Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama 2
Leszedtem én is, és kérdésem tõled az lenne, hogy ezzel a buherálásal, magyarra nem lehet átrakni a nyelvet? Mert gondoltam ha oroszból angol lett a beállítás miatt, akkor angolból is lehet magyar nem?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

macskássy
hi ,leszetem kivûlröl látni az, embert bene,.Szét rombólódot házak közõt, kel meni bene.
<#gun><#shakehead>

Gnome
nagyon tetszik a játék...csak néhány elembõl annyira látszik, h az oblivion motorja, h néha megtéveszt😛(pl: a gombák, alagutak, mozgás stb)...

szépnek én nemmondanám, még ultrán sem, de a hangulata sztem nagyonnagy...mondjuk néha kifagy mint anno az oblivion csinálta..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ööö meggint elakadtam.

A Jefferson Memorial-ban vagy hol vagyok. A feladat Listen to Dad's personal journal entry 10. Ez rendben is van. Be jutok egy terembe, ahová a nyíl mutatott, olyan mint valami vízmû...és vannak ott kapcsolók. De semmit se lehet csinálni...hiába kapcsolgatok, semmi nem történik, pedig ott állok a jelen. Nem értem.

Tatyla
ShaiHulud megválaszolta,semmibe nem piszkáltam külön.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
THX de mint írtam újratelepítés nélkül.
gondolom akkor nem lehet.
sebaj.
a topic meg elnéztem bocsesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
az elején a tesznek az az értelme hogy azokból szûri le, milyen karakter való neked, ha sok agresszívat nyomsz akkor big gun. ha lopósat akkor thief stb.stb.

u dont have to listen anybody else but me

STREEX
Talált már valaki valamilyen jó vevõt akinek rengeteg pénze van és mindent el lehet neki adni?
Egyébként az árusoknak újratermelõdik a pénze?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

launcher menujeben van options, ott lehet ultrat valasztani.

böröczk
oszd meg azokat az ultra beállításokat velünk : )
iniben piszkálódtál?

Kumiho #2179

Tatyla
lényegtelen azt válaszolsz amit akarsz...

amúgy ULTRA beállításokkal elég pofás a játék.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

böröczk
máskor amúgy: WAREZ/OFF/SPAM -> topik

Kumiho #2179

böröczk
Orosz angollá változtatása mégegyszer (angol szöveg, hang, textúrák):

-Vezérlõpult->területi beállítások->vista esetén felügyelet, xp esetén speciális->unicode-ot nem támogató programok nyelve: orosz
-AppLocale-t letölteni
-daemon 4.3.1 essel képfájl bemountol
-startmenü, futtatás, g:\setup.exe /lang=en g:= a meghajtó amibe mountolva van
-a telepítõ orosz lesz de a játék full angol
-a telepítés legvége hosszú lesz ki kell várni
-crack bemásolása a játék könyvtárába
-install.crack.bat lefutattása

Kumiho #2179

Át lehet kapcsolni, be volt itt linkelve lentebb egy crack és mellete volt még egy-két fájl. Azokat kellet bemásolni és angol, persze a szinkron az ruszki marad.

Hogy miért szaggat azt nem tudom...nekem szinte mindenhol szaggat<#idiota>

DarkSector
Srácok angol szövegre át lehetne kapcsolni valahogy ezt az orosz szart, annélkül, hogy újból feltelepíteném a játékot???
Jah és miért szaggat a játék kint a menüben?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DJ Skyline
házigazdaságra meg egy olyan ember kéne aki keni vágja az egész Fallout témát, és szívesen terelgetné a topikot. legalábbis én mindíg is annak a híve voltam, hogy olyan ember legyen a házigazda, aki képben van az adott témában

Grove4
Végül is ,van,mert az alapján "számolja" ki a pontokat,de azokat megváltoztathatod!

#3044-szerintem az teljesen korrekt lenne,vitassátok meg h mi szerepeljen rajta,mert I have to go now!!!Sziasztok!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

grebber
Ezeket pont értettem amiket írtál akkor mégsem vagyok annyira angol tudatlan mint hittem 😄
Tehát ez csak egy vicc semmi értelme akkor.

Next PC upgrade: 2022

DJ Skyline
egy ilyen puritánabb, vagy egy ilyen egy fokkal komolyabb oldalt tudok faragni, csak akkor kikéne találni mik szerepeljenek rajta

Wikipédián ezt találtam a Falloutról:

"A Fallout 2-ben kiderül, hogy senki nem tudja, ki kezdte az atomháborút. Annyi utalás van a játékban, hogy valószínûleg unatkozó mesterséges intelligenciák mûve lehet a dolog. Ezt bizonyítja Sierra Army Depot AI-ja, Skynet; valamint San Franciscóban az Acél Testvérisége számítógépe."

Sierra Army Depot? SKYNET? San Francisco? Atomháború? Untakozó mesterséges inteligencia?
Hmmm, nemtom ti hogy vagytok vele, de ez olyan mint a Termeszimitátor 3... nem?<#mf1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Carlos
Najó folytatom. Lehet, hogy csak besokalltam az elõbb...

