Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Kivel beszéltél aki megtanította? Nemértem ._.
Peck
Fel bírtam venni,csak nem volt sok értelme,mert amit még a Vault-ban nyúltam le az öröktõl,mind jobb állapotba van és többet is véd... de én felbirom venni :S amúgy felfedeztem egy pici bugot a játékba 😄 Épp fenn voltam asszem az emlékmûnél és várta egy super brutal neki mentem ezzel a mini nuke vetõvel (amúgy Galaxy Radionál ott a kútnál fekszik egy halott kommandós nála van ilyen (csak óvatosan vele ^^ ) megpusztult ugye a super odamentem hogy megnézzem milyen cucca van neki ér hirtelen 1000RAD/sec ^^ eddig csak 20RAD volt 😄

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Ezt a bombát nem vetették volna be,elrettentésnek mutatták Amerikának.
(Nem véletlenül mutogatták mindenhol,nem véletlenül készült róla olyan sok videó)

[HUN]Crassus
Hiroshima meg Nagasaki után milyen beteg agya van annak aki ekkora bombát létrehoz? /háború ide vagy oda ez nem normális/
bezzeg régen mikor a 2 ellenséges hadvezér felsorakoztatta a szembenálló haderõt kilovagoltak a mezõ közepére,tisztelegtek egymésnak és utánna kezdõdött csak a harc....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Powarmor-t felbírtad venni????

Hidegháború volt,mit vártál?

n3whous3
vuhuhú, must have játék, végre megjelent

púúúúú

[HUN]Crassus
ezek hülyék voltak faszom!

tsar Bomba

Peck
Spoiler: Én is a rádioállomásnál vagyok,beszéltem Three-Doggal,de megint le kell mennem abba a tetves metróba...így is hülyétkaptam bár merre nézek ugranak rám a zombik...én meg pöszmögök mert egy 10mmesem van minigunnal nem lehet leszedni õket mert gyorsak...Nuke launcherrel meg én halok meg 😄 Nekem amúgy felmegy a Power Armor :S

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Kandurex
50 -es? nekem 3. szinten már 65!! jár a small gun 😊 és még bõven van idõm fejleszteni az enegrgia fegyverek irányába

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Encore
Az energiafegyverekbe is kell lõszer, csak ott energia cellának hívják, legalábbis a lézerpisztolyba kell.
Mr_no_NaMe
Jó lesz árnyéknak is xD

Amúgy valaki talált már energy fegyvereket? Laser Rifleket meg ilyeneket? Kicsit idegesít, hogy kb 50-es az energy weapon skillem, de semmi lézerpuskát nem találok...

Talán kis spoiler:

Most vagyok a "belvárosban" valamiféle rádiószékhelytõl tisztítottam meg a mutánsokat egy csapat power armoros emberkével együtt. Nekik lézerfegyvereik vannak és elég durca cuccaik 😄
1-2 halott emberkérõl leszedtem a power armort, de meg kéne tanítania valamelyiknek a használatát. Azt mondják, hogy valami Gunny megtanítana rá, és gyakran van a Lab környékén. Ez mit takar? Felforgattam a rádióállomást de sehol se találtam ilyen nevû embert. Ráadásul olyan hely, hogy Lab..olyat még nem is találtam.
Valamiféle lézerpuskát merre tudnék találni? Nagyon kéne már, mert gyengusz vagyok. Kalába a skuló meg drága, és még használni se tudom mert small gun 😊

Lobsterman
A 2-ben én azt játszottam sokszor hogy távirányítós bombát raktam a zsebébe a csókának. És csak egy gombnyomás.... 😄

Carlos
Höhö. Kiloptam egy BoS-os rakétavetõjébõl a rakétát! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm!
Az eddig is igy volt, hogy nekedugrott, ha lebuktál. Ki is próbálom köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
500 megatonnával egész Magyarországot fel lehetne égetni!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr_no_NaMe
Odasettenkedsz az ember mögé (CTRL), majd nyomsz rá egy E betût és megnyílik az inventoryja, vagy amit el tudsz tõle csenni..de ha észreveszi akkor nekedugrik xD
Lobsterman
Lopakodás(default:ctrl) közben kell "használni" az emberkét(default:e). Nem próbáltam még, de gondolom úgy megy csak ha nem vesz észre.

Carlos
No. Lenne egy faszláma kérdésem, nem ér kiröhögni!
Hogy lehet zsebmetszést csinálni? (pickpocket)
A zártöréssel nincs gond feltörök mindent, de a pickpocket-re nem jöttem rá. Rége nvolt egy shortcut rá (Fallout 1-2) de ebben nem találtam ilyet. Szóval tudja valaki?

