Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Srácok, az alap tulajdonságok a pont értékeknek megfelelõen, hogyan változnak?

Szóval tegyük fel, hogy van a small gun skillen 15 pont, ha rányomok még 5 pontot, az kb. % formában, mennyit erõsít, ill pontosít rajta? Mert ugye szint lépéskor kapunk 15 pontot, viszont rengeteg skill van, szóval itt mi a lépték?

Egyébként grafikai szempontból, ha megfelelõen ultrára állítjuk, akkor szerintem elég szép a játék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

aztán rájöttem ám😄
Ferro
Értem én, hogy v...

Éppen két olyan példát hoztál fel amiben a F1 és F2 kiemelkedett! 😄
Tök jó, hogy mindenki leírhatja a véleményét. De ezek csak felszíni dolgok amibõl a játékot teljességében megítélni lehetetlen. Van akinek ennyi elég. Személy szerint sajnálom azokat akik ennyibõl képesek ítélkezni, de ez más téma.

hogyan kell lockpickelni? <#gonosz1>
wedge31
A drága szüleidel beszélj igy kisrigó<#kocsog>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[HUN]Crassus
persze ! csak az a baj,hogy mai szemmel az 1-2 már nem ugyanaz mint anno 14 évesen......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyugodtan belevághatsz, nem kapcsolódik szorosan a történet az elsõ két részhez, csak a setting ugyanaz.

Az F3 akkor (vigyázat giga-spoiler 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Apád lelép a Vaultból, te meg utánamégy megkeresni. A többi csak maszlag. 😊

koschwarz
rátapintottál!<#sniffles>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Törölt felhasználó
Sajna nekem az 1 és 2 kimaradt... Érdemes ezek hiányában belekezdeni a 3. részbe?
koschwarz
na akkor azt hiszem mostantól ezt a topicot sem fogom látogatni. megérkeztek a hiperigényes warez-pistikék....<#ticking><#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

[HUN]Crassus
Nos nem akarok köcsög lenni,de ezek a srácok nem játszottak a Fallout 1 ill. 2 vel az hótziher....:S

Félreértés ne essék a játék jó!,de nem igazán fallout....az olyan hibákról nem is beszélve,hogy a karakterek mozgása kritikán aluli,a grafika sem 100%-ig meggyözõ....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ferro
😄 Ezt durván - szinopszisnak hívják. Amit jó ha nem keverünk össze a teljes történettel, mert ebben az esetben sekélyes és lapos is lehet ez a játék is. 😊

Ferro
A kétkedõknek néhány számszerûsitett vélemény, melyek többék kevésbé közismert forrásból származnak.

# GameShark: B+
# GamingExcellence: 9.5 / 10
# GameDaily: 8 / 10
# VideoGamer: 9 / 10
# GameSpy: 5 / 5
# 1UP: A
# IGN: 9.6 / 10
# Giant Bomb: 4 / 5

Véleményem szerint meggyõzõek az értékek.

Csacsi
Van már review a gametrailersen. 9.3-at adtak rá.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

hát egy kicsit leegyszerûsítette .. akkor az f1-ben keressünk egy chip-t mert szomjanhal a kolónia .. az f2-ben meg keressük meg a hóli gekk-t mert kihal a falu

😄D a többi csak 'körítés'

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DJ Skyline
"aztán lehet bonyolódik a játék során, nem jutottam benne túl messze" <#smile>

Ferro
Azt ugye nem mondod komolyan, hogy ez a történet amit itt vázoltál két sorban? 😄 Ezt hívják bevezetõnek... természetesen a történet ezután bontakozik ki.

DJ Skyline
*SPOILER*
megszülettél, nyomon követed a fejlõdésed pár szakaszát, majd egy "szép" reggelen szirénázik a Vault, felébresztenek, faterod meglépett, keressük meg aput akkor

mondjuk nem tudom mennyire egyedi ez a story, mert aki játszott a Hard Truck: Apocalypse címû játékkal, az ott már találkozhatott ezzel a történettel. csak más a köret. de szerintem ez a jellegû story már ellett lõve pár játékban, szóval ilyen szempontból szerintem az elõzõ Falloutokhoz képest nem annyira egyedi a történet. aztán lehet bonyolódik a játék során, nem jutottam benne túl messze

Silius
Valaki akkor tud már válaszolni a #2641 ?

Ennek a játéknak van története? Vagy csak öldöklés az egész?

A fallout fan miota szinonimaja a korlatolt kretennek? No mindegy.

Az fps problemakat nem ertem: kinai dzsunkas, sufnituningos gepem van (regi, 939es x2, 2 giga ram, 9600gt) es 1680ban highon, vsynckel 50-60 fps. Kint is.