Þór vígi þessi rúnar

Grove4
Teljesen idióta kérdések
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl.:nagypapa beszorult a szobába,mit csinálsz?a.😛ipboyom segítségével lockpicket(zárfeltörés) alkalmazok,b:Lelövöm a zárat az ajtóról c.:Fogok egy bombát és lerobbantom az ajtót,d.:hagyom nagyapót a picsába,vagy egy másik,egy rohadt nagy kéz nõ ki a hasadból a sugárzás hatására,mit csinálsz?a.:segítségért kiáltok,b.:beadok magamnak enti radioaktiv anyagot,c.:erre nem emlékszem😄vagy d.:amelyiket beszartam:"shoot to brain,szerintem elég egyértelmûek,hogy melyik a legmegfelelõbb válasz(naná,hogy a shoot to brain

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Carlos
Én kidumáltam magam a teszt alól... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Kipróbáltam a gamet nekem tetszik bár szoknom kell a kézitusát majd.
Egyenlõre megvárom a magyar verziót mert semmit nem értek.
Amúgy az a 10 kérdéses teszt mire volt jó mert eredményt elvileg nem tudtuk meg vagy igen?

dartonita
Kuldeteseket ugy kapsz ha elbeszelgetsz az npcvel.Ami nem az egergomb gyors kattintgatasabol all,hanem abbol hogy felfogod,ertelmezed,es annak megfelelo valaszt adsz a mondanivalojara.Utazni pedig labbusszal,illetve #3037

DJ Skyline
_😄DDDDDDD

Viktorr
van utazás, de csak akkor ha felfedezted az adott területet, utánna lehet használni a fast travelt vagy mit.

böröczk
Most tök mellesleg: Mi a francért nem lehet spoiler-t használni?
Annyira baromira nem nehéz, bárki csökött agya képes a befogadására.

Kumiho #2179

Grove4
Megatront?????Tudtam,hogy van valami közük a Transformereknek az atomháborúhoz!

Viktorr
Lehet valahogy utazni a játékban?
Küldetéseket hol lehet kapni?Én eddig egyet kaptam az az volt,hogy robbantsam fel Megatront!

Carlos
Az az igazság, hogy én meguntam.
Lehet, hogy ha majd kijön némi magyaritás vagy a magyar verzió, akkor megpróbálkozom megint.
Engem valahogy nem kötött le annyira, mint az elsõ két rész.

Lehet, hogy még folytatom, még nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

dartonita
Neviccelj mar.En a fokuldetesben az elso varosig ertem el,azota(12-15ora folyamatos jatek)csak az ott talalhato mellekkuldetesekkel telt,es meg mindig nem tartok sztem a felenel sem.Igaz explorer tipus vagyok,korbejarom a kornyeket es meglesem amit lehet.

böröczk
én is, otthon már az új videokártyával fogom remélhetõleg folytatni : D
Addig felfüggesztem, még úgyis a legelején vagyok, szóval valószínûleg új játékot fogok kezdeni. : )s

Kumiho #2179

Viktorr
Hello!
Még az elején járok Megaton-ban.Társakat hol lehet szerezni?

Grove4
Én is így vagyok vele!😄

Encore
Azt nem tudom, épp ott tartok, majd este folytatom. 😄
Még valami. Én eddig elég kevés mellék küldetést találtam a városokban. Hiányolom is õket😞 Az oblivion tele volt küldetésekkel de itt a fõ szálon kívül nem nagyon van 😞
Lenne egy kérdésem:
A voult 112-õt meg lehet oldani karmavesztés nélkül?
Grove4
És utána,amikor lokalizálni kell a bandát?Mert az a fasz öregember csak nem veszi el a levelet,csak akkor ha lokalizálom a bandát!

Encore
Ha az üzenetszállítós küldetésre gondolsz, akkor nézz fel. Felette az autópálya egy része van és oda kell felmenni.
Kandurex
Az indító pult opcióba be tudod állítani, ott van, hogy "ultra" és kész is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Grove4
Mondom kellene már egy FAQ,ha valaki ráér és lenne olyan kedves meg hát egy házigazda is elkellene sztem!

grebber
Valaki tudna adni egy olyan init ahol maxon van a grafika?? Mert nemtudom miket kell állítani inin belül hogy maxon legyen.

Khabbas
Nem módosítja, csak ha megvan a skill fel tudod törni (remélem nem mondtam hüleséget <#idiota>)

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

[HUN]Crassus
a science skillem ,hogyan módosítja a CP feltöréseket? hogyan kell faszán feltörni a gépeket?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lenne egy (lehet hogy ostoba ) kérdésem. Elakadtam benne, a cél az volt jussak el valami városba ott is vagyok, vannak a vízen ilyen nagy hajók, oda mutat valahová a nyíl. De hová kell ott be menni? Én nem jövök rá>..körbe úsztam a hajót meg minden, de sehol semmi...mi fenét kell ott csinálni?

Mr_no_NaMe
Valaki lefényképezné nekem a launcher options menüjét? Mert nekem az orosz verzió van, és semmit nem értek belõle :S
Nagyon sokat segítenétek vele! Köszi
Grove4
Azt az .ini bizbaszt be lehetne nyomatni valami FAQ-ba a banner alá!(majd)

Peck
Köszi

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Grove4

Peck
Sziasztok,én még 1 Fallout játékkal se játszottam szóval annyira ne neheszteljetek rám a kérdés miatt.Megnéztem a Hiv. oldalt de sajnos nem tudtam többet kibogarászni mint hogy valami atomvédõ program volt :S

Valaki eltudná nekem mondani hogy milyen jellegû játék ez? Kb mirõl szól? Vagy ugyanolyan mint a Hal-Life más köntösbe: itt valóság szerû környezet de így is fél fejû zombik rágják meg a vaspáncélt? Köszi a választ elõre is!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)