Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szoval pl amikor eloszor kiertem a vaultbol es meglattam a latvanyt, akkro volt olyan 15 fps korul, aztan kesobb amikro betoltotem onnan megint, akkor meg full jol ment 40 fps korul, pedig nem valtoztattam semmit, soot nem is inditottam ujra a jatekot.

nekem olyan, hogy van amikor full jo roccenes mentesen megy, aztan valamitol elkezd akadozni mitn a szemet, nekem a vats rendszer a gyanus, mintha azutan esne le tartosan az fps, miutan hasznaltam.

Lobsterman
Vistád van? Mert nekem Xp alatt 3800+, 2Giga Ram, 7900GS mellett 25 FPSt hozza többnyire. Az árnyékokat lenyomtam low-ra, de a többi cucc medium és high között van

DJ Skyline
valamelyik õs Falloutos nem akarja elvállalni a topik terelgetését? 😊 bár úgy látom azért mindenki felfogta hol a warez topik, és õszintén szólva nagyobb felhajtásra számítottam itt. ahoz képest elég kultúrált minden. de azért nem árthat egy házigazda

Lobsterman
Hatalmasakat röhögtem a kis beszólásain.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl amikor elküld hogy teszteljek egy molerat-riasztó cuccot amit kotyvasztott, visszamentem hozzá idõ elõtt, hogy vegyek felszerelést. Kérdezi hogy mûködik e a cucc. Mondom még nem tudom, nem futottam össze eléggel hogy biztos legyek benne. Erre mi a válasz? "Hû nem is gondoltam hogy ennyire hatékonyra sikerült" Nem kicsit optimista 😄
De a küldijei is. "szeretném tanulmányozni milyen sebesüléseket lehet szerezni kint a vadonban. Ha eltöröd pár végtagod az még jobb lenne. Csak aztán vissza tudj ám sántikálni ide" xD

Én is besorolható vagyok az "õs-Fallout" -os kategóriába és nekem nagyon tetszik! Nem nagyon tudnék jobb folytatást elképzelni. Viszton nálam nagyon szaggat, közepes beállításokkal, 4200+ X2, 2Gb Ram, Gef8600 mellett. Nem akarok elriasztani senkit, szerintem a hiba az én készülékemben van, mert az a durva hogy a VATS bekapcsolásakor (tehát állóképnél) akad a legdurvábban. Valaki tud erre valamilyen megoldást?

Voltan
Igen, õ egy ghoul. Gondolom, nem sok tapasztalatod volt a régi részekkel. A "ghoul" a fantasy rendszerekben egy zombi-féle élõholt. A Fallout világban viszont a sugárzástól eltorzult embert jelent. Ez több generáción át öröklõdik, és egyre rosszabb lesz. Sokan értelmes emberek, csak ocsmányak, de ugyanolyan emberek, mint bárki más. De vannak akiknél a dózis az agy bizonyos részeit is megtámadta, és afféle zombiként viselkednek, támadnak, ölnek, minden ok nélkül.
Általában hajlamosak õket összekeverni.

Ez nem spoiler, ez az elõzõ részekben is megvolt.
Csak ismeret-terjesztek 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DJ Skyline
õ van a #3147-ben linkelt videó végén megzuhant testtel 😄

Lobsterman
Én sem bántottam Megatont. Fõképp Moire miatt. Hatalmas a csajszi, és a küldik amiket ad 😄

DJ Skyline
nagyon eszik a collectors editiont, nem is tudom hány doboz bontás került ma fel youtubera

Kandurex
jah, úgy lehet, passz, egyelõre nem, persze láttam a zombi képû fazont, asszem valamelyik régebbi bemutatóba pont az õ zsebébe csempésztek be egy gránátot, úgy mutatták be a rendszert 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DonnieBrasco
Pontosan.
A Fallout 1-2 nekem félig kimaradt (tán elkezdtem anno, de valamiért nem volt idõm végigtolni. A Morrowind számomra legendás játék, az Oblivion kissé csalódás utána de azért nem rossz - ez a Fallout 3 viszont eddig hihetetlen remek, egészen lenyûgözõ! Sokkal jobban bejön, mint a Bioshock pl. (hogy egy nagyjából hasonló stílusút említsek...)
Bravo Bethesda, megint nem csalódtunk 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Voltan
Ó, nemnem!
Tenpenny Tower-ben lehetnek mág robbantás nélkül is küldetések. Jártál már ott, az a ghoul, aki megpróbált bejutni. Õ tényleg NAGYON akar😄

