Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merre találom a "Family"-t? Elég nagy a térkép, és semmi betájolási segítséget nem kaptam -.- Tom, side quest, de szeretem az ilyeneket is véghezvinni 😛
Gnome
Ez megint durva volt...épp lopakodnék be az egyik múzeumba de robbanások sorozatára lettem figyelmes: Robotok + emberek elkezdték raidelni a rakétavetõs szupermutánsokat...mindezt az 50es-60as évek zenéjére....iszonyat hangulatos a game😛...

egyébként én 14es szintû vok és még Megatonban és river cityben is van még küldetésem, és még a fõszálba bele sem kezdtem nagyon...szal aki aztmondja, h egy nap alatt kényelmesen kijátszható...noss hát igen anno morrowindrõl is készült olyan video amiben az emberke 1 óra alatt kb kispeedrunolta szal errõl ennyit😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Robez84
Ez már volt régen mikor még nem jelent meg de nagyon Fana!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

chalezlopez
Na úgy nézem a játék elsõ feladata, hogy a grafikát hol lehet állítani. Akinek ez sem megy, az inkább ne is próbáljon belekezdeni, mert ezután már fogósabb feladatok jönnek.

Vamos Argentina!

böröczk
Lehet, hülyeséget írok, de warez témában hasonló problémákkal jöttek, és mindegyikõjüknek a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reloaded-es
verzió van fent. És nem egy embernél ferdültek elõ ilyen akadásosdik, belassulósdik.

Kumiho #2179

dartonita
Jaja annyira ostoba voltam hogy keptelen vagyok felismerni a strategia es az rpg kozti kbseget.Viszont az empatiam fejlodik mert par eve egy ilyen szintu hszre meg lazan lekurvaztam volna a felmenodet.
A velemenyek egy-egy jatekrol teljesen szubjektivek,ezert felesleges flamelesbe atcsapni csak mert nem hasonlitanak.
A Fallout3 mindenkeppen megeri azt hogy kiprobaljuk,es eltoltsunk vele par napot,hetet.
Joccakat.

Magh
Én, aki a Tactics-ot imádom, de az 1-2 kimaradt az életembõl, mire számíthatok? Komplexitás, lehetõségek, társak? Sokan említik sokhelyütt, hogy elég primitív lett ez a rész ill. nagyon monoton.

DJ Skyline

Colton
FALLOUT ONLINE TRAILERfallout Trailer

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

DarkSector
Lehet.... bár nemgond ennyire úgysem éri meg hogy feltegyem helyette a vinfost újra.
Meg olyanokat is csinált, hogy bizonyos részeknél belassult, mint állat. Pedig elõtte full folyamatossan ment.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Anyád a hülye.
nekem kitett egy ikont és nem volt odaírva, hogy:
"ha felbontást akarsz, akkor keresd meg a launcher-t"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem csak arra, ami szar.

érdekes: a Crysis warhead-nél meg a dead space-nél nem hozta elõ ezeket az akadásokat.pedig nem egy mai darab a gépem😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

wedge31
Részemröl a graf a legkisebb gond itt sokkal nagyobb faszságokat csináltak ,abban teljesen egyetértünk hogy ott lett az egész elszorva hogy a bethesdenak adták a fejlesztést egyszerüen nem értem hová tették az eszüket.
Valószinü a pénz miatt mert hát casual rpg szerüségeket a bethesda csinálja a legjobban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

pedig van a gépbe elég hütés:1 a winchestert 1 a procit 1 meg nemt om mit de az is hüt vmit😄bocsi nem naon értek a géphez.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Lehet jobban megdolgoztatja a géped mint az eddigi játékok,nagyobb a melegedés és nincs elég hûtés.Amit írtál, abból erre lehet következtetni. Sztem tipikus melegedési gond.
Az lehet hogy 3 éves,de az is biztos hogy az Oblivion óta jobban lett optimalizálva, és végre nem lett minden textúra olyan mintha jéggel lenne bevonva (nem csillog minden idegesítõen).
sziasztok.az miért van hogy belépek a játékba az elején tök szépen fut,eltelik 10 perc és elkezd akadni a játék mint az atom.

valaki tudja rá a megoldást.

configom alul tudjátok olvasni.

a választ elõre is köszönöm.

A Tactics mint ahogy a neve is mutatja,"Taktikák" azért csinálták hogy több játékossal taktikázhass egyszere.Egy RTS és RPG vonalat kevertek össze a Fallout világában és a történet szerint mi voltunk a BoS egyik katonája.

Egyébként mint mondtam a Játék (Fallout 3) szerintem nagyon jól sikerült,csak nekem hiányoztak belõle dolgok,de mint ahogy írtad Lobster majd a kiegek megoldják.

