszecskéket khtx.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Bizony, hogy Harold volt.

SötétBarom
Dr. Flame has arrived.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Elmeséled a fél játékot, holott senki nem kiváncsi rá(mindenki maga szeretné megtapasztalni a dolgokat)
Kérdéseket teszel fel, ami erõsen spoiler témába tartozik. Itt szinte mindenki a PC-s verzióra már, és nem tolják az X-box verziót, így válaszolni sem tudnak a kérdésre.

De ne is bántsuk egymást, inkább igyon meg mindenki egy sört/colát. 😊

Riddick21
24?
Édes Istenem, neked sem lesz már nyelvtanórád... De legalább azon a kettõn, amire betaláltál, ne a pad alatt hokiztál volna <#szomoru2>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

SötétBarom
Semmi baj nem lenne, ha nem konkrétumokról beszélnél.. Én például már nem fogok meglepõdni azon, hogy az egyik város egy hajó. És ez nem jó, csorbult az élmény.. Inkább általánosságokban beszélj, mivel itt még senki nem játszott vele, ezért inkább a rendszer érdekel minket. A harc, inventory, ilyesmi.. Ha túl sok mindent írsz, elveszed a felfedezés örömét ..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Kettõben nagy kedvencem volt az arc, akinek kinõtt egy fa az arcából 😄D Asszem harold..

Õ e:

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

remélem legalább ez az egy dolog tecett....😊
24 vagyok, csak kicsit több lehet nem is számít, lehet hogy csak mert néha játszok, mint most pl, mint ezután a koment után is inkább mejek felszállok a kawasakimra és elmejek motorozni, lehet ezért van. azt hittem ez egy normális hely ahol nem az ien: jajj ne ide irjál mert ezt nem ide kell..... válaszokat kapom. azt hittem kicsit lehet bezsélgetni a falloutrol, vagy segitséget kérni, de iitt is ien beoltogatós emberek vannak többségben. komolyan: itt elmélkedtek mien lehet, meg mik lehetnek benne, émmeg már játszottam egy oké, !!!X-BOX-OS!!! darabbal, ami nem is a teljes gém, mert egy kezdetleges játszható verzió, és gondoltam pár kérdést letisztázok, amik azért a végleges gémben is maradnak mint azt én tudom, és akkor nem is azt irják hogy ahha ez igy lessz akkor, meg se kell köszönni, nem azért irtam csak nem egyböl menj innen meg ne irjad!! me nem akarjuk. oké akkor elmélkedjetek rajta mien lessz. oké akkor CSAK elmélkedjetek mien lessz, ahelyett ha kijönne nyugtátáznátok, de jó hogy ez változott, meg jéé ez maradt avgy akármi.... komoly gondok vannak itten.. mind egy hy all. idézném magamat:"nem megbántani akartam senkit" ujfennt. csak gondolkodjatok mán el egy kicsit.
Kandurex
"szegény" xD

"ghoulok, azok az emberformáju leginkább zombikra hasonlitó szegény sugársujtotta emberek"

<#idiota>

Carlos
Akkor csinálj egyet!
Kthxbye!

Þór vígi þessi rúnar

Nem szeretnélek bántani, de biztos nem vagy több 16 évesnél. Ketten is leoltottak finoman, de nem veszed észre magad.

Infók után itt olvasgathatsz: #2469 (angolul van)

Ez pc-s topik, pc-re még nem jött ki szal ne írj ide semmi konkrétat vagy spoilert thx.

Noodlee kérdésére elég egy igen-nem válasz is. <#vigyor0>

te nem tudod véletlenül honnan lehet power armor traininget szerezni avgy tanulni? vagy hogy rivet ccity be hogy retekbe lehet bejutni?
Én egy egyszerû, kb 3 szóból álló választ vártam, nem egy végigjátszást. 😛
Igazából a válaszból szerettem volna kérdést kapni a dilemmámra:
Ha nem nehéz elérni a lvl 20-at, akkor nem venném fel a Swift Learner perket.

