Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kumiho #2179
Kumiho #2179
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
De mondjuk, ha ugyanúgy gyógyíthatnád, mint magad.
Vagy mint a Sacred-ben a segítõd, vagy Oblivionban egy koronás NPC-k, csak kiütnék pár percre, aztán felpattanna.
Szerintem én ugyanúgy szívgörcsöt kapnék párszor a zombi segítõtõl, mint az ellenektõl. : D
Kumiho #2179
Þór vígi þessi rúnar
<#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy ÚÚÚÚTÁÁÁÁLOM a csatornát/metrót. Tök para. Pöcs zombik ugrálnak a nyakamba a frász jön rám!
Þór vígi þessi rúnar
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Beszéltem Bettyvel aki azt mondta h "Make Timmy Cry" vagy vmi hasonlo elmentem beszélgettem vele..semmi...erre arcon simiztem finoman,utána ki írt vmit h menjek vissza Bettyhez beszélek vele ujabb küldi de nem vágom hogy mit kell csinálni?!
elöre is thx
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
Höhö. Én beköptem a serifnél. Az meg felbaszott aggyal odament és egy kis meggyõzés után le akarta csukni. Elkezdték nyirni egymást. Aztán szegény seriff a rövidebbet húzta én meg lelõttem az öltönyöst. 😊
Þór vígi þessi rúnar
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Egy minden szart kilövõ rakétavetõt és egy energiakardot.
Mindkettõt moira-tól vettem elég borsos áron (750-1250 körül darabja).
Þór vígi þessi rúnar
Állat. 😊 Eddig abszolút nem tûnik butított lövöldözésnek, szupimutánsokkal meggyûlik a bajom rendesen.. (Inteligencs, nagydumás kispisztolyos arccal megyek..) A VATS nagyon el lett találva, bár vannak apróbb hibái.. pl Crippled lábbal is simán futkoznak az enemyk.. Viszont jópofa, hogy ki lehet lõni a kezükbõl a puskát.. A küldik egész kellemesek (bár eddig csak a múzeumban meg a monumetnen voltam.. Meg találkoztam valami partyarccal, aki két nõvel lakik valami nagy házban 😄DD Az egyiknek mondtam jöjjön velem, az a marha meg hálóingben csatlakozott.. Majd a rádióállomásnál (ahol three dog van) lecsapta az a kurva nagy mutáns 😞
Ma éjjel nyomom tovább, aztán kiderül mennyire addiktív.. Eddig eléggé 😊
Ja igen, az öltönyös faszit, aki fel akarta robbantatni velem megatont, ott helyben pofánlõttem, azonban elõtte õ lelõtte a sheriff-et, akinek viszont +1 perceptiont ad a cowboy kalapja <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
más: a sok szir-szar,lim-lom ami szerintem nem is lim-loM😛,mert tuti lehet belõle csinálni valamit csak gyûlik és gyûlik a házamban,de "receptet" még csak 1-et találtam....valami tüzes kesztyû féleséget😛 nincs valakinek pár tipjje mibõl érdemes sokat eltárolni késõbbre cuccokat gyártani?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
www.napisajto.hu
www.napisajto.hu
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
eloszor jonak tunt egy kis atom, de kozben meggondoltam magam, viszont azota mar sok questet megcsinaltam, nemakarom elolrol kezdeni😊
www.napisajto.hu
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Nekem elvileg azt mondta a csokibácsi a Rádiónál hogy az apám az épületben van,de addig nem mondja meg hol amig meg nem csinálok neki egy questet... De õszintén ha most potyára csinálom meg a küldit és fater nincs az épületbe akkor szerintem betárazok pár fegyóból és szétküldöm a bandát XD
Þór vígi þessi rúnar
Nem tanította meg senki :S odamentem levettem az emberrõl és felvettem :S amúgy ezt a V-gombos hülyeségekt mikor lehet használni végre? Mert én azt olvastam lessz ilyen lassítási funkció amikor kiválaszthatod hogy az ellenséged hol hatásosabb meglõni :S Meg fejlõdsz hogy nagyobbat ugrasz meg ilyenek....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)