Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
Jaja. Mióta van egy ilyen "noname xp-variánsom", azóta ilyen szar minden. Arról lehet felismerni ezt a szar oprendszert, hogy átlátszó a tálca, meg hogy nincsenek hangok, és
alig indul el valamilyen gamma.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

VRSDM
helyi hiba. nekem tökéletesen ment, aztán mióta kijöttem megaton-ból azóta crash folyton :| 😞 az origi meg még messzevan nagyon

u dont have to listen anybody else but me

Falcon87
Hát ilyen nincs. Ez a szar olyannyira bugos, hogy hihetetlen. Megnéztem egy first 10 minute videót. Ott a születésemnél a csávó beszél, hogy Szevasz, én vok az apád, meg ilyenek, míg nálam csak megszületek, kb.5sec, és máris állíthatom be a cuccosokat. Na, ezt még ki lehet bírni. Ám, mikor 10 éves leszek, és ott a szülinap, miután "elmúlik a fény", egybõl jön a Pipboy3000 aded felirat, míg a videóban jött egy csávó, s az adta nekünk. Ezután az apám kimegy az ajtóm, és az a két hülyegyerek velem szemben csak bámul. Lehet, hogy nehezen érthetõ, de kurvára ideges vagyok.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

dartonita
Ez egy kurvajo jatek sracok.

böröczk
: D Csak úgy olyan, mintha szegény folyton be akarna tojni.
Meg videókban is láttam, hogy tud az futni hátán a pityuval.

És köszönöm a megoldás választ is. : )

Kumiho #2179

VRSDM
másfél óra tökéletes játék, elkap a szerelem FÓLÁT! nagyon tetszik, nem totál elõzõ rész folytatás de nem is azt vártam, kaptunk egy eszméletlen jó játékot bitang hangulattal ami régen volt már...

viszont most percenként crash-el :/

Grove4
Sziasztok,az lenne a kérdésem/kérésem,hogy nem tudtok olyan oldalt a fallout 3 hoz(lehetõleg magyart)ahol le vannak írva a különbözõ rövidítések,az hogy mi mire jó,stb,szal szinte minden😊Elpre is köszi!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

odabasz

DJ Skyline
giga spoiler videók következnek, csak az nézze meg aki nagyon nem bírja ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
atombomba robbantás van mind két videóban, egyik éjjel, másik nappal. eléggé komoly<#merges2>

videó1
videó2

stevenson1988
nyomd folyamatosan az R-t és akkor elrakja

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Fegyvert elrakni nekem csak PipBoyban sikerült. Más játékoknál általában "holster weapon" néven szokott szerepelni ez az opció, de itt hasonlót sem találtam. Tehát PipBoyban fegyvert elrakom, de utána még mindig harci üzemmódban, "mingyá' odab@szok egyet!" testtartásban közlekedik tovább az emberünk. 😊 Eddig még nem volt baj belõle.

böröczk
Sikerült, csupán miután átírom az init, nem szabad elindítanom a Launchert, hanem rögtön a játékot. Mert ugye a Launcherben nincs olyan felbontás opció, ami nekem kéne.

Egy borzasztó láma kérdés: Hogy a fenébe rakom el a fegyvert? : D

Kumiho #2179

A sima angol változat infói között írnak róla:
"A játékból a vártnál is jóval korlátozottabb példányszámban érkezõ gyûjtõi kiadás elõjegyzésben elkelt."

Why so serious?

Voltan
Egyáltalán nem szar, sõt, szerintem ott lesz idén a dobogósok között. És én aztán tényleg ismerem a régi Falloutokat. Persze, máshogy néz ki, meg a játékmenet sem teljesen ugyanaz, de könyörgöm, 10 év után mit vártak az emberek??? A hangulata viszont ugyanaz, és a sztori is jónak ígérkezik.

Akik itt fikázzák, azok kb. ugyanazok az emberek, akik a Crysist letörölték anno két perc játék után, hogy "szar a grafika".
Vannak, akiknek semmi sem jó, és azok meg is érdemlik, hogy soha ne élvezzenek egy játékot sem.

