Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az oblivion viszonylag jól elfutott az elég öreg gépemen akkor ez is jól elfog?Vki aki gyenge gépeel játszik?tapasztalat?
[HUN]Crassus
nem mutatja,hogy jó helyen van-e....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Grove4
THX!(én nem ismertem:p)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Húúú, ez egy õsrégi játék, melyet mindenki ismer: A lényege, hogy mikor kiválasztasz egy szót, akkor memutatja, hogy az általad kiválasztott szóban és a jelszóban hány közös betû van és abból hány van jó helyen. Na ebbõl kell kitalálnod, hogy akkor vajon melyik szó lesz a megfelelõ.

böröczk
böröczk
Grove4
akarod mondani Megatonban😛(segítsetek a hackelõs kérdésemben plz😛)😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nem mászkál sokat, nekem mindig bent ül a boltjában, Megatronban.
[HUN]Crassus
Moira merre mászkál amúgy?

jóasos 😊
Ötlet: milyen lenne egy Fallout Budapest? 😊 Pl. Moszkva tér romjainál lehetne bérelni segítõ NPC-ket. Aztán lemenni egy kis zombihentre a 4-es metróba, amit még 2077-ig sem sikerült befejezni. 😊

Ott még nem járok, de már elõre fosok tõle! 😄 Egyszer volt olyan, hogy rám sötétedett kint a pusztában, vmi elég szar helyen. Hülye hangok, meg minden... Brrr. El is bújtam jól vmi üres tartályban, mondom megvárjuk míg világos lesz, majd holnap folytatjuk a világ megmentését. 😊 Azért a régi izometrikus Falloutok nem fosattak meg ennyire! 😄 Talán zenei téren gyengébb az új az elõdöktõl. Úgy emlékszem különösen az 1-ben voltak nagyon nyomasztó darabok, amik "feldobták" a hangulatot. Ha olyan zenék lennének az újban is, kb. nem mernék játszani vele. 😊

Carlos
<#vigyor3>

Þór vígi þessi rúnar

böröczk
Van benne valami.
De mondjuk, ha ugyanúgy gyógyíthatnád, mint magad.
Vagy mint a Sacred-ben a segítõd, vagy Oblivionban egy koronás NPC-k, csak kiütnék pár percre, aztán felpattanna.
Szerintem én ugyanúgy szívgörcsöt kapnék párszor a zombi segítõtõl, mint az ellenektõl. : D

Kumiho #2179

Grove4
lenne még pár kérdésem😛 ezt a hacker dolgot nem értem,teljesen random kell rábökni egy szóra,aztán vagy bejön vagy nem?

Carlos
A kutyát sajnálnám ha elpusztul. Egy agyatlan felbérelhetõ zombi nem érdekelne. Mehet a darálóba...

Þór vígi þessi rúnar

Grove4
Én is így vagyok ezzel!

böröczk
Olyankor esne jól egy eb, vagy emberi pajtás magad mellé. : )

Kumiho #2179

Grove4
THX!

Neogan
http://guides.ign.com/guides/568806/index.html

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Carlos
Tessék!
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Na így hogy nem hdr hanem bloom-ot állítottam be, így már tökéletesen megy. Köszi még egyszer!

Carlos
Én például betápoltam az iskolánál nagy mutánsokból. Jól fizetett a sok szarért.
Amúgy ÚÚÚÚTÁÁÁÁLOM a csatornát/metrót. Tök para. Pöcs zombik ugrálnak a nyakamba a frász jön rám!

Þór vígi þessi rúnar

Grove4
már tegnap is mondtam,remélem tudtok segíteni,kellene egy olyan oldalt,ahol minden részletesen le van írva a fallout 3 ról,mi micsoda stb.,thx,ha tudtok!