Kandurex
Nem tudom, én csak poénból, egy save game erejéig robbantottam, aztán load és maradtam a jó fiú szerepnél 😊

Voltan
Ha már Megatont megoldottad, akkor:

Gondolom, jártál Tenpenny Tower-ben. Sikerült valahogy beköltöztetned a Ghoul-okat? Hogyan?

DJ Skyline
SPOILER ALERT
maradék, videóban. úristen a végén az a figura nem egyszerû 😄

Voltan
<#taps><#wave>

Kandurex
Picike spoiler semmi komoly, bárki olvashatja csak azért:

jaja, pl, ahogy megyünk a rádió toronyhoz, és ugye nem lehet egyszerûen átmenni mert az egész környék ill. az odavezetõ út csapdákkal van pakolva (jól meg is szívtam 2x mire hajlandó voltam lent menni) és kénytelenek vagyunk az aluljáróba menni, ott brutál jó ahogy csoszognak elõ a zombiak 😊 meg ott ahogy robbantod a gázzal elárasztott szobát....nagyon zsír disznó!

Látom jött pár "mindenjátékkaljáccommertvangecisokidõmnemjároksuliba-droid" és fikázza,hogy mennyire szar...

Ennek csak azért örülök, mert idézve egy-két fúrumot: ez egy olyan játék aminek egy nagyon-nagyon szûk célközönsége van.Szerencsére nem estek a készítõk abba a hibába, hogy tömegszart gyártsanak amit minden buta tolhat.
A játék lényege a hangulat - amit eddig visszaadott - és nem a grafika.

Szép estét. Szeretném megkérdezni, hogy találkozott-e valaki olyan problémával, hogy tárgyak átkutatása után (E) gomb lenyomása közbe csontra kifagy a játék és ha igen talált-e már rá megoldást.

Voltan
Hajrá! A Youtube-on van fent egy pár roppant hangulatos eredeti, korabeli oktatófilm is a hidegháborúból.

Sajna az a helyzet, hogy ez az egész Fallout világ megint érintéstávolságba került manapság.
Én mondjuk inkább csak játszanám...

ProGabe
ez rpg, nem fps, ebbõl következik, hogy a harcredszer pusztán számadatokon alapszik. ha valakit/valamit 6x kell fejbelõni, akkor 6x kell fejbe lõni

ha dámázni akarsz, ne sakkot vegyél!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mit varsz azoktol akik azt irjak, hogy necces rpgnek nevezni f3-t😄 bezzeg ha csak annyti valtoztatnank hogy izometrikus nezetu lenne, akkor mar lehet ezek is rpgnek titualnak.

Kandurex
igen, igen 😊 csak én már átkereszteltem magamba 😊

Voltan
A házad: rögtön a kapu utáni lépcsõ mellett meredeken balra fel kell menni, van egy kis ösvény is.

DJ Skyline
jaja, ezt tudom, Cárt is ismerem, youtubeon láttam a videót, nem egyszerû.
szemléltetés ként egy jó kis összehasonlítás. Mike = Ivy Mike, Bravo meg Castle Bravo ha minden igaz. vótak' itt érdekességek a hidegháború alatt <#vigyor4>

asszem ideje lenne megnyitni a poszt apok topikot 😄D

Látom sokan nem értik ezt az "FPS" módit. A célkeresztel csupán a célpontot jelölöd ki, de ezzel még nem fogod eltalálni, vagy nem ott 😊 Hoppá!
Az egész alapja a skillrendszer, attól függ hányszor és mennyire lõsz mellé, milyen sebzést okoz valójában stb. Olvassatok utána. Szóval a célkereszt csak rámutat a targetre, de nem találja el csak, mert rajta van!

