Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a küldijei is. "szeretném tanulmányozni milyen sebesüléseket lehet szerezni kint a vadonban. Ha eltöröd pár végtagod az még jobb lenne. Csak aztán vissza tudj ám sántikálni ide" xD
Általában hajlamosak õket összekeverni.
Ez nem spoiler, ez az elõzõ részekben is megvolt.
Csak ismeret-terjesztek 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Fallout 1-2 nekem félig kimaradt (tán elkezdtem anno, de valamiért nem volt idõm végigtolni. A Morrowind számomra legendás játék, az Oblivion kissé csalódás utána de azért nem rossz - ez a Fallout 3 viszont eddig hihetetlen remek, egészen lenyûgözõ! Sokkal jobban bejön, mint a Bioshock pl. (hogy egy nagyjából hasonló stílusút említsek...)
Bravo Bethesda, megint nem csalódtunk 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
maradék, videóban. úristen a végén az a figura nem egyszerû 😄
jaja, pl, ahogy megyünk a rádió toronyhoz, és ugye nem lehet egyszerûen átmenni mert az egész környék ill. az odavezetõ út csapdákkal van pakolva (jól meg is szívtam 2x mire hajlandó voltam lent menni) és kénytelenek vagyunk az aluljáróba menni, ott brutál jó ahogy csoszognak elõ a zombiak 😊 meg ott ahogy robbantod a gázzal elárasztott szobát....nagyon zsír disznó!
Ennek csak azért örülök, mert idézve egy-két fúrumot: ez egy olyan játék aminek egy nagyon-nagyon szûk célközönsége van.Szerencsére nem estek a készítõk abba a hibába, hogy tömegszart gyártsanak amit minden buta tolhat.
A játék lényege a hangulat - amit eddig visszaadott - és nem a grafika.
Sajna az a helyzet, hogy ez az egész Fallout világ megint érintéstávolságba került manapság.
Én mondjuk inkább csak játszanám...
ha dámázni akarsz, ne sakkot vegyél!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szemléltetés ként egy jó kis összehasonlítás. Mike = Ivy Mike, Bravo meg Castle Bravo ha minden igaz. vótak' itt érdekességek a hidegháború alatt <#vigyor4>#vigyor4>
asszem ideje lenne megnyitni a poszt apok topikot 😄D
Az egész alapja a skillrendszer, attól függ hányszor és mennyire lõsz mellé, milyen sebzést okoz valójában stb. Olvassatok utána. Szóval a célkereszt csak rámutat a targetre, de nem találja el csak, mert rajta van!
Az atombombák csapásmérõ kapacitásának a mértékegysége. A Hirosima-Nagaszaki páros még csak pár száz kilotonnás volt, ez ma már röhej. Az eddig legnagyobb kipróbált atombomba a "Cár" bomba volt, valamikor 62-64 körül próbálták ki a szovjetek, egy Szibériától messze északra fekvõ szigeten. 30-32 megatonna volt. Finnország keleti partvidékén is betörtek az ablakok, akkorát szólt. Az pedig vagy 1500 kilóméterre volt a helyszíntõl. Azóta se járt arra egy lélek sem... Még Csernobil is eltörpülhet ahhoz képest.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyre jobban tetszik a játék. A térkép nem is olyan kicsi: tök fílinges, mikor vmi hegyrõl kinézek egy épületet, vagy akármit, és miközben megyek, filózok, hogy vajon mi fogad majd ott. 100%-ig megvan a felfedezés élménye, hogy idegenként kell megállni a helyünket egy ismeretlen világban.
Para-faktor szempontjából erõsebb a 3 mint a két elsõ rész, hála a hangulatos grafikának. Elég fosós néha bemenni a senkiföldjén elhagyatott, sötét épületekbe. Sosem lehet tudni, mi vár odabent.
A karaktereknek (bár néha tényleg röhejes az animáció) egyéniségük van, ki így ki úgy boldogul az atomháború utáni Washingtonban. (A legtöbben persze vmilyen szinten megzakkannak.)
"Rendívül hanyag munkának találom, ráadásul már két óra után is igen unalmas"
???? Szerintem pontosan az ellenkezõje. Féltem tõle, hogy sekélyes, és gyorsan kiismerhetõ, rutinjáték lesz, de eddig egy részletekbe menõ, izgalmas programnak néz ki.
(ehhez kapcsolódó kérdés)
Ugye deaktiváltam a bombát és a seriff fiától kaptam kulcsot, de a térképen nem jelzi, hogy melyik az 😞
Más:
Egyébként én csak a harc rendszerrel nem vagyok kibékülve, nem tudom eldönteni, hogy jó a VATS vagy nem, néha kell, de összességében akár FPS -ként is vihetném. Végül is nem rossz. Kíváncsi vagyok lesz e körökre osztott mód?
Az elsõ Supermutant a rádió toronynál odabaszott 😄, meg kipróbáltam, hogy berobbantom az atommal megatront, az se volt semmi, grafikailag brutál volt a megvalósítása
Ide sokan jönnek, akik valami überbrutál FPS-t vártak a videók alapján (és tény, hogy ezt a fejlesztõ hype-olta így. Szarok a marketingeseik 😄) És akkor persze elindul a vak fikázás, "merhogy a Call of Duty", meg "de merhogy a Fallout 1-2". Szépen lassan beáll majd a fórum, mint mindig. Persze én ezt a periódust is élvezem 😄
Önmagába jó kis lövölde sokat fogok vele játszani mint az oblivional de hogy nagyszerü fallout meg hogy föleg rpg ,hát necces.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
végre ebben a játékban van realítás,itt tényleg túl kell élned a dolgokat,mindent ellophatsz,eladhatsz,beszélhetsz,valami van senki nem jön érted hirtelen elõpottyan és megment,csak magadra számíthatsz,és ez nagyon bejön ^^ u.i.: valaki nem tudja Megatronban hogy kell hatástalanítani a bombát? 😄
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
www.gamedroid.hu
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)