Ha elkezdek vándorolni a terepek közt akor vannak területek amiket kijelez a térkép. Ott csak elenfeleket lehet találni vagy van olyan aki már talált valami értelmes embert is. (azok a hejek nagyon jók pénz szerzésre mert az elhullot elenféltõl sok dolgot be lehet szerezni)
dartonita
normal

Neogan
Nálam ugynez volt annyi különbséggel, hogy a seriff elindult az ajtó felé ez a paraszt meg hátbalõtte. De én életben hagytam, mert megfenyegetett <#hehe>

fokusz
sziasztok sikeresen elakadtam annál a résznél ahol beülök vmi gépbe aztán gyerekként rohangálok össze vissza.
Beszéltem Bettyvel aki azt mondta h "Make Timmy Cry" vagy vmi hasonlo elmentem beszélgettem vele..semmi...erre arcon simiztem finoman,utána ki írt vmit h menjek vissza Bettyhez beszélek vele ujabb küldi de nem vágom hogy mit kell csinálni?!
elöre is thx

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

Carlos
SPOILER!!!

Höhö. Én beköptem a serifnél. Az meg felbaszott aggyal odament és egy kis meggyõzés után le akarta csukni. Elkezdték nyirni egymást. Aztán szegény seriff a rövidebbet húzta én meg lelõttem az öltönyöst. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Neogan
Elméletileg nem fejlõdnek veled együtt az ellenfelek, szóval nem olyan mint az Oblivion. Én még az elején vagyok eddig nem tûnt fel hogy velem együtt fejlõdnének.(Most jönne a rádióállomás, de én inkább side-questezek 😄 Kemény volt mikor Moire csajszi elküld, hogy nyeljek már be 200 Rad sugárzást, de ha lehet inkább 600-at. Lementem a bomba melletti tócsába azt elkeztden inni a vízbõl. Így hamar meglett <#vigyor4>)

böröczk
Milyen nehézségi szinten játszod?

Kumiho #2179

Carlos
Én kettõt találtam:
Egy minden szart kilövõ rakétavetõt és egy energiakardot.
Mindkettõt moira-tól vettem elég borsos áron (750-1250 körül darabja).

Þór vígi þessi rúnar

dartonita
Ez erdekes kerdes,a sok review-ben pont azt taglaltak hogy nem fognak a bena moboknak plusz szinteket es geart adni ha nem a tortenet elejen talalkozol veluk,en azonban mast tapasztaltam.12es szinten vagyok,es bizony atvergodni egy varosreszen mar igen nehez.A sima banditak is gyakran raketavetovel maszkalnak,es a spawn is sokkal gyorsabb.Ezenkivul mintha az ertekeik is masok lennenek,eddig 90-95koruli small gun kepesseggel kb 30mrol barkit eltalaltam,most mar nem ez a helyzet.A torso-ra iranyitott VATS mar nem 90+%os hanem csak 70valamennyi.Ez kisse el is vette a kedvem a folytatastol.Lehet hogy igy akarnak ravenni hogy big gun,vagy energy gun kepesseget fejlesszek,de szeretem ezeket a dolgokat magam eldonteni :/

DJ Skyline
pedig vannak állatok akik megtalálták a "lényeget" a játékban <#idiota>

SötétBarom
Tegnap éjjel meg ma egész délelõtt nyomtam, diszkrét review:

Állat. 😊 Eddig abszolút nem tûnik butított lövöldözésnek, szupimutánsokkal meggyûlik a bajom rendesen.. (Inteligencs, nagydumás kispisztolyos arccal megyek..) A VATS nagyon el lett találva, bár vannak apróbb hibái.. pl Crippled lábbal is simán futkoznak az enemyk.. Viszont jópofa, hogy ki lehet lõni a kezükbõl a puskát.. A küldik egész kellemesek (bár eddig csak a múzeumban meg a monumetnen voltam.. Meg találkoztam valami partyarccal, aki két nõvel lakik valami nagy házban 😄DD Az egyiknek mondtam jöjjön velem, az a marha meg hálóingben csatlakozott.. Majd a rádióállomásnál (ahol three dog van) lecsapta az a kurva nagy mutáns 😞

Ma éjjel nyomom tovább, aztán kiderül mennyire addiktív.. Eddig eléggé 😊

Ja igen, az öltönyös faszit, aki fel akarta robbantatni velem megatont, ott helyben pofánlõttem, azonban elõtte õ lelõtte a sheriff-et, akinek viszont +1 perceptiont ad a cowboy kalapja <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Grove4
ez engem is érdekelne!