Þór vígi þessi rúnar

Tényleg jut eszembe: ha a "megállítós" rendszerben csatázok, akkor van rá lehetõség hogy a fegyver tüzelési módját átállítsam? (egyes lövés, rövid sorozat, hosszú sorozat) Alapból az AK-szerûség sorozatot lõ nekem, és mivel kevés a skuló szeretnék takarékoskodni.

Engem tegnap magába szívott a játék. Érdekes, mert nem vártam rá egyáltalán, de bejön. Grafikára nem mondanám, hogy nem fejlõdött Oblivion óta, azért van, ahol látszik a fejlõdés, pl.: post-process effektek pont jól vannak belõve, szerintem gyorsabb is lett sokkal, kint se swappel bazinagy táv mellett, 1680*1050, high, 4aa, 8af. Azon, hogy az aa-t is bírja, nagyon meglepõdtem, erre nem számítottam. Animációk közül a mozgások tényleg iszonyat gázak, de a beszélgetésken belüliek nem különösebben. Meg az a harcrendszerben lévõ célzásos mód nagyon tetszik, állat. Fõleg hogy jól le lehet darálni a testrészeket. 😄😄😄

FragStaR
igen itt van a bibi mind2 t megatonnában néztem. De akkor "5" ösre jól emlékeztem csak nem 500 hanem 50 hehe <#buck>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

A két Japánra ledobott atom "csak" 20 kilotonnás volt, nem mega, ezért nem kizárt hogy igaz a becslés.

Bucser
Kilotonna volt amit a IIVH-ban ledobtak... ez meg megatonna..

javaslom keress rá az átváltásokra... pár helyiértékkel arrébb vagy😊

1 kilotonna az 1000 tonna TNT robbanóerejének felel meg.

1 megatonna pedig 1000 kilotonna és 1 000 000 tonna TNT ereje.

Ezek tisztázása után számolj. a TOPOLNAk 8 darab 650 kilotonnás feje van a Tsar meg 57 000 kilotonna volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

FragStaR
A cár ra azt írja hogy 10x erõsebb mint a 2. vh ban ledobott bombák összesen a 2 atommal együtt ami önmagában 20+20x10 szal több mint 400 megatonna nem ?😊

De mondjuk hogy 57 megatonnás a cár akkor meg a 8 * 650 es TOPOL még mindig túl durva !! <#vigyor3>

Carlos
Igyvan!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
500?
Szerintem az szétküld egy koninenst is. Jó az 50-57-nek is.
Elnéztél valamit!

Þór vígi þessi rúnar

Bucser
pontosabban 57. eredetileg 100-ra tervezték.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

akkor bocs 😄

te már ennyire híres vagy hogy hamisítanak téged?? 😮 :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

FragStaR
"beledobnának egy 1 megatonnás " 1000 akart lenni na

Nem volt egyszerû a Cár bomba:
"This is equivalent to ten times the amount of all the explosives used in World War II combined, including the Little Boy and Fat Man, the bombs that destroyed Hiroshima and Nagasaki respectively."
<#wow2>

Carlos: elképzelhetõ. Pedig jó egy kicsit képben lenni a környezettel, növeli a játékélményt. Én is néha olvasgatom a Fallout wikit, érdekes dolgok vannak ott.

FragStaR
Hát nem tudom akkor ezt most tisztázzuk végülis mégiscsak egy Fallout topic. Na elmondom, hogy én hogy tudom (ami nyilván nem jelent semmit de nem hiszem hogy éjjel csak úgy kitaláltam ezeket a számokat)
-hirosimára és nagaszakira : 20 kilotonna ez ok <#vigyor2>
-a cár bomba ami a valaha épített legnagyobb nukleáris bomba volt az sztem 500 megatonna volt. És pont volt valami olyasmirõl is szó, hogy vlahol egy törésvonal mentén a föld -ön van egy olyan pont amibe ha beledobnának egy 1 megatonnás atomot akkor jó eséllyel szétrepedne a föld.
-Ennek fényében (h a cár volt a legnagyobb 500 megatonnával) a 8x650 megatonnás TOPOL viszont elcseszett durvának hangzik szal 8x 65 talán ?

Ezeket nem állítom csak kérdezem mert valamiért én ezekre a számokra emlékszem 😊

Carlos
Szerintem a kérdezõ fél nem játszott még Fallout-tal ezen kívül.

