Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ez vmi új? Ilyet még nem láttam 😄
Fallout 1-2 -ben a magas Perception-tõl függött elsõsorban a fegyverek pontossága szal snipernek a 8 Perception volt a minimum, az így van még mindig a Fallot3-ban is?

Már csak azért mert amit eddig olvastam/tapasztaltam abból az jön le hogy a Fallot3-ban a fegyver pontossága 100%-ban a fegyver skillen és a fegyver állapotán múlik, a Perception semmi szerepet sem játszik.

<#help>

üdv!
ma már magyarországon is kapahtó a fallout 3? szóval ha teszem azt bemegyek egy 576 üzletbe a városban, és a játék ps3-as verzióját kérem,akkor meglesz nekik?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Kandurex
látvány, megoldás, ...azért egy város termonukleáris felrobbantása epikusabb, mint egy érzelmi törés egy egyénnél xD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Saga régebben már leírtam. Amit te Railgun-nak nevezel és a régi Falloutban bennevolt az az M72 Gauss Rifle.

És innen a spoiler :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legnagyobb fájdalmára a régi falloutosoknak az a fegyver nem került be a 3. részbe 😞
Encore
Attól függ milyen értelemben brutál: Látványra? Érzelmileg? Végülis igen, lesznek benne.
Kandurex

hm?

STREEX
Menj be az abandoned house-ba.Ott mindjárt a nappaliban van 5 tárgy rádió, üres palack, kerti törpe meg még két valami.A lényeg az hogy ha rámész valamelyikre a use al akkor egy hangvilla szerû hangot ad ki.Ha duda követi a hangot akkor elrontottad.A lényeg hogy a rádióval kell kezdeni és vigig kell játszani a sorrendet.Valamelyik ismétlõdik.Aztán kijuthatsz.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

SiteDisagner
köszönöm!😊

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Encore
SPOILER!!!!

A "nem emlékszem a család nevére" házaspárt kell összeugrasztanod, mert boldog házasságban élnek. Az emeleten olvasd el a nõ naplóját és írja, hogy gyanítja hogy a férje megcsalja a "nem emlékszem a nõ nevére"-vel. Keresd meg ezt a nõt és az emeltrõl lopd el a fehérnemûjét majd a házaspár házban a garázsban, tedd az asztalra. Beszélj a nõvel hogy nézen le a garázsba....

SPOILER!!!
Abban a virtuális világban nem az a lényeg.Egy nõ mondta neked hogy nézz szét figyelmesen az elhagyatott házban (Abandoned house)ott találsz tárgyakat amik hangokat adnak ki ha használod õket. Ha megfelelõ sorrendben érinted meg õket akkor aktiválódik "valami" amit nem árulok el, lényeg az hogy 1 tárgyhoz többször is hozzáérhetsz. Ha jól emlékszem a Törpe,rádió,kancsó,valami tégla,meg a bejárati ajtótól balra is van valami item (összesen 5) amit használni kell. ha megérinted õket és tiszta hangot adnak és nincs utána ilyen hamis letiltó hang,akkor csinálod jó sorrendben (Asszem rádió,kancsó,törpe,kancsó, és aztán a maradék 2db tárgy a sorrend,pontosan nem emlékszem már)
Seth
Áshatod a bunkeredet,mert akkora atomot kapsz ami a vízbül veszi ki a zokszigént <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

SiteDisagner
oops bocsi<#vigyor5>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

GregSB
Kösz a spoilert!

Niimo
Mért van az hogy néha ledob tálcára a gép, a laptomon meg el sem indul?

SiteDisagner
Amikor a 112-es "menedékhelyen" vagy min vagyok, beültetnek a gépbe, és ilyen álomvilágba kerülök. Fél napja itt szenvedek, mert valami házasság felõl kell kérdezõsködnöm, mert Betty (a játszótérrõl) ezt parancsolta. Körbejártam mindent mindenhol, igaz, h egykét embernek levertem pár sallert egy nyújtódeszkával, mert nem mûködtek együtt😊 nos akkor itt mi is a teendõ? <#nemtudom>

hmm en szerintem az egyik ramkuldott fejvadasz hullajabol lootoltam.

Mr_no_NaMe
Most mennék Rivet citybe..de nem akarok tovább menni mert azokat a köcsög mutánsokat is alig bírtam kinyírni...kell valami izmos fegyver :S
Valamejik boltban árusítanak. De nem ajánlom hogy megvedd mert sok hejen találni. Ha a fõ küldetést csinálod akkor nem kell sok hogy találj egyet. A fõ küldetés vége fele abból éltem hogy laser riflet árusítottam.😄
Mr_no_NaMe
Merre találtál laser riflet? Pls írd meg mert én nem találok :S
Ha elpusztul, nem lehet többé feltámasztani.
Én is😄
Robez84
Kösz az infot...beszerzem😊

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

böröczk
Hm, és ha az eb elpusztul, akkor elpusztul? Úgy értem, ha szétszedik, nincs lehetõség feltámasztásra, gyógyításra, stb?