Grove4
Na én most ott tartok,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy gyerek apját megölték a "tûzhangyák" és le kell mennem a metróba egy tudóshoz,akinek segiteni kell a mutagént kinyerni(vagy vmi ilyesmi) az állatokból
de valamit nagyon elbaszhattam a játék elején,mert nincs sok pénzem,tehát ebbõl adódóan töltényem sincs sok és a hangyák felét baseball ütõvel aprítottam,de majd valamit kitalálok,egyébként egyre jobban tetszik a játék,csak Megatonban azt utálom,hogy az egész város szerkezete ilyen lépcsõszerû,legalábbis nekem nehéz ott tájékozódni

[HUN]Crassus
jó a kérdés! én sme jöttem még rá....2 ben simán lehetett.....

más: a sok szir-szar,lim-lom ami szerintem nem is lim-loM😛,mert tuti lehet belõle csinálni valamit csak gyûlik és gyûlik a házamban,de "receptet" még csak 1-et találtam....valami tüzes kesztyû féleséget😛 nincs valakinek pár tipjje mibõl érdemes sokat eltárolni késõbbre cuccokat gyártani?

Bocs a hülye kérdésért, de hogyan lehet kitárazni a fegyvereket?

hali
Lehet volt mar rola szo, de van valami negativ/pozitiv (kevesebb quest stb) hatasa annak ha aktivalom/deaktivalom a bombat (megaton)?

www.napisajto.hu

hali
tarsakat (ember, kutya, egyeb allat 😊 ) hol lehet szerezni? Vagy ezek majd idovel jonnek csak?

www.napisajto.hu

Peck
csak 40es robbantási szint után tudod felrobbantatni 😊 de amúgy nem tom hogy lehet e deaktiválni nekem se sikerült 😄

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

hali
a bombat aktivalas utan (meg nem robbantottam) nem lehet megis dekativalni?😊
eloszor jonak tunt egy kis atom, de kozben meggondoltam magam, viszont azota mar sok questet megcsinaltam, nemakarom elolrol kezdeni😊

www.napisajto.hu

Peck
lehetséges ^^köszi 😄

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
SPOILER!

Nekem elvileg azt mondta a csokibácsi a Rádiónál hogy az apám az épületben van,de addig nem mondja meg hol amig meg nem csinálok neki egy questet... De õszintén ha most potyára csinálom meg a küldit és fater nincs az épületbe akkor szerintem betárazok pár fegyóból és szétküldöm a bandát XD

Carlos
Kábé a játék eleje óta van! Max ügyesen átraktad másik gombra és nyomkodod a V-t ami nem csinál semmit.

Þór vígi þessi rúnar

Peck
Nem a botok nem fejlõdnek velünk eggyütt...szerencsére 😊

Nem tanította meg senki :S odamentem levettem az emberrõl és felvettem :S amúgy ezt a V-gombos hülyeségekt mikor lehet használni végre? Mert én azt olvastam lessz ilyen lassítási funkció amikor kiválaszthatod hogy az ellenséged hol hatásosabb meglõni :S Meg fejlõdsz hogy nagyobbat ugrasz meg ilyenek....

Lobsterman
Nekem nem úgy tûnt hogy ez lenne a helyzet.

Lobsterman
Én kihagytam azt a lépést 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már magát a rádióállomást sem kerestem meg. Gondoltam körbemászkálok, megnézem mi van a környéken, összefutottam a csajszival aki el akart jutni rivet citybe, elvittem, körülnéztem, erre nem rámismert valaki? 😄

Sziasztok! Lenne egy kérdésem: a karakter fejlõdésével párhuzamosan fejlõdnek az ellenségek, meg a loot úgy mint az Obliban? Nyugtassatok meg hogy nem, mert az egy elb@szott egy dolog, nem normális aki kitalálta. Vagy ha sajnos itt is ez a helyzet, akkor remélem egy mod megoldja (minél hamarabb) ezt a problémát, mert addig tuti nem fogok vele játszani!!! Remélem nov.5.-én tényleg a polcokon lesz a game!