Kérdés. A CDGalaxisban eltûnt a CE elõrendelés, és nem is írnak semmi újat. Most akkor mi van, lesz CE, vagy nem?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Írtam hogy a launcherben beállítottam, mégsem mentette el a beállított értéket. Ráadásul egyedül és kizárólagosan a launcher megmaradt vmiért orosz nyelvûnek, csak tippelni tudok rá hogy mi micsoda.

Igen de itt olyanokat kérdeznek mint ws, aa és ezt mind ott be lehet állítani és megy is rendesen ezért nem értem.

koschwarz
hasonlóképpen az oblivionhoz, azért az ini file-ban jó sok mindent lehet még állítani, túl a beállító képernyõn található opciókon.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
lehet hogy én meg elvakult vagyok, akár ismerve az elõzõ részeket, akár nem, de amit eddig tudni lehet róla, amit látni lehetett belõle, egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy ANNYIRA szar legyen, mint ahogy egyesek, leverzolva, pár óra játék után ki merik jelenteni. <#nemtudom>

Nem értem mit szenvedtek ini fájlokkal, játék inditásakor minidg feldob egy launchert ahol be elhet állítani ezeket mint Oblivionba.

Kandurex
inkább 16:10 -re

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nekem sikerült beállítanom 1280x1024-re azzal nincs gond. Az az 1680x1050 vmi wide felbontás, nem? Akkor nem lehet hogy vhol át kell állítanod egy 4:3-at 16:9-re?

Az anti-aliasinggal meg az a bajom, hogy a configban átállítom, de mégsem menti el a beállított értéket, a játékban meg leshetem a sok recés vonalat. A játékot már sikerült "angolosítani", egyedül a launcherbõl indítható beállítások maradtak meg oroszul. Ini-ben meg semmi AA-t nem találtam. :/

VRSDM
engem meggyõzõtt. megfogott és kész.

böröczk
SPOILER tag, emberek!

Kumiho #2179

böröczk
<#taps> Végre.

Én amennyi Obliviont felfedezek benne, az is tetszik. : )
Még csak most láttam meg a kinti világot, de a játék már eddig is borzasztóan tetszik, klassz nagyon.
Valahol az õsfanok felháborodása, kritikája érthetõ, hiszen pl a diablo fanok sem örülnének neki, ha a 3-mat kiadnák egy ilyen nézetben. Csak példa. És ez nem egy másik játék, ez a Fallout 3, és érthetõ, hogy megkövetelnék a névhez méltó kritériumokat, de önmagában a játék irtóra eltalált, egyszerûen baromi jó. Csak lehetett volna más nevet adni neki, mondjuk akkor meg ráfogták volna, hogy Fallout kopi.

Én megtaláltam azt az ini fájlt, de hiába állítom át a felbontásnál, nem teszi át 1680x1050-re, talán több helyen is bele kéne piszkálnom? Kérem, valaki írja le részletesen nekem. Mert a rendes felbontás beállításainál csak valami 1400x1050-es érték jön ki, mint maximális.
Köszi elõre is.

Kumiho #2179

koschwarz
jááááájjjj elkezdõdött a spoiler-idõszak, meg amikor minden kis szarságért rögtön rákérdezünk a fórumon...<#szomoru2><#ticking>

Robez84
Köszi a gyors segítséget...utánanézek!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

DJ Skyline
ja, a bárban van egy bõrszerkós vöröshajú csaj, õ nála tudsz szobát kivenni

Robez84
HY all!
Megaton -ba hol lehet szobát kivenni... saloonban esetleg? a csaj nem ajánlotta fel a beds szolgáltatást. Nagyon jó folytatás!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

DJ Skyline
decemberben lesz magyar verzió

Sok zsét és luxust ígérget, nem tudom ez utóbbi mit takarhat...

csá. Ez a játék ugye magyarul is megjelenik?? ha igen írjátok már meg lécc hogy kb mikorra? kösz
Mr_no_NaMe
Beülsz a helyi kocsmába, legurítassz 1 sört és vársz reggelig 😊
Van ott 1-2 beszélgetõpartner 😄

Amúgy valaki beszélt már azzal a maffiozó kinézetû ürgével (akinek ráadásul Lucien Lachance a szinkronhangja, tudjátok Dark Brotherhood/Oblivion sry ezt nem hagyhattam ki xD) aki a feladatot adja, hogy hozzam mûködésbe a zatombombát ami ott van Megatron közepén.
Vajon mi történik ha megcsinálom? 😄
Carlos
Én meg szakadtam a tesztkérdéseken...