Azért 10 év után egy kedvenc folytatását kézhez kapni...háát az ember nem tudja mire számítson. Ha választani lehetett volna hogy melyik cég csinálja a folytatást, nem hiszem hogy a Bethesdánál lett volna alkalmasabb a feladatra.

Minedent meg tudok nekik bocsátani a változtatások közül,mert tényleg nagyon jó munkát végeztek,csak azt nem, hogy nincs M72 Gauss Rifle...
wedge31
Vadi uj három éves graf...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
....és remélhetõleg, bár erre relatíve kicsi az esély 😞, készítenek egy teljesen körökre osztott módot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lobsterman
A tactics valóban jó kis játék volt. És nem kell a Fallout 1-2-höz hasonlítani. Ha Fallout 3-nak hívták volna azt mondom oké, szidjátok, de nem annak hívják. Ha már hasonlítani kell valamihez akkor ott a Jagged Alliance vagy a Syndicate. És ebben a bandában nagyon jól megállja a helyét.

Lobsterman
A FO1-2-ben valóban ugyanazok voltak a perkek, meg cuccok, néhány új kivételével, de hát egy az egyben ugyanazt az enginet használta, ugyanaz a banda csinálta 1.5 év késéssel(lehet nem ennyi én így emlékszek, de most nem fogok utána nézni). A Tactics is ugyanazt a motort használta, persze feljavítva, és átalakítva. Ebben már nem ugyanazok voltak a perkek(sok kimaradt ahogy emlékszem, volt sok új is), mert átalakították az egész rendszert hogy jobban igazodjon taktikai lövöldéhez. De lényegében ugyanaz a motor volt, ugyanaz a rendszer. Ez viszont egy vadi új motor, vadi új banda által, vadi új rendszerrel. Alapból az hogy nem körökre osztott rendszer van hanem VATS, nem izometrikus nézet hanem full 3d FPS, már alapból változásokat követel. Plusz 2008-at írunk, nem 1998-at 😊

Ron Ragm
A Tactics egy nagyin is jó Commandos-szerû stratégiai játék volt, az hogy te vagy olyan ostoba hogy RPG-nek kezeled az már nem a játék hibája.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Azért ne feled lesz ehez is kb olyan 1 millió mod mint az oblivionhoz pl., vagyis fél éven belül kb 5x több dolog lesz benne mint F1ben.

ProGabe
"kb 1/5-e található meg a tárgyaknak mint a tactics-ban"

ismerve a Bethesdát, ehhez is lesz kismillió mod, DC és kieg, amikbe ezek nagy részét beleteszik. az ok egyszerû: $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dartonita
Sry az illuziorombolasert,a tactics egy nagy kalap szar volt,semmi koze nem volt a neven kivul az elso ket reszhez.Sem hangulatban,sem masban.Eroltetett butasag meglovagolva az F1-2 sikeret.Szoval ahhoz barmit hasonlitani eleg meresz dolog.Ez a resz pedig modern szinvonalon ugyanugy magaba szippantja az embert mint ahogyan az elso reszek kepesek voltak.Zsenialis dolgokat csinaltak meg ebben a jatekban,nem hittem volna hogy kepi megjelenitesben meg az en eletemben at is tudom elni azt amit izometrikusan jatszottam 10eve.
A nyafogo idiotak(nem megy a menu,szaggat az eger,mi ez a szar grafika,nagy a hype de a jatek semmi tipusu velemenyeikkel)meg nem igazan erdekelnek.Patchek majd helyrehozzak a (szerintem)keves hibajat.

teljesen megértem amit írsz.tényleg régen volt már hogy jött ki fallout rész. Nade...

Fallout 1
Fallout 2
Fallout Tactics

Mindegyik részben ugyanúgy kaptad a Perkeket,mindegyik perk ugyan azt adta, bõvültek a cuccok, Fallout 2-ben megjelent az advanced power armor,gauss puska. Tacticsban megjelent számos új cucc,páncél és fegyver, és fõként a jármûvek: APC tank, szöcske, Humvee

Namármost ennek a Neve Fallout 3. elvileg folytatás és nemhogy kapnánk a régibõl + még új cuccok, hanem a régi töredékét (kb 1/5-e található meg a tárgyaknak mint a tactics-ban)

Én mást vártam, kicsit többet. De ez legyen az én hibám.

Akinek meg ez az elsõ fallout rész,az sok órát tölt elõtte az fix,mire rájön apróságokra,nekik sztem ez lesz az Unikum 😊
ok már nem szükséges, megtaláltam

How much can you take,before you snap?

