Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, játszottam vele úgy két óra hosszát, aztán out és uninstall. Ez mekkora szar lett! 😄

Az eleje még egész hangulatos, de miután kijutunk a szabadba, teljesen siralom. Egyrészt a készítõl elfelejtették, hogy 2008-at írunk, biztos ezért leptek meg minket két éves grafikai szinttel. Másrészt rendben van, hogy poszt-apokaliptikus világ, de hogy mérföldeken keresztül ennyire egysíkú legyen ez a világ...

És a harcrendszer. 😄 Ez tényleg az, aminek szánták? Tényleg ilyenre akarták, vagy ilyenre sikerült? Egyszerüen csak röhögtem, amikor bementem egy lepukkant iskolába és harcba keveredtem néhány arccal.

Csaj meg akar késelni, kijelölöm a fejét, hármszor megnyomom a gombot, hogy élbõl három lövés ugorjon a buksijába. Oké, megy tovább a dolog, csaj fejébõl kifröccsen a vér, aztán nyomja tovább a mexikói táncot, minha mi sem történt volna. 😄 Szóval egy merõ szánalom. Szaros kutáyba két tárat kell beleengedni hogy kinyûszítse a lelkét, és csak a suliban van vagy egy tucat ellenfél? 😄 Áhh, ezek készen voltak, amikor ezt megírták. Meg ez a kijelölõsdi alapban... Ja, nem fontos, mehet a real time harc is, de meg kell nézni a karakter reakcióját a mozdulatokra. Egyszerüen ultra gáz, ami akkor növelhetõ igazán vicces magasságokba, ha átváltunk nézdahátam nézetre. Na, az igazi katasztrófa és tragikomikum! 😄

Rendívül hanyag munkának találom, ráadásul már két óra után is igen unalmas, nem felel meg a kor elvárásainak, és persze röhejes. És én még egész évben erre izgultam, elõrendeltem, meg minden.

Cancelled.

www.gamedroid.hu

jajjne :S látom beszabadult ide mamszi :S
Encore
Egy kicsit megakadtam szóval, aki játszik vele hátha tud segíteni:

SPOILER!!!

Ott vagyok, hogy az emlékmûnél/ben kell keresnem a fater nyomait, megtaláltam a holokazettákat és most az a feladat hogy játszam le. De nem tudom hol. Egyáltalán ott kell lejátszani? Mert az egész komplexumot végigjártam/írtottam, de nem tudom, hogy játszam le. A térképen a jelzés azt mutatja, hogy ott valahol a komplexumban, de hol?
A másik meg, hogy van power armorom de használni nem tudom, mert azt írja hogy training kell hozzá. Hogy tudok tréningezni?
Peck
Hát,feelinges game ^^ csak gondoltam nem basszák el azzal hogy minden kültéri állat egybõl rádugrik,de sajnos igen 😞 nah mind1 lehet ez csak az én problémám 😄 de mondjuk amikor beérek az elsõ városba,és odamegyek a csaposhoz a faterról infot szerezni 😄 100ról 300 "kupak"ra felemelte az árat...szerintem aki felkapja erre vizet mint én 😄 nem ajánlatos belelõni mondván csak meggondolja magát ^^ mert hirtelen szembe találtam magam 4 kisiparossal akinek shotgun meg stb volt a kezébe 😄

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Voltan
Jaja, akkor jól emlékszem.
Amúgy meg ProGabe, nincs miért aggódnod. Jó, összetett és mély RPG. Itt-ott persze az Oblivion beugrik, de alapvetõen a "Fólát" rendszert majdnem totál átvették, és a hangulat az továbbra is nagyon ott van. Nem egy romos országban játszódik, hanem egy hatalmas romos városban, ez a különbség. De ha belegondolsz, Budapest is tartogatna meglepetéseket hasonló esetben 😄
Szóval más, de méltó az elõdökhöz. Beszéltem, uff.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nem emlekeztem mar ra, de ez alapjan ugyvolt, ahogy mondod.

STREEX
Semmi más dolgod nincs mint belemenni a pip boyon Statistics/notes -ba és ott meghallgatni a 10est

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

MerlinW
Persze, hogy bemondtak. Mond ki hangosan hogy "Crassus". Nem olyan mint a statikus zaj?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Szerintem meg zseniális. De döntsd el magad😊

[merlinw.org]

[HUN]Crassus
LOL bemondtak a rádióban😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

wedge31
Nagyon ótvar falloutnak de szerintem döntsd el magad.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az a pályaalkalmassági teszt poénos volt. Én a következõt csináltam:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kitöltöttem vhogy a tesztet, odaadtam a lapot a tanárnak. Kis duma, a végén benyögöm hogy csak úgy random válaszolgattam. Tanár erre: tudod szerintem is faszság az egész, hülye kérdésekbõl nem lehet eldönteni hogy mi legyen belõled. Mondd hogy mi akarsz lenni, kitöltöm neked hogy jó legyen! 😄DDDDD