Kumiho #2179

pffff
Elég lenne lerakni könyûre asztán mehetnek. Pedig az elején menyire jó volt a történet <#rinya>
A kutyával kapcsolatban:
Minefieldtõl dél-délkeletre lehet megtalálni egy Scrapyard nevû helyen.
Lacee
ez a póló veszett jó, 13-as felirattal nincs? 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Direkt nem csinálták túl hosszúra a fõ történetszálat, hogy a "casual" játékosok is végig tudjanak rajta menni. Már ketten is írták, hogy a fõ történetet 20 óra alatt level 14-en fejezték be. Namost ebben a topicban már írta valaki, hogy level 14-es, de a fõ küldetésbe még alig kezdett bele. Ergó aki hosszan akar játszani annak el kell merülnie a mellékküldetésekben...

dronkZero
Hülye amcsik is meg csak rinyálnak, ahelyett, hogy gamecopyworld... 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hát ez szívás LOL
Smuge
quick run ablakban elkerülte a figyelmem az options. bocsi!

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059230320&no=3136

Smuge
hol lehet ennyire részletesen állitani a grafikát ? Én csak játékban tudom de az nem ilyen.

Ez igaz. Minél nagyobb a skill az adott tipusú fegyvernél annál inkább jobban céloz a karakter. Nekem már magas a lézeres fegyvereknél a skill és a plazma rifelal úgy aprítok hogy az nem semmi. Öröm nézni. A fegyver nagyon erõs de lassan éri el a golyó az ellen szal ki tudja kerülni.(szerencsére nincs anyi eszük) Az az érdekes amikor az elenfél elhanvad és az utánnuk maradt porban benne van a felszerelésük.
dronkZero
Ja, jó, még csak épp elkezdtem, sétálgatok, beszélgetek, meg kialttabolva ide írkálok, úgyhogy nem nagyon halad... 😛

Robez84
Elég gyorsan szerztem energy riffle-t! nem kell sokat keresgélni😊

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

BaLTáSGYiLKoS
nomutantról...<#szeret>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

dronkZero
Ja, értem. Hát van egy taggelt energy w. skillem, mindig adok rá pár pontot, hiába nincs még hozzá fegyver. Remélem, mire lesz stukker, meg benehezedik a játék, addigra a karakterem is fogja tudni használni...

Kandurex
Az a baj, hogy hiába vagy pro, ha egyszerûen nem oda lõ a játék, ahol a célkereszt van.

dronkZero
Na, majd meglátjuk. Rettentõ PROnak tartom magam FPS témában... 😛 😄

Kandurex
Csak úgy kíváncsiságképpen, lesznek még ilyen brutál dolgok? Megaton városrobbantás 😊, meg ilyenek? 😊 csak választ kérek igen/nem, semmi spoilert mert azt úgyse olvasnám el

dronkZero
Ez egy gonosz világ... 😛 Na meg egy atombomba ide vagy oda már nem számít... 😊 Igaz, hogy eltelt majd' 200 év, de ne legyünk már ennyire szõrszálhasogatóak... 😛

Úgyis elõrõl kell majd kezdenem, jellemzõen RPG-kben elsõ próbálkozásra félre szoktam fejlõdni... Obliviont is kb 50%-nál kezdtem újra... 😛 Na meg meg kéne csinálni az arcomat is, ha már a lehetõség adott.

Kandurex
VATS nélkül pedig nehéz lesz, fõleg késõbb.

Kandurex
A sallonban van kalapos fazon, napszemüvegben, õ adja a küldetést és a hozzátartozó detonátort.

Lobsterman
Fel tudod, de az gonosz dolog >😄

Lobsterman
Dogmeat benne van. Mással még nem találkoztam. Állítólag Harold is megtalálható valahol, némileg megváltozva 😄

dronkZero
Na végre meg tudtam nézni... Õs-falloutosként nekem elsõ blikkre bejön a hangulat. A karaktergeneráláson teljesen le voltam döbbenve... 😊 Nagyon nagy fíling.
VATS-et nemigen fogom használni, asszem nekem tökéletes lesz az "Oblivion with guns" játékmenet is. 😊

Jó ez, semmi gond nincs vele. Ha lesz elég sok és változatos küldetés, akkor akár meg is érdemelheti nálam az örök klasszikus státuszt, mint az elsõ két rész.

Ja, fel tudom robbantani a bombát? Megnézném...

Lacee
nagyon bejövõs a játék, egy kérdésem lenne azokhoz akik már jobban belemélyedtek: találkozunk valamilyen ismerõssel, hírrel a korábbi részekbõl? gondolok itt olyanra, mint a F2 ghouljai vagy Dogmeat, hírek a nyugati partról (támadás érte az Enclave-et, Arroyo kivirágzott, akármi).

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Valaki megmondaná hogyan lehet Megaton-t felrobbantani?Ki szeretném próbálni..