Þór vígi þessi rúnar

dronkZero
Ááááááá, de nagyon durvaaaa!
Gondoltam amíg töltõdik a 3, nosztalgiázom egy picit az elsõ résszel.
Megcsináltam a karaktert, leütöttem a patkányokat. Elindultam keletnek, és a _legelsõ_ találkozásom egy special encounter volt, a felborult kólásautóval... 😛

(Aki nem ismerné: Fallout 1-ben kóláskupakok számítanak pénznek. Ez a special encounter meg magas luck-nál jön csak elõ, és _rengeteg_ pénzt ad. De ennyire a legelején?)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MaskimXul
Kösz, a bolt miatt kell, csak reggel nyit <#wow3>
falloutprefs.ini-hez jó volna egy tweak-guide. Hol tudom benne állítani az élsimítást (AA)? Elõre is kösz.

Alapból T-re van beállítva a "Wait". Ez kb. alvás. Volt olyan, hogy éjszaka fostam mászkálni, ezért inkább wait reggelig.

Chuck Norrisról mondták hogy nem alszik. Chuck Norris vár. 😊

MaskimXul
Hogy lehet aludni? Pipboyban nincs, szoba bérlés meg csak a megatonos ribinél van, de az túl drága. Meg csak aludni akarok, dugni nem 😊
Istenem, ennek az oblivionozásnak sosem lesz vége? Igen, annak az alapjaira épül, és ez néhol meglátszik rajta. De ez NEM Oblivion.

Olyan ez, mint a Jaguar X-Type: az az autó a Ford Mondeo jól bevált alapjaira épült. Mégis, ha beletehetnéd a segged, biztos nem az lenne az elsõ reakciód: "ez csak egy szaros Mondeo, csak fel van csicsázva." Van ott annyi plusz, hogy az már Jaguarnak érzõdik. Kb. így van ez a Fallout3-al is. Szerintem.

jah és ha tovább fejlesztettem a skillt + a fegyvertõl is függött hogy mien távolságra mennyi %ot ad pl szemre vagy fejre

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

miért monodod?

ezzel még nem játszottam de az f2ben ha tettem 100 pontot a small gunsra nem mindig ugyan azzal az eséllyel találtam el az ellen pl ha a pofámba állt akkor 100% volt fejre de ha már 2 lépéssel hátrébb állt akkor 80% stb stb, akkor miért mondod hogy a távolságnak nincs köze a skillhez?

Ferro
Amit írsz annak nincs köze a skill fejlõdéshez sem a skillhez (small guns). Amit írsz annak a találathoz és a fegyver tulajdonsághoz van köze.

Mr_no_NaMe
Hálisten azért ennyire nem voltak pofátlanok...akkor valszeg a játékosok 80%a már uninstallálta volna xDD
Itt xp-t kapsz, és ha elérsz egy összeget akkor szintet lépsz. Szintlépésnél pedig hasonló, de nem ugyan olyan opciók vannak mint az oblivionban.
hát azért ez nem ilyen egyszerû, fõleg hogy van távolság, fegyver max hatótáva stb

nem

basszus, ugyanolyan a fejlodés mint az oblivionban?

Yang: Skandi- senior shao wari

Ferro
Igen.

De most játék hiányában nem tudnám megmondani, miként mûködik. Egy biztos a skill most is kapcsolatban áll valamelyik SPECIAL-al (ebben az esetben a Small Guns az agility-vel).

Barter - Charisma
Big Guns - Endurance
Energy Weapons - Perception
Explosives - Perception
Lockpick - Perception
Medicine - Intelligence
Melee Weapons - Strength
Repair - Intelligence
Science - Intelligence
Small Guns - Agility
Sneak - Agility
Speech - Charisma
Unarmed - Endurance

Zsolo007
Valóban meggyõzõek. Legalább biztosan tudjuk, hogy bethék propagandagépe jól mûködik <#hehe>

Kandurex
pontonként 5%?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ferro
A Fallout 2 így számolta ki azt hiszem: 5% + (4% x Agility). Lehet változott.