Ami viszont fix, hogy bethesdaek lassan felvehetnenek legalabb egy olyan alkalmazottat, akinek az anatomia nem szitokszo. Az emberkek, plane az animacioik valami egeszen borzalmasak. Es a vats kamerakezelese...

Ettol eltekintve viszont egeszen igeretesnek tunik. Az oblivionhoz annyi koze van, hogy ugyanazok a keszitoik.

Facek
Kotor/elder scroll sorozatot szerettem, akkor ez is befog jönni úgy látom 😛
Degeci vagy,Mass Effectet nem bántjuk.😊

Davidus
ez bizony nem kamu rpg mint a mass effekt. elsõ 2 órában több választási lehetõség volt mint ott az egész játékban😛

V9ykn8_TZL0

chalezlopez
Van benne szöveg rendesen, és van választós is, néha 4-5 lehetõség.

Vamos Argentina!

Facek
Kérdés, aki már játszik vele: mennyi szöveg van a játékban ?
Sok ? Választós ? Az hogy mit választasz hatással van ? Töbet is lehet mint pl. elfogadom/nem fogadom el ?

köszi
Rövid játék után is mondhatom hogy igen, nagyon részletesen be tudod állítani a karakter megjelenését. Az arcgenerálás Obli-szerû, annyi, hogy itt csak humán lehet a karakter. Ellenben van 62millió féle szakáll, frizura stb. Ruhát is találni minden félét, tehát ez a része kipipálva!

Voltan
Persze.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

VRSDM
karaktereink mennyire testreszabhatóak? legalább annyira mint az oblivionban? szóval milliónyi ruha-védõruha-pajzs és egyéb van?

u dont have to listen anybody else but me

Élsimítást nem találtam az ini-ben. Hol tudom bekapcsolni, milyen néven van? (se AA se AntiAliasingot nem találtam 😞

Carlos
Nekem még kúszik lefelé az anyag.
De legalább tudok tanulni mig lejön így a lelkiismeretem is tiszta lesz.
Várom már, hogy kipróbálhassam.

Þór vígi þessi rúnar

CalebJoe
még pár kép

az új divat ez lesz<#idiota>
böröczk
: DDD Késõ van már. Úgy érdekesebb lenne : D

Na lényeg a lényeg.
Egyébként sok idõ után ez az a játék, amire úgy érzem, (elõítéletek nélkül) nem vétek pénzt kiadni...

Kumiho #2179

chalezlopez
Az 90-60-90 de pszt!!<#vigyor3>

Vamos Argentina!

böröczk
Csak nekem egybõl azok a modolt modellek ugrottak be Obliviont említve : P
Egyébként remélhetõleg modokkal majd kiküszöbökik ezt a hibát, amit én egyelõre képek alapján nem igazán tudok még konstatálni. : )

Kumiho #2179

nem az a probléma, hogy nem 60-90-60, hanem az arctextúrák kicsit khm érdekesek, a bõrszín, az ajkaknál meg mintha kicsit túl lenne feszítve. Szóval már jóval profibb megoldások is születtek ezeknél(és még a mozgásról szó se esett). De ezeken hamar túl teszi magát az ember.

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

"Egyébként nem tudom, miért probléma, hogy nem 60-90-60-as paraméterû nõi modelleket pakolásznak a játékokba."
Ja, az csak elvonja a figyelmet. 😊 Mondjuk mozgásban az Oblivion karaktereinek is voltak furcsa dolgai néha, ezek szerint ez itt is megmaradt. A táj viszont a képek alapján nekem nagyon bejövõs.

Why so serious?

böröczk
<#wow1><#wow1><#wow1>
Köszönjük a képeket.

Egyébként nem tudom, miért probléma, hogy nem 60-90-60-as paraméterû nõi modelleket pakolásznak a játékokba. Mondjuk még nem játszottam vele, szóval lehet, én sem leszek elégedett, de így képek alapján nekem nem tûnik rossznak.

Kumiho #2179

no igen... a táj az olyan állkeresgetõs. Amikor kiléptem és megláttam a távolban a kapitóliumot, gondoltam még addig tolom míg el nem szaladok addig, vagy meg nem halok. Ez utóbbi jött össze, pedig már elég közel jártam. Kisebb a terület mint az Oblivionben, de a város részletessége álleejtõ

Mr_no_NaMe
Tényleg...ha nem lenne elég nagy pofátlanság, hogy kb lemásolták az oblit, hát még a szinkronhangok is ugyan azok..vicc

De valamiért még mindig tetszik. Ahogy kiérek a szabadba, és elémtárul ez a lepusztult táj...kurvjó oszt kész 😊
chalezlopez
<#eljen> Valami pozitívum...

