Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként én 14es szintû vok és még Megatonban és river cityben is van még küldetésem, és még a fõszálba bele sem kezdtem nagyon...szal aki aztmondja, h egy nap alatt kényelmesen kijátszható...noss hát igen anno morrowindrõl is készült olyan video amiben az emberke 1 óra alatt kb kispeedrunolta szal errõl ennyit😛
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Vamos Argentina!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kumiho #2179
A velemenyek egy-egy jatekrol teljesen szubjektivek,ezert felesleges flamelesbe atcsapni csak mert nem hasonlitanak.
A Fallout3 mindenkeppen megeri azt hogy kiprobaljuk,es eltoltsunk vele par napot,hetet.
Joccakat.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Meg olyanokat is csinált, hogy bizonyos részeknél belassult, mint állat. Pedig elõtte full folyamatossan ment.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nekem kitett egy ikont és nem volt odaírva, hogy:
"ha felbontást akarsz, akkor keresd meg a launcher-t"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Valószinü a pénz miatt mert hát casual rpg szerüségeket a bethesda csinálja a legjobban.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
valaki tudja rá a megoldást.
configom alul tudjátok olvasni.
a választ elõre is köszönöm.
Egyébként mint mondtam a Játék (Fallout 3) szerintem nagyon jól sikerült,csak nekem hiányoztak belõle dolgok,de mint ahogy írtad Lobster majd a kiegek megoldják.
Azért 10 év után egy kedvenc folytatását kézhez kapni...háát az ember nem tudja mire számítson. Ha választani lehetett volna hogy melyik cég csinálja a folytatást, nem hiszem hogy a Bethesdánál lett volna alkalmasabb a feladatra.
Minedent meg tudok nekik bocsátani a változtatások közül,mert tényleg nagyon jó munkát végeztek,csak azt nem, hogy nincs M72 Gauss Rifle...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ismerve a Bethesdát, ehhez is lesz kismillió mod, DC és kieg, amikbe ezek nagy részét beleteszik. az ok egyszerû: $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A nyafogo idiotak(nem megy a menu,szaggat az eger,mi ez a szar grafika,nagy a hype de a jatek semmi tipusu velemenyeikkel)meg nem igazan erdekelnek.Patchek majd helyrehozzak a (szerintem)keves hibajat.
Fallout 1
Fallout 2
Fallout Tactics
Mindegyik részben ugyanúgy kaptad a Perkeket,mindegyik perk ugyan azt adta, bõvültek a cuccok, Fallout 2-ben megjelent az advanced power armor,gauss puska. Tacticsban megjelent számos új cucc,páncél és fegyver, és fõként a jármûvek: APC tank, szöcske, Humvee
Namármost ennek a Neve Fallout 3. elvileg folytatás és nemhogy kapnánk a régibõl + még új cuccok, hanem a régi töredékét (kb 1/5-e található meg a tárgyaknak mint a tactics-ban)
Én mást vártam, kicsit többet. De ez legyen az én hibám.
Akinek meg ez az elsõ fallout rész,az sok órát tölt elõtte az fix,mire rájön apróságokra,nekik sztem ez lesz az Unikum 😊
How much can you take,before you snap?
A véleményem az róla hogy még nem láttam az összes befejezési lehetõséget 😄
Remélem felcsillant pár szem 😄
Egyebkent gondolom vmi grafikai bug lehet,kulfoldi forumokon nezz korul,hatha van vkinek hasonlo gondja.
Megszülettem, de semmi nem történik !!! Kiválasztom, hogy fiú vagyok, de áll az orvos mint egy f@sz ! ha nyomok egy e-betût, akkor felsír...
Mit kell csinálni? Vagy én vagyok ekkora f@sz?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
How much can you take,before you snap?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Semmit nem lehet állítani grafikán, és akad a menüben az egér, mint a retkesfasz....
Mi ez? szándékossan ilyen szar???
2-3, Miért baj hogy nem egy az egyben ugyanaz a rendszer mint az elõzõ 2 részben? Az már 10 éve volt, és ez a rendszer is nagyon jól mûködik.
4, Hát ha csak végigrohansz akkor persze, hogy alacsony szinten végzel.
5, Lásd 2. pont
6, Miért a régiben nem úgy volt hogy lopás skill aktiválás(jelen esetben sneak-be mész), katt a célpontra, megjelenik a 2 inventory, pakolgatsz dolgokat. Plusz lásd 2. pont.
7, 2es pont, de az nem lehet hogy csak nem találtad meg ezeket(jó autó biztos nincs, de nem is hiányzik)? Egyébként meg ha ezek nincsenek is benne, vannak újak.
8, Enclave páncéllal még nem találkoztam, de nagy bumm hogy van ha nem tudod használni jó ideig.
9, Ez igaz. Bár a második részben sem volt velük bizonyos szint felett semmi nehézség. Pár lövés a fejbe Gauss Rifle-el, és már feküdtek is halomban. 😊
Mert nekem olyan problémám lenne, hogy hiába van minden maxon, egyszerûen az élsimítás nem látszik, akkor a lámpák fényei nekem pixelesek.
Szal a kérdésem az: ha vki max grafon játszik az lökne be pár képet a beállításokról? Elõre is köszönöm!