Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! PC-n van fulscreen opció a játékban??????????
Az írásom egyes Részei SPOILERgyanúsak, szóval úgy olvassátok... csak utólag nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásom (ja és kétszer van 8. 😊
Ezt ki kell írnom magamból,mert több dolog is bántja a szemem a játékkal kapcsolatban:

1. Egy nap alatt kényelmesen végigjátszható.
2. Játék kezdésnél az alap választható képességeket kihagyták (pl. Gifted,Finesse,Fast shot, stb.
3. Minden szinten kapsz perket, még a "Here and Now" után is
4. Kevés XP-t szerezhetsz gyilkolásból, alacsony szintûként fejezed be a játékot,nemúgy mint az elõzõ részekben, gondolom ezt akarták kompenzálni a "minden szintre perk-et a népnek" elképzeléssel
5. Kihagytak számos (régen) rendszeresen alkalmazott perket,vagy belenyúltak és most már mást ad.
6. A lopást sajnos elrontották azzal hogy olyan lett mint a Morrowindben vagy az Oblivionban,semmi köze a Fallouthoz.
7. A régi Fallout részekben megszokott itemek hiánya (M72 Gauss rifle,Bozar,Electronic lockpick,Saját autó, hogy többet ne említsek)
8. Az enclave energiapáncélja mindenféle nehézség nélkül megszerezhetõ bárkinek,de most megoldották hogy amíg a fõszálon el nem jutsz a BoS bázisára, és meg nem tanulod a használatát, addig nem tudod viselni. Ez a gyengébb energiapáncél (régen az erõsebbik volt), a BoS paladinok páncélja komolyabb, ám gagyibb kinézetû (a Tacticsban ez is fordítva volt) és kb 10 percig tudod használni,mert nincs tovább történet, vége a játéknak.
8. Az enclave mint örök ellenség most kicsit gyenge lett sztem.

Nade hogy jót is említsek.

A harcrendszerét nagyon jól megoldották.A világ visszaadja a Fallout régi hangulatát.Mozgalmas játékmenet (ha nem ragadsz le a mellékszálaknál).A story is nagyon jól kitalált. A grafika is gyönyörû. Tetszik a magad készítette dolgok lehetõsége,bár kicsit szûkös a lista :S

"röviden" ennyi 😊

Ha valakinek van egyéb észrevétele, kritikája, azt írja meg 😊

Egyébként meg Jó játékot mindenkinek. War, war never changes. 😊
Grove4
Igen,sztem is,mint pl.:dartonita,vagy Crassus,vagy egyéb prók!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DJ Skyline
én igazából csak azért nem akarom ezt elvállalni amiért te sem. én is kicsit zöldfülû vagyok ebben az egész témában. a Fallout 2-vel játszottam, így inkább egy olyan ember illene erre a posztra aki otthon van a Fallout témában

Grove4
Nem lesz gond mindig tartok magamnál egy két jegyet(hátha jön a Super Mutant BKV Edition ellenõr)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Én biztos nem ujjonc vagyok ebben a fallout témában!Meg csak bizonyos napokon tudok netközelbe lenni,de tényleg kéne egy házigazda!

Grove4
OK,np!

DJ Skyline
😄DD

házigazda valaki? tudom nagyon erõltetem, de láthatóan kéne egy.

Ombika
Elnezest kerem nemszoktam ilyet elkovetni mentsegemre legyen mondva, hogy 3szor irtam be alulra, hogy magyar es errort irt ki!! <#worship>

Peck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó tanács! Aki tudja az kerülje el ahol lehet (fõleg ha kevéshpja van nincs lóvéja és xar a fegyója) a metróalagutakat,ha meg arra kell menni jobb ha elõtte feltölti magát,mert a Washington emlékmûhöz menet,és a Technológia Musemumba nagyon nehéz lessz az metrós rész....nekem is kis híja volt... azt hiszem 10-20 hpval jöttem fel és belém ment vagy 10db aid tû +40es HPval...

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Grove4
Bazzeg elõtted ketõvvel kérdezték meg,hogy mikor jelenik meg a magyar verzió!!

Ombika
LEtezik ebbol magyar feliratos valtozat?

Grove4
December azt hiszem!

mikor jelenik meg itthon magyarul?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Grove4
aha.köszi!

dartonita
Az ilyen szarra egett konyveknek semmi jelentosege,felesleges gyujteni.
Ami kbozo skillekre is ad pontot,azok (az egyebkent nagyon ritkan talalhato)folyoiratok,valami specko cimmel.

[HUN]Crassus
pip boyodban játszod le....😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

grebber
Attól függ miben vannak a nyelvi fájlok vagy hogy mekkorák lesznek fájlok méretei.Majdcsak megoldják.Vagy ha nem akkor majd az IMMXPC

Next PC upgrade: 2022

Grove4
A könyveknek egyébként van valami hasznuk,ha igen hogy kell elolvasni õket?

Prince23
A magyar verzióüra vajon majd lehetesz frissiteni? ne hogy járjunk/járjak mint a mE-nél😞

DJ Skyline
kutya
vigyázat, SPOILER

Robez84
museumban vagyok...tele supermutánsal. k**va kemény!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Grove4

bombas questet csinald meg, akkor kapsz.