DJ Skyline
sajnos én igen 😄
ELVBEN 4 van, kb mindegyik ugyanaz valahol

Bassz ilyet...nem vagyok kárörvendõ de az elmúlt hetekben nálam szinte semmi se ment ami új és most jött ki...és nekem egy roncs gépem van...de menüben nem akad még nekem se. Nem hiszem hogy ez játék hibája, a hiba inkább az ön készülékében lesz, nem?

Utánna jön hogy megalkotod a karakter kinézetét, elvileg

Hozzászólnék a játék végéhez...

A véleményem az róla hogy még nem láttam az összes befejezési lehetõséget 😄

Remélem felcsillant pár szem 😄
dartonita
Omg.Olyan csunya lettel hogy az orvos sir fel?

Egyebkent gondolom vmi grafikai bug lehet,kulfoldi forumokon nezz korul,hatha van vkinek hasonlo gondja.

Figyeljetek már ide !!!
Megszülettem, de semmi nem történik !!! Kiválasztom, hogy fiú vagyok, de áll az orvos mint egy f@sz ! ha nyomok egy e-betût, akkor felsír...
Mit kell csinálni? Vagy én vagyok ekkora f@sz?
20 😊

Kandurex
Ehh, mindig írtok valamit amire muszáj bekommentálnom :p. Szal, a "Wiccther" nálam is hasonló idõmennyiséget töltött, rém gagyinak tûnt, mind a kidolgozása, mind a felépítése és hangulata.

Davidus
legjobb RPG KotOR óta. Witcherrel nem játszottam(csak 5 percet😛)

V9ykn8_TZL0

Kandurex
22" monitor <#eljen>

nesze:

te ilyen hulye vagy? a jatek launcherjeben nezz korul az optionsnel baszki, rengeteg allitasi lehetoseg van.

Szükségem lenne egy kis segítségre:
mégpedig Rivet city történet felfedõ questeben, hogy tudok bejutni a hajó hátsó részebe (bow)? anélkül,hogy 100as lockpick skillel betörök?

How much can you take,before you snap?

ProGabe
te minden játék topikjába beírod, hogy szar? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Igen, szándékos, úgy tervezték, hogy nálad akadjon, mint a szar, és véletlenül se tudd állítani a grafikát. Más tudja, de a Bethesdánál téged utálnak, ez van, élj vele együtt.
DarkSector
Mekkora fax játék ez.
Semmit nem lehet állítani grafikán, és akad a menüben az egér, mint a retkesfasz....

Mi ez? szándékossan ilyen szar???

DJ Skyline
sajnos beleestem abba a hibába megint hogy türelmetlen vagyok, és megnéztem a játék végét youtubeon. ok, nagy poént nem lõttem le magam elõtt, mert lövésem sincs hogyan jutunk el a játékban oda ahova, de az uccsó' videó nem nyûgözött le nagyon :S látom intergod te végig vitted már, mi a véleményed a végérõl?

Kandurex
hm, emeld a felbontást 1600X felé és nem lesz szükséged AA -ra, egyébként ez a probléma jelentkezett azt hiszem a Mass Effect -nél is, ott kérdezz rá vagy nézd meg az ottani FAQ!

Lobsterman
1, Hát ha egy nap alatt végigjátszod akkor úgy kell neked. Régi FO-okat is meg lehetett csinálni baromi gyorsan és baromi lassan. Én utóbbit választottam, végigcaplatva mindenhol, felfedezve, mellékszálakat elkötögetve.
2-3, Miért baj hogy nem egy az egyben ugyanaz a rendszer mint az elõzõ 2 részben? Az már 10 éve volt, és ez a rendszer is nagyon jól mûködik.
4, Hát ha csak végigrohansz akkor persze, hogy alacsony szinten végzel.
5, Lásd 2. pont
6, Miért a régiben nem úgy volt hogy lopás skill aktiválás(jelen esetben sneak-be mész), katt a célpontra, megjelenik a 2 inventory, pakolgatsz dolgokat. Plusz lásd 2. pont.
7, 2es pont, de az nem lehet hogy csak nem találtad meg ezeket(jó autó biztos nincs, de nem is hiányzik)? Egyébként meg ha ezek nincsenek is benne, vannak újak.
8, Enclave páncéllal még nem találkoztam, de nagy bumm hogy van ha nem tudod használni jó ideig.
9, Ez igaz. Bár a második részben sem volt velük bizonyos szint felett semmi nehézség. Pár lövés a fejbe Gauss Rifle-el, és már feküdtek is halomban. 😊

SLICK
Van itt vki aaki full graffal játszik?

Mert nekem olyan problémám lenne, hogy hiába van minden maxon, egyszerûen az élsimítás nem látszik, akkor a lámpák fényei nekem pixelesek.

Szal a kérdésem az: ha vki max grafon játszik az lökne be pár képet a beállításokról? Elõre is köszönöm!

Peck
van

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)