és noodlie külön x boxost kérdezett :p
ezt nem tom mért kellene spoilerezni. feltett kérdés volt, gondoltam irok rá, bos ha valakit megsértettem vele.gondoltam ha kiváncsiak rá megirom amit én tudok. nem olyat irtam hogy mittomén mien pályán mien megszerzett jelszoval, meg iennelopott kulccsal amit ott találnak lehet továbbmenni. ezek tények. jah mellesleg konzolnál nincs fallout 3 topic ezért irtam ide.
a metróban igenis sétálni kell, kissé horoorosabb ebütéssel, több rádioaktivitással, és eléggé bonyolult alagutrendszerrel... lennt tanyáznak a ghoulok, azok az emberformáju leginkább zombikra hasonlitó szegény sugársujtotta emberek, és erösen szeretik a sört... ezt tapasztaltam ugyanis ahol gugolnak az asztaloknál ott legalább egy tucat sörösüveg van a közelükben.. szal ök elnnt tanyáznak, és gondolom azért van az alagut mert a felszinen nem mindenhov alehet elmenni. leomlott épületek zárják el az utat washingtonban. ez felettébb kellemetlen mert én is a felszinen szeretek kolbászolni. és igen sajnos sétálni kell . a térkp ien szagattott pöttyel jelzi a felszinen honnan hova lehetne eljutnia metróval dee nekem valahogy nem fexik a metrozás... ha valaki esetleg többet tapasztalt a játékban, aki az elözö részekben is járatos avgy csak jobban rájött a dolgokra, irjon. ja és bocsi hogy darabokban irok csak olvasok visszafele és hát aki nem kapott még választ a kérdésére irjon, probálok segiteni amiben megy. remélem pár kérdésre sikerült válaszolnom.
régebbi kérdés volt gyors utazás: marha egyszerü amugy, megvannak a Locationok, ien kis helyek a térképen, mint pl: roncstelep, városok, "super duper markt" 😄 metróalagut lejárók, stb... és ha nincs ellen a közeledben van a "pipp boy" a kezeden, ezt gondolom ismeritek vagy halottatok rola, ien kis mindentudo kompjuter, és ott a térkép meg inventory benne meg sok sok minden, szaal ellökapod a pip boyod, ráviszed egy locationra mit már elötte felfedeztél voltál ott vagy valmi és játékidöben 2 óraába telik odarepit téged. ez kb 2 másodperc ez a gyors utazás.
SötétBarom
Esetleg blokkolhatnád a spoilerezést, és átszüttyöghetnél a boxos topicba khtx -.-

ha valaki esetleg tudna iggy segiteni még pár dologban a játékkal kapcsolatban léci szoljon lenne pár kérdésem még...
hy én x boxon tolom, kb 1 hete a szabadságombol, nem játszottam sokat az elsö kettö résszel, vannak is homályos foltok, dee nagyon szuper a játék, engem nagyon leköt, napi kb 5-6 órát tolom, a questeket enm nagyon csinálom inkább felfedezésen vagyok, a városban amit lehet metróutak nélkül én bejártam, a wastelandon kinnt ott a 70% át besétálgattam. most 5 ös szinten vagyok... A metróban eccerüen eltévedek. nem tuudom nekem ha valaki tud ebben segithetne. nem jutok egyik pontrol a másikra.elsö 4-küldit csináltam meg kb. aa GNR hez jutottam most el. dee abba amuzeumba sehogysem akarodzik elmenni, felszinen nem lehet, vagy én nem találtam utat. ééss nem tudja valaki Rivet city be hogy lehet bejutni? ott az a bazi nagy hajó a város gondolom , dee se hid se semmi egyetlen ajtó ahol meg 100 as lock pick kell hogy bejuthassak... valakinek ötlet?
Aki tolja xboxon, az adhatna valami infót, hogy mennyire egyszerû elérni a lvl 20-at.

Voltan
Reálisan belegondolva nem mûködne. Egyrészt a Fallout 3 kb. 200 évvel a nagy háború után játszódik, a bumm után esetleg épségben maradt autók is ott rozsdásodnak a szabadban 2 évszázada. Nem sok esély van rá, hogy egyetlen mûködõképeset is találsz. Másrészt a játék Washington DC romjai között játszódik, nincsenek utak (vagyis csak foltokban, semmire sem jók), mindenütt romok, törmelék, járhatatlan lenne bármilyen autóval.
Szóval teljesen logikus, hogy nem lehet kocsikázni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Alwares
Szerintem nincs ilyen. Legalábbis eddig én nem láttam. "Teleportálás" van, mint az Oblivionban. Szal ha nyugi van akkor a térképen utazhatunk a már meglátogatott helyekre. Egyszerû, de jó kis újítás. Kellett bele. Mellesleg aki nem akarja, nem használja. Ilyen egyszerû. Néha mikor nagyon szerepjátékos hangulatomban vagyok akkor gyalog megyek, mert a feeling mégis jobban ott van. No meg az útvonalakat is ezerfélén be lehet járni, szal új dolgokat lehet bõven felfedezni.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Én a metróra nem úgy gondoltam hogy alagútban sétálsz hanem úgy hogy van egy metró ami autómata és mûködik szóval ha beszálsz akkor kidob egy térképet amin megvannak a megállók és ameikre kattintasz azon a helyen leszel. Nem tudom hogy lesz ez csak egy példa volt. Aki már játszik (xbox) az elmondaná hogy van-e valami módja a gyors utazásnak területek között. (errõl egyépként még semmi nem volt videókban és még hírt sem olvastam róla.
Pl idõnként visszamész lootolni 😄
Fri itanz plx!

"Metrorail, or simply Metro, is the rapid pre-War transit system of Washington, D.C., and neighboring communities in Maryland and Virginia. In 2277, tunnels can be used to move between the various settlements in the area, although a major part of the tunnels has been taken over by super mutants.

It is possible to activate the Metro Protectron robots by hacking into their control terminals. Once the Protectrons are functioning properly, they head out to patrol the subway tunnels and attack any super mutants who do not have a transfer handy."