M E G A T O N

nekem jelzi a local map o.O

Kandurex
okés köszike! ja egyébként, ha láttok ilyen kis Fallout kék emberkéket, amiket a CE dobozhoz adnak, az permanensen növeli az erõt 1 -el!

Kandurex
Vissza lehet menni! Azért arra én is kíváncsi voltam, szóval:

A térképen Megatron romjaiként jelenik meg, és még napközben is iszonyat porfelhõ burkolja azt a területet, nagyon magas a radioaktivitás, viszont poén, hogy teljesen be lehet menni...nagyon állat!

Voltan
Megaton - megatonna
Az atombombák csapásmérõ kapacitásának a mértékegysége. A Hirosima-Nagaszaki páros még csak pár száz kilotonnás volt, ez ma már röhej. Az eddig legnagyobb kipróbált atombomba a "Cár" bomba volt, valamikor 62-64 körül próbálták ki a szovjetek, egy Szibériától messze északra fekvõ szigeten. 30-32 megatonna volt. Finnország keleti partvidékén is betörtek az ablakok, akkorát szólt. Az pedig vagy 1500 kilóméterre volt a helyszíntõl. Azóta se járt arra egy lélek sem... Még Csernobil is eltörpülhet ahhoz képest.

rotator
Én tps-t vártam, meg is szívtam, egyszerûen nevetséges a külsõ nézet.

DJ Skyline
kíváncsi lennék mi maradt Megatonból a robbanás után, egyáltalán visszalehet-e menni arra a területre.

Kandurex:
Én is nehezen találtam meg. Van lent a kráter mellett a kajálda. Ha szembe állsz vele a bal oldalán van egy lépcsõ felfelé. Ott felmégy, és nagyjából a kajás felett van a házad. Odabent meglepi! 😊))

wedge31
Kihagytad hogy : " uff én megint megmontam a frankót. "

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szerintem jó játék. Az fps részben az nem tetszik hogy a karakternek úgy remeg a keze mint egy nagymamának. Becélzok valaki a lézerpisztolyal és 10 lövésbõl 4 mellé megy mert mozog a keze. Ha egy pontos lövést akarok akkor meg kell várnom hogy a keze körülbelül úgy áljon hogy el is találjam. Egyépként nem tudom mit lehet ezen órákon át kalandozni. Elmentem egy épületbe tele elenfelekkel és ráadásul nekik nem remeg a kezük és majdnem minden lövésük betalál. Na onnantól inkább csináltam a fõ küldetést.
Semir: kültéri állatkákat ki lehet kerülni, ha idõben észreveszed õket. Olyan is volt már, hogy rámtámadt három kutya, aztán csatlakozott egy vakond-patkány is. Elõször elintézte a kutyákat, utána nekem rontott!

Egyre jobban tetszik a játék. A térkép nem is olyan kicsi: tök fílinges, mikor vmi hegyrõl kinézek egy épületet, vagy akármit, és miközben megyek, filózok, hogy vajon mi fogad majd ott. 100%-ig megvan a felfedezés élménye, hogy idegenként kell megállni a helyünket egy ismeretlen világban.

Para-faktor szempontjából erõsebb a 3 mint a két elsõ rész, hála a hangulatos grafikának. Elég fosós néha bemenni a senkiföldjén elhagyatott, sötét épületekbe. Sosem lehet tudni, mi vár odabent.
Bementem egy kis vegyesboltba egyszer, gondoltam hátha találok vmi potya stimpaket, töltényt. Odabent egy rádió sistergett, az egyik sarokban vmi régi tûzhely állt vagy vmi hasonló. Kutatok szép nyugisan a másik sarokban, egyszercsak a tûzhely/automata elkezd sisteregni majd fogja magát és felrobban! Robbanás fellök, polcokról lesöpör mindent. Csak néztem. És ez nem vmi spéci helyszín volt, csak egy sima épület.

