Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De attól még teljes.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
-neked tényleg egy faág nõ ki a fejedbõl?
-aha, igen. Tomnak hívom! OK, csak vicceltem.
Igazából Bob a neve! 😄DD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kérdéseket teszel fel, ami erõsen spoiler témába tartozik. Itt szinte mindenki a PC-s verzióra már, és nem tolják az X-box verziót, így válaszolni sem tudnak a kérdésre.
De ne is bántsuk egymást, inkább igyon meg mindenki egy sört/colát. 😊
Édes Istenem, neked sem lesz már nyelvtanórád... De legalább azon a kettõn, amire betaláltál, ne a pad alatt hokiztál volna <#szomoru2>#szomoru2>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Õ e:

<#idiota>#idiota>
Infók után itt olvasgathatsz: #2469 (angolul van)
Noodlee kérdésére elég egy igen-nem válasz is. <#vigyor0>#vigyor0>
Igazából a válaszból szerettem volna kérdést kapni a dilemmámra:
Ha nem nehéz elérni a lvl 20-at, akkor nem venném fel a Swift Learner perket.
Szóval teljesen logikus, hogy nem lehet kocsikázni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Fri itanz plx!
"Metrorail, or simply Metro, is the rapid pre-War transit system of Washington, D.C., and neighboring communities in Maryland and Virginia. In 2277, tunnels can be used to move between the various settlements in the area, although a major part of the tunnels has been taken over by super mutants.
It is possible to activate the Metro Protectron robots by hacking into their control terminals. Once the Protectrons are functioning properly, they head out to patrol the subway tunnels and attack any super mutants who do not have a transfer handy."
Lehet, hogy kapásból nem lehet vele menni, mert a videó alapján a jegyellenõr robot keményen elkéri a jegyeket 😄
😛
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
a túlélõsre: ilyet már csináltak (igaz, elfestörpésben), kapott nekem már tüdõgyuladást a parti, mert télen vastag takaró nélkül lófráltam az erdõben. :-)
a mai csili-csálé sz*rok meg sem közelítenek néhány régi jó játékot, de ezt már lentebb kiveséztétek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,