Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

osszes distance es lod minimumnal:
osszes distance es lod maximumnal:
bocs a kepekert.
de amugy bevallom nem ment akkor eppen a fraps szoval nem lattam konkret fps szamokat, de erezni lehetett, hogy nem igen lett folyamatosabb a kep, ahogy huzigaltam az egeret jobbra-balra. amugy epp egy napfelkeltet neztem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a másik pedig egy kisfiúnak kell segíteni .. õt én a bevásárlõcentrumnál találtam lehet másnak máshol jön elõ mert õ meg bevezetett dc peremére
spoiler 1 spoiler 2
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az FPS-t mivel nézed? Nekem a FRAPS (vagy hogy hívják azt, amit a legtöbben erre használnak) nem jött be, mert maga is terhelte a gépet.
A RivaTuner (Nvidia illetve ATI videokártyák tunningolásához használható szoftver, amit én a 8800gtx alap ventilátor beállításainak javítására vetettem be) mint egy mellékes szolgáltatásként kirakja a képernyõre a GPU hõmérsékletét, a CPU magok hõmérsékletét, a ventilátor terhelést, és egy halom egyebet, ha kéred. Ezek között ott van az aktuális FPS is. Sokkal jobb erre,mint az FRAPS...
viszont a launcher optionsnal lejebb vettem par dolgot (distancek maradtak maxon) es maris jobb fpsem lett.
Hidd el, aki az Oblivionban edzõdött, pontsan tudja, mihez kell nyúlni ahhoz, hogy megfelelõ legyen a látvány de még a tempó is elviselhetõ. Jobb a motor, mint az oblivioné, de gyanítom ehhez is lesz Streamline mod, ami menet közbe, folyamatosan "tologatja a csúszkákat", hogy a sebesség az általad beállított minimum alá ne essen, de a látvány mindig a lehetõ legjobb legyen...
Ami sokat eszik a gépbõl, az az árnyékok részletessége és a "fû távolsága", bár itt túl sok fû nem lesz, gyanítom. Ami sokat javít a teljesítményen, az a "közeli" distance fog. Amit eltakar, azt nem kell számolni...
A konfig fájlok kézi mókolását óvatosan tessék megejteni, mert vannak értékek, amelyek más értékektõl függenek. A program ugyan igyekszik helyrehozni a hibákat, de nem mindig sikerül. Legyen mindig mentés...
Az Oblivionhoz épest itt az egy ini-t kétfelé szerdték, így mindkettõben figyelni kell a beállításokra.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Egy (lehet hogy hulye) kerdesem van. Hogy tudom eltenni a fegyvert, hatamra tenni a puskat? (Ugy hogy utana siman menjen vagy fusson, ne okolbe szoritott kezzel)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Az F1 és F2-ben az ultimate "kispuska" a railgun egy változata volt (nem emlékszem pontosan, lehet, hogy eleve ez volt a neve), bár lehet, hogy az már az energiafegyverek közé tartozott. Eszement lõtáv, lövedék sebesség, rombolás, pontosság...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ugyanezen a gépemen az oblivion-ban nem lehetett mindent maxra húzni ahhoz, hogy az FPS ne essen vissza idõnként 10 alá, ebben meg simán megy full maxon, 1024x768-ban. 1280x1024-ben pár dolgot (grass fade, tree fade, object fade) visszább kell venni 10-25%-kal 100-ról, de még mindig nem melegszik annyira a GPU, mint az Oblivion közben. Az utolsó 4-5 év játékai közül az terheli nálam legjobban a videoprocit. Crysist nem láttam, a Crysy Warhead sem akart annyit a géptõl, mint az Obli. Ahhoz képest a Fallout 3 már az optimalizáció csúcsa.
Amit ellenben nálam nem bírt, az a /3GB beállítás a boot.ini-ben. Míg az benne van (mindegy mekkora /userva-val), addig a Vault 101 után rendszeresen keményre fagyott (pontosabban a kép merevedett ki vagy sötétült el és kikapcsolásig vissza se jött).
a graf szerintem jól néz ki, ráadásul nem is szaggat a gépemen (ellentétben a Bully-val, ami nem néz ki ilyen jól)
a bejárható terület tényleg brutálisan nagy, eltart majd jódarabig, míg mindenfelé megfordul az ember
harc - közelre egész okés, a vats-ot is jól kilehet használni, ami zavar, hogy 80%-os small gun képességgel sem tudok pontosan messzire lõni,míg lehet az ellenfél simán rámlõ, oszt rohamozhatom meg, mint a hülegyerek
ami picit zavaró: a hangdiszkek lejátszása érdekes..elég késõn jöttem rá, ha felvételt játszik le s elteszem a pipboy-t, akkor feliratozza is a szöveget...olvasva 1000szer jobban megértem,mint hallásból..ezért is kár, hogy a rádióállomások szövegelését nem feliratozták 😞
amúgy ezt most lehet multiba tólni vagy nem ? vagy mire jó a "live" menüpont ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Oblivionban pedig 170 óra játékom van úgy hogy a fõszálnak a felénél sem járok.
Morrowindet 700+ óra után végeztem ki.
[merlinw.org]
Én mondjuk egyelõre maximálisan elégedett vagyok a játékkal, remélem, ez nem fog változni. : D
Kumiho #2179
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ismererm az adatfileok és a savegame felépítését. Utóbbi ugyan változott Oblivionban, tehát abban nem vagyok biztos, de: ne bízzatok abban, hogy menni fog az angol save game a magyarban, abban pedig fõleg, hogy az esetleges modok, kiegészítõk eghyütt fognak mûködni vele... Gondoltam elõre szólok 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
(ablakban, Ultra alatti (high?) felbontásban)
Þór vígi þessi rúnar
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com