Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
(Nem véletlenül mutogatták mindenhol,nem véletlenül készült róla olyan sok videó)
bezzeg régen mikor a 2 ellenséges hadvezér felsorakoztatta a szembenálló haderõt kilovagoltak a mezõ közepére,tisztelegtek egymésnak és utánna kezdõdött csak a harc....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy valaki talált már energy fegyvereket? Laser Rifleket meg ilyeneket? Kicsit idegesít, hogy kb 50-es az energy weapon skillem, de semmi lézerpuskát nem találok...
Talán kis spoiler:
Most vagyok a "belvárosban" valamiféle rádiószékhelytõl tisztítottam meg a mutánsokat egy csapat power armoros emberkével együtt. Nekik lézerfegyvereik vannak és elég durca cuccaik 😄
1-2 halott emberkérõl leszedtem a power armort, de meg kéne tanítania valamelyiknek a használatát. Azt mondják, hogy valami Gunny megtanítana rá, és gyakran van a Lab környékén. Ez mit takar? Felforgattam a rádióállomást de sehol se találtam ilyen nevû embert. Ráadásul olyan hely, hogy Lab..olyat még nem is találtam.
Valamiféle lézerpuskát merre tudnék találni? Nagyon kéne már, mert gyengusz vagyok. Kalába a skuló meg drága, és még használni se tudom mert small gun 😊
Az eddig is igy volt, hogy nekedugrott, ha lebuktál. Ki is próbálom köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hogy lehet zsebmetszést csinálni? (pickpocket)
A zártöréssel nincs gond feltörök mindent, de a pickpocket-re nem jöttem rá. Rége nvolt egy shortcut rá (Fallout 1-2) de ebben nem találtam ilyet. Szóval tudja valaki?
Þór vígi þessi rúnar
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
javaslom keress rá az átváltásokra... pár helyiértékkel arrébb vagy😊
1 kilotonna az 1000 tonna TNT robbanóerejének felel meg.
1 megatonna pedig 1000 kilotonna és 1 000 000 tonna TNT ereje.
Ezek tisztázása után számolj. a TOPOLNAk 8 darab 650 kilotonnás feje van a Tsar meg 57 000 kilotonna volt...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De mondjuk hogy 57 megatonnás a cár akkor meg a 8 * 650 es TOPOL még mindig túl durva !! <#vigyor3>#vigyor3>
Szerintem az szétküld egy koninenst is. Jó az 50-57-nek is.
Elnéztél valamit!
Þór vígi þessi rúnar
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
te már ennyire híres vagy hogy hamisítanak téged?? 😮 :|
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"This is equivalent to ten times the amount of all the explosives used in World War II combined, including the Little Boy and Fat Man, the bombs that destroyed Hiroshima and Nagasaki respectively."
<#wow2>#wow2>
Carlos: elképzelhetõ. Pedig jó egy kicsit képben lenni a környezettel, növeli a játékélményt. Én is néha olvasgatom a Fallout wikit, érdekes dolgok vannak ott.
-hirosimára és nagaszakira : 20 kilotonna ez ok <#vigyor2>#vigyor2>
-a cár bomba ami a valaha épített legnagyobb nukleáris bomba volt az sztem 500 megatonna volt. És pont volt valami olyasmirõl is szó, hogy vlahol egy törésvonal mentén a föld -ön van egy olyan pont amibe ha beledobnának egy 1 megatonnás atomot akkor jó eséllyel szétrepedne a föld.
-Ennek fényében (h a cár volt a legnagyobb 500 megatonnával) a 8x650 megatonnás TOPOL viszont elcseszett durvának hangzik szal 8x 65 talán ?
Ezeket nem állítom csak kérdezem mert valamiért én ezekre a számokra emlékszem 😊
"The original U.S. estimate of the yield was 57 Mt, but since 1991 all Russian sources have stated its yield as 50 Mt. Khrushchev warned in a filmed speech to the Communist parliament of the existence of a 100 Mt bomb (technically the design was capable of this yield)."
Trinity and beyond - The atomic bomb movie Orosz és angol nyelven.
Mercedes CLK 270
Azért, mert a játék készítõi egy '50-es évekbeli amerikai jövõkép szerint dolgoztak. Atommeghajtású fecskefarkas autók, primitív számítógépterminálok, háztartási robotok, fura épületek - ha megnézed azért elég sok utalás van az ötvenes évek sci-fi sablonjaira a játékban. Egy ilyen környezetbe simán illeszkedik egy "oldschool" bomba.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ajánlom a 106os Vaultot pl...durva dolgok derülnek ki ott + eléggé Mindfuckosra csinálták meg azt a pályát szal mindentbele😛
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A helyzet az, hogy kevés a géped. Nekem is nagyon hasonló van, de a játékok többségénél semmire sem jó. Ezért vettem egy Xbox-360-at májusban. Senkit nem akarok a konzolra rábeszélni, de azt mondom, hogy per pillanat jobban jársz vele. Monitorra is rákötheted, és ha játszani akarsz, akkor nincs jobb. Mondjuk speciel a Dead Space-t PC-re vettem, és egyáltalán nem bánom, mert az még az én (mi gépünkön) is kegyetlen jól elmegy. És zseniális!!!
Sajnos viszont a Fallout 3, és fõként gyanítom, hogy a GTA-4, bizony vasat igényel. Inkább vegyél egy konzolt, jobban jársz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"