Voltan
"mindegyik valasz "jo" csak azt donti el a kerdesk alapjan, hogy melyik 3 legyen az a skill amire kapsz kapasbol +15 skill pontot. tehat pl ha azt valasztod, hogy gyogyszerekkel kezeled a fertozest az egyik kerdesnel, akkor a medicine lesz az egyik ilyen skill (ill eselyesse valik)"

Csak egy kérdés a hozzám hasonló õs-falloutosokhoz... A 2-ben is volt ilyen meghatározás, de ott nem az ment, hogy a kiválsztott skillekre osztáskor duplán is adta a pontot?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Bethesda... Morrowind, Oblivion és most ez...
Neved imába foglaltam😊

[merlinw.org]

Neogan
Oks, 47-es a repair remélem jó lesz. Boxon tolom, úgyhogy nincs egér meg "r", de rájövök. THX <#nyes>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Lobsterman
Pihenni csak ágyban lehet(hp-visszatöltõdés, meg ilyesmik), várni lehet t-vel is. remélem ez így konkrétabb 😄

Lobsterman
Meg. Kell egy jó repair skill, kell min. 2 ugyanolyan tárgy(bár állítólag a hasonló is jó, de nem tudom ez mit takar), rámész a cuccra amit javítani akarsz egérrel, megnyomod az r-gombot. A másik hasonló cucc alkatrészeibõl fogja megjavítani a tárgyat, szóval a második tárgy el fog tûnni.

Carlos
aszittem csak ágyban lehet. Thx.

Þór vígi þessi rúnar

Neogan
Meg lehet oldani, hogy saját magam javítsam a cuccaimat? Mint az Oblivionban. Mert eddig csak pár kereskedõnél tudtam.

Neogan
Itt is van ilyen opció.

Prince23
tab-bal
itemsnél benyomod, ami kell

hali.én most kezdtem és mikor megtámadják ezt az épületet és futni kell ott ogy tudom elõvenni a fegyvert? melyik gombbal meg dzsekit is kaptam de nem tom hogy vegyem fel .pls help
Scouser
Még nincs meg a játék, de az Oblivionban volt lehetõség ilyenkor aludni, meg a t betû lenyomásával várni egy helyben és akkor gyorsan leszimulált az estét.

You\'ll Never Walk Alone

mama 2
Az nem én voltam, hanem az ál mama-.-".

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Carlos
Naja. Meg:
Elakadtam az ötös kérdésnél (nagymama le akar veled lövetni egy polgárt):
Most halgassak a nagyanyámra? De lelõni egy embert nem rossz dolog? Nalol... Sok jó poén van a játékban!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, mint õs fallout-os leírom énis a véleményem.

Nekem egy kicsit csalódás. Nincs bajom különösebben semmivel, csak nem ezt vártam (mint a spore). Valahogy reménykedtem, hogy megmarad a körökre osztott dolog valamilyen formában.
Utálom a napszakváltást (este bezárnak a boltok, és a boltos npc-nél kéne leadni a küldit, várok fél napot vagy alszok).

Rengeteg jó dolog van benne (házad fejlesztése), sok ötletes dolog. Nem rossz játék, de amennyit kérnek érte, annyit (nekem!!!) nem ér.
Majdha leviszik a magyarított árát 4-5K-ra, akkor megveszem. Addig marad ez.

Þór vígi þessi rúnar

Neogan
Teszt után az egyik kölyök mondta, hogy hagyjam békén, mert az utolsón agyal még 😊

Prince23
Õs-falloutos veteránok!

na hogy tetszik a gém? <#eplus2>

ui:
még szerencse h nem játszottam az elsõ két résszel, asszem kapná tõlem a sok pofonokat.
de így számomra olyan mint az oblivion, csak jobb.

Lobsterman
Fõleg annál a kérdésnél ahol minden válasz ugyanaz ;D

Neogan
Hogy szereztél te csótánytól stukkert? 😄
Kíváncsi leszek mi lesz veled késõbb ha már itt elakadsz. Amúgy én nem nagyon emlékszem ilyen "be kell hogy húzzak a robotnak" küldire az elejérõl. Vagy csak én nem emlékszem?

Lobsterman
Röviden és tömören: Nagyon 😊
Kicsit kifejtve: Viszonylag szép grafika, jó nagy bejárható terep, sivár posztapok környezet, de mégsem unalmas, jó sztori(eddig legalábis, de innen már nem nagyon bukják), vicces/érdekes mellékszálak és questek, rengeteg jól megírt párbeszéd, érdekes NPC-k. Szóval méltán viseli a Fallout nevet. Nem hibátlan de az elsõ két rész sem volt az.