Þór vígi þessi rúnar

http://en.wikipedia.org/wiki/Tsar_Bomba
"The original U.S. estimate of the yield was 57 Mt, but since 1991 all Russian sources have stated its yield as 50 Mt. Khrushchev warned in a filmed speech to the Communist parliament of the existence of a 100 Mt bomb (technically the design was capable of this yield)."

IvanovicsTech
Ha érdekel titeket az atombomba története és a tesztekrõl készült film akkor érdemes megnéznetek ezt

Trinity and beyond - The atomic bomb movie Orosz és angol nyelven.

Mercedes CLK 270

" Ezért nem is értem hogy 2077-ben ki dobálna még olyan ormótlan dögöket mint ami megatonban van"

Azért, mert a játék készítõi egy '50-es évekbeli amerikai jövõkép szerint dolgoztak. Atommeghajtású fecskefarkas autók, primitív számítógépterminálok, háztartási robotok, fura épületek - ha megnézed azért elég sok utalás van az ötvenes évek sci-fi sablonjaira a játékban. Egy ilyen környezetbe simán illeszkedik egy "oldschool" bomba.

Ezt fogom kipróbálni, köszi!

Azt kifelejtettem hogy xp alatt.

Peck
Amúgy a játék folyamán lessz valami segítségünk,mert ahogy elnéztem a képeket a városokba elég sok mutáns lessz...és mondjuk nem akarok Will Smith-s játszani mint a legenda vagyokba XD

FragStaR
a cár 500 nem 50 volt sztem 😊

koschwarz
ez is valami olyasmi lesz, mint az oblivionnál, hogy amikor az egyik helyszínrõl töltesz egy másikra, egy csomó felesleges adat ragad meg a memóriában...majd remélhetõleg lesz erre is mod.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Volt itt szó az atombombákról és egy kicsit helyesbítek. A hirosimára és nagaszakira ledobott nuki 20 kilotonna volt. A cár bomba pedig 50 megatonna, ez 100km-es körzetben mindet elpusztított maga után. Egyébként egy mai rakéta pl egy orosz SS 27 Stalin vagy ismertebb nevén Topol rakéta MIRV feje 8db 650 kilotonnás fejet tartalmaz. Ezért nem is értem hogy 2077-ben ki dobálna még olyan ormótlan dögöket mint ami megatonban van. Egyébként szerinten nagyon jó a játék, sok mindent megadnék érte ha a STALKER-rel összefejlesztették volna<#smile>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

use the fekin spoiler tag.

Gnome
nah én fekszek a legkéssõbb és én kelek a legkorábban😛...zh elött még nyomtam picit és becsöppentem egy házba ahol egy részeg orosz (dukov) kínálgatott piával, közben meg 2 csaj hálóingben járkált le föl...az egyiket rá lehet beszélni, h jöjjön velünk Rivercitybe(asszem igyhivják)....végig gyalogolta a távot mezítláb hállóingben😛.....útközben a szupermutánsoktól kiszabadítottam egy másik csajt is, szal még a hosszú út sem volt unalmas...ezt szeretem ebben a játékban, mindenhová elrejtenek vmi érdekességet amivel egyedivé teszik a hangulatot..

Ajánlom a 106os Vaultot pl...durva dolgok derülnek ki ott + eléggé Mindfuckosra csinálták meg azt a pályát szal mindentbele😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
hubasszus...ez azért elég durva(a video vége)...pedig nagyon felakartam robbantani a várost miután mindent feltörtem + végeztem az összes küldetéssel...még jóhogy megnéztem..Moire nagyarc...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

JUJ, sikerült 😄 ...bár elég furi volt na ... 😄
hogy kell a rockwellék házasságát tönkrecseszni?😄
woy
Cnut-nak írtam,bocsi

woy
hdr helyett próbálj meg bloomot használni.nekem is bugos volt,és már jó.

Voltan
Hát, barátom...
A helyzet az, hogy kevés a géped. Nekem is nagyon hasonló van, de a játékok többségénél semmire sem jó. Ezért vettem egy Xbox-360-at májusban. Senkit nem akarok a konzolra rábeszélni, de azt mondom, hogy per pillanat jobban jársz vele. Monitorra is rákötheted, és ha játszani akarsz, akkor nincs jobb. Mondjuk speciel a Dead Space-t PC-re vettem, és egyáltalán nem bánom, mert az még az én (mi gépünkön) is kegyetlen jól elmegy. És zseniális!!!
Sajnos viszont a Fallout 3, és fõként gyanítom, hogy a GTA-4, bizony vasat igényel. Inkább vegyél egy konzolt, jobban jársz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"