A karaktereknek (bár néha tényleg röhejes az animáció) egyéniségük van, ki így ki úgy boldogul az atomháború utáni Washingtonban. (A legtöbben persze vmilyen szinten megzakkannak.)

"Rendívül hanyag munkának találom, ráadásul már két óra után is igen unalmas"

???? Szerintem pontosan az ellenkezõje. Féltem tõle, hogy sekélyes, és gyorsan kiismerhetõ, rutinjáték lesz, de eddig egy részletekbe menõ, izgalmas programnak néz ki.

Kandurex
Megatronba hol van a házam?

(ehhez kapcsolódó kérdés)

Ugye deaktiváltam a bombát és a seriff fiától kaptam kulcsot, de a térképen nem jelzi, hogy melyik az 😞

Más:
Egyébként én csak a harc rendszerrel nem vagyok kibékülve, nem tudom eldönteni, hogy jó a VATS vagy nem, néha kell, de összességében akár FPS -ként is vihetném. Végül is nem rossz. Kíváncsi vagyok lesz e körökre osztott mód?

Az elsõ Supermutant a rádió toronynál odabaszott 😄, meg kipróbáltam, hogy berobbantom az atommal megatront, az se volt semmi, grafikailag brutál volt a megvalósítása

Voltan
Ó, jesszus. Beindult a flame, meg az "énjobbatisszarok" dolog. Harry Seldon áll hozzá jól, neki nem jött be, játszott vele 2 órát, ennyi.

Ide sokan jönnek, akik valami überbrutál FPS-t vártak a videók alapján (és tény, hogy ezt a fejlesztõ hype-olta így. Szarok a marketingeseik 😄) És akkor persze elindul a vak fikázás, "merhogy a Call of Duty", meg "de merhogy a Fallout 1-2". Szépen lassan beáll majd a fórum, mint mindig. Persze én ezt a periódust is élvezem 😄

DJ Skyline
Megatron a Decepticonok fõvezére a Transformersben, ami itt van az Megaton simán. 😊 gondolom a bombáról kapta a nevét a placc

wedge31
Irigyelek, én játszotam mindkét elözö részel ezért tudom mi a különbség.
Önmagába jó kis lövölde sokat fogok vele játszani mint az oblivional de hogy nagyszerü fallout meg hogy föleg rpg ,hát necces.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

sherlock1
Az a baj hogy igazad van, de mégis milliós eladásokat fog produkálni a játék, a hype és a marketing miatt... Az emberek ma már csak a szart veszik...

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Peck
Én még 1 fallouttal se játszottam,de nagyon megtetszett
végre ebben a játékban van realítás,itt tényleg túl kell élned a dolgokat,mindent ellophatsz,eladhatsz,beszélhetsz,valami van senki nem jön érted hirtelen elõpottyan és megment,csak magadra számíthatsz,és ez nagyon bejön ^^ u.i.: valaki nem tudja Megatronban hogy kell hatástalanítani a bombát? 😄

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Vili, ezek pusztán az én szubjektív benyomásaim, nem kívánok törvényeket alkotni ezek alapján. 😄 Nekem nem bejövõs, másnak meg igen, jó játékot hozzá. 😊

www.gamedroid.hu

ez is egy velemeny, nekem halisten teljesen mas. en nem a harcrendszere miatt vartam egy fallout 3 jatekot, hanem az rpg miatt es eddig meg is kaptam amit vartam. akcio fps-re van tomenytelen masik jatek.

DJ Skyline
"de hogy mérföldeken keresztül ennyire egysíkú legyen ez a világ..." ha ledobnak pár atomot, szerint mi lesz? tulipán mezõ holland módra? 😄 szerintem meg nincs baj a grafikával, teljesen jó ez.

Tarts lenyomva az r (reload) billentyût.

Peck
mondjuk igen ez a 2 tár meg fejenlövöm semmi baja nekem se tetszik 😄 de hát a CS-se adja sokszor XD

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Lenne egy tök alapvetõ kérdésem amit egyszerûen nem tok megoldani. Hogy lehet elrakni a fegyvert. (oblivionban az f volt itt meg csak úgy tom ha le ülök)