Biztos lesz valami értelme. Talán idõlimites quest, vagy éppen 100x kell bejárni ugyan azt az utat, vagy éppen xar sincs a 2 város között. Bármi lehet, csak úgy nem hiszem, hogy belerakják.

SötétBarom
Mi a rákért menne valaki a felszín helyett egy metroalagútban???

Azokra az izékre (a nevére nem emlékszen) emlékszem a morrowindbõl.
"Movement between the towns is possible with the use of the Washington Metro tunnels."

Lehet, hogy kapásból nem lehet vele menni, mert a videó alapján a jegyellenõr robot keményen elkéri a jegyeket 😄

Erre ment volna: #2523
😛

Falloutban taxi helyett lesz metro.

Ha már a szétcsúszott világ + jármû a téma, akkor arra ott van a készülõ Rage, bár az inkább FPS lesz, mint RPG, de a videók alapján igéretes.

Kandurex
A Morrowind -be voltak ilyen hátasok amivel lehetett utazgatni potom összegért, szal itt is elképzelhetõ valami taxi cucc, bár errõl Alwares tudna nyilatkozni.

Hát remélem az utazást megoldották valahogy. A stalker-ben is az zavart hogy sokáig tartott elmenni A pontból B-be és baromira untam. Itt lehet hogy jobb lesz gyalog sokáig utazni (nem lesz unalmas és jobb lesz a feling) de a stalkerben az nagyon szar volt.
SötétBarom
Ahogy az alone in the dark-ban volt az nekem bejött.. Lehetett turkálni a kesztyûtartóban, volt amelyikben volt kulcs, volt amelyikben nem, voltak töröttek, és jó állapotúak.. Szal az jó volt.. A carmageddonná válást meg könnyû elkerülni, ha sérülékenyek az autók.. Pl elcsapsz egy brahmint (ami mondjuk 600 kiló) akkor szépen szarrá törik, aztán ballaghatsz a sivatagban.. 😊 Mivel gondolom csak gyalog lehet menni, ezért a táj sem lesz valami nagy puszta.. Pedig az lenne a feeling - fast travellel.. És kéne kaja, hogy eljusson az arc a célállomásig. Ha meg lerobban a kocsi, és nincs vized, akkor ágyõ.. 😊

Fenrir
Nah elõrendeltem, elvileg 8990 Ft lesz majd a cdgalaxis szerint.

A halál csupán a kezdet...

Ha lenne jármû akkor páran biztos azzal ütnék el a kétfejû teheneket. Ahogy a far cry 2-ben a zebrákat fogják egyesek.
Ki tudja, talán majd az online Falloutban lesznek majd jármûvek. Télleg, arról a projectrõl van vmi hír?

DJ Skyline
pedig nem lett volna rossz vegyíteni a kettõt 😊 pl most pattant ki a fejembõl: lennének autók (ésszel, mert ugye atomháború után nem hemzsegnek az autók minden felé 😄), de nem mindegyik indulna el, mert pl hiányzik egy kerék, vagy nincs aksi, vagy bármi más. és elkéne menni egy másik helyre beszerezni a dolgokat. döntés meg rajtad áll, mész tovább gyalog, vagy teszel kerülõt és mész az "autós boltba" <#idiota> és még mindíg fenn állna az a dolog, hogy mire visszamész, már nincs ott az autó, mert valaki megelõzött 😄 kicsit mondjuk szivatós lenne az utóbbi, de ha belegondolsz a valóságban is simán megtörténhetne ugyanez. vagy menet közben lerobbanna a jármû, kész mehetsz gyalog. szerintem ésszerû keretek között meglehetett volna oldani ezt, hogy ne legyen autósjáték, de ne is az legyen hogy van egyetlen egy jármû az egészben. mondjuk az igaz hogy az elütések miatt eltûnne a Fallout varázsa, és lesz belõle egy Carmageddon. de lehetne azt is hogy az ellenfél belelõ az autóba és akkor az ott marad mert olyan helyen találta el. stb, elkalandoztam 😊

Alwares
Na majd talán a Fallout 4-ben megint lesz jármû. Vagy Pc-én majd moddolnak 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Hehe ^^

én a psicho-val voltam így, csak sajna a végére elfelejtett beszélni a karakter. :-)

a túlélõsre: ilyet már csináltak (igaz, elfestörpésben), kapott nekem már tüdõgyuladást a parti, mert télen vastag takaró nélkül lófráltam az erdõben. :-)

a mai csili-csálé sz*rok meg sem közelítenek néhány régi jó játékot, de ezt már lentebb kiveséztétek.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

OFF: Hát igen, szerintem sokan többet vártak a Stalkertõl. Egy hangulatos fps lett, néhány idegesítõ hibával, semmi több. Pedig a setting, a helyszín nagyon ki lett találva, többet ki lehetett volna hozni belõle, mint re-spawnoló kalasnyikovos csókákat, akik 500 méterrõl lelõnek minket sötétben is.