Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
<#gun>#gun><#shakehead>#shakehead>
szépnek én nemmondanám, még ultrán sem, de a hangulata sztem nagyonnagy...mondjuk néha kifagy mint anno az oblivion csinálta..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A Jefferson Memorial-ban vagy hol vagyok. A feladat Listen to Dad's personal journal entry 10. Ez rendben is van. Be jutok egy terembe, ahová a nyíl mutatott, olyan mint valami vízmû...és vannak ott kapcsolók. De semmit se lehet csinálni...hiába kapcsolgatok, semmi nem történik, pedig ott állok a jelen. Nem értem.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
gondolom akkor nem lehet.
sebaj.
a topic meg elnéztem bocsesz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
u dont have to listen anybody else but me
Egyébként az árusoknak újratermelõdik a pénze?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
amúgy ULTRA beállításokkal elég pofás a játék.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-Vezérlõpult->területi beállítások->vista esetén felügyelet, xp esetén speciális->unicode-ot nem támogató programok nyelve: orosz
-AppLocale-t letölteni
-daemon 4.3.1 essel képfájl bemountol
-startmenü, futtatás, g:\setup.exe /lang=en g:= a meghajtó amibe mountolva van
-a telepítõ orosz lesz de a játék full angol
-a telepítés legvége hosszú lesz ki kell várni
-crack bemásolása a játék könyvtárába
-install.crack.bat lefutattása
Kumiho #2179
Hogy miért szaggat azt nem tudom...nekem szinte mindenhol szaggat<#idiota>#idiota>
Jah és miért szaggat a játék kint a menüben?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#3044-szerintem az teljesen korrekt lenne,vitassátok meg h mi szerepeljen rajta,mert I have to go now!!!Sziasztok!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Tehát ez csak egy vicc semmi értelme akkor.
Next PC upgrade: 2022
"A Fallout 2-ben kiderül, hogy senki nem tudja, ki kezdte az atomháborút. Annyi utalás van a játékban, hogy valószínûleg unatkozó mesterséges intelligenciák mûve lehet a dolog. Ezt bizonyítja Sierra Army Depot AI-ja, Skynet; valamint San Franciscóban az Acél Testvérisége számítógépe."
Sierra Army Depot? SKYNET? San Francisco? Atomháború? Untakozó mesterséges inteligencia?
Hmmm, nemtom ti hogy vagytok vele, de ez olyan mint a Termeszimitátor 3... nem?<#mf1>#mf1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Egyenlõre megvárom a magyar verziót mert semmit nem értek.
Amúgy az a 10 kérdéses teszt mire volt jó mert eredményt elvileg nem tudtuk meg vagy igen?
Viktorr
Annyira baromira nem nehéz, bárki csökött agya képes a befogadására.
Kumiho #2179
Küldetéseket hol lehet kapni?Én eddig egyet kaptam az az volt,hogy robbantsam fel Megatront!
Lehet, hogy ha majd kijön némi magyaritás vagy a magyar verzió, akkor megpróbálkozom megint.
Engem valahogy nem kötött le annyira, mint az elsõ két rész.
Lehet, hogy még folytatom, még nemtom.
Þór vígi þessi rúnar
Addig felfüggesztem, még úgyis a legelején vagyok, szóval valószínûleg új játékot fogok kezdeni. : )s
Kumiho #2179
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nagyon sokat segítenétek vele! Köszi
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Valaki eltudná nekem mondani hogy milyen jellegû játék ez? Kb mirõl szól? Vagy ugyanolyan mint a Hal-Life más köntösbe: itt valóság szerû környezet de így is fél fejû zombik rágják meg a vaspáncélt? Köszi a választ elõre is!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)