Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eleje még egész hangulatos, de miután kijutunk a szabadba, teljesen siralom. Egyrészt a készítõl elfelejtették, hogy 2008-at írunk, biztos ezért leptek meg minket két éves grafikai szinttel. Másrészt rendben van, hogy poszt-apokaliptikus világ, de hogy mérföldeken keresztül ennyire egysíkú legyen ez a világ...
És a harcrendszer. 😄 Ez tényleg az, aminek szánták? Tényleg ilyenre akarták, vagy ilyenre sikerült? Egyszerüen csak röhögtem, amikor bementem egy lepukkant iskolába és harcba keveredtem néhány arccal.
Csaj meg akar késelni, kijelölöm a fejét, hármszor megnyomom a gombot, hogy élbõl három lövés ugorjon a buksijába. Oké, megy tovább a dolog, csaj fejébõl kifröccsen a vér, aztán nyomja tovább a mexikói táncot, minha mi sem történt volna. 😄 Szóval egy merõ szánalom. Szaros kutáyba két tárat kell beleengedni hogy kinyûszítse a lelkét, és csak a suliban van vagy egy tucat ellenfél? 😄 Áhh, ezek készen voltak, amikor ezt megírták. Meg ez a kijelölõsdi alapban... Ja, nem fontos, mehet a real time harc is, de meg kell nézni a karakter reakcióját a mozdulatokra. Egyszerüen ultra gáz, ami akkor növelhetõ igazán vicces magasságokba, ha átváltunk nézdahátam nézetre. Na, az igazi katasztrófa és tragikomikum! 😄
Rendívül hanyag munkának találom, ráadásul már két óra után is igen unalmas, nem felel meg a kor elvárásainak, és persze röhejes. És én még egész évben erre izgultam, elõrendeltem, meg minden.
Cancelled.
www.gamedroid.hu
SPOILER!!!
Ott vagyok, hogy az emlékmûnél/ben kell keresnem a fater nyomait, megtaláltam a holokazettákat és most az a feladat hogy játszam le. De nem tudom hol. Egyáltalán ott kell lejátszani? Mert az egész komplexumot végigjártam/írtottam, de nem tudom, hogy játszam le. A térképen a jelzés azt mutatja, hogy ott valahol a komplexumban, de hol?
A másik meg, hogy van power armorom de használni nem tudom, mert azt írja hogy training kell hozzá. Hogy tudok tréningezni?
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Amúgy meg ProGabe, nincs miért aggódnod. Jó, összetett és mély RPG. Itt-ott persze az Oblivion beugrik, de alapvetõen a "Fólát" rendszert majdnem totál átvették, és a hangulat az továbbra is nagyon ott van. Nem egy romos országban játszódik, hanem egy hatalmas romos városban, ez a különbség. De ha belegondolsz, Budapest is tartogatna meglepetéseket hasonló esetben 😄
Szóval más, de méltó az elõdökhöz. Beszéltem, uff.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak egy kérdés a hozzám hasonló õs-falloutosokhoz... A 2-ben is volt ilyen meghatározás, de ott nem az ment, hogy a kiválsztott skillekre osztáskor duplán is adta a pontot?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
One man\'s hero, is another man\'s demon...
You\'ll Never Walk Alone
Elakadtam az ötös kérdésnél (nagymama le akar veled lövetni egy polgárt):
Most halgassak a nagyanyámra? De lelõni egy embert nem rossz dolog? Nalol... Sok jó poén van a játékban!
Þór vígi þessi rúnar
Nekem egy kicsit csalódás. Nincs bajom különösebben semmivel, csak nem ezt vártam (mint a spore). Valahogy reménykedtem, hogy megmarad a körökre osztott dolog valamilyen formában.
Utálom a napszakváltást (este bezárnak a boltok, és a boltos npc-nél kéne leadni a küldit, várok fél napot vagy alszok).
Rengeteg jó dolog van benne (házad fejlesztése), sok ötletes dolog. Nem rossz játék, de amennyit kérnek érte, annyit (nekem!!!) nem ér.
Majdha leviszik a magyarított árát 4-5K-ra, akkor megveszem. Addig marad ez.
Þór vígi þessi rúnar
na hogy tetszik a gém? <#eplus2>#eplus2>
ui:
még szerencse h nem játszottam az elsõ két résszel, asszem kapná tõlem a sok pofonokat.
de így számomra olyan mint az oblivion, csak jobb.
Kíváncsi leszek mi lesz veled késõbb ha már itt elakadsz. Amúgy én nem nagyon emlékszem ilyen "be kell hogy húzzak a robotnak" küldire az elejérõl. Vagy csak én nem emlékszem?
Kicsit kifejtve: Viszonylag szép grafika, jó nagy bejárható terep, sivár posztapok környezet, de mégsem unalmas, jó sztori(eddig legalábis, de innen már nem nagyon bukják), vicces/érdekes mellékszálak és questek, rengeteg jól megírt párbeszéd, érdekes NPC-k. Szóval méltán viseli a Fallout nevet. Nem hibátlan de az elsõ két rész sem volt az.
aki õs-falloutos és még angolul is tud, annak hogy tetszik?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de utana ugyis revizionalhatod es elosztod ahogy akarod.
Na majd hétvégén megkukkolom még egyszer.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy: Mit kell ott csinálni amikor felkeltenek, hogy az apám eltünt, és elvileg ki kellene szökni. Követem a csajt, aztán be kerülök egy szobába, ahol egy kopasz csóka rámcsukja az ajtót, majd az lesz a küldetés, hogy a robotnak húzzak be egy nagyot. De hiába ütöm, nem csinál semmit.
Ja és: A kopasz csávó is el kezd futni, majd azt hajtja, hogy megfogunk halni! Aztán kiírja hogy csionáljak valamit azokkal a csótányokkal. De mit? Ja és: Felszedtem egy csótánytól pisztólyt, meg lõszert. A kelléktárból kiválasztottam a fegyvert, ott is van a kezembe, de nem tudok lõni vele.
Mintha nem lenne benne lõszer, pedig elvileg van.
Ötlet:
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Hogy itt valahogy lehet-e?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Az ilyen apróságok miatt zúgtam bele 10 perc alatt a játékba. És ez még nem is küldetés volt.