Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alig indul el valamilyen gamma.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
u dont have to listen anybody else but me
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Meg videókban is láttam, hogy tud az futni hátán a pityuval.
És köszönöm a megoldás választ is. : )
Kumiho #2179
viszont most percenként crash-el :/
u dont have to listen anybody else but me
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Egy borzasztó láma kérdés: Hogy a fenébe rakom el a fegyvert? : D
Kumiho #2179
"A játékból a vártnál is jóval korlátozottabb példányszámban érkezõ gyûjtõi kiadás elõjegyzésben elkelt."
Why so serious?
Akik itt fikázzák, azok kb. ugyanazok az emberek, akik a Crysist letörölték anno két perc játék után, hogy "szar a grafika".
Vannak, akiknek semmi sem jó, és azok meg is érdemlik, hogy soha ne élvezzenek egy játékot sem.
Kérdés. A CDGalaxisban eltûnt a CE elõrendelés, és nem is írnak semmi újat. Most akkor mi van, lesz CE, vagy nem?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az anti-aliasinggal meg az a bajom, hogy a configban átállítom, de mégsem menti el a beállított értéket, a játékban meg leshetem a sok recés vonalat. A játékot már sikerült "angolosítani", egyedül a launcherbõl indítható beállítások maradtak meg oroszul. Ini-ben meg semmi AA-t nem találtam. :/
Én amennyi Obliviont felfedezek benne, az is tetszik. : )
Még csak most láttam meg a kinti világot, de a játék már eddig is borzasztóan tetszik, klassz nagyon.
Valahol az õsfanok felháborodása, kritikája érthetõ, hiszen pl a diablo fanok sem örülnének neki, ha a 3-mat kiadnák egy ilyen nézetben. Csak példa. És ez nem egy másik játék, ez a Fallout 3, és érthetõ, hogy megkövetelnék a névhez méltó kritériumokat, de önmagában a játék irtóra eltalált, egyszerûen baromi jó. Csak lehetett volna más nevet adni neki, mondjuk akkor meg ráfogták volna, hogy Fallout kopi.
Én megtaláltam azt az ini fájlt, de hiába állítom át a felbontásnál, nem teszi át 1680x1050-re, talán több helyen is bele kéne piszkálnom? Kérem, valaki írja le részletesen nekem. Mert a rendes felbontás beállításainál csak valami 1400x1050-es érték jön ki, mint maximális.
Köszi elõre is.
Kumiho #2179
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Megaton -ba hol lehet szobát kivenni... saloonban esetleg? a csaj nem ajánlotta fel a beds szolgáltatást. Nagyon jó folytatás!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Van ott 1-2 beszélgetõpartner 😄
Amúgy valaki beszélt már azzal a maffiozó kinézetû ürgével (akinek ráadásul Lucien Lachance a szinkronhangja, tudjátok Dark Brotherhood/Oblivion sry ezt nem hagyhattam ki xD) aki a feladatot adja, hogy hozzam mûködésbe a zatombombát ami ott van Megatron közepén.
Vajon mi történik ha megcsinálom? 😄
Gondoltam amíg töltõdik a 3, nosztalgiázom egy picit az elsõ résszel.
Megcsináltam a karaktert, leütöttem a patkányokat. Elindultam keletnek, és a _legelsõ_ találkozásom egy special encounter volt, a felborult kólásautóval... 😛
(Aki nem ismerné: Fallout 1-ben kóláskupakok számítanak pénznek. Ez a special encounter meg magas luck-nál jön csak elõ, és _rengeteg_ pénzt ad. De ennyire a legelején?)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Chuck Norrisról mondták hogy nem alszik. Chuck Norris vár. 😊
Olyan ez, mint a Jaguar X-Type: az az autó a Ford Mondeo jól bevált alapjaira épült. Mégis, ha beletehetnéd a segged, biztos nem az lenne az elsõ reakciód: "ez csak egy szaros Mondeo, csak fel van csicsázva." Van ott annyi plusz, hogy az már Jaguarnak érzõdik. Kb. így van ez a Fallout3-al is. Szerintem.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ezzel még nem játszottam de az f2ben ha tettem 100 pontot a small gunsra nem mindig ugyan azzal az eséllyel találtam el az ellen pl ha a pofámba állt akkor 100% volt fejre de ha már 2 lépéssel hátrébb állt akkor 80% stb stb, akkor miért mondod hogy a távolságnak nincs köze a skillhez?
Itt xp-t kapsz, és ha elérsz egy összeget akkor szintet lépsz. Szintlépésnél pedig hasonló, de nem ugyan olyan opciók vannak mint az oblivionban.
Yang: Skandi- senior shao wari
De most játék hiányában nem tudnám megmondani, miként mûködik. Egy biztos a skill most is kapcsolatban áll valamelyik SPECIAL-al (ebben az esetben a Small Guns az agility-vel).
Barter - Charisma
Big Guns - Endurance
Energy Weapons - Perception
Explosives - Perception
Lockpick - Perception
Medicine - Intelligence
Melee Weapons - Strength
Repair - Intelligence
Science - Intelligence
Small Guns - Agility
Sneak - Agility
Speech - Charisma