Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval tegyük fel, hogy van a small gun skillen 15 pont, ha rányomok még 5 pontot, az kb. % formában, mennyit erõsít, ill pontosít rajta? Mert ugye szint lépéskor kapunk 15 pontot, viszont rengeteg skill van, szóval itt mi a lépték?
Egyébként grafikai szempontból, ha megfelelõen ultrára állítjuk, akkor szerintem elég szép a játék.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Éppen két olyan példát hoztál fel amiben a F1 és F2 kiemelkedett! 😄
Tök jó, hogy mindenki leírhatja a véleményét. De ezek csak felszíni dolgok amibõl a játékot teljességében megítélni lehetetlen. Van akinek ennyi elég. Személy szerint sajnálom azokat akik ennyibõl képesek ítélkezni, de ez más téma.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Félreértés ne essék a játék jó!,de nem igazán fallout....az olyan hibákról nem is beszélve,hogy a karakterek mozgása kritikán aluli,a grafika sem 100%-ig meggyözõ....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
# GameShark: B+
# GamingExcellence: 9.5 / 10
# GameDaily: 8 / 10
# VideoGamer: 9 / 10
# GameSpy: 5 / 5
# 1UP: A
# IGN: 9.6 / 10
# Giant Bomb: 4 / 5
Véleményem szerint meggyõzõek az értékek.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
😄D a többi csak 'körítés'
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
megszülettél, nyomon követed a fejlõdésed pár szakaszát, majd egy "szép" reggelen szirénázik a Vault, felébresztenek, faterod meglépett, keressük meg aput akkor
mondjuk nem tudom mennyire egyedi ez a story, mert aki játszott a Hard Truck: Apocalypse címû játékkal, az ott már találkozhatott ezzel a történettel. csak más a köret. de szerintem ez a jellegû story már ellett lõve pár játékban, szóval ilyen szempontból szerintem az elõzõ Falloutokhoz képest nem annyira egyedi a történet. aztán lehet bonyolódik a játék során, nem jutottam benne túl messze
Az fps problemakat nem ertem: kinai dzsunkas, sufnituningos gepem van (regi, 939es x2, 2 giga ram, 9600gt) es 1680ban highon, vsynckel 50-60 fps. Kint is.
Ami viszont fix, hogy bethesdaek lassan felvehetnenek legalabb egy olyan alkalmazottat, akinek az anatomia nem szitokszo. Az emberkek, plane az animacioik valami egeszen borzalmasak. Es a vats kamerakezelese...
Ettol eltekintve viszont egeszen igeretesnek tunik. Az oblivionhoz annyi koze van, hogy ugyanazok a keszitoik.
V9ykn8_TZL0
Sok ? Választós ? Az hogy mit választasz hatással van ? Töbet is lehet mint pl. elfogadom/nem fogadom el ?
köszi
u dont have to listen anybody else but me
De legalább tudok tanulni mig lejön így a lelkiismeretem is tiszta lesz.
Várom már, hogy kipróbálhassam.
Þór vígi þessi rúnar
Na lényeg a lényeg.
Egyébként sok idõ után ez az a játék, amire úgy érzem, (elõítéletek nélkül) nem vétek pénzt kiadni...
Kumiho #2179
Egyébként remélhetõleg modokkal majd kiküszöbökik ezt a hibát, amit én egyelõre képek alapján nem igazán tudok még konstatálni. : )
Kumiho #2179
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Ja, az csak elvonja a figyelmet. 😊 Mondjuk mozgásban az Oblivion karaktereinek is voltak furcsa dolgai néha, ezek szerint ez itt is megmaradt. A táj viszont a képek alapján nekem nagyon bejövõs.
Why so serious?
Köszönjük a képeket.
Egyébként nem tudom, miért probléma, hogy nem 60-90-60-as paraméterû nõi modelleket pakolásznak a játékokba. Mondjuk még nem játszottam vele, szóval lehet, én sem leszek elégedett, de így képek alapján nekem nem tûnik rossznak.
Kumiho #2179
De valamiért még mindig tetszik. Ahogy kiérek a szabadba, és elémtárul ez a lepusztult táj...kurvjó oszt kész 😊
"A hangok mind szinkron mind effekt ugyszintén egy az egyben oblivion"
Micsoda? Szerintem te véletlenül az Oblivion mappába installtad az Falloutot és kicsit összekeveredtek a file-ok. 😊 No, majd végigjátszás után tudom összehasonlítani rendesen az elõzõ részekkel, de nem indul rosszul!
Majd a modderek biztos csinálnak hozzá jó kis modokat mint az Oblivion-hoz.
1680x1050 minden maxon:

add1:aki régi falloutot vár, az valszeg csalódni fog, aki egy jó játékot az valszeg nem. Mert hangulata elsõ blikkre úgytûnik van a dolognak. Elsõsorban mert brutális és hatalmas, a város elképesztõen néz ki(karakteranimáció még mindig harmatgyenge). Nem azért játszottam a Falloutot mert Fallout volt, hanem mert jó volt és mert posztnukleár feeling volt meg morbid is. Ez a kettõ itt is meg van. Legalább is úgy tûnik. De a játék koránt sem tökéletes.
add2: jól fut a notin, távol áll a maxtól persze, és még finomhangolni se tudtam mert orosz verziót raktam fel. Mindezek ellenére játszató volt, csak a látótávolsággal volt gond(a kapitólium a vaulttól látszik de a közelben levõ ellenfelek nem).
Egyelõre persze letöröltem. A lényeg, hogy fut egész jól, relatíve olcsón hozzá lehet jutni(csak írják már ki végre ösztöndíjat...), meg azért a gametrailerses tesztet várok róla. De azt hiszem a PS2 vételt csak karácsonyra hagyom 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Örülök, hogy pénzt nem adtam még érte.
Ezek után...
Azért adok neki egy esélyt, de lehet, hogy inkább elõveszem a Fallout 2-t és végigtolom azt nagyfelbontásban.
Csalódtam a Spore-ban, csalódni fogok ebben is? Lassan be kell állni azon sorba melyek szerint (akár tetszik nekünk akár nem): a normális(!!!!!) PC-s játékoknak befellegzett! (ezzel nem egy spamrohamot akarok elinditani, csak télleg ezt érzem az utóbbi idõben)
Þór vígi þessi rúnar
Egy kínai-thaiföldi (stb) Fallout3 topicban közel 200 hozzászólásban is már ezt tárgyalják. Mármint hogy milyen paraszt vakítás ez a szegény F3.
Sajnos személyes tapasztalatból mondom -mint Fallout 1 és 2 végigjátszó többször is- hogy valóban nagyon-nagyon az a szaga van, hogy megvezették a fanokat, valójában csak elhiteti magával az ember, hogy ez "IGEN, AZ A FEELING", végre itt van stb., de belül mindenki tudja, hogy ez nem más mint STALKER+OBLIVON gyúrma és egyszerû marketing.
Ide süllyedt a legenda.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died