Vamos Argentina!

Nekem eddig bejön, bár eddig csak kb 3 órát toltam. Anno szerettem a két elsõ részt is. Sosem voltam RPG-fan, de a poszt-nukleár fíling, a zenék, az egész hangulat magával ragadott. Ez ebben is megvan.

"A hangok mind szinkron mind effekt ugyszintén egy az egyben oblivion"

Micsoda? Szerintem te véletlenül az Oblivion mappába installtad az Falloutot és kicsit összekeveredtek a file-ok. 😊 No, majd végigjátszás után tudom összehasonlítani rendesen az elõzõ részekkel, de nem indul rosszul!

no igen a fejek... meg a futás animációk is iszonyat gázak még mindig

CalebJoe
Nem szebb de nem is rondább az Oblivion-nál, persze megint nem tudtak csinálni egy normális fej és test modellt.
Majd a modderek biztos csinálnak hozzá jó kis modokat mint az Oblivion-hoz.

1680x1050 minden maxon:

szóval kipróbáltam notin, x3470es kártya,T2390es proci, 2 giga ram.

add1:aki régi falloutot vár, az valszeg csalódni fog, aki egy jó játékot az valszeg nem. Mert hangulata elsõ blikkre úgytûnik van a dolognak. Elsõsorban mert brutális és hatalmas, a város elképesztõen néz ki(karakteranimáció még mindig harmatgyenge). Nem azért játszottam a Falloutot mert Fallout volt, hanem mert jó volt és mert posztnukleár feeling volt meg morbid is. Ez a kettõ itt is meg van. Legalább is úgy tûnik. De a játék koránt sem tökéletes.

add2: jól fut a notin, távol áll a maxtól persze, és még finomhangolni se tudtam mert orosz verziót raktam fel. Mindezek ellenére játszató volt, csak a látótávolsággal volt gond(a kapitólium a vaulttól látszik de a közelben levõ ellenfelek nem).

Egyelõre persze letöröltem. A lényeg, hogy fut egész jól, relatíve olcsón hozzá lehet jutni(csak írják már ki végre ösztöndíjat...), meg azért a gametrailerses tesztet várok róla. De azt hiszem a PS2 vételt csak karácsonyra hagyom 😄

Kandurex
Kipróbáltam, végül is nem rossz. A harc rendszer nekem se túl tetszetõs, bár még mindig jobb, mintha a valami kutyaközönséges FPS lenne. Szóval azért számít a VATS, késõbbiekben meg biztos, hogy jobban ki lehet lesz használni amikor már erõsebb ellenfelek lesznek, nem lehet ész nélkül, nélküle meg eléggé nehéz a harc, szóval hasznos...csak nem körökre osztott 😞 A grafika tûrhetõ...úgy, ahogy, csak a külsõ nézetet kell gyorsan elfelejteni 😊...a hangulat és felépítés viszont kellemes, bár gondolom itt erõteljesen közrejátszik, hogy az elsõ - két részre épít és azon nem sokat változtattak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Óistenem...
Örülök, hogy pénzt nem adtam még érte.
Ezek után...
Azért adok neki egy esélyt, de lehet, hogy inkább elõveszem a Fallout 2-t és végigtolom azt nagyfelbontásban.

Csalódtam a Spore-ban, csalódni fogok ebben is? Lassan be kell állni azon sorba melyek szerint (akár tetszik nekünk akár nem): a normális(!!!!!) PC-s játékoknak befellegzett! (ezzel nem egy spamrohamot akarok elinditani, csak télleg ezt érzem az utóbbi idõben)

Þór vígi þessi rúnar

SubZero911
Igazad vót...De ha már itt vagyok beírok 😊

Egy kínai-thaiföldi (stb) Fallout3 topicban közel 200 hozzászólásban is már ezt tárgyalják. Mármint hogy milyen paraszt vakítás ez a szegény F3.

Sajnos személyes tapasztalatból mondom -mint Fallout 1 és 2 végigjátszó többször is- hogy valóban nagyon-nagyon az a szaga van, hogy megvezették a fanokat, valójában csak elhiteti magával az ember, hogy ez "IGEN, AZ A FEELING", végre itt van stb., de belül mindenki tudja, hogy ez nem más mint STALKER+OBLIVON gyúrma és egyszerû marketing.

Ide süllyedt a legenda.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Én imádtam, de ez olyan, mintha Oblivionoznék és nem annak kéne lennie, arra ott van az Oblivion. Még jóval szebb is fullos texturapakkal...