Encore
Lehet, hogy SPOILER!!!!

Azt tudja már valaki, hogy a fõ történtei szálban a jefferson memorialban megkerestem a fater holokazettáit és most az a feladat hogy játszam le. A térkép azt jelzi, hogy a Jefferson memorialban kell lejátszani, de hol? Az egész komplexumot végigjártam centirõl centire.
dartonita
Lehet szerezni de nem penzert.

[HUN]Crassus
én se értettem miért nem tudok...aztán véletlen lett 2 egyforma puskám és "befehéredett" az R betû...onnan már egyszerû volt kilogokázni😛😊

SD456
Ok. Azt hittem lehet házat venni a játékban 😊 Amúgy ha valamit ledobok egy boltba mondjuk akkor az ott lesz mindig ?

PS3 ID: SDani456

dartonita
Sehogy.

SD456
Hi all!

Én még arra nem jöttem rá, hogy házat hogy lehet venni Megaton-ban ?

PS3 ID: SDani456

Mr_no_NaMe
Fú..álmomban se gondoltam volna, hogy így mûxik O.o
Köszi xD
[HUN]Crassus
repair: úgy tudsz javítnai ha van egy ugyanolyan cumó nálad, ekkor a jobbikat elõveszed nyomsz egy "R"-t és felhasználod a szarabb cumót és pakk kész a javítás....

dartonita
Nem.A fegyvereknel raviszed a kurzort arra amit javitanal,R betu es megmutatja hany db hasonlo van nalad,es milyen statusban.Ott ranyomsz az egyikre,es tudastol fuggoen javitja a cuccod.

Mr_no_NaMe
Hmm..neked a Repair felirat MINDIG szürke. A skill pedig 55ös.
Kell hozzá valamiféle szerszám? Mondjuk biztos kell, de van nálam 1 csomó dolog :S
Grove4
De lehet én tudom rosszul!

Grove4
Azért sztem,mert egy bizonyos "minõségromlásiszint"(de szépen fejeztem ki magam😊)után nem lehet javítani!

dartonita
Mert van egy minimum szintje ami kell ahhoz hogy hasonlo targyakbol javitsd a meglevot.40-60as szint is kellhet targytol fuggoen.

Hihetetlen jó ez a játék! A hangulat nagyon üt! (csak az a gáz, hogy nem játszottam az elsõ két résszel 😛... csak a Fallout Tactics-al) De megmaradt egy-két anatómiát érintõ Oblivion-féle hiba -.- Ja, és most is képtelen vagyok SZÉP nõt létrehozni 😄
Mr_no_NaMe
Repair skill az van..csak épp nem tudtam valamiért eddig egyszer sem repairolni 😄
dartonita
Lootolj a hullaktol.A romok kozt nem ritka a mutansok es zsoldosok kozti osszecsapas.Vagy a robotok is szoktak irtani a zombikat.Szepen vegignezed valami csendes sarokbol,leolod a maradekot es aztan tobzodsz a cuccokban.Nem art magas repair skill,nagyban noveli a pontossagot egy jol karbantartott fegyver.

Kandurex
hm, én annyira nem erõltetném vele a játékot 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Silius
Esetleg valaki tud segíteni ebben?
"Valaki nem tudja hogy annál a résznél hogy lehet megölni a házaspárt mikor befekszek egy gépbe és valami állomvilágba csöppenek, és a feladat hogy az egyiket megöljem..."

Grove4
Nekem is ez a bajom(lehet azért mert még nem igazán játszottam hasonló típusu játékokkal),hogy nincs lém skulóra!

Mr_no_NaMe
Ti hogy harcoltok a mutánsokkal a Three Dog küldetésében? Egyszerûen én a menekülésen kívül mást nem tudok csinálni. 3-4 gránáttól meg szoktak halni, de ez így egy vicc. Szar a páncélom, szar a fegyverem. Hol lehetne megfelelõ felszerelést szerezni? Mert úgy látszik a fõszál ezzel nem foglalkozik :S
Én is lopkodtam minden xart, amit nem volt tilos, még a rozsdás konzerves dobozokat is, de a nyamvadt boltosoknál alig van pénz, így nem sok értelme volt 😊
Amúgy a ghoul csapossal, ha nem lekezelõen beszél az ember, akkor jobb áron veszi a vackokat, mint a többi boltos.

Grove4
Én minden szart lenyúlok😛😄valamibõl nekem is meg kell élnem!

felvehetõ társ:
Megatonban találkoztam egy fószerrel, aki olyan csúzlit hord, mint a sheriff, a nevére már nem emlékszem. Szépen elbeszélgettem vele, holott elég lekezelõ tapló dumát nyomott. Õt feltudtam volna venni, csak túl magas, illetve túl jó volt hozzá a karmám. :/

Amúgy biztos nekikezdek egy evil karakterrel is, és akkor mindent ellophatok. nem lesz gondom a pénzel/cuccokkal 😛

1700+-os Amd procival jászható...ez elég gyenge?

raboksz random, aztan kiirja hany betu stimmel azokbol, aztan ki kell logikaznod 4 lepesbol a jo jelszot. van ilyen tarsas jatek is, csak ott szinekkel.