Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak azért mert amit eddig olvastam/tapasztaltam abból az jön le hogy a Fallot3-ban a fegyver pontossága 100%-ban a fegyver skillen és a fegyver állapotán múlik, a Perception semmi szerepet sem játszik.
<#help>#help>
ma már magyarországon is kapahtó a fallout 3? szóval ha teszem azt bemegyek egy 576 üzletbe a városban, és a játék ps3-as verzióját kérem,akkor meglesz nekik?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És innen a spoiler :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
A "nem emlékszem a család nevére" házaspárt kell összeugrasztanod, mert boldog házasságban élnek. Az emeleten olvasd el a nõ naplóját és írja, hogy gyanítja hogy a férje megcsalja a "nem emlékszem a nõ nevére"-vel. Keresd meg ezt a nõt és az emeltrõl lopd el a fehérnemûjét majd a házaspár házban a garázsban, tedd az asztalra. Beszélj a nõvel hogy nézen le a garázsba....
SPOILER!!!
PSN ID.: Beegabor
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Kumiho #2179
Elég lenne lerakni könyûre asztán mehetnek. Pedig az elején menyire jó volt a történet <#rinya>#rinya>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Úgyis elõrõl kell majd kezdenem, jellemzõen RPG-kben elsõ próbálkozásra félre szoktam fejlõdni... Obliviont is kb 50%-nál kezdtem újra... 😛 Na meg meg kéne csinálni az arcomat is, ha már a lehetõség adott.
VATS-et nemigen fogom használni, asszem nekem tökéletes lesz az "Oblivion with guns" játékmenet is. 😊
Jó ez, semmi gond nincs vele. Ha lesz elég sok és változatos küldetés, akkor akár meg is érdemelheti nálam az örök klasszikus státuszt, mint az elsõ két rész.
Ja, fel tudom robbantani a bombát? Megnézném...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"