ProGabe
olvasgattam a topikot, de erre az alapvetõ és egyszerû kérdésre nem igazán leltem választ:

aki õs-falloutos és még angolul is tud, annak hogy tetszik?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mindegyik valasz "jo" csak azt donti el a kerdesk alapjan, hogy melyik 3 legyen az a skill amire kapsz kapasbol +15 skill pontot. tehat pl ha azt valasztod, hogy gyogyszerekkel kezeled a fertozest az egyik kerdesnel, akkor a medicine lesz az egyik ilyen skill (ill eselyesse valik)

de utana ugyis revizionalhatod es elosztod ahogy akarod.

A tesztnél azt választod ami neked tetszik, ha meg is értitek mit mond azt mondja hogy nem csak 1 helyes válasz van. (Igazából mindegyik helyes 😄)

Na...#3059-re senki?

Prince23
A tesztnél sztem mindig az elsõ bekezdéset kell választani, nekem gratulált amúgy a tanár. vagy micsoad. de én is megvárom a feliratot. annyira nem vágom az angolt. ez pedig olyan gém, h a megértése kötelezõ. decemberig sok idõ 😞

rotator
Kipróbáltam, hát nekem így elsõre nem igazán tetszik a játék. :S
Na majd hétvégén megkukkolom még egyszer.

hogy kell bejutni a fater laborjába szigeten, ahol olyan sok csõ van?😛
hmm :| .. "@" jelet beszarásig nyomni a csetbe az ment? 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DJ Skyline
szerintem várd meg a magyar verziót, nem bántásból de többet szótáraznál mint játszanál 😊

Robez84
😄😄😄 LOL

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Carlos
Szerintem, már ne haragudj, nem bántásból mondom, de ehhez az U14 kevés.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
õõõ..izé, mama, biztos, hogy neked való ez a játék?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mama 2
Aha. Hát akkor ez nem jött össze.
Amúgy: Mit kell ott csinálni amikor felkeltenek, hogy az apám eltünt, és elvileg ki kellene szökni. Követem a csajt, aztán be kerülök egy szobába, ahol egy kopasz csóka rámcsukja az ajtót, majd az lesz a küldetés, hogy a robotnak húzzak be egy nagyot. De hiába ütöm, nem csinál semmit.
Ja és: A kopasz csávó is el kezd futni, majd azt hajtja, hogy megfogunk halni! Aztán kiírja hogy csionáljak valamit azokkal a csótányokkal. De mit? Ja és: Felszedtem egy csótánytól pisztólyt, meg lõszert. A kelléktárból kiválasztottam a fegyvert, ott is van a kezembe, de nem tudok lõni vele.
Mintha nem lenne benne lõszer, pedig elvileg van.
Ötlet:

DJ Skyline
decemberben jön magyarul, valószínû ez nem tartalmaz magyar verziót, mert arról már tudnánk 😊

mama 2
Az van meg. Én azt kérdeztem hogy valahogy nem lehet magyarrá varázsolni mint pár játékot? Mint például a Sim City társadalmak angol verzióját is átlehetett magyarra varázsolni úgy, hogy a regeditbe megkerestük a játékot és ott valamit átírtunk.
Hogy itt valahogy lehet-e?

Pls! Valaki segítsen!

Three Dog vagy ki elküld megjavíttatni az adótornyot és el kéne mennem a múzeumba, de merre? Addig eljutottam hogy Dupont Station, meg a mellette lévõ nagy szökõkutas térre, de onnan merre? csak körbe vezetnek a kis utcák, egyikben találtam egy szennyvíz csatorna lejáratot, de lent 1000 radnyi sugárzást szedtem össze és alig léptem 10 et... Nincs valahol részletesebb térkép (útvonalterv :-D )?
Erre nem tudtok választ? <#wave>

[HUN]Crassus
szedd le az angol realoaded verziót! amúgy kb. 5 hozzászólásonként valaki megkérdezi ugyanazt amit te és 3 hozzászólásonként van is rá válasz......baszott unalmas és idegesítõ már!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lobsterman
Hehehe ezt meg kell osztanom. Vicces mellékszál.
Épp egy mellékküldit csináltam az egyik metróban, mire találok egy hullát. Volt nála egy nagyon kriptikus üzenet hogy már vadásznak rá és ha ezt hallja valaki biztos halott, de a "csomag" biztonságban van egy széfben, kulcs elrejtve máshol. Na mondom izgalmasnak hangzik megnézem mi lehet. Megszerzem a kulcsot, kinyitom a széfet és... a csomag nem más mint egy szexi alsónemû. Már röhögök ezerrel, mennék ki az ajtón erre megjelenik egy raider, aki tök komoly hangon beszól:"Tudom hogy nálad van a szexi alsónemû. Ide vele vagy megfizetsz" Na itt estem le a székrõl 😄 Persze a cuccot megtartottam magamnak. A raider képes volt meghalni is érte. Hiába a luxuscikk az itt még luxusabb 😛

Az ilyen apróságok miatt zúgtam bele 10 perc alatt a játékba. És ez még nem is küldetés volt.