Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöre szolok hogy aki hozám hasonlóan fallout fan az mielött belevág szedjen be pár nyugtatot mert szükség lesz rá ugyanis csak cimében és néhány utalás meg helyszinféleségben emlékeztett az eredeti klaszikusra ,minden másban az oblivionra.
A graf olyan amilyen döntse el mindenki maga az biztos hogy nem egy mai darab.
A karakterek teljesen megegyeznek az oblivionéval és itt kezdödik a baj mert aki játszott vele annak mindig az fog beugrani és ez hazavágja az egészet.
A hangok mind szinkron mind effekt ugyszintén egy az egyben oblivion legalább vehetek volna egy kis fáradságot a változtatásra.
A legnagyobb negativum a harcrendszer amelyik ugye nem körökre osztott / nálam már ez kiverte a biztositékot még honapokal ezelött /
Teljesen ledegradálták a kifinomult harcrendszert egy sima fps szintjére.
A VATS rendszer akkora ökörség hogy nem tudom ki találta ki de én adnék neki egy nyalokát meg egy kötelet.
A párbeszédek a küldetésrendszer és a fejlödés szintén oblivionos.
Na most ezek után aki azt állitja hogy érzi a fallout feelinget az egész biztos nem tolta az eredetiket.
Aki szerete az obliviont az szeretni fogja ezt is egy totál leegyszerüsitett nyomokban rpg elemeket tartalmazo alapjában fps-röl van szó.
A kérdés csak az miért fallout a cime.
Sorry azoktol akik elvannak ájulva a játéktól nekem sok-sok év várakozás után oriási csalodás.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Vamos Argentina!
(ui.: Félreértések elkerülése érdekében mondom, h sztem jól választottál, hogy nem gamernotit vettél, mert azokkal csak a baj szokott lenni.)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Vamos Argentina!
Bevallom én is ki akartam próbálni vétel elõtt, ezért tudok tapasztalatot írni.
A játék eddig elképesztõ. Nekem legalábbis. Nagyon visszajön a hangulat. Maradtak az okos élcek. Méltó utódnak tûnik. Nagyon jól játszható és még easyn sem lehet eszetlenkedni, népet irtani csak úgy vaktában (na jó ezt is ki kellett ám próbálni 😄 ). Szóval szerintem tuti vétel.
Ami negatívum, hogy az én notimon nem fut el. Egy HP 6720b. T9200-as proci, 2 gb ram és a szutyok x3100. Szerintem, ha egy normális vga van a notidban menni fog rajta.
Asszem megyek rendelni. Ha jól tudom lesz magyar is decemberre nem?
Jó játékot!
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
You\'ll Never Walk Alone
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Vamos Argentina!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Vegyétek meg ti is!!!!!(de ha nem akkor ne rinyáljatok ha a köv rész console only lesz...)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1 GB RAM (XP)/ 2 GB RAM (Vista)
2.4 Ghz Intel Pentium 4 processzor
NVIDIA 6800 vagy ATI X850 videókártya vagy ennél jobb
Ajánlott konfig:
Intel Core 2 Duo processzor
2 GB RAM
NVIDIA 8800-as sorozat vagy ATI 3800-as sorozat
32 biten simán elfut, max nem 16xos él simítással kell játszani
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
(sajna nekem laptopról felejtõs, szal boxos lesz)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem jó játék,de kinek milyen mindenkinek különbözö az izlése.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
elég ha megnézed a fegyókat, vagy a karaktereket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Ha meg valaki azt állítja, hogy az oblivion csúnyább ettõl, akkor annak meg feliratok egy szemüveget.
új...fálút múvítrió
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tomb Raider Underworld!!
A megkövetelt gépigénynél: NV 9800GTX vagy Ati 48xx-es videókártya, azt szart sem ér.
ugyanolyan moslék, mint a többi, ami elfut egy x1650xt-n a haveromnál.
Ez optimalizálás kérdése. Ettõl nem lesz szebb a játék, hogy nagyobb vas kell alá.
HD videókat.
Többet úgy sem fog nyújtani látvány terén a játék.
persze azért megnézem, de elõre tudom, mert far2 is videókban gyalázatos volt, és sokan lehülyéztek, most meg mindenhol azt hallom, hogy mekkora szar lett.
Vagyis ennyire már vágom a témát, hogy a videókból le lehet szûrni.
Mert megnézel egy HD videót és ennyi. azok ugyanazt adják vissza, mintha futna a gépeden a cucc.
ennyi. nekem nem a játékmenettel van bajom, csak annyit állítottam, hogy technikailag ne csodálkozzon senki, ez nem egy "látvány" játék.
azért komolyabb grafikája van mint az oblivionnak.
Meg a gépigényét hasónlitsd össsze.Azért van különbség.
Azért az oblivionhoz nem kér 256-os az még minimális de a javasolt ami jól el visszi ezt a játékot 512 MB-os.
És az oblivonhoz csak 128-ast kér.
Ah mindegy.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit